Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Galapagos geeft voor 1,2 miljoen aandelen uit

Lees over dit aandeel ook

  1. 12 apr KBC Securities verlaagt koersdoel Galapagos naar 50 euro
  2. 26 feb Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 oktober 2015 16:32
    quote:

    Hibi schreef op 3 oktober 2015 13:16:

    Dit lijkt mij een kopie van Fagron. Die management is niet meer te vertrouwen. Denk dat de koers komende weken ook naar 20 euro gaat. Daar zorgen de shortpartijen wel voor. Daarna wordt de toko goedkoop overgenomen zoals fagron.
    Zoals Je had kunnen lezen op het Galapagos forum is het een bestaand en strak gereguleerd warrant programma. Daarbij moet men maanden van te voren laten vastleggen wat er met de warrants gedaan moet worden en bij welke koers die uitgeoefend moeten worden. Effectief is de warrant uitoefening dus automatisch gedaan op meen in 18 september op basis van info van een paar maanden eerder.

    het warrant programma is een uitgesteld deel van de beloning van het personeel en directie om hen vast te houden als het nog niet zo florissant gaat.

    De uitoefening van 10,000 warrants heeft hem geld opgeleverd maar dat heeft hij inmiddels ook weer in 10,000 aandelen gestopt op 30 september, bovenop de berg die hij al heeft.

    Ik zie niet in hoe hij iets zou kunnen hebben beïnvloed. Maanden geleden ging iedereen er van uit dat ABBVIE een licentie zou nemen. Iedereen was dus verrast dat dat niet doorging.

  2. Dennis V. 3 oktober 2015 17:12
    Het is niet alleen Galapagos dat op dit moment de klok slaat. Ups en downs behoort tot soort van aandelen. Inmiddels heeft Onno v/d Stolpe op 25 september 2015 10.000 warrants uitgeoefend. Hij is degene die van de hoed en van de rand weet. Als je het over Belgen hebt, denk ik vaak aan luchtfietsen en mooiweerpraters.
    www.erikerik.com/?a=read&discnaam...
  3. Mr Greenspan 4 oktober 2015 02:00
    quote:

    R0ME0 schreef op 3 oktober 2015 09:10:

    Eerst weer even de koers omhoog gepraat met alweer aangeven dat ze mogelijk overgenomen worden en vervolgens warrants uitoefenen en de aandelen verkopen.
    Hij heeft van de week nog op de beurs voor ruim 3 1/2 ton aandelen bijgekocht. Terwijl hij al via warrants en de beurs voor een extreem kapitaal aandelen heeft gekocht.
    Over een overname heeft hij het ook niet gehad in de periode voor de warrantperiode.
    Hele vreemde reactie dus.
  4. [verwijderd] 4 oktober 2015 08:51
    van mij 2 keer een AB nl voor Mr Greenspan en grapesharverster. Dit omdat jullie inhoudelijk reageren op de belachelijke verdachtmakingen die je op ieder forum ziet van mensen die zich niet inlezen in het bedrijf maar wat roeptoeteren.
    Door dit fenomeen is het IEX forum van weinig tot geen waarde.

    Ik heb geen enkel belang in Galapagos en weet er ook te weinig van om over de waarde van Galapagos ook maar iets te melden.

    Succes allemaal en fijne zondag
  5. [verwijderd] 5 oktober 2015 12:38
    Zijn jullie klaar met elkaar schouderklopjes te geven en daadwerkelijk te zien wat er werkelijk gebeurt?

    De top verkoopt vlak voor de klap omlaag in het aandeel (voorkennis, tuurlijk weet hij dit en laat je niet gek maken door de overdreven nadruk die hij er op legt dat het allemaal o zo verrassend was) een pluk aandelen dik boven de 50 euro op 18 september volgens melding, vervolgens oefenen ze warrants waardoor ze de aandelen weer terug krijgen a 6.76 euro.
    Dat de topman er nog 10k bijkoopt nadat het aandeel flink gedaald is is prima, maar hij verteld die dag ook aan de wall street journal meteen weer dat hij zich een beetje zorgen maakt dat door de gedaalde koers Galapagos wel weer aantrekkelijker is geworden voor andere partijen, beaamt Van de Stolpe!!

    Hier kun je de transacties allemaal terug vinden en niet alleen maar wat jullie willen zien en verkondigen.

    www.fsma.be/nl/Supervision/fm/ma/tran...

    Het zelfde geintje gebeurde toen de koers nog onder de 15 stond , flinke pakketten warrants uitgeoefend en vervolgens op een nog wat lagere koers roepen dat je een overname kandidaat bent en dat was het begin van de enorme stijging samen met de AbbVie fantasie die nu er dus toch maar vanaf zien omdat ze vinden dat hun product meer kans heeft.

    Ik verzin niets zelf, alles is feitelijk bekend.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Galapagos

27,120 24 apr
0,000 0,00%
Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links