Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Yellen: argumenten voor rentestap sterker

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 FORT1944 26 augustus 2016 17:06
    wat dacht je , de rente verhogen ze niet zolang de nieuwe president goed in het zadel zit , je zou de dollar zien stijgen en de werkloosheid toenemen en dat kunnen ze ook missen gelijk de pest !Dat stapje verder zal er wel komen als de EU VERSTERKT , iedereen wil een lage munt en veel uitvoer .
  2. Twijfels 26 augustus 2016 17:09
    Eerst was de target toch onder de 6% toch? Nu zitten we onder de 5%. Moet het nog naar 4%? FED werkt met zeer flexibele doelstellingen die nooit gehaald zullen worden en altijd data afhankelijk zullen blijven.

    Geef toch gewoon toe dat het beroerd gaat en dat die minder dan 1% groei tot nu toe, ver onder de eerder verwachte 3,2% ligt. En vertel dan ook gewoon even hoeveel fulltime banen verdwenen zijn en hoeveel parttime waardeloze banen erbij gekomen zijn. Dan is het voor iedereen duidelijk, QE4 opstarten maar!
  3. kenner66 26 augustus 2016 17:28
    Kijk om je heen zo slecht gaat het nou ook weer niet. Overal file,s op vakantie bestemmingen mensen met tassen vol met spullen in de stad de auto verkoop floreert weer alsook de huizen verkoop. Maar de overheid moet veranderen en dat kan alleen als het zogenaamd slecht gaat want anders is het niet te verkopen aan het grote publiek.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links