Ook B&S Group trekt dividendbetalingen in

Gepubliceerd op 2 april 2020 08:18 |

B&S Group SA (10 jul)

5,930 -0,020 (-0,34%)

AMSTERDAM (AFN) - Distributeur en groothandelsbedrijf B&S Group heeft zijn voorstel voor dividendbetalingen ingetrokken. Dit vanwege de problemen rondom het nieuwe coronavirus. B&S wil zijn financiële positie verder versterken om problemen het hoofd te bieden. Andere bedrijven deden eerder al soortgelijke ingrepen.

B&S heeft onder meer een grote blootstelling aan bedrijven in de reis-, detailhandel- en horecabranche. In die sectoren staan resultaten onder druk. B&S meldt tegelijkertijd dat in andere delen van het bedrijf juist "veerkracht" vertonen.

B&S Group heeft naar eigen zeggen een solide balans en voldoende kredietfaciliteiten waarmee aan liquiditeitsbehoeften kan worden voorzien. "In deze ongekende tijden blijft onze nadruk liggen op het onderhouden van onze langdurige zakelijke relaties om ervoor te zorgen dat de betrokken bedrijfsonderdelen opnieuw kunnen aantrekken zodra het herstel ingezet wordt", aldus topman Bert Meulman. Hij verwacht dat het herstel vanaf het derde kwartaal dit jaar zal inzetten.

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.