Onderzoek beleggers naar Philips-domper VS | Beursonline.nl

Onderzoek beleggers naar Philips-domper VS

Gepubliceerd op 12 okt 2017 om 09:29 | Reacties: 3 | Onderwerpen: Verenigde Staten 

Philips Koninklijke (16:05)

36,580 -0,465 (-1,26%)

LOS ANGELES (AFN) - Een Amerikaanse advocatenkantoor gaat zich namens investeerders buigen over mogelijke malversaties bij Philips. Het onderzoek kan leiden tot een massaclaim van beleggers die gecompenseerd willen worden voor een koersdaling.

Het aandeel Philips ging woensdag 1,2 procent omlaag nadat het gezondheidstechnologieconcern bekendmaakte een deal te hebben gesloten met toezichthouders in de Verenigde Staten over verscherpt toezicht in een fabriek voor defibrillatoren. De productie werd vanwege het onderzoek stilgelegd tot ergens in 2018, wat zijn weerslag heeft op de winstgevendheid.

Goldberg Law wil uitzoeken of bestuurders en managers bij Philips zich aan de regels hebben gehouden. Investeerders kunnen zich melden bij het kantoor.

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rryn
0
Portfolio Componist
0
Hier is het PB van de class action tegen Philips.
Rosen Law Firm Continues Investigation of Securities Claims Against Koninklijke Philips N.V. - PHG
www.prnewswire.com/news-releases/equi...

Dit lijkt niets maar dit bedrijf is gespecialiseerd in massaclaims en dat kan nog nare gevolgen hebben als er een aantal grote jongens achter zitten met flinke optiecontracten en daar grote verliezen op geleden hebben.
Frans van Houten zal het wel weer afdoen als een eenmalig iets, maar dit soort kostenposten lijken steeds meer structureel voor Philips.
Wordt vervolgd ...
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.