'Redelijke kwartaalcijfers TomTom'

Gepubliceerd op 16 oktober 2019 09:40 | Reacties: 8

TomTom (17:35)

7,440 +0,195 (+2,69%)

AMSTERDAM (AFN) - De kwartaalcijfers van TomTom lieten veel kleine beweginkjes zien, maar al met al zijn de cijfers redelijk. Dat concludeert een analist van ING.

TomTom temperde de omzetverwachting en voerde de winstverwachting juist wat op. Volgens de marktkenner was echter het belangrijkste dat de vrijekasstroom volgens het bedrijf op peil blijft dit jaar. Dat duidt er namelijk op dat het onderliggend goed gaat met TomTom.

ING handhaaft zijn koopadvies met een koersdoel van 12 euro. TomTom was omstreeks 09.35 uur de grootste daler in de MidKap met een verlies van 4,2 procent tot 9,84 euro.

6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Makita
0
Free Cash Flow (FCF) verbeterde met 50% tot 23mln in Q3

De rest is maar een boekhoudkundige mening. En bij TomTom wordt alles afgeschreven en ge-defered om maar geen belasting te betalen. Kijk dus naar de cashflow.
Vive tu vida positivamente
0
Huidige neerwaartse koersbeweging is niet terecht en ongegrond.
5 weken geleden nog de €11,88 aangetikt na het nieuws over verstevigde samenwerking met Microsoft.

Kijk inderdaad naar de FCF, de samenwerkingsverbanden van een bedrijf in transformatie en de cash ( >€450.000.000) en concludeer dat het een super gezond bedrijf/aandeel is met heel veel koerspotentieel!


Beleggen is vooruitzien, niet blijven hangen op kwartaal cijfers!!!!!


Hemdi
0
Het aandeel Tomtom is een groei aandeel op de langere termijn, geen aandeel waar uit je moet vasthouden aan kwartaal cijfertjes.

Als je kijk naar de activiteiten van Transformatica of Auttonoom rijden en de toekomst wat nu al bij veel nieuwe auto's al mogelijk is, ziet de toekomst er goed uit voor Tomtom. Het aandeel zal in de toekomst zeker 3 dubbelle kunnen stijgen ten opzichten van de huidige koers momenteel.

Maar wat misschien nog wel veel beter is, dat ze in de toekomst door een grotere partij kunnen worden overgenomen, om van uit die tacktiek te kunnen verder groeien. Er gingen al eerdere geruchten over een mogelijke overnamen door andere partij. In dat senario zou het aandeel Tomtom hier door extra kunnen stijgen exclusief mogelijk Dividend.
Erik9400
0
Het is hg wel weer gelukt... Onduidelijke cijfers die niet erg transparant zijn.

Veel terughoudendheid en temperen verwachting...

Alles om de koers lekker laag te houden...
Jopie1962
0
Zie bijlage, rendement onder nul, of je nou over een periode van 5 jaar kijkt of over het volledige bestaan.
Bron: wallmine
Bijlage:
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.