ICT Group minder productief in tweede kwartaal

Gepubliceerd op 24 juni 2020 08:15 | Reacties: 2

ICT Group (13:03)

7,660 +0,060 (+0,79%)

BARENDRECHT (AFN) - Automatiseerder ICT Group heeft in het lopende tweede kwartaal te maken met een daling van de productiviteit. Ten opzichte van de eerste drie maanden van het jaar lag die 5 procent lager, meldt het bedrijf voorafgaand aan zijn algemene aandeelhoudersvergadering.

ICT Group wijst erop dat de lockdownmaatregelen pas in maart werden ingevoerd, dus veel meer impact hebben op het tweede kwartaal dan het eerste. Het bedrijf heeft maatregelen genomen om de kosten binnen de perken te houden om zo voldoende geld in kas te houden. In dat kader stelt de onderneming voor de volledige jaarwinst van 2019 in kas te houden, en dus geen dividend uit te keren. Het bestuur van ICT Group vertrouwt erop dat de resultaten van het bedrijf snel herstelt als de economische situatie verbetert.

2 Posts
Inhoudelijk
0
k2es
0
Inderdaad dat moet "herstellen" zijn.

Goed Nederlands schrijven vindt men niet belangrijk meer. Als je de reacties op De Telegraaf bekijkt blijkt dat het merendeel van de inzenders nauwelijks Nederlands kan schrijven, maar dat is blijkbaar geen beletsel om hun reactie te publiceren. Heb je daarentegen een reactie in goed Nederlands die niet in het straatje van De Telegraaf past, dan is er grote kans dat jouw reactie geweigerd wordt.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.