Koopjesfestival Amazon duurt twee volle dagen | Beursonline.nl

Koopjesfestival Amazon duurt twee volle dagen

Gepubliceerd op 25 jun 2019 om 09:04 | Reacties: 6

Ahold Delhaize (11:39)

22,990 -0,035 (-0,15%)

Amazon.com (15 okt)

1.767,380 +30,950 (+1,78%)

SEATTLE (AFN) - Prime Day, het koopjesfestival van webwinkelreus Amazon, duurt dit jaar twee volle dagen. Dat is een halve dag langer dan vorig jaar. Het Amerikaanse bedrijf zegt de nodige voorbereidingen te treffen voor het evenement dat op 15 juli in verschillende landen wereldwijd begint.

Sinds vorig jaar is Prime Day, waarbij Prime-leden van Amazon toegang krijgen tot duizenden aanbiedingen, ook in Nederland. Volgens Amazon was Prime Day vorig jaar het grootste evenement in de geschiedenis van het bedrijf waarbij ruim 100 miljoen producten werden verkocht, ondanks computerstoringen die enkele uren duurden.

Dit jaar is Prime Day voor het eerst ook toegankelijk voor klanten in de Verenigde Arabische Emiraten. Naast deze nieuwkomer, Nederland en de Verenigde Staten zijn landen waar Prime-leden zich op kunnen maken voor het koopjesfestijn Spanje, Frankrijk, België, Oostenrijk, India, Japan, Mexico, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Singapore, China en Australië.

6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rob77
0
Was ooit eens Prime-lid voor een jaar maar de extra priveleges boden weinig ( Amazon music en video ondermaats en de kopersvoordelen waren gering ).

Ruwweg kan je stellen dat Ebay/Aliexpress ca 5-10% goedkoper is, maar dat direkt kopen zonder portaal (website leverancier) het gunstigst is.
Mijn Vriend
0
Ik wacht op de dag dat de EU wakker wordt, maar tot nu toe alleen selfies met Zucker Mark. Die EP-ers zijn natuurlijk zo a-digitaal als de pest.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.