> PostNL verkoopt onderdeel aan Paragon | Beursonline.nl

PostNL verkoopt onderdeel aan Paragon

Gepubliceerd op 27 november 2019 08:17 | Reacties: 5

PostNL (20 jan)

3,183 +0,010 (+0,32%)

DEN HAAG (AFN) - PostNL verkoopt zijn onderdeel PostNL Communicatie Services aan Paragon Customer Communications. Dat werd woensdag bekendgemaakt. Financiële details van de deal werden niet verstrekt.

De twee partijen denken de transactie voor het einde van het jaar af te ronden. PostNL Communicatie Services is actief op de markt voor klantencommunicatie en bedient zo’n 1500 grotere en mkb-bedrijven, waarvoor op jaarbasis ruim 150 miljoen mailpacks worden geproduceerd, verwerkt en uitgeleverd.

PostNL Communicatie Services heeft circa 200 medewerkers en productieapparatuur in Berkel en Rodenrijs, Den Bosch en Apeldoorn. PostNL Communicatie Services gaat na de overname verder onder de naam Paragon Customer Communications.

11 Posts
Ritageld
0
Een onderdeel waarin PostNL waarschijnlijk veel geld heeft geinvesteerd en waarvan je denkt dat het toekomst heeft. Mogelijk een denkfout!
pietje-2005
1
Ze moeten eens communiceren dat dat italiaanse gedrocht verkocht is !
Daarvan verwachtten ze afgelopen zomer ook van alles van, de prutsers ! :-(
Terechter
0
Herna V blijft uitblinken in wanbeleid. De hoofdprijs betalen voor Sandd en een soortgelijk bedrijf wat je zelf hebt opgebouwd niet aan de straatstenen kwijt kunnen, laat staan dat ze er een goede prijs voor krijgt. Maar ze verdient goed dankzij haar onnozele commissarissen, dus die blijft zo lang mogelijk zitten, een kostbare zaak voor de aandeelhouders.
Jopie1962
0
quote:

Terechter schreef op 27 november 2019 08:52:


... dus die blijft zo lang mogelijk zitten, een kostbare zaak voor de aandeelhouders.


Ik hou van wan-beleid, en als die van een hoog niveau is, dan betaal ik daar graag voor.
noppes
0
communicatie services lijkt me idd geen toekomstig onderdeel van een e-commerce pakjes bezorg bedrijf dus prima oplossing. Sandd per 22 oktober 2019 overgenomen, +40% in omzet, + 80% in bezorgcapaciteit dus daar liggen nogal wat mogelijkheden voor kostenbesparing. Grootste (eigenlijk enige) concurrent overgenomen dus prijzen per 1-1-2020 met 4,5% omhoog. Pensioenprobleem lijkt onder controle, kans lijkt me dus aanwezig dat na het zuur het zoet komt (-;, tijd zal het leren.....
Adjan
0
Maar mogelijk wel een onderdeel met hoge marges, en weinig investeringen, de prijs die ze er voor krijgen zal ook niet al te hoog zijn.
Damokless
0
quote:

Adjan schreef op 27 november 2019 12:04:


Maar mogelijk wel een onderdeel met hoge marges, en weinig investeringen, de prijs die ze er voor krijgen zal ook niet al te hoog zijn.


Kijk, een echte expert aan het woord met alleen keiharde feiten!O nee, toch niet....
pielsje
0
quote:

Damokless schreef op 27 november 2019 17:24:


[...]

Kijk, een echte expert aan het woord met alleen keiharde feiten!


O nee, toch niet....


Nee dan Damokless
Guus_Geluk
0
quote:

createmonnie schreef op 27 november 2019 08:27:


Goed begin Herna! Er zijn nog veel andere onderdelen die wegmoeten


W.o. Herna zelf
11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.