Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
1
'Moreel bankroet' John Boehner wordt geconfronteerd met brute weerslag nadat hij onthult dat hij heeft gestemd om Trump te herverkiezen
Travis Gettys
13 april 2021

Voormalig House-spreker John Boehner (R-OH) werd veroordeeld als hypocriet nadat hij had onthuld dat hij had gestemd om Donald Trump te herverkiezen.

De Republikein uit Ohio promoot zijn nieuw uitgebrachte memoires, waarin hij herhaaldelijk kritiek levert op de voormalige president, maar hij gaf aan Time toe dat hij nog steeds heeft gestemd om Trump nog een termijn van vier jaar te gunnen.

'Ik heb op Donald Trump gestemd', zei hij. "Ik dacht dat zijn beleid over het algemeen een afspiegeling was van het beleid waarin ik geloofde. Ik dacht dat de keuzes voor het Hooggerechtshof van topklasse waren. Aan het eind van de dag is wie voorgedragen wordt voor de federale rechtbanken echt de belangrijkste wat een president doet. "

De toelating van Boehner viel niet goed bij gebruikers van sociale media.

Link Engels.
www.rawstory.com/john-boehner-on-trum...
gnocchi.
1
Link Engels.
www.rawstory.com/matt-gaetz-wingman-c...

'Iedereen gaat een advocaat nodig hebben': Uitgelekte chats van Matt Gaetz maatje tonen paniek in nasleep van zijn arrestatie
Brad Reed
12 april 2021

WhatsApp-berichten verkregen door Politico tonen Joel Greenberg, de voormalige "wingman" van Rep. Matt Gaetz (R-FL), in een staat van paniek nadat hij afgelopen juni werd gearresteerd op een groot aantal criminele aanklachten.
Advertentie melden

Zoals Politico meldt, laten de berichten zien dat Greenberg aan het klauteren was om erachter te komen wat federale onderzoekers precies wisten over zijn vermeende illegale activiteiten, waaronder het gebruik van zijn Venmo mobiele betaalrekening om te betalen voor seks van een vrouw die op dat moment 17 jaar oud was.

"Ik probeer iedereen die in contact kwam met een van deze meisjes te laten weten dat de FBI mijn Venmo-geschiedenis doorzoekt en niet wil dat iemand voor verrassingen komt te staan", schreef Greenberg in een bericht aan een niet nader genoemde vriend.

"Absoluut positief, laat mijn naam hier buiten," schreef de vriend als antwoord. "Ik ben serieus over deze Joel."

Greenberg vertelde deze vriend ook dat "iedereen een advocaat nodig gaat hebben" om om te gaan met de repercussies van Greenbergs arrestatie, maar de vriend duwde opnieuw terug en vertelde hem dat hij niets te maken had met een van zijn plannen.

"Ik heb hier niets mee te maken en vind het ongelofelijk ongezellig dat je me een advocaat probeert aan te smeren om er deel van uit te maken, Joel," schreef hij.

Lees het volledige verslag hier.
www.politico.com/news/2021/04/12/what...
gnocchi.
1
Biden administratie gebruikt Trump playbook op de GOP en er is niets wat ze er aan kunnen doen: rapport
Tom Boggioni
13 april 2021.

twitter.com/RawStory/status/138197990...
gnocchi.
1
luchtschip
1


Senate Minority Leader Mitch McConnell (Republican-Kentucky) :

“What we are confronted with here is a totally left-wing administration … trying to transform America into something no one voted for last year.”

video 0:38 minuut

twitter.com/therecount/status/1382042...
luchtschip
1


Georgia , een Republikeinse Staat, heeft een wet aangenomen, waardoor het met name voor Democraten moeilijker wordt hun stem uit te brengen.
Met name voor de zwarte Amerikanen, die meestal Democratisch stemmen, wordt het stemmen bemoeilijkt.
Dit is voter suppression.

Veel bedrijven die ook doorgaans de GOP steunen middels donaties hebben kritiek geleverd op deze nieuwe stem wet.
Zij hebben ook aangekondigd geen donaties te geven aan de GOP.
Onder meer Coca Cola, dat een hoofdvestiging heeft in Atlanta, Georgia.
Ook de MLB, Major League Baseball, heeft besloten de All Star Game te verplaatsen van Atlanta, Georgia naar Denver Colorado, een Democratische Staat.

Ted Cruz, de senator van Texas vond het nodig in een persconferentie hie commentaar op te hebben.
Hoe durven de bedrijven zich met politiek te bemoeien (nou ja, ze mogen wel donaties geven en geld geven aan de Senatoren, middels hun lobby circuit, om wetten in hun voordeel geregeld te krijgen. Maar kritiek op politieke beslissingen door de bedrijven, dat gaat Ted Cruz te ver).

Senator Ted Cruz op twitter :

The @MLB has struck a real blow to the city of Atlanta.

It is wrong.

It is hypocritical.

And it needs to stop.video 4:35 minuut

twitter.com/BillyRay5229/status/13820...

gnocchi.
1
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/plot-tw...

Plot twist: Joel Greenberg draaide een tijdje geleden stiekem Matt Gaetz om
Bill Palmer | 20:40 uur EDT 13 april 2021

Vorige week kondigde de advocaat van Florida-politicus Joel Greenberg in de rechtbank aan dat Greenberg van plan was een pleidooiovereenkomst tegen Matt Gaetz te sluiten. Nu, in een nieuwe plotwending, zegt de New York Times dat Greenberg vorig jaar daadwerkelijk Gaetz omdraaide. Dit valt op om een ??aantal redenen.

Ten eerste lijkt het erop dat federale rechercheurs wilden dat de medewerking van Greenberg geheim bleef, anders zou de advocaat van Greenberg er vorige week niet zo terughoudend over zijn geweest in de rechtbank. De advocaat heeft niet echt gelogen, aangezien de Times zegt dat Greenberg sinds vorig jaar meewerkt, maar nog niet formeel heeft onderhandeld over een pleidooiovereenkomst.

Ten tweede geeft dit een nieuwe context voor hoe rechercheurs hun weg vonden naar de verschillende vermeende misdaden van Gaetz, omdat nu blijkt dat Greenberg onderzoekers actief in de goede richting wees.

Ten derde betekent dit dat Matt Gaetz eerder zou kunnen worden aangeklaagd dan we anders hadden verwacht. Het is een dwaas spel om te proberen precies te raden wanneer de FBI iemand zal aanklagen tegen wie een onderzoek loopt, omdat de Feds de neiging hebben om de tijd te nemen en een overweldigende zaak op te bouwen voordat ze mensen aanklagen. Maar hoewel we eerder de indruk hadden dat de FBI zou moeten wachten tot Greenberg zijn deal verbrak voordat hij hen de goederen op Gaetz zou geven, blijkt dat de Feds al geruime tijd het bewijs van Greenberg tegen Gaetz hebben.

Ten slotte maakt dit duidelijk dat de media er nog steeds in slagen om de details van het Matt Gaetz-schandaal op te graven. Eerder vandaag hebben we erop gewezen dat er al een paar dagen geen grote onderbrekingen in de zaak waren gemeld. Maar nu lijkt die pauze voorbij te zijn. Nu zullen we zien of het bewijs dat Greenberg opgaf tegen Gaetz uiteindelijk naar de media lekt, of dat we moeten wachten op de schijnbaar onvermijdelijke aanklacht tegen Gaetz om al het bewijs te zien.
het zwaard
1
Rapport kritisch voor politieaanpak bij bestorming Capitool
De politie van het Capitool (USCP) in Washington had voor de bestorming van het parlementsgebouw op 6 januari meer informatie dan ze eerder toegaf. Toch kreeg ze de opdracht om niet alle middelen in te zetten om de protesten de kop in te drukken. Dat staat in een rapport waarover de Amerikaanse media berichten.

TTR 14-04-21, 07:59 Laatste update: 08:20 Bron: Belga
gnocchi.
1
Link Engels.
www.palmerreport.com/community/lindse...

Lindsey Graham is op een andere planeet
Bocha Blue | 23.40 uur EDT 13 april 2021

Relevantie is een moeilijke zaak. En het is iets dat velen willen. Er is helemaal niets mis mee om relevant te willen zijn of ertoe te willen doen. Veel mensen bereiken deze relevantie door hun hobby's, creativiteit, activiteiten, interesses en werk.

Anderen doen niet. Er is een selecte groep mensen die hun relevantie halen uit het vasthouden aan anderen. En zo komen we aan bij senator Lindsey Graham (Trump-puppyhond - South Carolina.)

Graham leidt een triest leven. Ooit stond hij bekend om zijn vermogen om aan beide kanten van het politieke gangpad te werken om dingen voor elkaar te krijgen, maar hij is nu een schaduw van zijn vroegere zelf. En niets lijkt de man uit te maken behalve Donald Trump.

Als je naar het Twitter-account van Graham zou kijken, leest het als een virtueel eerbetoon aan Trump. Het is verontrustend. Er is tweet na tweet van lof voor de Insurrectionist. Ik zal u enkele voorbeelden geven.

Graham lijkt Trump te smeken om een ??aanklacht in te dienen tegen Twitter omdat hij hem in één tweet van het platform durfde te houden. Hij hekelt dat tirannen en terroristen het platform in een andere tweet kunnen gebruiken, maar Trump niet. Het feit dat Graham Trump niet ziet, is zowel een tiran als een terrorist is verbijsterend.


Als Graham niet over Trump praat, schept hij op dat hij op Fox News te zien is. Het is zielig. De uitdrukking "verkoop je ziel" zou letterlijk over de Zuid-Karolijn kunnen zijn geschreven. Het is gek dat hij ervoor koos om van een gerespecteerde senator naar een nationale clou te gaan. Scoor nog een andere voor de MAGA-haatmachine.
gnocchi.
1
Link Engels.
www.rawstory.com/fox-news-joe-biden-2...

'Het is een nachtmerrie': GOP-agent betreurt moeite om 'minzame blanke man' Biden te demoniseren
Brad Reed
14 april, 2021

Een Republikeinse consultant gaf deze week toe dat de GOP het moeilijker heeft om zijn basis in een schuimbekkende woede te krijgen tegen president Joe Biden op dezelfde manier als het deed tegen voormalig president Barack Obama.

In een interview met Andrew Feinberg van The Independent vertrouwde een Republikeinse campagnemedewerker toe dat het "een nachtmerrie" is geweest om te proberen woede op te wekken tegen Biden.

Een deel van het probleem is dat Biden opzettelijk zijn publieke optreden aan banden legt en zich aan een strak script houdt wanneer hij besluit in het openbaar te spreken.

Dit heeft Fox News en de rechtse talkshow-radio vooral beroofd van soundbites die gebruikt kunnen worden om het gevoel van grief bij luisteraars aan te wakkeren.

"Je zult nooit iemand zover krijgen om dit officieel toe te geven, maar het is echt verdomd moeilijk om de negatieve kanten van een vriendelijke, zachtaardige blanke man die meestal aardige, positieve dingen zegt, naar beneden te halen," zei hij.

Het beste spel van de GOP tot nu toe, schrijft Feinberg, is om te beweren dat Biden dementie heeft en achter de schermen wordt gemanipuleerd door vicepresident Kamala Harris en Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY).
josti5
0
Met dank aan rationeel, ook hier geplaatst (wat krijgt Trump inzake CNN ontzettend gelijk van deze zichzelf verradende verrader/rokkenjager - nog zo iets, wat Trump altijd werd verweten, en ziehier...)

“Kijk naar wat we voor elkaar hebben gekregen,” aldus Chester. “We hebben Trump eruit gekregen. Ik zeg het gewoon 100% hardop, en ik geloof echt voor de volle 100% dat zonder CNN, nou ja, dan weet ik niet of Trump wel eruit was gestemd.”

“Onze focus was om Trump uit het Witte Huis te verwijderen,” ging meneer de neutrale journalistenbaas verder. “Weliswaar zonder dat hardop te zeggen, maar dat wás het doel.”

Een voorbeeld van hoe ze dat deden was dat CNN bewust hamerde op allerlei gezondheidsonderwerpen. “Trumps hand schudde wat, geloof ik. Wij haalden zoveel medici voor de camera om een verhaal te vertellen dat alleen maar speculatie was – dat hij mogelijk neurologisch beschadigd was, dat hij niet in orde was. Dat hij niet in staat is – weet je wel, whatever. We waren een verhaal aan het creëren waarover we niets wisten. Ik denk dat dat propaganda is.”

Natuurlijk vroeg de undercoverjournaliste van Project Veritas – Chester dacht dat hij een afspraakje met haar had om mogelijk een relatie te krijgen – ook hoe CNN omging met Joe Biden, en met zijn gezondheid. Nou, zei Chester, het was natuurlijk het doel om Biden juist zo gezond mogelijk neer te zetten.

“Hem te laten zien terwijl hij aan het joggen was, was natuurlijk bedoeld om te voorkomen dat het over zijn leeftijd ging, en CNN probeerde het zo te presenteren als ‘Oh, ik ben hartstikke gezond,” aldus Chester. “We lieten altijd beelden van hem zien tijdens het joggen en zo dat hij heel gezond leek, en terwijl hij een vliegenierszonnebril op had.”

Dan waren er ook nog de beelden van Joe Biden die onlangs drie keer viel terwijl hij een trap van een vliegtuig op probeerde te klimmen. Zou CNN daar wat mee doen? “Daar praat je heel kort even over. Je maakt daar geen groot verhaal van,” was de uitleg.

Om het allemaal nóg erger te maken legde Chester óók uit dat CNN zich nu 100% wil gaan bezighouden met het klimaat. “Ik denk dat mensen Covid-moe zijn. Dus als er een nieuw verhaal komt springt CNN er bovenop. Ze hebben op kantoor al aangekondigd dat, als het publiek er klaar voor is, we ons vooral gaan focussen op het klimaat.”

“Het gaat onze focus worden,” ging hij verder. “Net zoals dat Trump uit het Witte Huis krijgen eerst onze focus was, hè? Zonder het hardop te zeggen, maar dat was het geval, hè? Dus onze volgende prioriteit wordt klimaatbewustzijn.”

Bereid je er dus maar alvast op voor. Na al deze Covid-dingen gaan de mainstream media, met CNN voorop, vol op het klimaatorgel. Wat betreft de strategie? “Angst. Angst verkoopt.” We gaan straks dus bewust bang gemaakt worden voor klimaatverandering. Want dat “verkoopt.” Met andere woorden, bange mensen stemmen vaker af op CNN, wat weer meer inkomsten genereert via advertenties en dergelijke.

“Hoe ziet dat er precies uit,” vroeg de undercoverjournaliste Chester vervolgens. “Ik weet het niet. Ik weet het niet zeker. Ik heb het gevoel dat het vooral gaat zijn dat we continu video’s van smeltend ijs laten zien, en warmer wordend weer, en het effect die het allemaal heeft op de economie.”

De focus wordt “een.... pandemie-achtig.... verhaal waar we maar over blijven doorgaan, maar dan eentje dat echt voor de lange termijn gebruikt kan worden. Kijk, met de pandemie, daar zit een duidelijk eind aan. Op een gegeven moment eindigt dat, dan is het geen probleem meer. Maar klimaatverandering kan járen duren, dus zij [CNN] kunnen dat flink uitmelken.”

De beslissing om hard bezig te gaan met dit soort onderwerpen wordt gemaakt door “het hoofd van de zender, [Jeff] Zucker,” onthulde Chester.

Tenslotte zei Chester ook dat CNN bewust keihard achter het Republikeinse congreslid Matt Gaetz aangaat omdat die “een probleem is voor de Democratische Partij.” Gaetz was en is een fervent bondgenoot van Trump, maar is onder vuur komen te liggen. CNN en andere media beweren dat hij mogelijk prostituees gebruikt heeft, en meer van zulks.

Je zou denken dat “mainstream media” daar op een objectieve manier mee omgaan. Maar nee. Niets is minder waar.

Gevraagd wat “propaganda” precies is in zijn ogen haalt Chester zelf Gaetz erbij. “Hij is een probleem voor de Democratische Partij omdat hij zo conservatief is en wetten kan vertragen, en zo. Dus, het zou voor de Democratische Partij geweldig zijn als hij verdwijnt. Dus wij blijven die verhalen publiceren om hem op de pijnbank te leggen en om ervoor te zorgen dat het niet begraven kan worden en buiten de rechter om opgelost kan worden. Weet je, we blijven daar gewoon op drukken, want het helpt ons.”

Volg mij op Twitter-alternatief Gab én word gratis en voor niets lid van mijn Telegram-kanaal!

En let wel: dit is de zender waarop de NOS én RTL Nieuws zich baseren qua Amerika-verslaggeving.

Dus zoals ondernemer en oud-radio-DJ Erik de Vlieger al insinueert: misschien moeten Eelco Bosch van Rosenthal en Erik Mouthaan eens op zoek naar een nieuwe, meer betrouwbare bron… Project Veritas toont nu toch wel aan dat CNN niet erg serieus meer valt te nemen als objectief, serieus medium.

www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/cn...

objectief
5
quote:

josti5 schreef op 14 april 2021 14:37:

“Kijk naar wat we voor elkaar hebben gekregen,” aldus Chester. “We hebben Trump eruit gekregen. Ik zeg het gewoon 100% hardop, en ik geloof echt voor de volle 100% dat zonder CNN, nou ja, dan weet ik niet of Trump wel eruit was gestemd.”

Deze Chester verdient een standbeeld voor het Witte Huis; die Trump was een schande voor de V.S. in de gehele wereld. Het voortdurende geknuffel met de Noord-Koreaanse leider Kim/ de dagelijkse leugens dien hij de wereld/hoe hij China een economische voorsprong verleend heeft/verkozen met behulp van Poetin etc.etc. Man, man , wat is de wereld blij dat ie weg is.
closer
5
Grappig. Na veel boter-op-ons-hoofd-kritiek over CNN lezen we: "Volg mij op Twitter-alternatief Gab én word gratis en voor niets lid van mijn Telegram-kanaal!"
Toe maar Josti, meld je aan! Jij en je vrienden horen immers bij de doelgroep van De Dagelijkse Standaard. Oude verbitterde rechtse mannetjes schijnen ook een verdienmodel te zijn.
Plein777
3
quote:

closer schreef op 14 april 2021 15:17:

Grappig. Na veel boter-op-ons-hoofd-kritiek over CNN lezen we: "Volg mij op Twitter-alternatief Gab én word gratis en voor niets lid van mijn Telegram-kanaal!"
Toe maar Josti, meld je aan! Jij en je vrienden horen immers bij de doelgroep van De Dagelijkse Standaard. Oude verbitterde rechtse mannetjes schijnen ook een verdienmodel te zijn.
"Foute sites" spelen in op domme foute mensen om ze te gebruiken als onruststokers en haatzaaiers !

Gefinancierd door Rusland, net als "de andere krant"
gnocchi.
1
gnocchi.
1
'Ik heb hem niet gezien': Matt Gaetz slaat GOP-conferentievergadering over waar wetgevers doen alsof hij niet bestaat.

twitter.com/RawStory/status/138234773...
josti5
0
quote:

Plein777 schreef op 14 april 2021 16:00:

[...]

"Foute sites" spelen in op domme foute mensen om ze te gebruiken als onruststokers en haatzaaiers !

Gefinancierd door Rusland, net als "de andere krant"
Proest: die vermaledijde Russen toch altijd weer...
Dat die slimmerds de hele wereld nog niet veroverd hebben: het is een wonder!
gnocchi.
1
Link Engels.
www.rawstory.com/matt-gaetz-cnn-repor...

David Edwards
14 april 2021
Matt Gaetz loopt weg van CNN-verslaggever en vraagt naar naaktfoto's en neemt de telefoon in beslag
Facebook

Rep. Matt Gaetz (R-FL) liep woensdag weg toen een verslaggever hem vroeg of hij naaktfoto's had gedeeld met andere wetgevers en of de FBI zijn telefoon in beslag had genomen.

"Ik vroeg Rep. Matt Gaetz of hij met de FBI had gesproken, of de FBI zijn telefoon in beslag had genomen en of hij naaktfoto's op de House-verdieping had gedeeld, zoals CNN eerder meldde, en hij beantwoordde er geen van", zegt CNN. Zei Annie Grayer in een tweet.

Lisa Mirando van CNN onthulde dat Gaetz bij Grayer was weggelopen in plaats van de vragen te erkennen.

Politico meldde deze week dat de iPhone van Gaetz eind vorig jaar in beslag was genomen door de FBI. Andere rapporten beweren dat Gaetz naaktfoto's heeft gedeeld met wetgevers op de House-verdieping.

Eerder op woensdag zou Gaetz een bijeenkomst van de House Republican-conferentie hebben overgeslagen, waar leden weigerden de beschuldigingen tegen hem te bespreken.
gnocchi.
1
Link Engels.
www.palmerreport.com/community/presid...

President Biden's gewaagde zet
Sheree McSpadden | 11:44 am EDT April 14, 2021

President Biden is naar verluidt van plan om woensdagmiddag aan te kondigen dat hij de oorlog in Afghanistan beëindigt, en zal beginnen met het terugtrekken van onze troepen tegen het einde van de maand. Zijn doel is om ze allemaal terug te trekken voor de verjaardag van 9/11, behalve een paar om de Amerikaanse ambassade te bewaken. Mijn zoon heeft daar gediend, en ik ben het van harte eens met President Biden, net als hij.

Alle voorgaande presidenten sinds 9/11 waren van plan de oorlog in Afghanistan te beëindigen, maar hebben dat niet gedaan omdat de omstandigheden ter plaatse nooit verbeterden. Naar verluidt beëindigt Biden de oorlog ongeacht de omstandigheden, omdat we er anders voor altijd zullen blijven.

Trump beweerde soms zelfs ten onrechte dat hij de oorlog in Afghanistan al had beëindigd, of dat nu een opzettelijke leugen was of gewoon verwarring van zijn kant, zoals Rachel Maddow dinsdagavond op MSNBC meldde.


Niet heel Washington is het natuurlijk eens met de plannen van president Biden in Afghanistan, maar hij heeft naar verluidt goedkeuring gekregen van enkele verrassende bronnen, waaronder Ted Cruz.

70.572 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2733 2734 2735 2736 2737 2738 2739 2740 2741 2742 2743 ... 3525 3526 3527 3528 3529 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  18:05
 Germany40^ 17.726,40 -0,62%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.913,69 -0,46%
 US30^ 37.924,96 -0,23%
 Nasd100^ 17.243,34 -1,74%
 US500^ 4.995,45 -1,07%
 Japan225^ 37.415,98 -1,54%
 Gold spot 2.391,98 +0,53%
 EUR/USD 1,0654 +0,10%
 WTI 82,29 +0,26%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%