Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

The day after: de verkoopdruk van maandag is niet doorgezet

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 21
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

72 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 21 juli 2021 09:11
    quote:

    easy56 schreef op 21 juli 2021 08:55:

    iedereen weer snel duurder terugkopen:-)
    On-ge-lo-fe-lijk dit hé..?!

    Toegevoegd:

    En niemand kan meer buiten een Smartphone (chip!)..

    Als ze de 'gedwongen' keus hebben tussen Smartphone of Brood..

    Gaan de meesten voor een Smartphone..

    We gaan het mee maken..;))
  2. De sjaak 21 juli 2021 09:45
    Het is weer tijd om een extra portie aandelen in te slaan, het kan niet mis gaan in het moderne "Robin Hood" tijdperk waarbij onze geliefde centrale banken blijven stelen van de armen en dit, als ware weldoeners verpakt in een sausje van gewichtige termen en pakketten, aan de rijken geven...
  3. [verwijderd] 21 juli 2021 10:04
    quote:

    objectief schreef op 21 juli 2021 09:59:

    Ook een groot deel van de ""oude"'armen hebben tegenwoordig een eigen woning en zijn gaan beleggen. Misschien spreek je voor jezelf en kies je voor sparen. Aan hen wordt dan weer tegemoet gekomen door een lagere VRH.
    hmm een subjectief verhaal.
  4. De sjaak 21 juli 2021 10:07
    quote:

    beginnendebelegger schreef op 21 juli 2021 09:57:

    De ecb en de Fed vonden de daling genoeg zo. ASML trekt met adyen zo de gehele AEX weer omhoog. Is adyen ook met cijfers gekomen vanwege deze explosieve stijging? Is geen touw aan vast te knopen meer
    ASML is een prachtig bedrijf en spotgoedkoop, je betaalt maar ongeveer 60x de winst van 2021 en het kan alleen nog maar beter toch? Jammer dat ze 9 miljard gaan weggooien aan inkoop eigen aandelen, hadden ze beter aan het herstel van Limburg kunnen geven.......Gaat toch niks boven een mooi bedrijf dat ook nog betrokken is bij wat er in hun land van herkomst gebeurd. Ben helaas bang dat er in de directiekamers van ASML weinig moreel bewustzijn is.....It's all about "shareholders value"...Greed is good...for now...in the end it will be the mother of all fuckups...maar dat is een probleem voor later, het credo van bijna iedereen die het voor het zeggen heeft momenteel.
  5. De sjaak 21 juli 2021 10:15
    quote:

    objectief schreef op 21 juli 2021 09:59:

    Ook een groot deel van de ""oude"'armen hebben tegenwoordig een eigen woning en zijn gaan beleggen. Misschien spreek je voor jezelf en kies je voor sparen. Aan hen wordt dan weer tegemoet gekomen door een lagere VRH.
    DE oude armen zijn nog steeds arm, de meesten met een eigen woning zijn ook de trotse eigenaar van een torenhoge hypotheek (alleen de ouderen zitten vaak wat beter) en het "beleggen" gaat veelal om peanuts in vergelijking met het grote geld en bovendien zitten de meeste arme beleggers nog niet zo lang in de markt en stappen nu nog steeds vrolijk in met hun spaarcentjes. Ik heb ook de beurzen van eind vorige eeuw en tijdens de kredietcrises meegmaakt, Of zoals ze op Wallstreet zeggen je hebt bulls, bears and pigs...De laatste heb je nodig om geld te kunnen verdienen. Triest maar waar.
  6. forum rang 6 ttroo 21 juli 2021 10:39
    Amerikaanse 10Y komt weer wat tot leven. Maar ze hebben een hele lang weg te gaan. Pfoe wat zijn ze ver weg gezakt. Voorlopig kunnen ze geen paniek veroorzaken. Parameters zijn mooi tot laagtes gekomen. Trigger omhoog moet gevonden worden. Eerst goed rebounden. Dan wat lucht er uit. Dan de finale aanvallen op de rode lijnen. Maar dat lijkt al snel een proces van 5 a 8 weken te zijn / worden.

    ASML wordt net zo agressief als Apple. Als dat maar goed gaat! De rebound in Europa neemt vormen aan. Als dat maar goed gaat. Kortom blijven door rebounden. Europa blijft ondanks de rebound onder beren toe zicht staan. Ze moeten nog een procent tot 2 procenten hoger gaan om zich van het beren toezicht te voldoen.
  7. forum rang 9 Calimero 21 juli 2021 10:52
    quote:

    De sjaak schreef op 21 juli 2021 10:15:

    [...]DE oude armen zijn nog steeds arm, de meesten met een eigen woning zijn ook de trotse eigenaar van een torenhoge hypotheek (alleen de ouderen zitten vaak wat beter) en het "beleggen" gaat veelal om peanuts in vergelijking met het grote geld en bovendien zitten de meeste arme beleggers nog niet zo lang in de markt en stappen nu nog steeds vrolijk in met hun spaarcentjes. Ik heb ook de beurzen van eind vorige eeuw en tijdens de kredietcrises meegmaakt, Of zoals ze op Wallstreet zeggen je hebt bulls, bears and pigs...De laatste heb je nodig om geld te kunnen verdienen. Triest maar waar.
    :)

    www.iex.nl/Forum/Upload/2020/12501431...

    www.youtube.com/embed/nTeRBjgJSsk?rel...
72 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links