Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Let op! Geld lenen kost hypotheek

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Jos Koets

In 1994 werd Jos Koets meteen in het diepe gegooid bij een assurantiekantoor. In z’n eerste werkweek vond zijn baas het nodig met vakantie te gaan. Daarna heeft hij in de praktijk het assurantievak geleerd. Koets kocht het bedrijf van z’n werkgever. Nu is hij eigenaar van het eenmansbedrijf Assurantiekantoor Groenoord in ...

Meer over Jos Koets

Recente artikelen van Jos Koets

  1. 12 apr De gekte op de woningmarkt is terug 4
  2. 29 mrt Aflossingsvrije hypotheken op de helling 8
  3. 08 mrt Lager energielabel betekent lagere maximale hypotheek, maar er is een addertje 4

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Da Freeze 6 mei 2017 07:24
    Creditkaat probleem had ik ook bij mijn hypotheekaanvraag. Dit komt omdat de creditkaart wordt gezien als een consumptieve lening die in termijnen terug wordt betaald. Dit kan je oplossen door de creditkaartmaatschappij te bellen en zeggen dat je een hypotheekaanvraag wilt doen. De maatschappij maakt dan een schrijven dat de creditkaart is afgesloten bij de gebruiker.

    Je kan de creditkaart nog gewoon gebruiken, maar je moet dan binnen een maand aflossen. Dan wordt het namelijk niet beschouwd als consumptieve lening.
  2. Hjvd 7 mei 2017 11:19
    wat bizar is dat je wel in schulden kan laten steken, maar zodra je een betere lening voorbij ziet komen je niet meer kan oversluiten met als smoes dat er al een bkr staat.

    ik vind dat we in nederland te veel nadruk leggen de nadelen en te weining doen aan het oplossen van de echte problemen. dat er bij zulke lage rente standen nog steeds banken zijn die mensen met keurig betalingen nog steeds het 10voudige laten betalen is ronduit schandalig.

  3. [verwijderd] 19 april 2018 15:33
    Een simpel mobiele telefoon abonnement heeft tegenwoordig ook al flinke gevolgen voor de hoogte van je hypotheek. Zie voor meer informatie: www.simonlyvergelijken.nl/blog/telefo...

    Aanrader is dan ook om een sim only te nemen incl los toestel, dan heb je niet te maken met een lagere maximale hypotheek.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links