Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.495 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 ... 3521 3522 3523 3524 3525 » | Laatste
whammy
0
John Farrell, biograaf van Nixon zoekt de parallellen tussen Nixon en Trump. Opmerkelijke gelijkenissen.

"De twee mannen delen hun afkeer van de media. ‘Vergeet nooit: de pers is de vijand’, zegt Nixon op tapes uit het Witte Huis. Trump geeft er een eigen, giftige draai aan, aldus Farrell. ‘Trump zegt: “De pers is de vijand van het volk.” Dat is veel erger, want het is ondermijnend voor de democratie. Het is ook erg ironisch. Want beide mannen hebben hun populariteit te danken aan de media. Nixon is groot gemaakt door de LA Times en Trump door de roddelbladen en de televisie. Het is echt te zot voor woorden dat de media wordt aangewreven dat Trump niets voor elkaar krijgt. De Republikeinse Partij controleert het Witte Huis, het Hooggerechtshof, de beide huizen in het Congres en twee derde van de gouverneur schappen én ze hebben hun eigen televisiestations.’ In de jaren zeventig bestonden de conservatieve media nog niet, zegt Farrell".
Bron:FD
[verwijderd]
0
twitter.com/ScottAdamsSays deze links allemaal voor de broodnodige balans in de amerikaanse berichtgeving.
pas bij de juiste info zonder teveel bias kan men een eigen opinie maken ipv leuk in de kudde mee te blaten.
ook kan men door onafhankelijk leren te denken betere belegging beslissingen maken.
izdp
0
De gekuifde bospatrijs heeft dus virtual tapes ingezet om Comey te waarschuwen om een correcte getuigenis af t leggen.
Na de getuigenis -die aldus wel moet kloppen- beweert de kuif dat die niet klopt.
In feite zegt hij dan dat Comey meineed heeft gepleegd.
Uiteraard is het een raadsel waarom die kuif gedwongen moest worden met een ultimatum, alvorens hij kwam met de boodschap dat er geen tapes zijn.
Uiteraard probeert men dan het raadsel op te lossen.
Obstructie is hier zeker op zijn plaats, al is het op zijn lange lijst van aantijgingen, wildste beschuldigen en keihard liegen, klein bier.
Wel heeft hij het zo voor elkaar gekregen dat onderzoeken zijn opgeschaald.
Niets bijzonders voor hem, want letterlijk business as usual voor hem.

In feite is het 1 grote clash van his godness met de instituties van de US.
Veel van zijn gelovigen vinden dat prachtig.
Zal het Al Capone 2.0 and his gang nu wel lukken?
DeZwarteRidder
0
Economie & Politiek FD.NL

'Minder voedselbonnen uitdelen is hier politieke zelfmoord’

De liefde voor Trump gaat niet zo diep in West-Virginia. Als de mensen binnenkort zijn bezuinigingen aan den lijve gaan ondervinden, kunnen ze de Republikeinen zo de rug weer toekeren.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 24 juni 2017 11:28:

Economie & Politiek FD.NL

'Minder voedselbonnen uitdelen is hier politieke zelfmoord’

De liefde voor Trump gaat niet zo diep in West-Virginia. Als de mensen binnenkort zijn bezuinigingen aan den lijve gaan ondervinden, kunnen ze de Republikeinen zo de rug weer toekeren.

Kunnen lijkt me het verkeerde werkwoord.
hirshi
0
'Obama gaf toestemming voor geheime cyberaanval op Rusland'

Dat meldt The Washington Post. De CIA, NSA en andere inlichtingendiensten ontwikkelden een aanval waarmee er "implantaten" in belangrijke Russische netwerken werden geplaatst. Die implantaten kunnen op afstand aangezet worden, waarop er een aanval zou plaatsvinden.


www.nu.nl/internet/4791597/obama-gaf-...
[verwijderd]
1
www.zerohedge.com/news/2017-06-24/ang...

we zien een langzaam sterven van de democratische partij net zoals de het sterven van de sociaal democratische politieke partijen in europa.
de onderliggende oorzaken zijn het zelfde, een vergeten middenklasse ,hoge lasten druk,immigratie en een hoop onzinnige luchtfietserij,zwak leiderschap.
uiteraard was obama in tegendeel wat zijn vriendjes in de msm u willen doen geloven een bizar slecht president wel met een geweldige lach en praatje een zgn "mooie womanizer",maar inhoudelijk en wat betreft daadkracht een ramp en waar zien we dit allemaal nog meer in de politieke leiders??
[verwijderd]
0
www.breitbart.com/big-journalism/2017...

de liberale msm en ook in europa wordt de mainstream media niet meer vertrouwd toch laat men hetzelfde stupide nieuws continue op de bevolking los.
neem dus ook alle approval ratings en polls van de msm met een vaatje zout.
voor tijdens en na de verkiezingen zat men fout en het is er niet beter op geworden.
DeZwarteRidder
0
Stalin de beste aller tijden volgens Russen
10 min geleden

MOSKOU - Sovjetleider Joseph Stalin was de grootste persoonlijkheid aller tijden. Dat zegt 38 procent van de deelnemers aan een opiniepeiling die het Russische onderzoeksbureau Levada Center maandag heeft gepubliceerd. De Russische president Poetin staat met 34 procent op een gedeelde tweede plaats met dichter Poesjkin. Dat is Poetins hoogste notering ooit.

Stalin was een berucht dictator, maar in Rusland wordt steeds meer zijn rol benadrukt als overwinnaar in de Tweede Wereldoorlog. „De overwinningscultus in propaganda draagt bij aan het vrijpleiten van Stalin”, zegt socioloog Denis Volkov van het Levada Center tegen de Washington Post.

In de sinds 1989 uitgevoerde poll wordt een representatieve groep van 1600 deelnemers gevraagd de grootste persoonlijkheid uit de geschiedenis van de wereld te noemen. In 2012 voerde Stalin ook al de lijst aan.
hirshi
0
President Trump got a partial victory at the Supreme Court: The ban can take effect for people in those six countries without ties to the U.S.

www.nytimes.com/
hirshi
0
Very grateful for the 9-O decision from the U. S. Supreme Court. We must keep America SAFE!

Donald Trump
[verwijderd]
2
De links-gekkies zingen een hele loonladder lager. Enkele tactieken:
- nadruk leggen op "gedeeltelijk";
- nadruk leggen op "nog niet definitief";
- voor de rest niet zoveel aandacht aan besteden, althans totaal niet in verhouding met de berichtgeving na de eerdere vonnissen van de lagere rechters.

Hier in Nederland is er gelukkig nog werk zat, zoals:
- schadevergoeding claimen tlv de Staat door nabestaanden van Molukkers die bij enkele onschuldige en eigenlijk gerechtvaardigde kapinkjes zomaar zijn geëxecuteerd;
- schadevergoeding claimen tlv de Staat door ex-Dutchbatters bij wie (vertraagd met vele, vele jaren) een post-traumatische stress-stoornis is opgekomen vanwege Sbrenica.

Sylvana is rustig na haar verkiezingsechec, dat wel, maar dat kan na de zomer zomaar weer veranderen. Talkshows beginnen dan weer en Zwarte Piet is nog steeds niet volledig ontmanteld.
DeZwarteRidder
0
’Voorlopig geen wapens VS naar Golfstaten’
Vandaag, 00:00

WASHINGTON - De Republikeinse voorzitter van de senaatscommissie voor buitenlandse zaken in de VS wil de verkoop van wapens aan Saudi-Arabië, Qatar en andere Golfstaten voorlopig tegenhouden. Senator Bob Corker zei maandag dat wapenleveranties niet verantwoord zijn nu de spanningen tussen Qatar en andere landen in de regio zijn opgelopen.

Corker zei dat de crisis eerst moet worden opgelost. „Het zou een productieve stap zijn als die landen met elkaar rond de tafel gaan zitten”, aldus de senator.

Omliggende landen hebben onlangs de economische en diplomatieke banden met Qatar verbroken. Saudi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte en Bahrein beschuldigen het oliestaatje er onder meer van banden te onderhouden met terroristische groeperingen.

De buurlanden willen onder meer dat de regering in Doha minder nauwe diplomatieke betrekkingen onderhoudt met aartsrivaal Iran en nieuwszender Al-Jazeera sluit. Qatar reageerde in eerste instantie negatief op de eisen, waardoor het conflict muurvast lijkt te zitten.

Het geruzie tussen de landen is de VS een doorn in het oog. Washington is een bondgenoot van Saudi-Arabië, maar heeft ook een grote basis in Qatar.
DeZwarteRidder
0
Het wordt steeds duidelijk dat Trump een grote fout heeft gemaakt met Qatar, maar ja hij heeft een gouden medaille gekregen van Saoedie-Arabië en moest dus iets terugdoen.
DeZwarteRidder
0
Gevolg nieuwe zorgwet VS: 22 miljoen meer mensen onverzekerd

De Republikeinse initiatiefwet die in de Verenigde Staten de Affordable Care Act moet gaan vervangen, heeft een tegenslag te verwerken gekregen. De nieuwe zorgverzekeringswet zou 22 miljoen extra onverzekerde Amerikanen tot gevolg hebben in het jaar 2026, becijferde het onafhankelijke Congressional Budget Office (CBO).
Door: redactie 27 juni 2017, 02:26

Dat is slecht nieuws voor de Republikeinen die de wet er zo snel mogelijk door willen drukken in de Amerikaanse senaat, aangezien ze binnen hun eigen partij al moeite hebben alle senatoren met de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Democraten zien sowieso niets in de vervanging van Obamacare, zoals de huidige wet in de volksmond heet, mede door de stijging van het aantal onverzekerden.

Vijf Republikeinen in de Senaat hebben laten weten tegen de wet in zijn huidige vorm te zijn. Anderen hebben laten weten zich zorgen te maken, vooral over het bezuinigen op Medicaid, een subsidiestelsel voor arme en gehandicapte Amerikanen. In 31 staten in de VS is dit programma de afgelopen jaren juist uitgebreid om meer mensen te kunnen helpen.
Overheidsuitgaven

Trumpcare - zoals de wet in de volksmond genoemd wordt - was één van de speerpunten van de verkiezingscampagne van president Donald Trump. Hij noemde en noemt Obamacare regelmatig 'een ramp', omdat hij vindt dat de overheid teveel geld uitgeeft aan zorg. Die overheidsuitgaven moet drastisch omlaag, vindt hij. Trumps wet gaat 'geweldige zorg' leveren voor een 'fractie van de kosten', beloofde de president toen hij nog op campagne was.

De nieuwe wet die er ligt is volgens de Republikeinen een vervanger van Obamacare, maar kan vergeleken worden met een minder uitgebreide versie waarin premies zullen stijgen, wat leidt tot een drastische stijging in het aantal onverzekerden, ook onder bijvoorbeeld ouderen. Obamacare leunt juist op samenwerking tussen verzekeraars en de overheid om met behulp van zorgsubsidie meer mensen verzekerd te krijgen.

'Trumpcare leidt tot hogere kosten en minder zorg, en miljoenen Amerikanen zullen zonder verzekering komen te zitten', zei Chuck Schumer, leider van de Democraten in de Senaat. De Republikeinen moeten de wet dan ook zien 'als een gigantisch stopbord'.

Er is niet alleen kritiek op de inhoud van de wet, ook de manier waarop hij tot stand is gekomen heeft voeten in de aarde. Nadat een conceptversie van de wet begin mei werd goedgekeurd door het Amerikaanse Huis van Afgevaardigen, boog een Senaatscommissie bestaande uit enkel mannelijke senatoren zich de afgelopen weken achter gesloten deuren over een definitieve versie. Niet bepaald democratisch, aldus de Democraten.

Trump, die de afgelopen maanden heeft laten zien over weinig geduld te beschikken wat betreft bureaucratie, wil nu dat er zo snel mogelijk over de wet gestemd wordt. Liefst nog voor het weekend.
enwatnu
0
Grappig. Het stokje van 'Russian collusion' wordt overgenomen door de democraten. Het verschil met Trump zal zijn dat er bewijzen genoeg zullen zijn tegen de democraten.

video.foxnews.com/v/5484169950001/?#s...
70.495 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 ... 3521 3522 3523 3524 3525 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,67  -9,40  -1,06%  18:05
 Germany40^ 17.772,30 -1,41%
 BEL 20 3.796,92 -1,47%
 Europe50^ 4.929,36 -1,11%
 US30^ 37.825,24 +0,34%
 Nasd100^ 17.759,03 +0,37%
 US500^ 5.065,24 +0,09%
 Japan225^ 38.508,62 -0,49%
 Gold spot 2.386,66 +0,15%
 EUR/USD 1,0610 -0,14%
 WTI 84,66 -0,47%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Avantium +5,13%
FASTNED +2,27%
Air France-KLM +2,00%
DSM FIRMENICH AG +1,84%
CM.COM +1,69%

Dalers

ArcelorMittal -6,90%
Aperam -6,68%
JUST EAT TAKE... -4,85%
SBM Offshore -4,17%
RANDSTAD NV -3,69%