TomTom « Terug naar discussie overzicht

Tomtom augustus 2017

2.207 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

holenbeer schreef op 30 augustus 2017 18:46:

[...]
OK, die ga ik ook even checken. Als dat me wel bevalt, hoef ik niet over te stappen, wel zo makkelijk. Dank je!
Heb toevallig net opnieuw moeten downloaden vanwege reset van laptop.
de download link zit wel verstopt tegenwoordig, niet bij de tab applicaties.

Je moet naar de service en contact tab en dan in de zoekbalk invullen.
[verwijderd]
0
Weekjes lijden, ze wennen nooit. Maar als een van de twee scenario's van Wies uitkomt, vooruit, heb ik toch wat. Zou prettig zijn als in de nazomer en het najaar een eerste move richting een blijvend hoger koersniveau zal worden gemaakt. Er hoeven maar een paar dagen 5%-tjes-plus voorbij te komen. Is niet structureel gebeurd de laatste jaren, maar het kan. Ik heb niet de indruk dat iets is verpest in de tussentijd.

De nieuwe Binck-site is traag en vooralsnog onoverzichtelijk voor mij, maar dat laatste kan wennen zijn.
apieslapie
0
kunnen even alle bullshit posts die niks met tomtom te maken hebben opzouten?
Ongeloverlijk hier, graag deze posters even een eigen plekje opzoelen. koffiekamer bijv!
rjohnson
0
Aardig artikel, maar raakt niet de echte essentie van waar TT heengaat. Helemaal nu Sports verkocht gaat worden.

www.forbes.com/sites/kevinomarah/2017...
apollo
0
quote:

VOORTS schreef op 30 augustus 2017 21:19:

Apollo heeft haast wil in 2019 al de weg op
huh? oh!
[verwijderd]
1
Op vakantie dus weinig forum gelezen, was dit al gepost?

www.reuters.com/article/amp/idUSKCN1B...

Siemens buys self-driving software specialist Tass
holenbeer
0
quote:

TromDom schreef op 30 augustus 2017 19:52:

Holenbeer, doe dit voortaan off topic aub.
Zal ik doen. Er wordtbtegenwoordig zoveel shit gepost hier dat ik vergeten was dat dit het TT-maanddraadje is.
NewKidInTown
0
quote:

TromDom schreef op 30 augustus 2017 19:52:

Holenbeer, doe dit voortaan off topic aub.
Helemaal eens, eventjes een korte vraag van Holenbeer moet kunnen maar het moet natuurlijk niet een brokers-draadje worden, dan sneeuwt het nieuws over TT compleet onder. En even een korte opmerking over een ander aandeel, zie ik ook nog door de vingers, want de wereld is groter dan alleen dit aandeel en het gebeurt af en toe bij andere aandelen ook, dat iemand z'n kansen elders ziet en daar even terloops op wijst. Moet kunnen allemaal, zeker als het erg lucrratief is, maar de grote lijn moet toch echt TT zijn, hier tenminste.

Nu dus maar weer on-topic.

Ook ik sluit niet uit dat de aandeleninkoop op of rond 1 september van start kan gaan. Toch denk ik dat dat vrij weinig met de koers zal gaan doen, bij TT zal men dat echt behoedzaam aan laten pakken. En "de koers omhoog kopen", dat kun je echt vergeten, diegenen die het echte werk gaan doen en uitvoeren, hebben al veel vaker dat soort operaties uitgevoerd.

Nee, dus, daar moeten de TT-beleggers het niet van hebben. Ik denk, als old-school belegger dat je het uiteindelijk echt moet hebben van prestaties van een bedrijf qua omzet en winst en vooral groei daarvan.
Hoe denken jullie daarover, zullen er nog "stappen gemaakt" kunen worden en de onderneming in staat zijn om door omzet en winst-groei extra waarde te creeeren ? Want uiteindelijk zal het daarvan moeten komen is mijn bescheiden mening. Tenminste, dat geldt al heel lang voor alle overige aandelen en beleggingen, bij tegenvallende resultaten kan de koers instorten en als je vertrouwen hebt in herstel en dat blijkt dan ook nog eens daadwerkelijk uit de cijfers, dan kun je overwegen in te stappen en mogelijk profiteren van koersherstel. Alle mogelijke "truukjes" daar omheen, beter negeren en mijden.

En hoe denk je nu over het koersverloop voor de komende dag, donderdag dus, Kid?

Nou, ik heb de afgelopen dagen het een en ander bijgedragen en mijn koersverwachting voor dit aandeel gegeven en ook nog gewezen op een andere lucratieve mogelijkheid die ik zelf heb benut, beide zaten redelijk nauwkeurig niet ver van de uiteindelijke werkelijkheid. Maar laat ik me voorzichtig uitdrukken, dat werd "lang niet door iedereen erg op prijs gesteld". Ik zal dan maar niet mijn verwachting over de koers van TT posten hier voor de komende dag, wie weet is dat juist een goed teken en zou dat voor een koersomslag kunnen zorgen, vooral mensen die een beetje bijgelovig zijn, en die zijn er hier en elders, zouden daar moed uit kunnen putten :-)
De brede markten zijn weliswaar iets hersteld na de start van gisteren, maar trekken nog niet zodanig door dat weer de oude niveaux opgezocht gaan worden, zo lijkt het op dit moment. Ik blijf voorzichtig, blijf zitten op de winsten van de afgelopen twee dagen en zie het wel aan, waarschijnlijk zonder nieuwe transacties.

En ga me maar even focussen op een paar spelletjes die ook alles met beleggen te maken hebben en op IEX te volgen zijn, nl elke dag het koersverloop van de AEX voorspellen PLUS de eindkoers van augustus van mijn (soms) favoriete aandeel, vooral die laatste, dat kon nog wel eens spannend worden, we gaan het wel zien in hoeverre mijn verwachte eindkoers nog in de buurt komt.

Maar natuurlijk blijf ik jullie "favo" ook nauwlettend volgen, zal me hier melden als dat relevant en nodig is, ik blijf met jullie mee leven uiteraard, zoveel mee gemaakt samen.

Veel succes maar weer voor vandaag, denk niet dat het erg spannend wordt maar zoals met elk aandeel, je weet het maar nooit ! Take care of "Ingat".
NewKidInTown
0
(Toch nog een heel verhaal geworden, maar ja, dat krijg je als je per woord of regel betaald wordt en ook nog moet zorgen voor "tegen-reacties") Gekkigheid natuurlijk, was het maar waar, dat kan IEX nooit opbrengen en zou mij zeker doen besluiten om dan maar met het "echte beleggen" te stoppen.
Wel een ideetje trouwens, zal Henk toch eens gaan mailen of er over gepraat kan worden........
NewKidInTown
0
quote:

desmi schreef op 30 augustus 2017 22:14:

Siemens buys self-driving software specialist Tass
Lijkt het nou maar zo of komen er steeds meer nieuwkomers in deze sector ?

En de echt nieuwe worden, als ze tenminste veelbelovend zijn en snel progressie maken, overgenomen door de grote jongens.

Het lijkt wel of je redelijk voorop in de file (net als dat een lelijke eend vroeger ook altijd de eerste was in de file) rijdt en ineens wordt je voorbij gereden door zowel kleine als grote voertuigen en raak je steeds meer achterop.

Het is maar te hopen dat TT niet te groot is en niet teveel ballast heeft, dat zou een grote partij maar afleiden van waar het hun uiteindelijk om gaat.
Als ik TT was zou ik consumer en andere flauwe kul waar veel geld en energie in is gestoken en wat niets heeft opgeleverd, snel afstoten, desnoods voor 1 euro als ze ook de nodige fte's mee kunnen lozen.
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve inhoudelijk te reageren, bericht is bij dezen verwijderd.]
NewKidInTown
0
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]
2.207 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 17:35
Koers 5,730
Verschil +0,210 (+3,80%)
Hoog 5,735
Laag 5,550
Volume 524.733
Volume gemiddeld 321.259
Volume gisteren 546.527