BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM december 2017

3.932 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

shorterman schreef op 27 december 2017 12:18:

[...] En angsthazen zijn er ALTIJD. VOORAL bij een fonds als BAM. Dat zijn over het algemeen beleggers met weinig werkelijke kennis over het bedrijf en met heel weinig geduld. Als de dood om ook maar één cent te verliezen op de koers. Bovendien mislukt bij ALLE bouwers weleens een project. Niet dat zoiets werkelijk leidt tot verslechtering van de gang van zaken, maar shorters verkopen na de aankondiging van de door hen ingehuurde boulevardjournalist (van het mislukte project, dat met grote overdrijving wordt aangekondigd door die leugenaar) METEEN, en trekken dan alle angsthazen mee, waardoor de koers onmiddellijk 40% keldert, terwijl de Outlook van het bedrijf onveranderd en uitstekend blijft. Daarom selecteren shorters topbedrijven als BAM, en verdienen daarmee GOUD, en zitten ze nu te hoeren en te snoeren in die Zwitserse hotels, met prachtige Ferrari's en vrouwen, over de rug van de hardwerkende man en vrouw.
Je bijdrage op dit forum begint al aardig op een oudejaarsconference te lijken, beste shorterman.
Gaan we voor de laatste 12 klokslagen van dit jaar boven de € 4 eindigen? Of moeten er nog miljoenen over de toonbank onder de € 3,80 van diegenen die geen BAMmen in hun etalage willen hebben liggen aan het eind?
Wilmetpensioen
0
Er stond een aardig artikel op vastgoedjournaal.nl op 7 december jl. Volgens het artikel zijn beleggers BAM die hun aandelen nu dumpen rijkelijk naief.

Voor de goede orde: ik zit long in het aandeel en heb mijn positie op 3,6 verder uitgebreid.
marcel13
1
27-12-2017
Bam! Economen geven toe dat ze ernaast zaten: de Britse economie groeit als kool

Brexit blijkt nu al geweldig goed te zijn voor onze Britse vrienden.

Toen het Brexit-debat in alle hevigheid plaatsvond kregen Brexiteers te pas en te onpas te horen dat ze met vuur speelden. Als het Verenigd Koninkrijk uit de EU zou stappen zou dat de economie namelijk opblazen. Ja, echt waar. Brexit was het begin van het einde.

Nou, dat blijkt allemaal nogal mee te vallen. Sterker nog, economen moeten nu toegeven dat het tegenovergestelde waar is. De Britse economie groeit als kool. Nog 2 jaar en dan is de Britse economie groter dan die van Frankrijk.

Het Centre for Economics and Business Research (CEBR) wist het eerst zéker: Brexit betekende het einde van de economische groei in het VK. Over en uit. Het was klaar. Afgelopen. Ze konden er net zo goed mee ophouden. Dit ging niet meer lukken.

Nu 2017 er bijna opzit moet CEBR toegeven dat ze er helemaal naast zaten. “In de praktijk is dit [hun voorspelling] niet gelukt,” aldus de denktank in een officiële verklaring. Eén van de belangrijkste redenen is dat CEBR ervan overtuigd was dat Londen niet langer de financiële hoofdstad van de wereld zou zijn als Brexit door zou gaan. Nou, dat ligt net even anders. De voorsprong van Londen op rivaliserende steden is alleen maar groter geworden.

Omdat het zo goed gaat met de economie kunnen Britten er nu op rekenen dat ze in 2018 te maken krijgen met een lagere inflatie en hogere lonen. Britse gezinnen gaan er dus op vooruit.

Het gevolg is dat de Britse economie in 2020 al groter zal zijn dan die van Frankrijk. Dat is dus dat land dat er continu op aandringt dat de EU “verder integreert” en dat nationale grenzen en soevereiniteit helemaal ophouden te bestaan.

www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/ba...
M_Kaka
0
Ondanks een zeer rustige & rode AEX, een fors koopvolume en positieve BAM. Binnenkort verwacht ik een zeer positieve PB.

TanteBetsy
0
quote:

Crusader schreef op 27 december 2017 12:28:

[...]

Je bijdrage op dit forum begint al aardig op een oudejaarsconference te lijken, beste shorterman.
Gaan we voor de laatste 12 klokslagen van dit jaar boven de € 4 eindigen? Of moeten er nog miljoenen over de toonbank onder de € 3,80 van diegenen die geen BAMmen in hun etalage willen hebben liggen aan het eind?
En nu even zonder dollen, gaan we 2017 uit met een koers van E 4,00 of hoger?
löngterm
0
quote:

shorterman schreef op 27 december 2017 12:05:

[...]Dat bestaat vooral uit winstnemingen door angsthazen en opkoop door de twee shortfondsen die afgelopen Vrijdag onder de 0,5 %-grens zijn gedoken. Aan het AFM wordt hierover uiteraard NIETS gemeld.Ja, zo gaat het shorten nu eenmaal in zijn werk. oms zijn er fondsen die vanuit "de laatst bekende positie van bijv. 0,48% weer boven de 0,5%-grens gaan. Maar dat maakt deel uit van de strategie van list en bedrog, en daarom zitten ze nu ook in de allerduurste hotels.Ondertussen houden ze de shortposities boven de 0,5%-grens. Eigenlijk is er maar weinig fantasie voor nodig om rijk te worden. Als je maar kapitaal hebt.
HAHAHA,
Tja als je kaptitaal hebt ben je al rijk...
Dus inderdaad volkomen met je eens dat daar niet veel fantasie voor nodig is.
A3aan
0
€d_Modus Vivendi
0
94 nieuwe woningen in het Noorderkwartier

Door Redactie op Woensdag 27 december 2017 12:10 Algemeen wonen, werkzaamheden, bamBron: Gemeente Amsterdam
94 nieuwe woningen in het Noorderkwartier

AMSTERDAM - Op 15 januari 2018 start de bouw van 94 eengezinswoningen in het Noorderkwartier. Dit projectgebied ligt aan de Elzenhagensingel en het H. Stollenplantsoen. Aannemer BAM Wonen Nieuwegein bouwt deze woningen in opdracht van ontwikkelcombinatie AM Vastgoed en Blauwhoed.

Het terrein is door de gemeente bouwrijp gemaakt. De komende periode worden de bouwterreinen ingericht en start het heiwerk. Er is een groot bouwterrein aan de oostkant van de Elzenhagensingel en een kleiner bouwterrein ten oosten van het H. Stolleplantsoen nabij de A10. Beide terreinen zijn en blijven middels bouwhekken afgezet.
manuss
0
quote:

TanteBetsy schreef op 27 december 2017 13:04:

[...]En nu even zonder dollen, gaan we 2017 uit met een koers van E 4,00 of hoger?
3,987
aandeeltje!
0
Als u denkt BAM gaat omhoog dan gaat u long, als u denkt BAM gaat omlaag dan verkoopt u of gaat u short. Meer is het allemaal niet hoor, de daggrilligheden met al die ordertjes bekijken is voor de daghandelaren, die denken overigens weinig van te voren, maar turen naar de schermpjes, hopend dat ze een patroontje kunnen voorspellen. Het lukt menigeen ook nog. Mij ook wel eens. Leg ik gewoon een kooporder in of een verkooporder zonder overigens te proberen patroontjes te herkennen :-)
TanteBetsy
0
quote:

hoopmazzel2 schreef op 27 december 2017 14:13:

Laten we de 3,80 nu definitief achter ons?.
Lijk er wel op, ziet er goed uit, in ieder geval.
HenkdeV
0
quote:

shorterman schreef op 27 december 2017 10:41:

[...] De koers komt toch wel op korte termijn op 5,50 euro, omdat de gang van zaken bij BAM die koers nu eenmaal rechtvaardigt. Nu ook de boulevardjournalisten op vakantie zijn, gaat de stijging alleen iets sneller, want daardoor stappen de angsthazen weer in. De boulevardjournalisten, en hun collega's boulevardanalisten zitten nu in de duurste hotels in Zwitserland bij de skiliften te genieten van het geld wat ze bij BAM van de angsthazen hebben afgetroggeld. De mooiste vrouwen en de duurste wijnen worden door hen daar geconsumeerd. Hun Ferrari's staan in de garages van hun hotels. Ja, werken is voor de dommen. Jammer, maar zo zit de boze wereld in elkaar.
Ga jij binnenkort nog op vakantie shorterman? Even skiën. Ik neem aan dat jij niet meer werkt, dat is namelijk voor de dommen:). Heb ik net ergens gelezen.
€d_Modus Vivendi
0
Home / NEWS / Miral appoints main contractor for $3.2bn Yas Bay projects
Miral appoints main contractor for $3.2bn Yas Bay projects
by Jumana Abdel-Razzaq on Dec 27, 2017

Miral to develop beachfront project in Abu Dhabi by Q1 2018 | Phase one of Miral's digital transformation project to roll out in 2018 | Cisco, Miral sign deal to enhance Yas Island's digital offerings

UAE-based developer Miral has appointed BAM International as main contractor for the arena, plaza, and nearby retail and F&B spaces planned for the $3.2bn (AED12bn) Yas Bay development in Abu Dhabi.

Construction on the arena started earlier this year, designed as a fully-covered venue with an adjustable configuration to accommodate events with capacities up to 18,000. FLASH Entertainment will oversee arena management.

As the first multi-purpose venue in Abu Dhabi, the arena is scheduled for completion by the end of 2019.

READ: Miral to develop beachfront project in Abu Dhabi by Q1 2018

B.R. Kiran, chief portfolio officer at Miral, said: “The arena will be a unique addition to the Island’s portfolio of attractions with the opportunity it brings to host world-class multi-purpose events and activities.

“This development complements our vision to make Yas Island a top global destination for leisure and entertainment.”

Retail spaces will be within walking distance of the plaza, offering shopping options ranging from sports to gadgets. The arena will also host six restaurants, two cafes, and three grab and go food units.

“The appointment of BAM International as our contractor of choice for the arena marks an important milestone in the development progress of the Yas Bay project,” Kiran added.


Miral has been recently appointed to undertake the design and development of the A’L BAHAR, a new beachfront community located on Abu Dhabi’s Corniche.

The project will comprise basketball and beach volleyball courts, soccer pitches, an outdoor gym, kids play area, spaces for concerts and community events as well as an over half a kilometre promenade, set aside for walking.

A’L BAHAR will be implemented across 80,000 square metres of mixed-use space and is scheduled for completion by Q1 2018.

www.constructionweekonline.com/articl...

Ja, dan willen ze wel kopen op 27-12
€d_Modus Vivendi
1
Ontwikkelaar Miral uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft BAM International aangesteld als hoofdaannemer voor de arena, plaza en nabijgelegen retail- en F & B-ruimtes gepland voor de Yas Bay-ontwikkeling van $ 3,2 miljard (AED12bn) in Abu Dhabi.

De bouw van de arena begon eerder dit jaar en is ontworpen als een volledig overdekte ruimte met een aanpasbare configuratie voor evenementen met een capaciteit tot 18.000. FLASH Entertainment houdt toezicht op arena management.

Als de eerste multifunctionele locatie in Abu Dhabi is de arena gepland voor eind 2019.

LEES: Miral ontwikkelt Q1 2018 in het strandproject in Abu Dhabi

BR Kiran, chief portfolio officer bij Miral, zei: "De arena zal een unieke aanvulling zijn op de portfolio attracties van het eiland met de mogelijkheid die het biedt om multifunctionele evenementen en activiteiten van wereldklasse te organiseren.

"Deze ontwikkeling vormt een aanvulling op onze visie om Yas Island tot een wereldwijde topbestemming voor recreatie en entertainment te maken."

Winkelruimtes zijn op loopafstand van het plein en bieden winkelmogelijkheden, variërend van sport tot gadgets. In de arena zijn ook zes restaurants, twee cafés en drie eet- en drinkgelegenheden.

"De aanstelling van BAM International als onze aannemer van keuze voor de arena markeert een belangrijke mijlpaal in de voortgang van de ontwikkeling van het Yas Bay-project," voegde Kiran eraan toe.

Miral is onlangs benoemd om het ontwerp en de ontwikkeling van A'L BAHAR, een nieuwe gemeenschap aan het strand op de Corniche van Abu Dhabi, op zich te nemen.

Het project bestaat uit basketbal- en beachvolleybalvelden, voetbalvelden, een sportschool buiten, speeltuin voor kinderen, ruimte voor concerten en evenementen voor de gemeenschap, evenals een promenade van meer dan een halve kilometer, gereserveerd om te wandelen.

A'L BAHAR zal worden geïmplementeerd in een ruimte van 80.000 vierkante meter voor gemengd gebruik en is gepland voor voltooiing in Q1 2018.
[verwijderd]
0
Weer een stevige opdracht Ed!.De maand december kan wat dat betreft niet kapot.
Nu de koers nog even!
€d_Modus Vivendi
0

Bam wins Abu Dhabi arena construction deal

27 December 2017 3:02 PM By Colin Foreman

Local developer Miral awards Netherlands-based contractor work on $3.3bn Yas Bay development
boldie
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 27 december 2017 14:59:

Bam wins Abu Dhabi arena construction deal

27 December 2017 3:02 PM By Colin Foreman
[Privacy Badger has replaced this AddThis button.]

Local developer Miral awards Netherlands-based contractor work on $3.3bn Yas Bay development
maar was totaal geen voor kennis vorige week met die 500k aandelen in paar sec.
HenkdeV
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 27 december 2017 15:16:

3,2 of 3,3 miljard, that's the question.;)
Het verschil is de winst.
3.932 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 3,788
Verschil -0,042 (-1,10%)
Hoog 3,814
Laag 3,758
Volume 577.058
Volume gemiddeld 1.424.137
Volume gisteren 705.352