ProQR Therapeutics « Terug naar discussie overzicht

Biotechnologie.

1.080 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 50 51 52 53 54 » | Laatste
nmgn
0
Zou me niks verbazen als er binnenkort een pb komt met een partner voor cf. Koers ontwikkeling van de laatste dagen is in ieder geval opvallend. En 'technisch' is 3.50 wel leuk om boven te sluiten.
Tom3
0
quote:

Guy-vdk schreef op 12 april 2018 20:32:

@Tom,12000 stuks zeg je,dat is een behoorlijk aantal moet ik zeggen.Ik heb er persoonlijk een paar duizend...Maar wat is jouw gemiddelde aankoopkoers dan,we komen tenslotte van 25usd destijds hé..Maar ik geloof er ook wel in,het worden zeker nog spannende jaren voor ProQR.De koers komt nu eindelijk een beetje in beweging de laatste dagen.
Ja ik ben begin dit jaar ingestapt op $ 3,20 gemiddeld. Ik zat met een luxe probleem nl het vinden van een nuttige bestemming van mijn middelen die ik in Ablynx geïnvesteerd had. Ablynx was bij mij 3 keer over de kop gegaan, nog bescheiden vergeleken bij sommige vroege vogels, maar soit. Ik ben zo van mijn Ablynx fondsen naast PRqR ingestapt in Argenx, Merus en recentelijk Pharming. Het leuke van ProQR is dat de waardering inderdaad behoorlijk in elkaar gestampt was door het uitblijven van een CF deal terwijl er wel degelijk een proof of concept aanwezig was. Vandaag gaat het trouwens wel lekker daar in NY. $25 zou op termijn een leuke koersdoel kunnen zijn.
Tom3
0
quote:

nmgn schreef op 12 april 2018 20:50:

Zou me niks verbazen als er binnenkort een pb komt met een partner voor cf. Koers ontwikkeling van de laatste dagen is in ieder geval opvallend. En 'technisch' is 3.50 wel leuk om boven te sluiten.
Je opmerking is spot-on: gesloten op $ 3,50 met een omzet van 160k stukjes. De echte insiders hebben natuurlijk op 2,90 gekocht, maar deze surge is inderdaad ook bijzonder. Meestal zie je aan het eind van de dag de koers weer indutten maar dat is niet gebeurd. Toeval bestaat niet, ook niet in de biotech.
Tom3
0
De koersstijging heeft in ieder geval geen verband met de aankondiging van Galapagos gisteravond. Helaas geen participatie in CF programma van ProQR.

Donderdag 12 april 2018 22:40
Studie vangt tweede helft 2018 aan.
(ABM FN-Dow Jones) Galapagos start een wereldwijd Fase 3 programma voor het onderzoeken van GLPG1690 in patienten met idiopatische longfibrose (IPF). Dit maakte het biotechbedrijf donderdag bekend.
Het programma is gebaseerd op de feedback van Amerikaanse en Europese toezichthouders. Het Fase 3 onderzoek is bedoeld ter ondersteuning van de New Drug Application (NDA)- en Market Authorization Application (MAA)-aanvragen in respectievelijk de VS en de EU.
Het programma zal naar verwachting in de tweede helft van 2018 aanvangen. Het Fase 3 programma is verdeeld over twee identieke studies. Gecombineerd zullen 1.500 patiënten deelnemen aan de studies.
Het aandeel Galapagos sloot donderdag op een groen Damrak 2,0 procent hoger op 79,78 euro.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
RW1963
0
quote:

Guy-vdk schreef op 12 april 2018 20:32:

@Tom,12000 stuks zeg je,dat is een behoorlijk aantal moet ik zeggen.Ik heb er persoonlijk een paar duizend...

En daar blijf ik weer ver bij achter Guy ;-) Maar als de koers inderdaad $ 40 wordt vind ik het prima hoor.
[verwijderd]
0
quote:

Tom3 schreef op 12 april 2018 13:33:

@ivet, ik zit pas sedert januari bij de club, over welke grootaandeelhouder heb je het?
dat vernam ik t.t.v. de BAVA...maar ff kwijt welke partij het was. Kan bijkans wel even navragen.

Ik ben zelf niet heel erg veel meer bezig met beleggen en vnl thuis in edelmetalen nu (pas een optiestrategie toe op fysiek wat alleen op kleine schaal kan en lukt). Mijn leven kende aardige ups en downs en nu ik enige stabiliteit ken anderen aan het ondersteunen. Qua vermogen heb ik flink moeten interen, maar ken meer vrijheid dan ooit (getuige ook mijn relatief weinige aanwezigheid hier ;-)).
Belegger blijf ik echter voor het leven...laag kopen, hoog verkopen haha.
[verwijderd]
0
ging om Janus, gaf blijkbaar toch nodige (extra) koersdruk.

www.nasdaq.com/symbol/prqr/institutio...

ProQR Therapeutics N.V. (PRQR) - Decreased Positions by ... - Nasdaq
www.nasdaq.com › ... › Ownership & Insider Trading
Vertaal deze pagina
JANUS CAPITAL MANAGEMENT LLC, 03/31/2017, 383,821, (10,039), (2.55), 1,209. PRINCIPAL FINANCIAL GROUP INC, 12/31/2017, 73,096, (8,398), (10.31), 230. WELLS FARGO & COMPANY/MN, 12/31/2017, 37,626, (5,600), (12.96), 119. TOWER RESEARCH CAPITAL LLC (TRC), 12/31/2017, 2,275, (664), (22.59), 7.

ff lastig snel op te duiken hoe groot hun oorspronkelijke belang was (in Nasdaq overzicht mogelijk momentopname..belang leek groter te zijn geweeest)
[verwijderd]
0
quote:

ivet schreef op 13 april 2018 13:22:

www.nasdaq.com/symbol/prqr/institutio...

je ziet dat nieuwe posities worden opgebouwd...interessante ontwikkeling
Goede zaak.

Als er serieuse vraag komt naar een aandeel kan het straks ook hard gaan, kijk naar een Uniqure.
Tom3
0
quote:

Pl4 schreef op 13 april 2018 15:47:

Interessante opening op 4.00 usd
Kennelijk een loos gerucht omdat het net zo hard weer naar beneden ging. Er zit wel veerkracht in dit fonds. Die paar grootaandeelhouders erbij lijkt het enige nieuwsfeit te zijn.
PlayBall10
3
Aescap 2.0 passed 5% threshold in biotech ProQR

Yesterday evening Aescap 2.0 filed with the SEC that it has crossed the 5% shareholding threshold and currently owns 5.6% of the Nasdaq listed Dutch biotech company ProQR, based in Leiden.

ProQR was founded in 2012 and went public on Nasdaq raising $ 98M in September 2014. It is applying technologies, called RNA therapy, with the aim to address inherited diseases that are caused by a genetic defect. The company is developing treatments for devastating eye and skin diseases as well as the lung disease cystic fibrosis.

The CEO of ProQR, Daniel de Boer, will present at the Aescap 2.0 annual meeting on May 15.

Looking forward to report to you again early May.

Best regards on behalf of the Aescap team,

Aescap Medical Investments B.V.

Patrick J. H. Krol
Fund Manager Aescap 2.0
Tom3
0
Beetje een mysterie. Waarom wordt Aescap Medical Investments niet genoemd in het Nasdaq overzicht, hier gemeld door ivet? Aescap heeft denk ik recentelijk flinke blokken gekocht van de emitterende bank. Zo was er op 30 januari een omzet van 790k stukjes. Dit is in ieder geval beter dan bij Kiadis waar de grootaandeelhouders hun belangen zien verwateren door de emissie van nieuwe stukken. Kennelijk verwacht deze grootaandeelhouder iets moois van De Boer. Denk dat het voorbeeld van de nieuwe instappers verder ga volgen als de koers naar rond de 3,25$ afdaalt (tenminste als we daar nog komen). Als Kiadis volgende week verder oploopt is de keuze denk ik snel gemaakt.

www.aescap.com/nl/
nmgn
0
Lijkt erop alsof de koers een tijdlang 'heeft vastgestaan' in de zone 2.80 3.50 en dat hij nu is losgelaten. Nogmaals, de resultaten moeten nog echt worden bevestigd, maar zodra dit gebeurd kan dit echt een nieuwe ablynx of Galapagos worden. Al een redelijke pijp en een goed platform. Daar houd ik van. En dan vroeg erbij en geduld, geduld, niet verkopen, nog meer geduld, een keer balen als de koers terugvalt, nog meer geduld en uiteindelijk cashen.
Tom3
1
Die huidige $ 100 miljoen en een beetje is natuurlijk absoluut gezien niet veel maar veel aandeelhouders zijn er op $ 4 en (veel) hoger ingestapt. De IPO was ooit tegen $13. De aandeelhouders van het eerste uur moeten wel erg veel geduld opbrengen. Het zou mooi zijn als het fonds weer terug kan naar die IPO regionen. Denk dat Aescap zijn positie ook nog onder water staat (aannemende dat ze ongeveer 3% hadden voor de laatste emissie. Wellicht dat 15 mei een bijzondere dag wordt? Ik gok er op dat er eerder iets gemeld gaat worden.
Tom3
0
Dhr Beukema had/heeft een nauwe relatie met Aescap Ventures zo te zien (volgens een vermelding in het jaarverslag 2017):

René Beukema is our Chief Corporate Development Officer and General Counsel. Mr. Beukema joined us in September 2013 and is a seasoned in-house corporate lawyer in the Dutch biotechnology arena. Prior to joining us, Mr. Beukema served as General Counsel and Corporate Secretary of Crucell N.V. for twelve years, following his experience as a Senior Legal Counsel at GE Capital / TIP Europe and Legal Counsel at TNT Express Worldwide. Mr. Beukema was also a venture partner of Aescap Venture, a life sciences venture capital firm. Mr. Beukema is co-founder and advisor of Mytomorrows N.V., a Dutch life sciences company. He holds a post-doctoral degree in corporate law from the University of Nijmegen in co-operation with the Dutch Association of In-house Counsel (Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen) and a Master’s degree in Dutch law from the University of Amsterdam.

Niettemin zal het nieuws van de verhoogde deelname door Aescap denk ik als positief worden ervaren. Aescap is natuurlijk geen goededoelenstichting.
[verwijderd]
0
Biotech is de meest complexe tak van sport op de beurs! van 100 mln naar 1 miljard is mogelijk...omgekeerd ook. Aescap beschikt inhoudelijk over meer kennis en expertise dan het het hele IEX bij elkaar...daarbij gezegd: garanties bestaan er niet; een wetenschapper in de biotech kan er 100% naast zitten wat ook weer 2 richtingen uit te leggen is...het onmogelijke kan uiteindelijk mogelijk blijken en het mogelijke onmogelijk.

Dat maakt dat biotech bij uitstek geschikt is om vnl in een beginfase te beleggen omdat het risico met een oplopende koers toeneemt; een daling van 3,50$ naar 0,10$ is mogelijk...evenals een daling van 35$ naar 0,10$!

Tom3
0
@ivet, het grootste risico zit in fase 2, werkt het medicijn zoals gedacht? Bij CF heeft ProQR dit toch al aangetoond. Omdat ik verder aanneem dat deze proof of concept tevens geldt voor andere RNA gerelateerde ziektebeelden (ten minste als je het verantwoordelijke stukje rna kunt vinden) dan is bij ProQR in feite de meest risicovolle fase gepasseerd. Alleen sneu dat de koers in 4 jaar van $13 naar $3 is gezakt. En deel zal geweten kunnen worden aan de extreme waarderingen op de Amerikaanse beurs, die een beetje aan het afkoelen zijn. Zijn er hier nog die aandelen hebben gekocht in de beginfase en die ze hebben gehouden?
Tom3
0
Dinko Valerio is managing partner bij Aescap 1: vraag me toch af of de linker hand de rechter wast of dit berust op objectieve criteria:

www.crunchbase.com/organization/aesca...
Tom3
1
quote:

PlayBall10 schreef op 14 april 2018 10:24:

Aescap 2.0 passed 5% threshold in biotech ProQR

Yesterday evening Aescap 2.0 filed with the SEC that it has crossed the 5% shareholding threshold and currently owns 5.6% of the Nasdaq listed Dutch biotech company ProQR, based in Leiden.

ProQR was founded in 2012 and went public on Nasdaq raising $ 98M in September 2014. It is applying technologies, called RNA therapy, with the aim to address inherited diseases that are caused by a genetic defect. The company is developing treatments for devastating eye and skin diseases as well as the lung disease cystic fibrosis.

The CEO of ProQR, Daniel de Boer, will present at the Aescap 2.0 annual meeting on May 15.

Looking forward to report to you again early May.

Best regards on behalf of the Aescap team,

Aescap Medical Investments B.V.

Patrick J. H. Krol
Fund Manager Aescap 2.0
Beetje laat maar alsnog een AB. Van de websites van Aescap Investement en Aescap 2.0 begrijp ik dat het om 2 volstrekt verschillende takken van sport zijn. Aescap 2.0 belegt in beursgenoteerde fondsen waar de eerste in niet beursgenoteerde fondsen belegt. Het venture fonds is inmiddels gesloten omdat men erachter is gekomen dat de risico`s niet opwogen tegen potentiële opbrengsten. Aescap 2.0 belegt uitsluitend long in slechts een 18-tal geselecteerde biotechs na een grondige selectieprocedure. Men is in 2016 van start gegaan. Zo te lezen is het toch niet niks dat ProQR door de strenge selectie is gekomen. Het fonds rekent verder behoorlijk hoge fee`s, en de deelnemende belegger kan altijd uitstappen. Dat laatste legt natuurlijk een flinke druk op het management van het fonds. Kennelijk is men van oordeel dat de huidige koers van ProQR een flink belang rechtvaardigt. En wie weet hebben ze via het management van Aescap Investment in de wandelgangen gehoord dat de tijd rijp is. Ik heb er vanavond ook maar een schepje opgedaan (ten koste van Pharming).
1.080 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 50 51 52 53 54 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 22:00
Koers 1,880
Verschil -0,020 (-1,05%)
Hoog 2,050
Laag 1,810
Volume 182.726
Volume gemiddeld 226.119
Volume gisteren 249.624