Air France - KLM « Terug naar discussie overzicht

Sectornieuws

2.433 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 118 119 120 121 122 » | Laatste
voda
0
Lufthansa profiteert van val Air Berlin

Gepubliceerd op 26 apr 2018 om 08:17 | Views: 466

Air France-KLM 15:53
8,00 -0,15 (-1,84%)

LUFTHANSA AG VNA O.N. 25 apr
25,84 -0,53 (-2,01%)

KEULEN (AFN/BLOOMBERG) - Lufthansa heeft in de eerste drie maanden van het jaar geprofiteerd van de neergang van prijsvechter Air Berlin. De Duitse luchtvaartmaatschappij kreeg daardoor te maken met een grotere vraag naar tickets voor onder meer zijn eigen prijsvechter Eurowings. Ook een vroege Pasen was goed voor de vraag naar vliegtickets.

De operationele winst van Lufthansa steeg met 4 procent naar 26 miljoen euro. Door het verdwijnen van Air Berlin zaten de vliegtuigen van Lufthansa voller en kon de Duitse marktleider hogere prijzen vragen. Tegelijkertijd kostte de integratie van de overgenomen onderdelen van Air Berlin in Eurowings voor forse eenmalige kosten. Het leidde tot een aangepast verlies bij Eurowings van 203 miljoen euro. De omzet van heel Lufthansa kwam uit op 7,6 miljard euro.

Onder de streep was er een verlies van 57 miljoen euro, door onder meer rentebetalingen en wisselkoerseffecten op leningen in dollars. Vorig jaar was dat nog een negatief resultaat van 68 miljoen euro.

Vorige maand waarschuwde Lufthansa al dat 2018 een moeilijker jaar wordt dan 2017, toen voor het derde jaar op rij een recordwinst werd geboekt. Hogere brandstofkosten en weer toenemende concurrentie op de Duitse markt zorgen dit jaar voor een licht lagere winst, herhaalde het bedrijf.
voda
0
Groei luchtvrachtvervoer in maart duidelijk afgenomen
Benuttingsgraad daalt.

(ABM FN-Dow Jones) De groei van het mondiale vrachtvervoer van luchtvaartmaatschappijen is in maart flink vertraagd. Dit bleek woensdag uit cijfers van de wereldluchtvaartorganisatie IATA.

Het luchtvrachtvervoer groeide, gemeten in tonnage vracht en gerekend naar het aantal kilometers, in maart met 1,7 procent.

Volgens IATA ging het om een "scherpe" groeivertraging met 5 procentpunt doordat het op peil brengen van de voorraden aan zijn einde is gekomen. CEO Alexandre de Juniac noemde de vertraging dan ook "normaal". Hij zei nog altijd optimistisch te zijn over de groeivooruitzichten rekent op een stijging van 4 tot 5 procent in 2018.

Wel is er, zo waarschuwde De Juniac, sprake van tegenwind. Zo stijgen de olieprijzen en is de economische groei onregelmatig. Maar de grootste bedreiging is toch de politiek, meent de voormalig topman van Air France-KLM. Protectionisme is voor alle betrokken partijen, en dan met name voor China en de Verenigde Staten, een "eigen doelpunt", zei hij.

De ingezette capaciteit groeide met 4,4 procent, waardoor de vrachtbenuttingsgraad met 1,2 procentpunt daalde naar 46,4 procent.

Bij maatschappijen uit Europa en Noord-Amerika bedroeg de groei respectievelijk 1,0 en 3,9 procent. Midden-Oosten en Azië/Pacific realiseerden groeicijfers van 0,8 en 0,7 procent. Alleen luchtvrachtvervoerders uit Latijns-Amerika lieten een sterke groei met dubbele cijfers zien. Afrika was de enige regio met krimp. Luchvrachtvervoerders uit dat continent vervoerden 3,4 procent minder.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Passagiersvervoer Ryanair stijgt
Bezettingsgraad onveranderd in april.

(ABM FN-Dow Jones) Ryanair heeft in april 2018 op jaarbasis meer passagiers vervoerd, terwijl de bezettingsgraad een pas op de plaats maakte. Dit maakte de Ierse luchtvaartmaatschappij woensdag bekend.

Ryanair vervoerde in april 12,3 miljoen passagiers. Dat was 9 procent meer dat een jaar geleden. De bezettingsgraad bleef 96 procent, gelijk aan april 2017.

De prijsvechter schreef de groei toe aan lagere ticketprijzen. In de afgelopen 12 maanden steeg het aantal vervoerde passagiers met 8 procent tot meer dan 131 miljoen.

Het aandeel Ryanair steeg woensdag een procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Passagiersvervoer luchtvaart veert op - IATA
Bezettingsgraad op recordniveau.

(ABM FN) Het passagiersvervoer in de mondiale luchtvaartsector is in maart sterker gestegen. Dit meldde brancheorganisatie IATA donderdag.

De vraag blijft sterk, meent CEO Alexandre de Juniac. Wel waarschuwde hij voor stijgende kosten, vooral voor brandstof.

Het aantal gevlogen kilometers door betalende passagiers steeg in maart met 9,5 procent ten opzichte een jaar eerder, het hoogste groeitempo in de afgelopen 12 maanden.

De ingezette capaciteit steeg met 6,4 procent en de bezettingsgraad nam met 2,3 procentpunt toe tot een record voor de maand maart op 82,4 procent.

Verder was in elke regio sprake van groei. In de regio Azië-Pacific was de groei het sterkst met 12,0 procent en in Europa bedroeg de groei 9,5 procent. In Noord-Amerika was er 6,3 procent groei. De groei in Afrika was met 6,1 procent het minst.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Minder Air France-vluchten naar Iran

Gepubliceerd op 3 mei 2018 om 08:41 | Views: 949

Air France-KLM 16:50
8,26 -0,40 (-4,57%)

PARIJS (AFN/RTR) - Air France-dochter Joon vliegt voortaan alleen nog maar in de zomer van Parijs naar de Iraanse hoofdstad Teheran. Tegenvallende vraag in de afgelopen twee jaar ligt daar volgens Air France ten grondslag aan.

De beslissing heeft pas aan het einde van het zomerseizoen eind oktober gevolgen. De vluchten van Parijs naar Teheran waren door Air France in januari overgeheveld naar Joon.

De bekendmaking van Air France komt temidden van internationale onzekerheid over de nucleaire deal tussen Westerse landen en Iran. De Amerikaanse president Donald Trump heeft al meermalen gedreigd daar de stekker uit te trekken. Ook Etihad Airways besloot in december al vluchten naar Iran te schrappen. Qatar Airways stelt dat de vraag naar tickets naar Iran juist sterk blijft.
voda
0
EasyJet vervoerde meer passagiers in april
Stijging van bijna vijf procent.

(ABM FN) Luchtvaartmaatschappij EasyJet heeft in april meer passagiers vervoerd dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dit bleek vrijdag voorbeurs uit de maandelijkse vervoerscijfers van de Britse prijsvechter.

Het passagiersvervoer steeg vorige maand met 4,7 procent op jaarbasis tot een totaal van 7,5 miljoen reizigers.

De bezettingsgraad van EasyJet steeg in april ook, van 92,9 naar 93,4 procent.

In de twaalf maanden tot en met april steeg het aantal passagiers met 8,0 procent tot 82,8 miljoen stuks en nam de bezettingsgraad toe van 92,0 naar 93,3 procent.

Volgens EasyJet is de groei van het passagiersvervoer in lijn met de eigen verwachtingen. De Britse budgetmaatschappij zal op 15 mei de halfjaarcijfers over het gebroken boekjaar rapporteren.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Sterke winststijging luchtvaartgroep IAG

Gepubliceerd op 4 mei 2018 om 09:17 | Views: 725

Air France-KLM 16:16
8,20 -0,13 (-1,58%)

IAG Plc 16:16
676,80 +36,20 (+5,65%)

LONDEN (AFN) - De Brits-Spaanse luchtvaartgroep IAG heeft de winst in het eerste kwartaal fors verhoogd. Het moederbedrijf van British Airways, Iberia, Vueling en Aer Lingus profiteerde onder meer van een groeiende vraag naar vliegreizen en stijgende ticketprijzen.

De aangepaste operationele winst schoot met 75 procent omhoog tot 280 miljoen euro ten opzichte van een jaar eerder. De totale omzet nam met ruim 2 procent toe tot 5 miljard euro. IAG wist ook de kosten te verlagen, al gingen de brandstofuitgaven wel omhoog. Het concern denkt dat dit jaar het operationeel resultaat zal toenemen.

In april werd nog bekend dat IAG een belang heeft opgebouwd van 4,6 procent in Norwegian Air en dat een bod op het gehele bedrijf werd overwogen. In een toelichting op de cijfers stelde IAG dat er een overnamevoorstel bij Norwegian Air was neergelegd, maar dat geen overeenstemming kon worden bereikt met het bestuur van de Noorse branchegenoot. IAG is nu zijn opties aan het bekijken rond Norwegian Air.
voda
0
Forse winstsprong luchtvaartconcern Emirates

Gepubliceerd op 9 mei 2018 om 12:04 | Views: 1.104

Air France-KLM 16:43
7,15 -0,09 (-1,30%)

DUBAI (AFN) - Luchtvaartconcern Emirates Group heeft in het afgelopen gebroken boekjaar fors meer winst geboekt, mede geholpen door kostenbesparingen en groei bij het passagiersvervoer. Dat blijkt uit het jaarverslag dat Emirates naar buiten heeft gebracht.

De nettowinst in het eind maart afgesloten fiscale jaar nam met ruim 67 procent toe tot 4,1 miljard dirham, omgerekend 942 miljoen euro. De omzet steeg met 8 procent tot omgerekend 23,4 miljard euro. Emirates vervoerde het recordaantal van bijna 58,5 miljoen passagiers, een stijging met ruim 4 procent vergeleken met een jaar eerder. Ook zat het vrachtvervoer in de lift en werd geprofiteerd van gunstige wisselkoerseffecten. Wel namen de brandstofkosten toe.

Emirates is de grootste van de zogenoemde Golfmaatschappijen. Het staatsbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot 's werelds grootste aanbieder van intercontinentale vluchten. Die opmars is mede ten koste gegaan van Europese concurrenten als Air France-KLM en Lufthansa.
voda
0
EasyJet vervoert meer passagiers
Luchtvaartmaatschappij ziet omzet stijgen.

(ABM FN-Dow Jones) De Britse luchtvaartmaatschappij EasyJet heeft in het afgelopen halfjaar meer passagiers vervoerd, hetgeen resulteerde in een omzetstijging. Dit meldde de Britse prijsvechter dinsdag voorbeurs in zijn rapportage van de halfjaarcijfers.

Het aantal vervoerde passagiers steeg in het afgelopen halfjaar, dat op 31 maart afliep, met 3 miljoen, of 8,8 procent, tot 36,8 miljoen passagiers, mede geholpen door een passagiersstijging van 0,7 miljoen door de nieuwe activiteiten in Berlijn Tegel sinds januari.

De capaciteit groeide met 7,8 procent naar 40,4 miljoen stoelen. Dit resulteerde in een 0,9 procentpunt hogere stoelbezettingsgraad van 91,1 procent.

Het vervoer gemeten in passagierskilometers steeg met 9,0 procent naar 43,2 miljard beschikbare passagierskilometers en daarvan werden er krap 39,9 miljard verkocht, 10,2 procent meer dan een jaar geleden.

EasyJet boekte in de eerste zes maanden van dit jaar een 19,5 procent hogere omzet van 2,2 miljard pond. De omzet per stoel steeg met 8,3 procent tegen constante wisselkoersen, of met 10,9 procent zonder rekening te houden met wisselkoerseffecten.

De prijsvechter voltooide in het afgelopen halfjaar de overname van een deel van de operaties van het failliete Air Berlin op de luchthaven Berlin Tegel.

Outlook

EasyJet verwacht in de tweede jaarhelft de autonome stoelcapaciteit, exclusief de toevoeging van Air Berlin, met circa 5 procent te laten groeien. Daarbij wordt een "licht positieve" omzetgroei per stoel voorzien en een winst voor belastingen van 530 miljoen tot 580 miljoen pond. Ook merkte Easyjet nog op dat de boekingen momenteel voorlopen op die van vorig jaar.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Fifth Third koopt MB Financial
Overname waardeert bank uit Chicago op 4,7 miljard dollar.

(ABM FN-Dow Jones) MB Financial stond maandag 10 procent hoger in de handel voorbeurs op Wall Street, nadat de regionale bank uit Chicago meldde zich te laten overnemen door Fifth Third Bancorp, in een deal die de bank waardeert op 4,7 miljard dollar.

Volgens de overnamevoorwaarden betaalt Fifth Third 1,45 van zijn aandelen en 5,54 dollar in contanten voor elk aandeel van MB Financial.

Op basis van de slotkoers van vrijdag is dat een waarde van 54,20 dollar per aandeel, of een premie van 24 procent. Dat is ruim hoger dan de hoogste koers ooit van 47,87 dollar.

"Samengaan met Fifth Third stelt ons in staat om onze complementaire vermogens aan te wenden in het voordeel van de klanten en de gemeenschappen die wij bedienen", stelde Mitch Feiger, CEO van MB Financial.

De acquisitie uit Chicago heeft een balanstotaal van 20 miljard dollar. Fifth Third krijgt door de overname een marktaandeel op de spaargelden in Chicago van 6,5 procent. Fifth Third verwacht dat de overname binnen een jaar positief zal bijdragen aan de winst.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
China zal meer uit Amerika importeren
Beijing wil zich niet committeren aan concreet getal.

(ABM FN-Dow Jones) China zal voortaan meer importeren uit de Verenigde Staten. Dit was de uitkomst dit weekend van twee dagen van gesprekken tussen de twee landen in Washington, zo bleek uit een gezamenlijke verklaring.

Hoewel China dus bereid is meer te importeren, ging het niet akkoord met de wens van de VS om het handelsoverschot met 200 miljard dollar terug te brengen. Momenteel exporteert China 375 miljard dollar meer naar de VS dan het importeert.

China beloofde meer te zullen importeren, vooral landbouwproducten en energie, maar wilde geen concreet getal noemen.

Wel zei China dat beide landen het eens zijn dat het niet tot een handelsoorlog moet komen en dat het elkaar opleggen van tarieven niet zinvol is, aldus het Chinese staatspersbureau Xinhua.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
'IAG werkt aan nieuw bod Norwegian Air'

Gepubliceerd op 21 mei 2018 om 11:39 | Views: 446

Air France-KLM 14:14
7,25 +0,19 (+2,72%)

IAG Plc 14:14
690,40 +7,80 (+1,14%)

MADRID (AFN/BLOOMBERG) - De Brits-Spaanse luchtvaartgroep IAG, moederbedrijf van British Airways, Iberia, Vueling en Aer Lingus, werkt aan een nieuw overnamebod op Norwegian Air. Da meldde de Spaanse krant Expansion.

Omgerekend in Noorse kroon zou het bod liggen op 330 kroon per aandeel voor Norwegian Air. Vrijdag sloot de koers van de Noorse prijsvechter op ruim 250 kroon. In april werd nog bekend dat IAG een belang heeft opgebouwd van 4,6 procent in Norwegian Air. Inmiddels heeft Norwegian Air al twee eerdere overnamevoorstellen van IAG verworpen.

Overigens liet IAG-topman Willie Walsh vrijdag weten dat er geen bod op zeer korte termijn zal komen op Norwegian Air en dat er ook geen vijandig bod uitgebracht gaat worden.
Bertussie
0
www.upinthesky.nl/2018/05/24/air-fran...

Codeshare
Eind april hebben Air France-KLM de codeshare overeenkomst verder uitgebreid met de Indiase airline Jet Airways. De samenwerking tussen Jet Airways en KLM begon in 2016, samen met Delta Air Lines.
HOP
Sinds eind april kunnen reizigers van Jet Airways die aankomen op Schiphol met hetzelfde ticket verder reizen op een vlucht van Air France dochtermaatschappij HOP naar de volgende Franse bestemmingen: Bordeaux, Clermont-Ferrand, Marseille, Montpellier, Nantes, Rennes, Straatsburg en Toulouse. Ook is het voor de reizigers mogelijk om vanuit Amsterdam naar Luxemburg en het Oostenrijkse Graz te vliegen.

Air France
Passagiers van Jet Airways kunnen vanaf Parijs Charles de Gaulle doorvliegen met een vlucht van Air France naar twee nieuwe bestemmingen. Vanuit Parijs kunnen zij op één ticket hun reis vervolgen naar de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana en naar de hoofdstad van Bulgarije, Sofia.
Bertussie
0
www.4-traders.com/QANTAS-AIRWAYS-LIMI...

Qantas Airways : Air France and Qantas renew partnership to offer customers more travel options between France and Australia

05/24/2018 | 11:45am CEST

Qantas and Air France customers will now have more options to travel between Europe and Australia via Asia following a renewed codeshare agreement between the two carriers. (2)

Highlights:

* Renewed codeshare agreement between Air France and Qantas;

* Connecting Australia and Paris through Hong Kong and Singapore;

* Codeshare on more than 200(1) weekly flights from 20 July 2018;

* Simplified and improved travel experiences for customers.

Available for booking from 5 June for travel from 20 July 2018, Air France will add its code to Qantas flights between Hong Kong and Sydney, Melbourne and Brisbane and between Singapore and Sydney, Melbourne, Brisbane and Perth.

Air France customers will also be able to access codeshare services from Sydney to five cities on the Australian airline's domestic network; Canberra, Hobart, Adelaide, Cairns and Darwin.

Under the reciprocal deal, Qantas will add its code to flights operated by Air France between Singapore and Hong Kong and Paris-Charles de Gaulle, as a continuation of flights from Sydney, Brisbane, Melbourne and Perth.

The new agreement will see the two airlines codeshare on a total of more than 200(1) flights per week.

Customers will benefit from more seamless travel experiences with single ticket itineraries and through-checked baggage as well as the opportunity to earn points on the new codeshare services.

Air France eligible customers(3) will also be able to access Qantas lounges in Hong Kong, Singapore and Australia, as well as Qantas eligible customers to Air France lounges in Paris, Hong Kong and Singapore.

Patrick Alexandre, EVP Commercial Sales and Alliances at Air France-KLM, said: 'We are very pleased to be re-establishing a partnership with Qantas. Thanks to this agreement, the Air France-KLM group will be able to offer one of the best possible travel solutions for its customers from Europe to Australia. It will also deliver a better travel experience for our Business customers, with connections in Singapore and Hong Kong, two of the most popular airports in the world. This new cooperation confirms our group's desire to expand in the Asia-Pacific region.'

Alison Webster, CEO of Qantas International, added: 'This is great news for our customers who want to travel to Europe via Asia, giving them another option to get to Paris and more opportunities to earn Frequent Flyer Points. The return of this popular codeshare delivers on our strategy of partnering to provide customers with access to an expanded network and more seamless travel experiences wherever they want to fly.'

Subject to seasonal variation

Subject to government and regulatory approvals

Business Class customers, Qantas Frequent Flyer loyalty programme Platinum One, Platinum and Gold Traveling members as well as Air France-KLM's Flying Blue loyalty programme Club 2000, Platinum and Gold members

See more at: corporate.airfrance.com/en/press-rele...

(C) 2018 Electronic News Publishing, source ENP Newswire
DeZwarteRidder
0
Inspectie: Ryanair ontduikt sociale wetgeving met schijnzelfstandigen

Gepubliceerd: 25 mei 2018 10:55

Ryanair riskeert "zware boetes" voor het ontduiken van sociale wetgeving door piloten en cabinepersoneel als schijnzelfstandigen in te zetten.

Dat zegt de Belgische inspectie na een inval donderdagavond op de luchthaven Brussel Zuid Charleroi bij de budgetvliegmaatschappij.

Zo'n zestig piloten en andere medewerkers zijn door twintig inspecteurs ondervraagd. "Er is gebleken dat het cabinepersoneel dat na 2012 werd aangenomen niet is onderworpen aan de Belgische sociale wetgeving, wat verplicht is", aldus een woordvoerder van de inspectie.

Ryanair dwong piloten een bedrijfje op te richten waarna ze als zelfstandigen werden ingehuurd. Een Franse piloot heeft getuigd dat hij in Ierland een bedrijf heeft samen met twee mensen die hij niet kent.

De dienst heeft een strafrechtelijk dossier geopend. De ondervragingen worden voortgezet.
voda
0
'Winstgevendheid luchtvaartbedrijven op piek'

Gepubliceerd op 31 mei 2018 om 07:41 | Views: 1.156

Air France-KLM 17:10
6,76 -0,28 (-4,01%)

SYDNEY (AFN/BLOOMBERG) - De winsten die luchtvaartbedrijven momenteel maken zijn waarschijnlijk op de piek van hun cyclus. Dat zei topman Alexandre de Juniac van brancheorganisatie IATA tijdens een bijeenkomst in Sydney. Volgend jaar zal de winstgevendheid volgens hem ,,minder positief" zijn.

Dit jaar is volgens de IATA het negende opeenvolgende jaar van winstgevendheid. Maar vooral de oplopende brandstofkosten zullen door luchtvaartbedrijven gevoeld gaan worden. De Juniac sprak hier van een ,,significante" impact die wordt voorzien.

Verder wordt in de sector volgens de organisatie vooruitgang geboekt met onder meer veiligheid, beveiliging en duurzaamheid. De Juniac bestempelde infrastructuur als een groeiend probleem. De wereldwijde infrastructurele crisis wordt volgens hem ook complexer door overheden die overwegen om de ,,invloed van de private sector op luchthavens" te versnellen.

Vraag naar vliegtickets

Uit vervoerstatistieken van de IATA bleek dat de vraag naar vliegtickets vorige maand 6,2 procent hoger was dan een jaar eerder. Daarmee werd iets ingeleverd van de piek in maart toen de vraag naar tickets op jaarbasis bijna 10 procent hoger lag. Vliegtuigen zaten in april gemiddeld voor 82,3 procent vol, hetgeen een record betekende voor die maand.

Volgens De Juniac blijft de vraag naar vliegtickets boven de langetermijntrend. Maar door de oplopende kosten zal de impact van lage ticketprijzen op de groei van de luchtvaart verminderen.
voda
0
Passagiersvervoer Ryanair stijgt

(ABM FN-Dow Jones) Ryanair heeft in mei 2018 op jaarbasis meer passagiers vervoerd, terwijl de bezettingsgraad ook iets steeg. Dit maakte de Ierse luchtvaartmaatschappij dinsdag bekend.

Ryanair vervoerde in mei 12,5 miljoen passagiers. Dat was 6 procent meer dat een jaar geleden. De bezettingsgraad steeg van 95 naar 96 procent.

In mei dit jaar vielen er veel meer vluchten uit als gevolg van stakingen door luchtverkeersleiders, met name in Frankrijk, en een tekort aan dergelijk personeel.

In de afgelopen 12 maanden steeg het aantal door Ryanair vervoerde passagiers met 8 procent tot meer dan 132 miljoen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
EasyJet vervoerde meer passagiers in mei

(ABM FN-Dow Jones) Luchtvaartmaatschappij EasyJet heeft in mei meer passagiers vervoerd dan een jaar eerder. Dit bleek woensdag uit de maandelijkse vervoerscijfers van de Britse prijsvechter.

Vergeleken met mei 2017 steeg het passagiersvervoer van de prijsvechter met 3,7 procent naar 7,8 miljoen passagiers. De capaciteit nam met 1,7 procent toe en de bezettingsgraad liep met 1,8 procentpunt op naar 93,3 procent.

Het passagiersvervoer steeg in de twaalf maanden tot en met mei met 8,4 procent en kwam voor het eerst boven de 83 miljoen passagiers uit, stelde EasyJet.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Casino stoot voor 1,5 miljard bezittingen af

Gepubliceerd op 11 jun 2018 om 18:26 | Views: 117

Ahold Delhaize 17:35
19,92 +0,00 (+0,01%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Het Franse supermarktconcern Casino wil voor ongeveer 1,5 miljard euro aan bezittingen afstoten. Het gaat onder meer om vastgoed.

De verkopen moeten de schulden van het bedrijf in Frankrijk terugdringen. De desinvesteringen moeten dit jaar voor de helft worden afgerond. De andere helft volgt begin volgend jaar.

Casino liet verder weten dat het rekent op een hogere winst in Frankrijk in de eerste helft van dit jaar. Verder werden de winstdoelstellingen voor het jaar bevestigd.
Erwin L
0
quote:

voda schreef op 11 juni 2018 18:51:

Casino stoot voor 1,5 miljard bezittingen af

Gepubliceerd op 11 jun 2018 om 18:26 | Views: 117

Ahold Delhaize 17:35
19,92 +0,00 (+0,01%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Het Franse supermarktconcern Casino wil voor ongeveer 1,5 miljard euro aan bezittingen afstoten. Het gaat onder meer om vastgoed.

De verkopen moeten de schulden van het bedrijf in Frankrijk terugdringen. De desinvesteringen moeten dit jaar voor de helft worden afgerond. De andere helft volgt begin volgend jaar.

Casino liet verder weten dat het rekent op een hogere winst in Frankrijk in de eerste helft van dit jaar. Verder werden de winstdoelstellingen voor het jaar bevestigd.
Het is mij niet duidelijk wat de relevantie van bovenstaand bericht voor AF/KLM is.
2.433 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 118 119 120 121 122 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:37
Koers 9,956
Verschil +0,076 (+0,77%)
Hoog 10,050
Laag 9,540
Volume 1.672.155
Volume gemiddeld 1.815.589
Volume gisteren 2.158.542