Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Liveblog: AEX en Wall Street

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 mei 2018 00:53
    de mening van de heer blok(minister van buitenlandse zaken, de kans is reëel dat ie wat diplomatieker reageert) is volgens mij iets van europa dichter bij elkaar. kom ik later op terug.

    de mening van de heer rutte is, donald trump handeld lomp.

    mijn interpretatie(zeer speculatief van aard). als je aanneemt dat er een driedeling(meer een tweedeling) aan het ontstaan is, dan jaren hiervoor, dan kan je veronderstellen op grond van gebeurtenissen, dat er een omheining rondom iran en syrie aan het ontstaan is.

    in irak is een nieuwe regering gekozen. die wat ik gelezen heb niet bij amerika en niet bij iran hoort. dat zou kunnen veronderstellen dat het of van meerdere walletjes wil eten. of meer bij het front onder leiding van saudië arabië hoort. die is aan het knokken geslagen met een paar vrienden ergens in jemen enzo.

    ik laat israël even voor wat het is. kan daar beter maar niet mijn mening over geven. moet morgen nog boodschappen doen. nee grapje :)

    dat zou kunnen betekenen mocht daar echt een omheining om syrie en iran komen te staan. en de rebellen/terorristen/leger eenheden van een iran. dan is de toevoer naar afrika minder makkelijk. waardoor de spanningen en de druk op bondgenoten van saudië arabië waaronder marrokko bijv. minder word. we hebben van alles zitten daar zo. mali, nigeria. in yemen is blijkbaar dus ook van alles aan de gang. jordanië.

    de amerikanen klagen over een tweedeling. maar wij in europa hebben daar zeker het tienvoudige aan deling. overal seperatistische bewegingen. engeland scheurt er gewoon volledig vanaf. wat zeg ik het verenigd koninkrijk wordt er gewoon van de eu kaart afgescheurt. idioot als je erover na denkt.

    maar goed, ik ben eigenlijk alleen nog maar van de royal weddings en wedding dresses etc. ik lees eigenlijk alleen nog maar vrouwen blaadjes. stel mij een vraag over de de wedding tussen harry en meghan. grote kans dat ik hem weet zonder te googlen.

  2. [verwijderd] 22 mei 2018 00:57
    het is dus afwachten of saudië arabië de kraan voluit open gooit op een bepaald moment dat wij in europa en amerika de olieprijs omlaag willen hebben. of gewoon wat schuurtjes met tonnetjes olie op de markt knalt. ik vermoed zelf dat het de volgende stap is. aan de hoge olieprijs hebben we nu niet heel veel.

    venezuela heeft opnieuw gekozen btw.

    dat zou betekenen geven wij de landen de tijd om te herstellen. of gassen we voluit met olie. ik vermoed dat het best wel heel hard kan gaan. en dat die olie prijs naar beneden gepompt wordt.

    wk voetbal staat voor de deur. even kijken hoe dat gaat. in rusland is het.
  3. [verwijderd] 22 mei 2018 01:09
    die gele jurk is volgens mij het ontwerp van mccartney. net zoals de tweede jurk van meghan. en nog een paar anderen.

    mccartney wil met haar(het is 'haar' btw. het is de dochter van) werk geen bond of leer gebruiken. en meghan is een echte dierenvriend. het moet er heel vrouwelijk uitzien allemaal. vind sommige jurken nogal basaal, maar dat hoort erbij tegenwoordig denk ik.

    wat voor een wat groter publiek is, vermoed ik zelf, is ongeveer wat ik aan heb maar dan duur. beetje een midden segment. beetje spicegirls hoge zolen(wist nog geeneens dat dat leuk was). die traden ook nog op. althans daar werd over gespeculeerd. heb helaas geen videobeelden kunnen zien.
  4. [verwijderd] 22 mei 2018 01:37
    het zijn trouwens glossy's dacht ik. lifestyle en fashion magazine zoals de marie claire, beau monde, grazzia. ga even kijken of ik zo'n vakantie bundel kan kopen ergens. anders ga ik ze allemaal even los aanschaffen in de winkel.

    ik weet niet of ik onder de doelgroep val. maar goed.
  5. [verwijderd] 22 mei 2018 02:06
    ik lees echt die glossy's btw. staan interessante artikelen in. kunnen hele praktische dingen in staan. inspirerende verhalen. ik heb zelf persoonlijk dan niet veel aan de mascara tips. maar de licht theoretische achtergrond zou dus wel kunnen boeien bijv. kleding(fashion, mode) is meer een interesse, die erg goed valt tussen al dat gelul in in de wereld. weet er zelf helemaal niks vanaf. ben meer van de hawaaibloesjes, slippers met witte sokken, korte broek van de zeeman voor 5 euro.

    maar goed, ik heb zelf het idee dat irak vrij wankel is, en wankeler kan komen te staan. vermoedelijk trekken de restante isis naar onder ander die grens. of andere raddraaiers. wij proberen te omsingelen, maar ik vermoed dat de andere partij ook probeert vrienden te omsingelen. we moeten afwachten.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links