Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Turkije houdt Wall Street in greep

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ger 02490 10 augustus 2018 20:36
    quote:

    luuk4 schreef op 10 augustus 2018 20:04:

    Kansloze missie voor Erdogan
    Inderdaad. Geen schijn van kans. Het voorbeeld van zogenaamde schreewende leiders die iedereen de wil willen opleggen kennen we allemaal. Gaat niet meer lukken in de huidige maatschappij. Mensen zijn mondiger en iedereen kan zien hoe de huidige wereld eruit ziet. Aan de andere kant van de oceaan zit ook zo'n figuur. Europa, kom op. TEGENGAS.
  2. [verwijderd] 10 augustus 2018 22:21

    Idd.

    Maar Het is het begin van verandering.

    Door het internet zien andere landen (islamitische landen, afrikaanse landen) hoe goed het gaat met westerse landen. Mooie huizen, autos, rijke vakanties, uitkeringen.

    Ze willen ook deze vrijheden en rijkdommen. Afrikanen, marokkanen, syrische, iraniers etc.. want in hun eigen land is vrijheid beperkt of er is armoede.

    Je krijgt een volks verhuizing. Wij noemen het vluchtelingen, maar het is gewoon een begin van een massa volks verhuizing.

    Europese landen kunnen weinig aan doen want we worden gestraft door onze eigen wetten. Iedereen is gelijk ongeacht ras, geloof, geaardheid.

    Dat in die landen gediscrimineerd wordt op basis van geloof, ras en geaardheid kunnen wij ze daarom niet terugsturen en dat er vele schoffies en criminelen de oversteek maken, dat beseffen wij ook, maar dat kunnen wij niet tegenhouden vanwege onze eigen wetten en niemand wil ook de strijd aanbinden om bepaalde geloofsuitingen ter discussie te stellen.

    Deze mensen weten het en daarom wordt Europa heel langzaam een kolonie van de islamitische landen. Ze maken gebruik van onze rechtstelsel om veranderingen door te voeren.

    Over honderd jaar krijg je een tweespalt in Europa en zal de waarden van onze maatschappij die wij kennen, plaats moeten maken voor een syariah heerschappij omdat Europa verstrikt raakt van haar eigen wetten.

    Wij mogen andere niet beoordelen of veroordelen op basis van geloof of ras en zullen daarom altijd de gedragingen die voortvloeien uit een geloof blijven accepteren, ook als daarmee de mensheid wordt bedreigt.

    Niet alleen Erdogan, maar er zijn vele participanten die de rijkdom van de westerse landen willen, maar wel onder regie van een bepaalde geloof.
    Integratie door deze mensen zal dan ook nooit plaatsvinden.

    EU is een kansloze missie als wij geen tegengas geven, maar het heeft geen zin omdat wij al het slachtoffer zijn van onze eigen wetten.

    Erdogan is maar het begin. De volksverhuizing is al begonnen.

3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links