Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BeursVandaag: Frisse start

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Nuchtertransparant 7 januari 2019 09:10
    Van alle dingen die de afgelopen jaren gereguleerd zijn, zijn ze een ding vergeten en dat is het reguleren van analisten adviezen. Want als er toch van 1 ding gebleken is dat je er niets aan hebt, zijn het de analisten adviezen. Ze zijn altijd te laat of veel te vroeg. En ze mogen maar wat roepen en beïnvloeden op die manier de markt ook nog. Hoe kun je nou met goed fatsoen en droge ogen die adviezen geven over PostNL en Aegon...... Koersdoelen die al veel te hoog gebleken zijn en zelfs na neerwaartse bijstelling nog steeds 50% hoger liggen dan de huidige koersen. Zou geweldig zijn hoor (want beiden heb ik) alleen slaat het als een tang op een varken.
  2. Brievenbus 7 januari 2019 09:13
    (ABM FN) De Brusselse beurs gaat maandag naar verwachting een hogere opening tegemoet. Wall Street schoot vrijdag hoger, terwijl ook de Aziatische beurzen vanochtend overtuigend in het groen noteren.

    De Bel20 index won vrijdag al 3 procent op 3.317,05 punten, terwijl Wall Street eveneens flink hoger sloot, met winsten van ruim drie procent voor de Dow Jones en S&P 500 index en zelfs een stijging van 4,3 procent voor techbeurs Nasdaq.
  3. kees5555 7 januari 2019 13:33
    Goldman Sachs gaat regelmatig short op een 'kleine Europese beurs'... 1 keer raden welke dat is. Wellicht daarom gaven ze dit verkoopadvies voor Heineken, omdat het een redelijke zwaargewicht is. Of ze gaan zelf voordelig inslaan. Ongetwijfeld volgt er over een half jaar een koopadvies.
  4. forum rang 7 ffff 7 januari 2019 13:46
    Grappig,
    Vorige week vrijdag hadden we het ook al over die koersdoelen van analisten. Iemand werd er zelfs wat boos omdat een koersdoel volgens hem niet juist aangehaald werd. En we zijn nog geen weekend verder en we constateren voor de zoveelste keer: Neem die koersdoelen met Kilo's zout!
    Posting van Kees is weer zo'n pracht voorbeeld: Op 6 weken tijd gaat het koersdoel dus van 100 Euro naar 73 Euro. Dat is toch wel erg groot verschil....

    Peter
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links