Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Staatsleningen nog steeds aantrekkelijk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 49
  2. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79
  3. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79

Reacties

141 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 d' Aandelen ' 5 februari 2019 16:33
    Ben benieuwd of we vanavond een omgekeerde beweging meemaken tov gisteren maar zie daar nu nog geen signalen voor, maar om overnight een long positie call 525 en een short put 525 in te nemen lijkt me een gok die goed verkeerd uit kan pakken zeker na al die stijgingen van de afgelopen dagen.
  2. [verwijderd] 5 februari 2019 16:38
    quote:

    'd Aandelen schreef op 5 februari 2019 16:33:

    Ben benieuwd of we vanavond een omgekeerde beweging meemaken tov gisteren maar zie daar nu nog geen signalen voor, maar om overnight een long positie call 525 en een short put 525 in te nemen lijkt me een gok die goed verkeerd uit kan pakken zeker na al die stijgingen van de afgelopen dagen.
    Met deze beurs zou je zeggen "gratis geld" ;-)
  3. forum rang 6 ttroo 5 februari 2019 16:47
    WOW. De uber bull Trump lukt het om de markten naar zijn hand te zetten. Uiteraard zijn velen het niet eens met zijn gedrag, maar geld verandert de mens en zijn//haar standpunt(en). Trump brengt u grote hoogtes. Zeker de laatste paar weken. Maar Trump zal u ook laagtes gaan brengen. Dat zit in de uber kenmerk. Eerst uber happy. Later uber slammy. Niettemin mogen we genieten van deze duidelijke link met Trump. Of u het nu leuk vindt of niet. Trump leidt de bulls naar bear slachterijen.
  4. forum rang 6 d' Aandelen ' 5 februari 2019 16:51
    quote:

    Bombo schreef op 5 februari 2019 16:38:

    [...]

    Met deze beurs zou je zeggen "gratis geld" ;-)
    Kan best de DOW vanaf 27 dec van 21.740 in nog geen anderhalve maand naar 25.400, de DAX van 10.270 naar plusminus 11.340 en de AEX van 471 naar 532 allemaal gratis geld maar voor hoelang nog, moet wel terugbetaald worden.
  5. forum rang 6 ttroo 5 februari 2019 16:55
    Heb ik QE 5 gemist? Of bent u zo exited geworden dat ik al midden in QE zit? Aandelen schieten nu naar de andere kant toe. Te hoog. Maar net als met de Longest Bull Run, ze willen niet omlaag. Maar toen ze omlaag gingen, ging het ook hard omlaag. Zo hard zelfs, dat de Centrale Bank hun eigen balance sheet visions moesten stoppen. Het kan dus snel verkeren. Wat een super run was dit. Deze kan ook in de historie boeken. Negatieve rentes. Digitale Munten die de Tulpen Rally verbleekte. En een bijna record daling in December 2018 met een 2e Tulpen Rally de maand er na. Records zijn er om gebroken te worden. Amerika test hun belangrijke weerstanden. Wordt het een KISS en GOODBYE of wordt het definitief breken van de lijnen. De computers gaan helemaal los. Stieren. Ook een bedanktie voor de Robots. Ze mogen ons als mens nu al gaan vervangen.
141 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links