Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Beurzen kruipen uit het dal

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  2. 16 apr ASML oogt wispelturig 101
  3. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74

Reacties

218 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Smurf In het Smurfenbos 15 februari 2019 13:34
    Goedemiddag,

    Zo heb mij boodschappen buddy werk weer gedaan.

    @Robin,

    Uiteraard kan het altijd hoger, beter, sneller maar helaas de werkelijkheid moet wel even getoetst worden aan de grafieken.

    Zie RSI lijntje.

    De kans dat deze doorbroken wordt en in 1 ruk naar de 80/90 gaat lijkt mij verwaarloosbaar. Afketsen, topvorming en draaien ligt meer voor de hand.

    gr.
  2. forum rang 6 ttroo 15 februari 2019 14:13
    Het zal mooi zijn al de leider van de stieren, mister Trump, de Amerikaanse autosector op zondag gaat beschermen. Iedereen lijkt zo high te worden van een Chinees Amerikaande deal dat ze niet meer zien dat Trump gewoon doorgaat. Kijk maar naar die extra WALL Money. Beurzen lijken net zo dronken als een paar jaar geleden. Ik zat nog te kijken naar de ondergang van Lehman Brothers en daar waren ze net zo dronken van geluk. En niet alleen zij. Iedereen was dat. En toen kwam er een paar grote schokken aan. Als Lehman vandaag nog bestond, dan waren ze een top bedrijf geworden. Want Real Estate is geheel teruggekeerd. Dus toen was er paniek voor niets. Lehman Square is het gewoon geworden. Beurzen square. Debts square. Real Estate square. Wel lastig handelen zo. Want elke dip is een gewilde aankoopmoment. Niettemin doet Europa per saldo nog steeds niet heel veel. Amerika doet wilder en fantastischer. Maar de Nasdaq doet nog niet mee. Ze moeten door de 7.057 punten heen. Op dag basis. Sluiten dat ook nog. Intraday lukt het wel. Maar sluiten lukt niet. Vandaag nieuwe rondes, dus nieuwe kansen. Ze moeten er dus vandaag boven sluiten!
  3. forum rang 6 ttroo 15 februari 2019 14:24
    Zilver is nog steeds bezig met het verlagen van de parameters. En dat gaat eindelijk de goede kant op. Gisteren was het kantel moment. Ze moeten nog een stukkie verder met het verlagen van de parameters. Als zilver de komende 3 a 4 beursdagen de parameters nog verder kunnen verlagen dan worden ze weer bijna een buy en kunnen ze een aanval gaan op de $16 grens. Platinum houdt redelijk stand, maar blijft onder druk staan. Ze zakken nog niet door hun hoeven heen, maar dat kan wel gebeuren. Zolang ze zo goed stand houden, is er ook hoop voor een nieuwe bull run. Kortom de $760-$780 is een belangrijke zone voor zowel bulls als beren! Goud houdt goed stand. Opvallend!
  4. forum rang 9 Calimero 15 februari 2019 14:24
    quote:

    Ole Elliottwave schreef op 15 februari 2019 13:34:

    Goedemiddag,

    Zo heb mij boodschappen buddy werk weer gedaan.

    @Robin,

    Uiteraard kan het altijd hoger, beter, sneller maar helaas de werkelijkheid moet wel even getoetst worden aan de grafieken.

    Zie RSI lijntje.

    www.iex.nl/Forum/Upload/2019/11426492...

    De kans dat deze doorbroken wordt en in 1 ruk naar de 80/90 gaat lijkt mij verwaarloosbaar. Afketsen, topvorming en draaien ligt meer voor de hand.

    gr.

    Mooie grafiek; zie alleen de Elliotwave tellingen niet :)
218 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links