Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Liveblog: Buffett verliest $1,4 miljard

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Kaviaar 22 februari 2019 10:50
    IEX. Graag het koersdoel van NIBC en update van ING plaatsen in het adviezenoverzicht van ASMI. Nu staat er voor NIBC 09:15 uur kopen koersdoel 0,00

    AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - ASM International (ASMI) lijkt een positieve uitzondering in de chipindustrie, en daarmee is het bedrijf eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Dat schrijven kenners van NIBC in een rapport over de onderneming die donderdag nabeurs met cijfers kwam.

    Volgens NIBC is er niets mis met de outlook van ASMI voor de eerste twee kwartalen van dit jaar. De sterke positie van het bedrijf in het segment logic, volgens NIBC het enige chipsegment dat wel goed presteert, draagt overduidelijk bij aan het succes. NIBC handhaafde zijn koopadvies op ASMI met een koersdoel van 68 euro.

    Analisten van ING noemen kwartaalcijfers ,,heel solide'', waarbij vooral de grotere orderinstroom ,,exceptioneel'' is. Daarnaast boekte ASMI een hogere omzet dan verwacht en was het bedrijfsresultaat (ebit) binnen zoals verwacht.

    Minpuntje

    Volgens ING zijn de opbrengsten uit het belang van ASMI in zijn voormalige Aziatische dochteronderneming ASM PT een minpuntje. De inkomsten uit dit aandelenpakket vallen tegen, waardoor de nettowinst van ASMI lager is dan de kenners hadden verwacht. ING hanteert een buy-advies en koersdoel van 50 euro.

    Het aandeel ASMI noteerde vrijdag omstreeks 10.00 uur 7,2 procent hoger op 47,17 euro. Daarmee was ASMI veruit de sterkste stijger in de MidKap.
  2. [verwijderd] 22 februari 2019 15:10
    quote:

    ffff schreef op 22 februari 2019 14:19:

    Geschäftsklimaentäuschungsergebnis....... Toe maar: Beroerdste score in 7 jaren...

    Allemaal beroerd en onaangenaam…..maar de DAX staat wel 0,62 procent in de plus.....

    Beleggen blijft een moeilijk vak….

    Peter
    Beleggen is geen vak…Je kunt het er daarentegen wel van maken, zolang je maar doorhebt dat je daar zaken van elkaar zult moeten onderscheiden. Twee stuks fruit, beiden rond, smaken ook niet hetzelfde, maar zo gaan de meesten wel te werk, een part van de éen krijgt de smaak van de ander mee omdat deze ook rond is.. Niet heel natuurgetrouw, zeg nou zelf. Zo moeilijk hoeft beleggen niet te zijn, het is gewoon bezig zijn, en blijven, met éen ding, het aandeel. En dan kun je zelfs je baan er van maken!..
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links