Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Eerste plus beleggersvertrouwen in maanden'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 23 februari 2019 13:10
    Volgens mij geven de vele goede cijfers van bedrijven helemaal niet aan dat het slechter gaat.
    Er is iets heel anders aan de hand,door al dat trumpiaanse gezeur,zijn vele bedrijven hun vertrouwen in de toekomst kwijt geraakt,bij heel veel bedrijven is er een meneer met lange oren,die heel snel kan rennen de ceo geworden,hij heet;zijne exelentie angsthaas,elk positief voorstel hamert hij af met;njet,zo als de vroegere gromiko,hij zegt blijf zitten waar je zit en verroer je niet,dat is de reden,dat alles op de rem gaat.
    Daarom is het hoog tijd dat trumpie eindelijk eens dat feyenoord supporterslied leert zingen;geen woorden,maar daden,als wij als bouwvakkers zo traag en besluiteloos waren,dan woonden we nu nog in lekkende,gammele plaggenhutjes!!
    De aex kon ik niet plat krijgen,van de week,bij mij schoot er maar een miniem winstje van 0,1% over en dat kwam door de metalen,die sleepten de boel nog net in het groen.
    Iex kwam met een uiterst negatief bericht rondom de cijfers van besi,gelukkig gaf de aandeelhouder een veel beter bericht,waar ook de schaarse lichtpuntjes aandacht kregen en op you tube kwam jos versteeg met een mooi evenwichtig,terzake kundig advies,hij is 1 van de weinige analisten,die ook iets verder dan zijn neus lang is ,kijkt,daarom steken zijn analyses met kop en schouders boven alle anderen uit.
    Hij liet bijv wel zien dat besi in deze moeilijke omstandigheden,wel winst weet te maken en dat ze daarvan maar liefst 91% door sluizen naar hun aandeelhouders,in de vorm van een toch nog prachtig dividend.
    Zo'n prachtig gebaar doen ze alleen maar,natuurlijk omdat ze geloven,wanneer die angsthaas weer van zijn troon gestoten word,de boel,per direkt opschakeld naar de 5e(g) versnelling,mischien gaat mijn Beroemde En Sociale Internationel ook al wel een beetje mee profiteren van al het moois rondom asmi.
    Maandag komt dat oude dametje met cijfers,tante pos,helaas belichte het voorbericht,ook weer alleen het negatieve,de post daalt nu zelfs 11%,nog meer,maar wie een beetje tussen de regels door kan lezen,ziet dat bij een licht stijgende omzet,en het halen van de winstverwachting,de pakketjes bisnis het toch wel prima heeft gedaan,bovendien zit er een giga dividend aan te komen,van meer dan 10%,dat wijst op veel vertrouwen in de toekomst,je moet bij het Rare Boevenbankje eens komen om meer dan 10% rente,daar moet de komma,meer dan 2 plaatsen de verkeerde kant op,al met al was de 2e tip op bnr,vrijdagavond,nl post nl,1000 maal beter dan arend jan met zijn unibal!!
    Vandaag rust in de tent,mischien nog wat slaplantjes en bloemkool pootjes bij kopen,voor in de kas,dan krijgen we in ieder geval nog wat lekkers te eten,als die doemdenkers,onverhoopt gelijk krijgen.
    Vanavond heerlijk op het eigen durp gaan bovenstemmen,niets is mooier dan die weergaloos mooie oude psalmen,dubbelstemmig te zingen!!
    Morgen luisteren naar het heerlijke schatrijk makende Woord,het word gebracht met een prachtig belgisch accent,toch komt de spreker uit zuid limburg.
    Maandag gaan we natuurlijk een beginnetje maken met de opmars van tante pos,naar de 3€,Sjaloom!!!
  2. FairValue 24 februari 2019 21:36
    quote:

    baloub1 schreef op 23 februari 2019 08:34:

    Heel vreemd. De beurs stijgt, maar de economische cijfers worden steeds slechter. Ook vreemd dat beleggersvertrouwen stijgt en consumentenvertrouwen daalt. Kijken hoelang de gekte op de beurs aanhoudt, want is veel gebakken lucht.
    Heel simpel is het eigenlijk. Als gevolg van de handelsspanningen, hogere rente en andere negatieve factoren is de beurs fors gedaald. De bedrijfscijfers zijn over het algemeen zeker niet slecht maar hebben ook te lijden gehad onder de dalende beurzen en handelsperikelen. Het fundament is echter goed, de rente is gedaald en de FED heeft aangegeven goed naar de markt te kijken. Daarnaast lijkt er een akkoord te komen tussen China en de VS. De beurzen zijn de afgelopen 2 maanden aardig herstelt en hierdoor neemt het beleggersvertrouwen toe waarna het consumentenvertrouwen waarschijnlijk zal volgens. Als je kijkt naar de waardering van aandelen vs de rentevergoeding en de winstverwachting is de beurs en met name die in Europa, zeker niet duur. Goedkoop past daar beter bij.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links