Altice « Terug naar discussie overzicht

Altice Europe Februari 2019

424 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
ff_relativeren
0
Shorter AQR Capital Management doet het omgekeerde van de vorige melding,
en gaat van 1,08% naar 1,10%.
Mooi weer
0
De eerste stap is al gezet richting €2 en ik denk dat de trend zal vervolgen en wanneer de cijfers op 28-3-2019 komen gaat de koers een paar keer over de kop. Niet voor niks hebben de top flinke aantallen aandelen gekocht en in hun bezit hebben. Het word komende tijd behoorlijk spannend.
pieren
0
quote:

Sjonnie2 schreef op 27 februari 2019 17:11:

[...]

Volgens mij ben je een maand te vroeg de cijfers worden op 28 maart gepresenteerd !

altice.net/investor-relations?categor...

Je hebt helemaal gelijk!

Mijn vergissing
[verwijderd]
0
quote:

pieren schreef op 27 februari 2019 17:00:

Iedereen klaar voor de cijfers morgen?
Haha amateur! volgende maand komen de cijfers pas
[verwijderd]
0
SFR lanceert zijn eigen NB-IoT-netwerk

Technologie: het management van Altice France, het moederbedrijf van SFR, heeft gisteren de lancering aangekondigd van haar eigen NB-IoT-netwerk. Net als het LTE-M-aanbod van Orange zal de NB-IoT-service die door SFR Business is ontwikkeld, vertrouwen op zijn 4G-netwerk en niet op een speciaal netwerk.
Pierre Benhamou

Door Pierre Benhamou | Woensdag 27 februari 2019
Volg @zdnetfr

SFR Business lanceert ook het NB-IoT. De B2B-vestiging van de operator heeft woensdag de lancering aangekondigd van haar eigen NB-IoT-netwerk, een door 3GPP gestandaardiseerde technologie, de groep voor mobieletelecommunicatienormen, die deel uitmaakt van de LPWAN-netwerken (Low Power Wide Area Network). is bedoeld om ervoor te zorgen dat de verbinding van verbonden objecten weinig communiceert en over het algemeen geen toegang heeft tot een bron van elektrische energie om ze te voeden.

In tegenstelling tot sommige operators die deze technologie al verkopen via speciale netwerken, het voorbeeld van Sigfox en het "0G" -netwerk, heeft de NB-IoT-aanbieding het bijzondere vertrouwen op zijn 4G-netwerk. Het NB-IoT-netwerk zal steunen op bijna 18.000 800 MHz-antennes van het 4G-netwerk van SFR.

"Met uitgebreide radiodekking profiteert het 4G-gebaseerde Nb-IoT van de bestaande infrastructuur, maar daarnaast verbetert de gebruikte frequentieband de penetratie binnen of onder gebouwen aanzienlijk. grond (de zogenaamde "indoor" of "deep-indoor" dekking), om bijvoorbeeld een periodieke verbinding met in de kelder geïnstalleerde industriële ketels te garanderen ", aldus bevordert de exploitant de relevantie van het ondersteunen van zijn aanbod op zijn netwerk 4G.

"Deze technologie is natuurlijk volledig geïntegreerd met SFR Business's 'SFR IoT Connect' en 'SFR IoT Place'-aanbod, waarmee klanten hun simkaartvloten in realtime kunnen beheren en hun bedrijfsgegevens op internet kunnen verzamelen en exploiteren. SFR-infrastructuur, "zei het management van de exploitant, eraan toevoegend dat het NB-IoT-aanbod al operationeel is in grote steden in het zuiden van Frankrijk en wordt uitgerold in het grootstedelijk gebied.
Een concurrerend aanbod voor Orange LTE-M

Als de exploitant van de Altice-holding aangeeft dat dit het eerste NB-IoT-netwerk in Frankrijk is, onthoud dan dat Orange Business Service (OBS) recentelijk ook een specifieke IoT-aanbieding heeft ontwikkeld . De B2B-tak van de gevestigde exploitant heeft inderdaad eind vorig jaar een aanbieding gelanceerd op basis van LTE-M-technologie (langetermijnevolutie voor machines) in Frankrijk.

Net als de NB-IoT-aanbieding van SFR Business wordt het LTE-M-aanbod van OBS ook toegepast op het Orange 4G-netwerk, waarop het een aanvulling vormt op het bestaande IoT-connectiviteitsaanbod van de operator onder 2G, 3G, 4G of LoRa). Op het moment van de lancering van dit aanbod, heeft OBS zich tot de bijzonderheden van dit aanbod ontwikkeld, de mogelijkheid om te genieten van roaming in het buitenland, op voorwaarde dat lokale operatoren deze technologie ook hebben.

De lancering door SFR Business van dit nieuwe aanbod voor IoT bevestigt de interesse van operators voor de inzet van NB-IoT- of LTE-M-aanbiedingen. "De snelheid waarmee deze netwerken over de hele wereld zijn gestandaardiseerd en ingezet, is enorm en nu beschikbaar in alle grote IoT-markten, waardoor de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten en diensten in een breed scala van industrieën wordt gestimuleerd. GSMA-directeur van technologie Alex Sinclair zei: "De markt ziet duidelijk de voordelen van gelicentieerde spectrumoplossingen die flexibiliteit, schaalbaarheid, beveiliging en kostenbesparingen bieden. van de toekomst voor het 5G-tijdperk en ondersteunt en co-existeert met andere 5G-technologieën ".

Volgens een studie gepubliceerd door dezelfde GSMA tijdens de 2019 editie van het Mobile World Congress , die momenteel wordt gehouden in Barcelona, ??heeft de wereld momenteel 94 netwerken gewijd aan het internet der dingen, ingezet in 49 markten door 50 verschillende mobiele operatoren. via LTE-M en NB-IoT. De organisatie van telecomoperators beweert dat de dekking van deze netwerken in het tweede kwartaal van 2019 93% van 's werelds grootste IoT-markten zou moeten bereiken, terwijl ze schatten dat er 3,5 miljard mobiele verbindingen zullen zijn IoT tegen 2025, waarvan $ 1,9 miljard afkomstig zal zijn van LTE-M en NB-IoT-netwerken.
www.zdnet.fr/actualites/sfr-lance-son...
[verwijderd]
0
quote:

Mooi weer schreef op 27 februari 2019 13:41:

UpandDown schrijft: De groep van Patrick Drahi bereidt zich voor op de verkoop van een belang in zijn glasvezelnetwerk in Portugal, met een waarde tussen 4,7 en 7 miljard euro, genoeg om een ??beetje meer schulden af ??te betalen. Het verkopen van niet-strategische activa om de geschatte schuld terug te brengen tot 30 miljard euro bij de Eind oktober, versterking van de balans, maar ook met het oog op veilingen op 5G-frequenties, is de strategie van Altice sinds de eerste helft van 2018 van toepassing. Na de verkoop van pyloonactiviteiten in Frankrijk, Portugal en de Dominicaanse Republiek voor meer dan 2,5 miljard euro of Altice zal in november een deel van zijn SFR FTTH-netwerk verkopen voor 1,8 miljard euro, een deelneming in zijn glasvezelnetwerk verkopen in Portugal, gisteren AFP bekendgemaakt via een bron die bekend is met de zaak, en eerder deze maand een Reuters-informatie bevestigen volgens welke Altice Europe een beroep zou hebben gedaan op de bank Lazard om "potentiële kandidaten te onderzoeken, waaronder Amerikaanse fondsen KKR en Morgan Stanley Infrastructure Partners". Volgens AFP Het verkoopproces is een paar weken geleden gestart en de eerste officiële aanbiedingen worden rond half maart verwacht ". Onder de genomineerden in de running, Macquarie, Blackstone, Digital Bridge, Cellnex en Stonepeak Infrastructure zou ook worden toegevoegd. Het valt nog te bezien hoe hoog het winnende fonds toonde aan kapitaal.

Met alle informatie moeten wij niet zo negatief zijn over de gang van zaken, want de top van Altice wil ook een gezond bedrijfsnaam over houden en bij verkoop toch maximaal zien eruit te halen.
In Portugal hebben ze een veel beterde positie, zijn daar de grootste, is niet zo bebek vecht met prijzen op abbo, dus ze kunnen daar meer voor vragen op 5 miljoen aansluitingen, dan de 3,8 miljard op 5 miljoen in Frankrijk, waar nog 4 miljoen van aangesloten moet worden.
Hebben we het alleen over fiber, moet je na gaan wat het kabelnetwerk naast fiber wel niet waard is.
Met kabel zijn ze in Frankrijk de grootste, en dat gaat ook heel goed samen met 5G implementatie :)
pieren
0
quote:

Patrick D schreef op 27 februari 2019 20:08:

[...]

Haha amateur! volgende maand komen de cijfers pas
Hihi
[verwijderd]
0
quote:

UpandDown schreef op 27 februari 2019 23:15:

Wordt weer een zeer spannende dag morgen!!

Onder de 5 euro is niks spannends, boven de 10 euro wordt het pas leuk:)
[verwijderd]
0
Weet alleen dat Alain Weill die aandelen niet op deze nieuws berichten heeft ingekocht, er komt iets ander nieuws aan.
Of de cijfers of iets er tussen tot die tijd.
Freebird
1
quote:

pieren schreef op 27 februari 2019 17:02:

Ik denk dat ze weer slecht zijn, zoals afgelopen 10 kwartalen, oftewel zo’n 300-500 mln weggespeeld uit gewone operaties.

Er komt een moment dat Drahi uitgekwartet is met bezittingen en dan is het aan de curator.

Ik heb overigens geen positie, maar als de cijfers slecht zijn, en de koers toch omhoog gaat, ga ik wellicht short.
Dat de cijfers slecht zullen zijn weet iedereen, dus dat is allang ingeprijsd. Wat veel belangrijker is, zijn de toekomstverwachtingen en de wijze waarop Altice deze probeert te realiseren. Het bedrijf is momenteel goed bezig en ik heb goede hoop op forse koersstijgingen, met name na de cijfers. Ik heb alle vertrouwen in dit aandeel ! :-)
UpandDown
0
quote:

Wie weet ! schreef op 27 februari 2019 23:18:

[...]Onder de 5 euro is niks spannends, boven de 10 euro wordt het pas leuk:)
Tenzij je elke keer op de low's bijkoopt:))
Mooi weer
0
Onder de 5 euro begint spannend en boven de 10 euro word het pas leuk en dat hopen wij allemaal
pbr
0
quote:

Mooi weer schreef op 28 februari 2019 07:35:

Onder de 5 euro begint spannend en boven de 10 euro word het pas leuk en dat hopen wij allemaal
Droom lekker verder

Als die ooit weer op 2,50 komt is dat al erg veel
[verwijderd]
0
quote:

UpandDown schreef op 28 februari 2019 02:17:

[...]

Tenzij je elke keer op de low's bijkoopt:))
En bij een lichte stijging en veel stuks goed kan verdienen.
Mooi weer
0
Wees een keertje positief want uiteindelijk gaat om verlies van heel veel mensen en iedereen wil een keertje zijn/haar verlies in winst zien. Zoals ik eerder zei de top slaapt niet met hun miljoenen aandelen. Ik heb nog steeds alle vertrouwen en hoop heel gauw dat Altice koers flink gaat stijgen.
[verwijderd]
0
2 Euro of net daarboven zit erin voor vandaag
Denk echt dat ze met een mooie deal gaan komen
424 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  +0,01  +0,00%  18:05
 Germany40^ 17.749,90 -0,11%
 BEL 20 3.826,58 +0,84%
 Europe50^ 4.918,24 +0,08%
 US30^ 38.013,46 +0,76%
 Nasd100^ 17.548,80 +0,25%
 US500^ 5.049,25 +0,59%
 Japan225^ 38.001,71 +0,68%
 Gold spot 2.383,26 +0,94%
 EUR/USD 1,0643 -0,26%
 WTI 82,04 -0,21%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +11,51%
JUST EAT TAKE... +5,71%
Air France-KLM +4,18%
FASTNED +3,00%
RANDSTAD NV +2,65%

Dalers

Pharming -9,63%
ASMI -6,10%
Avantium -6,01%
PostNL -5,84%
TomTom -3,31%