Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Recessievrees houdt beurzen in greep

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 HogerOfLager 27 maart 2019 12:00
    AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen deden woensdag een stapje terug. De vrees voor een recessie bleef de markten in de greep houden. Verder ging de aandacht van beleggers uit naar de brexitperikelen en de handelsgesprekken tussen de Verenigde Staten en China.

    Herhaling, herhaling en herhaling. Er gebeurt wel meer in beursland hoor.

  2. Audit4life 27 maart 2019 12:09
    "Verder ging de aandacht van beleggers uit naar de ....handelsgesprekken tussen de Verenigde Staten en China"

    Kunnen jullie dat een keer uitleggen? Ik lees dit nu al een jaar lang, meerdere keren per dag. Maar hoe werkt dat? Want er zijn misschien wel mensen van de VS en mensen van China met elkaar aan het praten nu. Misschien ook niet. Maar hoe zit dat met de aandacht van beleggers dan? Zitten die ook aan die tafel? Of worden de gesprekken live uitgezonden? Of is er sprake van een publieke tribune? Ik zou dolgraag willen weten hoe dat er uit ziet, die 'aandacht van de belegger".
  3. [verwijderd] 27 maart 2019 12:10
    Recessievrees steekt de kop weer op. Je moet toch wat verzinnen. Maakt niet uit. We dalen wat, we stijgen wat. We zitten gewoon een beetje te wachten op ECHT nieuws. Ik ben heel benieuwd of er een nieuw referendum uitgeschreven gaat worden en wat daar dan de gevolgen van gaan zijn. We wachten af, maar een recessie daar is dit volgens mij geen voorloper van !!!
  4. Mavi57 27 maart 2019 12:37
    Tegenwoordig is short selling het van het. Overal waar ik kom hoor ik: je moet short gaan - daar kan je pas geld mee verdienen. BS! Daarom wordt ieder feit, ieder gebeuren zo negatief mogelijk naar voor gebracht om toch maar die koersen naar beneden te krijgen. Ik moet nog altijd iemand tegenkomen die meer verdient heeft met short dan op lange termijn.De geschiedenis bewijst het, uiteindelijk wint de beurs altijd.
  5. forum rang 4 havik of duif 27 maart 2019 12:48
    Ik leef al zeventig jaren in een recessie, maar ik kan u zeggen dat ik het altijd heel goed heb en nog nooit iets tekort ben gekomen. Wat roepen we tegenwoordig toch gauw Recessie,en waarom, omdat negatief zijn ons beter afgaat dan positief zijn. Een Nederlandse ziekte in één van de rijkste landen ter wereld.
  6. Bonost 27 maart 2019 13:19
    Het zijn vooral de schrijvers die negatief zijn en alles naar een recessie toeschrijven.Want met die aanstaande recessie valt het wel mee allemaal. Nederland heeft net een plus van 11,3 miljard gemeld. De wereldeconomie groeit weer, etc. Zo slecht gaat het allemaal niet. Nu de burger er wat koopkracht bij en die recessie verdwijnt als sneeuw voor de zon.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links