Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Oud DAF-baas aan het stuur van moeder Paccar

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 20 april 2019 12:00
    In het grijze verleden hebben we nog een poosje rond gereden in zo'n beroemde daffodil met de legendarische variomatic,helaas heeft deze supervondst geen stand gehouden tegen het moderne geweld.
    Het was van de week een droevige week voor bouwvakkers,een schitterend stuk vakwerk viel ten prooi aan de alles verwoestende vlammenzee,er is 1 lichtpuntje;het mega mooie 5 klaviers orgel van de beroemde orgelbouwer Cavaille Coll is bewaard gebleven,het heeft alleen een mega revisie beurt nodig.
    Het beursje had opnieuw lentekriebbels,net als de temperatuur,liep alles op,de aex +1,4%,zelf mocht ik het 3 dubbele noteren.
    Mijn beide topvlammen schreven weer meer dan 5%+.
    Het Boeiende Extreme Spektaculaire Idolia ging weer als een tgv en de aangeprezen rvs specialist,scheurde hem op het andere spoor nog voorbij!
    Al met al is 2019 voor mij 1 van de beste jaren ooit!
    Gisteren was er geen beurs,door de goede vrijdag,daardoor waren we des te meer in staat om aandelen in te kopen,die de waarde van de beste aandelen,op de beurs doen verbleken,de oude herder ds J de Groot,uit de Passionstad Dordrecht,sprak zo heerlijk over de alles wegschenkende liefde van de Hemelse Vader en de alles wegschenkende liefde van de Zoon des Mensen,het was zo wonderschoon,dat ik met tranen van ontroering heb zitten luisteren en zingen!!
    Vandaag vele klusjes opknappen,morgen genieten van de boodschap,dat de Hemelse Vader een dikke handtekening onder het werk van Zijn Zoon zet.
    Maandag hier in europa geen beurs omdat we niet genoeg krijgen van het heerlijke Paasevangelie!
    Dinsdag hoop ik dat mijn scheurijzers opnieuw in hun bolides stappen,om en dat is mooi,zij hebben beiden,nog een grote rit te gaan,voor ze all thime high koersen draaien,ik ben van plan om ze een beetje te pluggen,door straks het schitterende dividend van besi,gedeeltelijk in te zetten om aperammetjes bij te kopen,dat kan prachtig,want mijn rvs schatje gaat een week later ex en zo maak ik er turbo dividend van!
    Bij Dalm noteert rvs 0,75€,als apie in die richting op gaat schuiven,kan mijn pret helemaal niet meer op!!Sjaloom!!!
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links