Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos 200 euro per aandeel

957 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » | Laatste
[verwijderd]
2
Verlies Galapagos kleiner dan gedacht
Gepubliceerd op 25 apr 2019 om 22:20 |
Galapagos (17:36)
100,850 -0,150 (-0,15%)

MECHELEN (AFN) - Galapagos heeft het verlies het afgelopen kwartaal zien oplopen ten opzichte van een jaar eerder. Het resultaat zakte niet zo hard als kenners vooraf in doorsnee hadden voorzien. Dat viel donderdag op te maken uit een handelsbericht van de biotechnoloog.

Galapagos zette een verlies van 48,7 miljoen euro in de boeken, tegen 37,3 miljoen euro negatief een jaar eerder. Kenners rekenden in doorsnee op een min van 61,3 miljoen euro. Het operationeel verlies kwam uit op 53,2 miljoen euro, van een negatief resultaat van 32 miljoen euro vorig jaar. De opbrengsten bedroegen 40,9 miljoen euro, van een omzet van 44,8 miljoen euro in de eerste verslagperiode van 2018.

De kaspositie van Galapagos kwam aan het eind van het kwartaal uit op 1,2 miljard euro. Topman Onno van de Stolpe sprak van ,,één van de meest historische kwartalen'' uit de bijna 20-jarige geschiedenis van het bedrijf. Er werden belangrijke onderzoeksdoelen rondom het belangrijkste medicijn filgotinib behaald. Filgotinib is een ontstekingsremmer voor de behandeling van onder meer reuma. Bij succesvolle uitrol kan het een potentiële blockbuster worden die miljarden waard is.

Financieel topman Bart Filius wees op de operationele cashburn van 76,3 miljoen euro. ,,Gelet op de groei die we dit jaar verwachten in ontwikkelingsactiviteiten, bevestigen we onze operationele cash burn-verwachtingen voor het hele jaar 2019 van 320 miljoen tot 340 miljoen euro'', zo gaf hij aan.
[verwijderd]
3
quote:

BravoDelft schreef op 18 december 2017 11:20:

[...]

Gebaseerd waarop? Speculatie? Overnamegeruchten? Ik begrijp dat het hier om biotech gaat en dat in principe dus alles kan gebeuren, maar enige onderbouwing is wel wenselijk. Ik zeg niet dat €200 niet kan, ik vraag me alleen af hoe u hierbij komt.

Groet,
BD
Gebaseerd op feiten is koersniveau Galapagos van 200 euro binnen bereik.

Filgotinib in versnelling krijgen
O'Day was rapsodisch over deze JAK-remmer, die drie fase-3-onderzoeken voor reumatoïde artritis heeft voltooid, waarbij andere indicaties voor auto-immuunziekten zijn bestudeerd. Hij neemt het mannelijke fertiliteitsprobleem - een vraag gesteld door een dierstudie of studies - niet aan. Hij dringt erop aan dat een EU-aanvraag zo snel mogelijk wordt ingediend, d.w.z. in H2 dit jaar. Wat de FDA betreft, zal het bedrijf ook zo snel mogelijk een ontmoeting hebben met de FDA om de volgende stappen te bespreken. Ik zou verwachten dat de CEO voor deze vergadering aanwezig wil zijn. GILD zal stellen dat filgotinib mogelijk de beste is in zijn klasse, en dat de meeste gevallen van RA bij vrouwen voorkomen; en dat bij mannen, velen toch al boven de vruchtbare leeftijd staan. O'Day maakte duidelijk dat tijd van essentieel belang is bij het lanceren van dit belangrijke product voor RA. "
seekingalpha.com/article/4259526?sour...

Is het tij veranderd?
De vooruitzichten van Gilead als groeimaat zijn de laatste tijd enorm verbeterd. Naast het positieve verkoopmomentum van Yescarta en de snelle invoering van Biktarvy, heeft het bedrijf onlangs positieve resultaten in de late fase bekendgemaakt voor filgotinib als behandeling voor reumatoïde artritis. Dit experimentele ontstekingsremmende medicijn, onder licentie van Galapagos N.V., zou in 2021 een belangrijk deel van de kernwaardepropositie van het bedrijf moeten worden. De biotech heeft ook een overdaad aan contanten om laattijdige klinische kandidaten of pas gelanceerde producten te volgen. "
finance.yahoo.com/news/gilead-science...

We kunnen dit in de tweede helft van dit jaar in Europa indienen en we gaan nu een discussie met de FDA aan. We hebben die vergadering aangevraagd, waar we gaan zitten en met hen praten over wat we hebben op het gebied van gegevens uit de MANTA-onderzoeken wat we hebben met betrekking tot onze Fase III-registratieprogramma's en wat we zouden moeten doen. En de tijd dat de tijdlijnen daar rondspoelen tijdens die vergadering. Maar kijk, ik denk dat het belangrijk voor ons is en Dan heeft dit met zijn frisse blik op het programma gebracht. Onlangs is er enige urgentie voor ons om dit medicijn zo snel mogelijk te laten goedkeuren en uiteraard in samenwerking met de regelgevers in de hele wereld. wereld.
Daniel O'Day
Nee, ik zou gewoon ... bedankt John. Ik zou Brian gewoon toevoegen dat ik denk dat het is, ja ik ben onder de indruk van het profiel van het product door alle drie de FINCH-onderzoeken en de consistentie en de resultaten en de resultaten voor zowel de werkzaamheid als de veiligheid. En wetende dat patiënten met reumatoïde artritis wachten op zeer werkzame geneesmiddelen die ook goede veiligheids- en tolerantieprofielen hebben. Ik denk dat we uitkijken naar de totaliteit nu de discussie met de FDA. Dus we hebben het verzoek voor de vergadering ingediend. We verwachten dat die bijeenkomst rond het midden van het jaar zal plaatsvinden en we zien er naar uit om op een paar van de volgende stappen met je contact op te nemen. Maar we blijven optimistisch en kijken er naar uit om dit zo snel mogelijk bij patiënten over de hele wereld en in de VS te brengen.
seekingalpha.com/article/4259400-gile...
[verwijderd]
1
Some analysts are predicting that upadacitinib and filgotinib could end up dominating a multibillion-dollar market for JAK inhibitors, mainly because of their cleaner safety profiles but also because as oral drugs they could start to displace injectable biologics like AbbVie’s $20 billion blockbuster Humira (adalimumab) and Sanofi’s new Dupixent (dupilumab) in some big indications.

pharmaphorum.com/news/pfizer-reports-...
[verwijderd]
0
12:30 PM - 12:50 PM

Innovative trial design: How to bring the real world of IPF management into phase 3 programs
Galapagos is committed to being a valued scientific partner in the race to combat idiopathic pulmonary fibrosis (IPF).
The current poor clinical prognosis for patients, a median survival at diagnosis of two to five years, underscores the need for novel treatments and approaches to address the high unmet need in IPF.
Please join us during this session, as a member of our clinical team will present the ISABELA phase 3 program, and discuss with the audience the value and challenges of novel trials designed to assess investigational drugs in a ‘real-world’ management setting.
Speaker: Paul Ford MD, PhD Galapagos
Company: Galapagos

conference.thoracic.org/attendees/exh...
[verwijderd]
1
Executive Director US Marketing Filgotinib, IBD Lead

The successful Executive Director, IBD Marketing candidate will be a key contributor responsible for strategy and execution in support of Gilead's emerging Inflammation franchise supporting Inflammatory Bowel Disease including both Ulcerative Colitis and Crohns Disease. The successful candidate will be a dynamic, experienced individual with a strong track record of commercial success in the pharmaceutical or biopharmaceutical industry. He/she must have the proven ability to provide strategic brand/portfolio management, team leadership, vision and direction within a fast moving, challenging and dynamic commercial environment.

Responsibilities include but not limited to the following:

Partnering with Commercial Planning, Medical Affairs, Clinical, and Managed Markets on the development of the Filgotinib narrative, positioning, disease state and pathway education, creative, launch strategy and payer value proposition; ensuring US perspective is well articulated and communicated succinctly both internally and externally.

Providing strategic thinking and analytic support to allow for building out US

jobs.livecareer.com/l/executive-direc...
[verwijderd]
0
EMA imposes formal limit on Xeljanz prescription as regulators continue to review safety concerns

Gilead put its bet on filgotinib, widely tapped as a potential blockbuster in its own right. Both companies are giving themselves high marks on safety, signaling a fierce marketing rivalry to come.

endpts.com/ema-imposes-formal-limit-o...
[verwijderd]
4
quote:

inspirator schreef op 17 mei 2019 22:53:

EMA imposes formal limit on Xeljanz prescription as regulators continue to review safety concerns

Gilead put its bet on filgotinib, widely tapped as a potential blockbuster in its own right. Both companies are giving themselves high marks on safety, signaling a fierce marketing rivalry to come.

endpts.com/ema-imposes-formal-limit-o...
De markt loopt weer eens achter de feiten aan.
Nog even en het koersadvies van Galapagos wordt 150 euro en de koers beweegt zich op niveau van 200 euro.

Galapagos steeg 2,7 procent. Volgens Van Deijck heeft een concurrerend middel een waarschuwing gekregen van toezichthouder EMA, omdat dit niet veilig genoeg zou zijn bij hoge doseringen. De veiligheid is juist het sterke punt van Galapagos’ product filgotinib.

slimbeleggen.com/kleine-winst-op-damr...
[verwijderd]
0
Next up, Gilead may have hit the jackpot with its immunology partnership with Galapagos N.V.. The duo's experimental anti-inflammatory candidate filgotinib seems to have what it takes to be a real needle mover in terms of revenue growth. That's great news for Gilead and its shareholders, especially in light of the biotech's rather lengthy drought on the non-HIV pipeline front over the past several years.

www.fool.com/investing/2019/05/23/3-t...
[verwijderd]
1
Ten tweede heeft Gilead de jackpot gewonnen met zijn samenwerking met Galapagos. De experimentele ontstekingsremmer filgotinib van het duo lijkt alles in zich te hebben om een echte katalysator te zijn in termen van omzetgroei.

www.beursduivel.be/Column/480033/3-ko...
[verwijderd]
0

GILEAD EN GALAPAGOS PRESENTEREN RECENTE RESULTATEN MET FILGOTINIB OP EUROPEES REUMACONGRES (EULAR 2019)


May 29, 2019 16:31 ET | Source: Galapagos NV
multilang-release
-- FINCH 1 en FINCH 3-resultaten voor voetlicht bij plenaire opening en late breaker-sessie --

Foster City, Calif. en Mechelen, België; 29 mei 2019; 22.30 CET - Gilead Sciences, Inc. (NASDAQ: GILD) en Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) hebben vandaag bekendgemaakt dat er op het jaarlijkse Europese congres voor reumatologie (Annual European Congress of Rheumatology; EULAR) in Madrid, Spanje, op 12-15 juni 2019, resultaten worden gepresenteerd over filgotinib, een experimentele, orale, selectieve JAK1-remmer. Bij de presentaties zitten ook de tussentijdse resultaten na 24 weken van de lopende FINCH 1 en FINCH 3 Fase 3-studies waarin filgotinib wordt onderzocht bij volwassen reumapatiënten.

"Deze data sterken ons in onze overtuiging dat filgotinib het in zich heeft om een significant verschil te maken voor reumapatiënten, zowel in een vroeg stadium van de ziekte als laat in de behandeling wanneer andere middelen hebben gefaald", zei dr. John McHutchison, Chief Scientific Officer en hoofd R&D van Gilead. "De FINCH-resultaten laten de groeiende sterkte en omvang van de pijplijn van Gilead zien in ontstekingsziekten, en onze inzet om de vooruitzichten voor patiënten te verbeteren, zowel met filgotinib als met onze bredere pijplijn in ontstekingsziekten."

"Dit congres is voor ons de eerste gelegenheid om de resultaten van FINCH 1 en 3 in reuma te presenteren," zei dr. Walid Abi-Saab, Chief Medical Officer van Galapagos. "Deze resultaten tonen het potentieel van filgotinib om tegemoet te komen aan onbeantwoorde medische noden van mensen die leven met deze slopende ziekte."

Fase 3-studies met filgotinib in reuma

Gedetailleerde tussentijdse resultaten van de FINCH 1 en 3 Fase 3-studies na 24 weken worden voor het eerst gepresenteerd tijdens mondelinge sessies op de conferentie. Top-line data van deze studies werden eerder dit jaar bekendgemaakt. De bevindingen van FINCH 1 worden tijdens de plenaire openingssessie gepresenteerd en de resultaten van FINCH 3 tijdens de late-breaking abstract-sessie.

Efficacy and Safety of Filgotinib for Patients with Rheumatoid Arthritis with Inadequate Response to Methotrexate: FINCH1 Primary Outcome Results (oral #LB0001; 16.25 CET, 12 juni, Hall 6)
Efficacy and Safety of Filgotinib for Patients with Rheumatoid Arthritis Naïve to Methotrexate Therapy: FINCH3 Primary Outcome Results (oral #LB0003; 8.00 CET, 15 juni, Hall 7B)
FINCH 1 is een nog lopende dubbelblinde, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde Fase 3-studie van filgotinib in vergelijking met adalimumab, bij volwassenen met matige tot ernstige reuma die een stabiele dosis methotrexaat gebruiken maar daar onvoldoende op reageren. De studie bereikte haar primaire eindpunt bij doseringen van zowel 100 mg als 200 mg filgotinib, namelijk het percentage patiënten dat na 12 weken een verbetering van 20% liet zien vergeleken met placebo (ACR20[1]). Het percentage patiënten dat een ACR50- of ACR70-respons[2] bereikte in week 12 was eveneens voor beide doseringen filgotinib significant groter dan voor placebo. Het onderzoek behaalde ook belangrijke secundaire eindpunten, waaronder een significante remming van radiografische progressie voor beide doseringen filgotinib versus placebo.


FINCH 3 is een nog lopende dubbelblinde, gerandomiseerde, actief-gecontroleerde Fase 3-studie met filgotinib bij volwassenen met matig tot ernstig actieve reuma. In het onderzoek werd filgotinib geëvalueerd in combinatie met methotrexaat en als monotherapie bij methotrexaat-naïeve patiënten. De studie bereikte haar primaire eindpunt, waarbij een significant hoger percentage patiënten in de groepen met filgotinib plus methotrexaat de ACR20-score bereikten dan de patiënten die alleen methotrexaat kregen. Bovendien vertoonden beide doseringen filgotinib significant hogere ACR50- en ACR70-responsen dan alleen methotrexaat.

In beide onderzoeken had filgotinib een veiligheidsprofiel dat consistent is met eerder gemelde resultaten.

Aanvullende abstracts die aanvaard werden voor presentatie zijn:

Filgotinib in Patients with Rheumatoid Arthritis and Prior Inadequate Response or Intolerance to Biologic DMARDs (bDMARD-IR) by Geographic Region and Race (poster #THU0173)
Selective Inhibition of Janus Kinase 1 (JAK1) by Filgotinib Modulates the Disease-associated Whole Blood Transcriptional Profile of Patients with Active Rheumatoid Arthritis (poster #THU0194)
Safety and Efficacy of Filgotinib in Active Rheumatoid Arthritis by Prior Biologic DMARD Exposure in Patients with Prior Inadequate Response or Intolerance to Biologic DMARDs (bDMARD-IR) (poster #FRI0092)
Filgotinib, a Selective Janus Kinase 1 (JAK1) Inhibitor, Modulates Disease-associated Cytokines in Patients with Active Rheumatoid Arthritis (poster #FRI0113)
Safety and Efficacy of Filgotinib in Patients Aged 65 Years and Older: Results from a Phase 3 Study in Patients with Active Rheumatoid Arthritis and Prior Inadequate Response or Intolerance to Biologic DMARDs (bDMARD-IR) (poster #FRI0154)
Aanvullende data over filgotinib in de behandeling van ontstekingsziekten

Naast de FINCH-studies presenteren Gilead en Galapagos de resultaten van EQUATOR, een placebogecontroleerde, dubbelblinde Fase 2-studie met filgotinib bij patiënten met actieve psoriatische artritis; aanvullende klinische data over filgotinib bij personen met leverinsufficiëntie; en preklinische data die het profiel van filgotinib binnen de klasse van de JAK-remmers en in combinatie met een ASK1-remmer beschrijven.

Efficacy of Filgotinib vs. Placebo in Active Psoriatic Arthritis: Patient-Level Data from EQUATOR, a Randomized, Phase 2 Study (oral #OP0109)
Filgotinib Treatment Provides Rapid and Sustained Reduction of Inflammatory Biomarkers in Moderate to Severe Psoriatic Arthritis (PsA) Patients (poster #THU0031)
PsAID9 in Patients with Active Psoriatic Arthritis Treated with Filgotinib vs Placebo: Results from EQUATOR, a Randomized, Phase 2 Study (poster #SAT0367)
Effect of filgotinib on Patient-reported Outcomes in Active Psoriatic Arthritis: Results from EQUATOR, a Randomized, Phase 2 Study (poster #SAT0373)
In Vitro Mechanistic Studies Demonstrate Filgotinib Activity that Has Potential Implications for Differentiation among JAK Inhibitors (poster #THU0017)
Pharmacokinetics and Short-Term Safety of Filgotinib, a Selective Janus Kinase 1 Inhibitor, in Subjects with Moderate Hepatic Impairment: a Phase 1, Open-label, Single-arm Study (poster #THU0117)
Targeting Activated ASK1 in Synovial Fibroblasts in Combination with Jak1 Inhibition Enhances Efficacy in Rat CIA (poster #THU0014)
Filgotinib is een experimenteel geneesmiddel dat niet is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) of een andere regelgevende instantie. De werkzaamheid en veiligheid ervan zijn niet vastgesteld.

Over de samenwerking tussen Galapagos - Gilead

Galapagos en Gilead zijn een wereldwijde samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling en commercialisering van filgotinib bij inflammatoire indicaties. De FINCH-studies maken deel uit van meerdere klinische studies met filgotinib in ontstekingsziektes, inclusief het EQUATOR Fase 2-programma in psoriatische artritis, de TORTUGA-studie in de ziekte van Bechterew, de DIVERSITY Fase 3-studie bij de ziekte van Crohn (ook dunne darm en fistelvorming Fase 2-studies in de ziekte van Crohn) en de SELECTION Fase 3-studie in colitis ulcerosa.
[verwijderd]
1
FDA vernietigt blockbuster-dromen bij Eli Lilly en Incyte, die een zeer beperkte goedkeuring voor Olumiant biedt

Uiteindelijk betekent dit label dat Olumiant waarschijnlijk alleen zal worden beperkt tot salvage-therapie en verwachten we dat de prognoses voor het product nog verder zullen dalen (Lilly-consensus blijft> $ 1 miljard). Dit betekent niet dat AbbVie's upadacitinib en Gileads filgotinib automatisch deze labels krijgen. In feite is het waarschijnlijk dat één of beide het risico op trombose vermijdt en meerdere doses goedgekeurd krijgt met superieure werkzaamheid. We geloven dat het beste van de JAK's nog steeds filgotinib is, tot het tegendeel is bewezen, maar de klasse als geheel zal waarschijnlijk worden opgezadeld met een groot deel van de taal in het huidige Olumiant-label.

endpts.com/fda-quashes-blockbuster-dr...
[verwijderd]
0
Manta studie Filgotinib is besproken tussen FDA en Gilead.

Na introductie van Filgotinib op europese markt in 2019/2020 kan Filgotinib de markt op in US in 2020/2021.

clinicaltrials.gov/ct2/history/NCT032...
[verwijderd]
1
Galapagos: Yeahh, won the company of the year award tonight in London, cool....
mobile.twitter.com/OvandeStolpe/statu...

'Dit is nog maar het begin
mobile.twitter.com/trends_be/status/1...

Galapagos-ceo Onno van de Stolpe: de koers kan vertienvoudigen.
mobile.twitter.com/RTLZBeurs/status/1...

Ikkedike
0
quote:

inspirator schreef op 14 juni 2019 00:47:

Galapagos-ceo Onno van de Stolpe: de koers kan vertienvoudigen.
mobile.twitter.com/RTLZBeurs/status/1...

tweet van 2018
[verwijderd]
0
Capital Group Companies breidt in 7 jaar tijd zijn positie uit in Galapagos met 1.217.588 aandelen.
Dat is pas een lange termijn belegger !

17 June 2019 at 22:01 CET

17 June 2019 at 22:01 CET
Mechelen, Belgium; 17 June 2019; 22.01 CET; regulated information - Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) received a transparency notification from The Capital Group Companies, Inc.

Pursuant to Belgian transparency legislation[1], Galapagos received a transparency notification on 6 June 2019 from The Capital Group Companies, Inc. who notified that it controls Capital Research and Management Company, which holds 2,772,024 of Galapagos' voting rights, consisting of ordinary shares. This represents 5.08% of Galapagos' currently outstanding 54,614,791 shares. The Capital Group Companies, Inc. thus crossed above the 5% threshold of Galapagos' voting rights by purchase of voting securities on 5 June 2019. The full transparency notice is available on the Galapagos website.

Capital Group Companies breidt belang uit in Galapagos
Vrijdag 7 september 2012 08:00 AMSTERDAM (Dow Jones)--Galapagos nv (GLPG.BT) meldt vrijdag in overeenstemming met de Belgische wetgeving dat Capital Group Companies zijn belang in het bedrijf heeft uitgebreid naar 5,85%.
Capital Group Companies heeft op 5 september melding gemaakt aan Galapagos van het belang dat nu bestaat uit 1.554.436 aandelen.
Eerder meldde Capital Research and Management Company, onderdeel van Capital Group Companies, 1.353.176 aandelen in bezit te hebben.
[verwijderd]
1
Jammer dat Gilead met een bod gaat komen van <200 euro voor een Galapagos aandeel.
drulletje drie
0
quote:

inspirator schreef op 18 juni 2019 16:16:

Jammer dat Gilead met een bod gaat komen van <200 euro voor een Galapagos aandeel.
De tijd gaat wel dringen voor Gilead dat is een ding wat zeker is...

Mooi om te zien laten we hopen dat Galapagos op eigen kracht naar die €200 gaat!
[verwijderd]
0
In ieder geval zal bod op Galapagos rond 180 euro per aandeel moeten liggen, wil het een kans van slagen hebben.

We gaan langzamerhand op eigen kracht naar koersniveau van 200 euro.

Altijd prijs !!!
957 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 27,380
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 27,380
Laag 26,940
Volume 135.801
Volume gemiddeld 80.458
Volume gisteren 104.556