KPN « Terug naar discussie overzicht

KPN 2019

1.740 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 83 84 85 86 87 » | Laatste
Mr_Baldy
0
niks aan de hand, gaat op deze manier een mooie omgekeerd hoofdschouder in de opgaande trend kannaal vormen, ik denk dat we eind van de week wel weer hoger staan en wanneer volgende week de 2.90 wordt uitgenomen kan het in Juli door naar de 3,12
kooning
0
Grootste daler in de AEX weer helaas. Het geduld word weer flink op de proef gesteld. Hoop dat we iig boven de 2,80€ kunnen sluiten.
De Kromme
0
moeizaam, moeizaam, moeizaam. dat is het KPN aandeel sinds jaar en dag. dat we rond 2,8 blijven hangen is al positief, het sentiment rond telecom blijkt positiever, wereldwijd. De kaarten zijn geschut, volgens mij zijn er geen grote veranderingen/overnames in de pijplijn. veilig 5G wordt een dingetje, dus het blijft spannend. wat betreft de 3?? Ik droom ervan maar ja meestal zijn dromen bedrog...zie het zelf niet zo snel gebeuren. 2,90 zou al heel mooi zijn.
kooning
0
Die 5G-veilingen maak ik me niet zo veel zorgen over. Dat kunnen ze wel bekostigen en de overheid heeft al laten weten KPN niet het vel over de neus te trekken. Een emissie bijv. lijkt me niet aan de orde. Ik maak me zelf meer zorgen over de dalende omzet. Ben benieuwt hoe ze dat denken te gaan doen.
De Kromme
0
dalende omzet/marktaandeel? Ja daarop hebben ze nooit enig antwoord gehad. Dan blijkt toch wel dat KPN een ex-overheids instelling is geweest. momenteel is men zeer agressief en intensief bezig met reclame etc. maar, de omzet blijft maar dalen. dat is een vaststaand feit. de oplossing ligt in ieder geval niet in het meer van hetzelfde.....
Brievenbus
0
Gewoon derde vrijdag in de maand, koers moet even tijdelijk lager, anders zijn er call opties geld waard.
Volgende week gewoon weer naar de 2,90.
viermeiden
0
AMSTERDAM (AFN) - KPN zal nauwelijks hinder ondervinden van nieuwe regels die het bedrijf beter moeten beschermen tegen ongewenste overnamepogingen. Dat schrijven analisten van UBS in een rapport over het wetsontwerp met betrekking tot ongewenste controle in de telecomsector.

Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) kondigde de strengere regels eerder dit jaar aan. Ze wil dat het mogelijk wordt overnames van telecombedrijven tegen te houden of zelfs achteraf terug te draaien als de nationale veiligheid of openbare orde in gevaar kan komen. KPN, maar ook andere telecomaanbieders zetten direct vraagtekens bij het plan, onder meer omdat het financiers kan afschrikken.

UBS benadrukt dat het de laatste tijd stil is rond KPN. Daarmee is niet uitgesloten dat er partijen zijn die loeren op het telecomconcern. UBS wijst er op dat investeerder Brookfield de laatste tijd behoorlijk actief is in de sector.

vierneiden
lokeend
1
Bij de eerstvolgende verkiezingen stem ik op KPN
Het kabinet de politiek wil al jaren meer blauw op straat en KPN lukt dat in een paar minuten!
netniet
0
Misschien een nadeel nu en een voordeel voor later. Laat KPN maar opkopen door een grote partij met wel meer techkennis waarbij dit vandaag niet zo gauw meer gaat gebeuren. De regering zal nu wel meewerken.
SAHR-0310
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 24 juni 2019 13:22:

Waarom vertrouw ik dat UBS gevoelsmatig niet?
CEO Ibarra vertrekt. Zodra UBS met positief bedoelde berichten komt, volgt altijd snel 'deksel op de neus' nieuws.
SAHR-0310
0
Maximo Ibarra neemt ontslag als CEO van KPN

KPN ceo Maximo Ibarra stopt per 30 september 2019 zijn werkzaamheden bij de Nederlandse telecomgigant.

Maximo Ibarra neemt ontslag wegens dringende familiale redenen en gaat terug naar Italië, waar hij een nieuwe uitvoerende functie zal opnemen. Hij zal de komende drie maanden doorgaan met werken aan een effectieve overdracht van zijn taken naar een opvolger, die nog moet worden gezocht en aangesteld

Zijn ontslag staat los van het ondervonden netwerkuitval waardoor 112 diensten niet meer bereikbaar waren zo meldt KPN .

Maximo Ibarra, CEO van Koninklijke KPN, meldt in een persbericht: "Ik ben sinds 2017 bij KPN en benoemde in 2018 tot CEO. Ik betreur de timing, maar familie-redenen gaven me geen keus. Ik zal mezelf de komende maanden wijden om een naadloze overdracht naar mijn opvolger te verzekeren. "

Duco Sickinghe, voorzitter van de Raad van Commissarissen: meldt tevens in een persbericht: "De Raad van Commissarissen betreurt maar respecteert Maximo's besluit en aanvaardt zijn ontslag. Het bedrijf is in goede vorm en ligt goed op schema om zijn strategie waar te maken. We zijn bezig met het identificeren van de juiste opvolger van Maximo. We wensen Maximo het allerbeste in zijn toekomstige inspanningen. "

kooning
0
Ik vind het wel jammer eigenlijk. Sinds hij er zit is de koers van het aandeel flink opgelopen. Wil niet zeggen dat het perse aan hem lag maar had wel het gevoel dat er een frissere wind waaide.
Eric_sh
0
Wat een slecht verhaal zeg; de beste man is getrouwd, heeft EEN dochter en wist op voorhand waar hij aan begon. Familieredenen...slechts als zijn vrouw heeft gedreigd hem eruit te tiefen omdat hij met een lokale dame aan de haal is gegaan, heb ik begrip voor deze `move`.
kooning
0
En nu kan het gespeculeer beginnen wie zn opvolger gaat worden. Denk dat er wel meer aan de hand is dan familieomstandigheden. Het aandeel zal vast wel flink afgestraft gaan worden de komende dagen. Hopelijk snel eek opvolger met een goede reputatie zodat er wat herstel kan volgen na deze dip.
1.740 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 83 84 85 86 87 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 3,379
Verschil +0,001 (+0,03%)
Hoog 3,401
Laag 3,375
Volume 10.555.239
Volume gemiddeld 13.856.602
Volume gisteren 9.601.239