Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street eindigt beursweek positief

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 16 augustus 2019 23:39
    voor mij gaat deze week licht rood in de boeken,maar vandaag ging het opperbest,mijn topspeler besi drukte het gaspedaal heel stevig in en ook aperrammetje,die ex dividend ging,noteerde ruim 1 duppie plus.
    helaas heb ik van de week winst moeten nemen op mijn topper,om een nieuwe computer te kunnen kopen,het oude beestje,die nog maar 6 jaar oud was,word niet meer fatsoendelijk geupdate,reden,hij is te antiek!!
    op de nieuwe,veel snellerre, hebben we op de startpagina,de beroemde bouwserie 1200,van de ns gezet,die kwamen vroeger, met die prachtig huilende motoren,door op geldermalsen,als ze weer groen licht kregen,wij hopen,dat hij het beursje ook weer gigantisch omhoog gaat slepen,
    mischien gaat dat lukken,nu ook de amerikaanse cijfers,goed last van het oorlogsdrama gaan krijgen,trumpie is behoorlijk aan het dimmen,er is een kleine kans,dat,dat de slechte cijfers gaat elimineren.
    morgen mittalletje nog maar weer eens ondersteunen, een mooi reisje naar de veluwe over het gladde ijzer,helaas niet meer achter zo'n brullende 1200!!
    op de rustdag genieten van het al oude WOORD,Het geeft je eeuwigdurende,heerlijke,rijkdom,gratis voor arme verloren zondaren!!
    maandag hoop ik op verdere rust op de beurs,dalm gaf als reden voor de hogere rvs prijs aan, dat er een import beperking voor indo rvs komt,waardoor er hier een te kort zal ontstaan,dat lijkt me prachtige muziek voor aperrammetje,y hope so!!,Sjaloom!!!
  2. forum rang 4 moneypocket 17 augustus 2019 00:40
    De DOW gaat omhoog op basis van verwachtingen dat de ECB en de FED stappen ondernemen. Voor wat betreft de ECB; indien de rente nog verder negatief wordt, zullen de banken gaan tandenknarsen; wie o wie wil zijn/haar spaargeld tegen een negatieve spaarrente op de bank willen zetten? Verwacht dan een leegloop (min. 25%), waardoor de solvabiliteit van de banken onder druk zal komen te staan. Ja; Draghi startte met de kamikaze actie, vervolgens is Lagarde aan de beurt.
    Nu ik in de financiele wandelgangen hoor om vliegtuiggeld maar uit te strooien om de consumenten maar geld te laten uitgeven is toch het optimum?
    Van Duin, voormalig Robeco topman, liet zich al laagdunkend uit over Drahi. Kunstmatig de rente verlagen werkt gewoonweg niet om de inflatie aan te jagen. Laten we hopen dat het deflatiescenario niet optreedt in Nederland.
  3. Vaak wel 17 augustus 2019 09:58
    Verwacht dan een leegloop (min. 25%), waardoor de solvabiliteit van de banken onder druk zal komen te staan.

    ----
    Gaan spaarders hun geld van de bank halen?! Bij 0% rente niet lijkt me. Het is nu 0.2%, dus dat scheelt niks. Een euro per jaar voor veel spaarders.

    Bij een negatieve spaarrente zal er wel wat kunnen gebeuren. Je moet betalen.

    Wat gaan spaarders doen;
    - gewoon blijven sparen ondanks gemor. Mensen zijn lui en gewoontedieren( wij en onze ouders en grootouders hebben altijd gespaard, ik durf het niet anders te doen)

    - alles in een oude sok, kluis of goud. Ja heel stoer maar na een week kan de vrouw des huizes niet meer slapen want hoort ze daar niet een raar geluid? Zal het een inbreker zijn?

    - gaan beleggen. Ook eng want nooit gedaan. Toch maar is neef of buurman vragen voor tips. Die beleggen al jarenlang. Beginnen we met 10% van het spaargeld en bouwen we dat uit.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links