Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

izdp
0
rationeel
1
quote:

izdp schreef op 21 augustus 2019 12:17:

Ja erg hè ratio, het toont aan dat hij altijd een kleuter is gebleven.
Dat is nu humor:)

Kleuter? In de zin van dat je buiten enge kaders kunt denken. En lachen kunt om jezelf. Met afstand naar de werkelijkheid kunt kijken. De betrekkelijkheid van alles kunt zien. Dat je fantasie nog werkt.
Thorgall
0
Nee kleuter in de zin van onvolwassen, wispelturig, niet gehinderd door kennis of historisch besef, eigen zin door willen drijven, en vooral het eigen bed bevuilen.
DeZwarteRidder
2
Afzegging staatsbezoek ’schoffering’
Denemarken is witheet op Donald Trump
2 uur geleden in BUITENLAND

KOPENHAGEN - Dat Donald Trump het staatsbezoek aan Denemarken heeft afgezegd omdat Groenland niet te koop is, heeft geleid tot verontwaardigde reacties in Kopenhagen.

Een geplande ontmoeting tussen Trump en de premier van Denemarken gaat niet door, liet Trump dinsdag weten op Twitter. Dat komt omdat ze niet wil praten over de verkoop van Groenlang. Zodra premier Frederiksen wel wil praten, kan de ontmoeting plaatsvinden, aldus Trump.

De president heeft eerder toegegeven dat hij interesse heeft in het kopen van Groenland, een enorm eiland met circa 58.000 inwoners met een autonome status binnen het koninkrijk Denemarken, in navolging van onder meer voorganger Harry Truman.

De regering houdt zich op de vlakte, maar politieke leiders in het parlement reageren vol ongeloof. „De werkelijkheid heeft de fantasie ingehaald”, zegt Morten Østergaard van de partij Radikale Venstre. „Dit geeft aan waarom het belangrijker is dan ooit om EU-landen als onze belangrijkste bondgenoten te beschouwen. De man is ontoerekeningsvatbaar.”

Truman

Frederiksen zei onlangs al tijdens een bezoek aan het eiland dat geen sprake kan zijn van een verkoop aan de VS. „Groenland is niet te koop. Groenland is niet Deens. Groenland is Groenlands”, aldus de Deense premier volgens een lokale krant. „Ik blijf maar hopen dat dit niet serieus is bedoeld”, zei ze toen.

Politici witheet

Rasmus Jarlov van De Konservative bestempelt het optreden van Trump als „beledigend” ook omdat hij denkt dat delen van Denemarken te koop zijn. De tweede man van Danske Folkeparti ziet geen gronden waarom Trump überhaupt nog welkom zou zijn. „We hebben wel andere dingen te doen.”

Oud-premier Helle Thorning-Schmidt veegt eveneens de vloer aan met Trump. „Dus de president van de Verenigde Staten heeft zijn bezoek aan Denemarken afgezegd omdat het geen interesse had te praten over de verkoop van Groenland? Is dit een grap of zo? Diep beledigend voor het volk van Groenland en Denemarken”, twitterde ze.

Koningshuis

Hoewel het initiatief vanuit de politiek kwam, is het afzeggen van het bezoek ook een schoffering van het Deense koningshuis die de uitnodiging aan Trump en zijn vrouw Melanie had gestuurd. „Het komt als een verrassing. Meer hebben we niet te zeggen over deze zaak”, aldus een woordvoerster van het hof koeltjes tegen de publieke omroep DR.
DeZwarteRidder
1
Inmiddels is het wel duidelijk waar Trump een ongeslagen kampioen in is: vijanden maken en personen en landen beledigen.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 21 augustus 2019 13:57:

Inmiddels is het wel duidelijk waar Trump een ongeslagen kampioen in is: vijanden maken en personen en landen beledigen.
Dit weten we natuurlijk al veel langer. Het wordt wel de "Trump doctrine" genoemd:

A Senior White House Official Defines the Trump Doctrine:

‘We’re America, Bitch’

The president believes that the United States owes nothing to anyone—especially its allies.

www.theatlantic.com/politics/archive/...
izdp
1
quote:

rationeel schreef op 21 augustus 2019 12:52:

[...]

Dat is nu humor:)

Kleuter? In de zin van dat je buiten enge kaders kunt denken. En lachen kunt om jezelf. Met afstand naar de werkelijkheid kunt kijken. De betrekkelijkheid van alles kunt zien. Dat je fantasie nog werkt.
Trump heeft geen humor.
Dat maakt hem nog enger.
Of je moet het humor vinden als hij een afgevaardigde met een handicap nadoet?
Ik noem dat simpelweg onbeschofter dan onbeschoft.
[verwijderd]
0
Bekijk deze eens:
www.artiestennieuws.nl/wp-content/upl...

En vergelijk hem met onderstaande (tweede rij van links één na onderste 'verwaand')
i.pinimg.com/originals/72/9d/cc/729dc...

En echt ... zo kloppen ze vrijwel allemaal, zeker de afbeelding helemaal rechts boven met onderschrift 'normaal'.
Trump=Duck al heeft Donald Trump de inslag van Dagobert, die Donald Duck niet heeft .... ha,ha,ha
[verwijderd]
0
Denk niet dat immigranten het in de V.S. zo luxe hebben als in Nederlande asielzoekerscentra:

VS gaat migrantenfamilies voor onbepaalde tijd vasthouden
www.nu.nl/buitenland/5981479/vs-gaat-...
rationeel
0
quote:

Thorgall schreef op 21 augustus 2019 13:47:

Nee kleuter in de zin van onvolwassen, wispelturig, niet gehinderd door kennis of historisch besef, eigen zin door willen drijven, en vooral het eigen bed bevuilen.
Jij hebt het over peuters. Een kleuter kan zelf al op een wc tje zitten. En hele interessante observaties doen. Hoe de maan met je meeloopt bijvoorbeeld. Net als in het voorleesboek.

Een peuter is alleen maar om op te vreten:)
DeZwarteRidder
0
quote:

rationeel schreef op 21 augustus 2019 18:15:

[...]
Jij hebt het over peuters. Een kleuter kan zelf al op een wc tje zitten. En hele interessante observaties doen. Hoe de maan met je meeloopt bijvoorbeeld. Net als in het voorleesboek.

Een peuter is alleen maar om op te vreten:)
Ik heb het sterke vermoeden dat Trump zelfs personeel heeft om z'n kont te vegen als hij naar de wc geweest is.
luchtschip
0


IMF waarschuwt Trump op niet mis te verstane wijze.

Trump's economisch beleid, handelsoorlog middels import tarieven en renteverlaging om de dolar te verzwakken, zal eerder een wereldwijde recessie veroorzaken dan dat het de economie stimuleert.

mavenroundtable.io/theintellectualist...

DeZwarteRidder
0
Vriendin van Britse premier Johnson krijgt geen visum voor Verenigde Staten

De Verenigde Staten hebben Carrie Symonds, de vriendin van de nieuwbakken Britse premier Boris Johnson, een visum voor het land geweigerd. Symonds, die voor de milieugroepering Oceana naar de VS zou afreizen, verbleef vorig jaar een aantal dagen in Somaliland en dat komt haar nu waarschijnlijk duur te staan.
Buitenlandredactie 21-08-19, 17:39

De Verenigde Staten erkennen de republiek Somaliland, dat in het noordwestelijke deel van Somalië ligt en in 1991 de onafhankelijkheid uitriep, niet als land maar als autonome regio van Somalië. Wie een Amerikaans toeristenvisum wil aanvragen, wordt onder meer gevraagd of zij sinds maart 2011 in dat land zijn geweest. Symonds bezocht de regio in 2018 om zich in te zetten voor vrouwenrechten en tegen watervervuiling.

‘Oneerlijk en onrechtvaardig’, vindt Symonds vriendin Nimco Ali die de reis naar Somaliland organiseerde. Ali, een prominent activiste tegen vrouwenbesnijdenis, en Symonds spraken er met president Muse Bihi Abdi, schrijft de Britse krant The Standard. Ook de in Somaliland geboren, maar inmiddels in Groot-Brittanië wonende, Ali kreeg in 2017 met dezelfde Amerikaanse inreisregels te maken.

Hoewel de Britse overheid diplomatieke banden met Somaliland heeft, roept het ministerie van Buitenlandse Zaken op er alleen in noodzakelijke gevallen heen te gaan. ,,Het Verenigd Koninkrijk zou eens na moeten denken over haar reiswaarschuwingen’’, meent Ali. ,,Mensen die nog nooit in Somaliland zijn geweest, denken dat het lijkt op de Hollywoodfilm Black Hawk Down.’’ De werkelijkheid is volgens de vrouw totaal anders.

Door de Amerikaanse weigering loopt Symond de komende dagen een aantal werkbijeenkomsten van haar werkgever milieu-organisatie Oceana mis. Ali: ,,Het is zo frustrerend. Mijn vriendin wilde iets goeds doen en dat gebeurt dit.’’ De kans dat premier Johnson iets kan betekenen voor Symonds is klein. Johnson is namelijk nog steeds getrouwd met de moeder van zijn vier kinderen, Marina Wheeler.
[verwijderd]
0
Als je denkt, nog dommer gaat het niet (na de mislukte Groenland-deal), vergeet het maar!
Dit citaat slaat alles, is een nieuw ATL:

@realDonaldTrump
“Thank you to Wayne Allyn Root for the very nice words. “President Trump is the greatest President for Jews and for Israel in the history of the world, not just America, he is the best President for Israel in the history of the world...and the Jewish people in Israel love him....

....like he’s the King of Israel. They love him like he is the second coming of God...But American Jews don’t know him or like him. They don’t even know what they’re doing or saying anymore. It makes no sense! But that’s OK, if he keeps doing what he’s doing, he’s good for.....

.....all Jews, Blacks, Gays, everyone. And importantly, he’s good for everyone in America who wants a job.” Wow! @newsmax @foxandfriends @OANN
1:34 PM - Aug 21, 2019

www.cnbc.com/2019/08/21/i-am-the-chos...
izdp
0
Vanaf het begin noemde ik hem iemand met sterke psychopathische kenmerken.
Hij schuift op naar psychopaat.
Logisch want hij komt steeds meer onder druk te staan.
Vrijwel niets rolt meer zijn kant op.
En hij beseft dat als geen ander.

Een andere mogelijkheid is natuurlijk dat hij dicht zit bij een echte psychose.
Totaal losgezongen van de echte wereld.
Wat daar tegen pleit is dat het zijn leven kenmerkt.
Zijn dosis misschien wat verhogen.

DeZwarteRidder
0
Trump: Verklaring Deense premier over verkoop Groenland niet leuk

De Amerikaanse president Donald Trump vindt de verklaring van de Deense premier dat een verkoop van Groenland absurd zou zijn ‘ongepast en niet leuk’.
Buitenlandredactie 21-08-19, 18:58

Trump annuleerde gisteren zijn aanstaande bezoek in september aan Denemarken nadat de premier van het land, Mette Frederiksen, zijn idee van de Verenigde Staten om Groenland te kopen, ‘absurd’ had genoemd. Trump bevestigde zondag aan verslaggevers dat hij onlangs de mogelijkheid had besproken om 's werelds grootste eiland te kopen, hoewel hij zei dat een dergelijke stap geen onmiddellijke prioriteit had.

Economisch adviseur Larry Kudlow van het Witte Huis had gezegd dat Groenland een strategische plaats is en veel waardevolle mineralen heeft. Het eiland met circa 58.000 inwoners heeft een autonome status binnen het koninkrijk Denemarken. Het kopen van Groenland was slechts een idee, zei Trump vandaag, eraan toevoegend dat respect moet worden getoond aan de Verenigde Staten.
70.531 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 ... 3523 3524 3525 3526 3527 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
863,67  -1,68  -0,19%  15:44
 Germany40^ 17.745,80 -0,14%
 BEL 20 3.811,18 +0,44%
 Europe50^ 4.915,15 +0,02%
 US30^ 37.819,07 +0,24%
 Nasd100^ 17.529,68 +0,14%
 US500^ 5.029,76 +0,20%
 Japan225^ 37.934,21 +0,50%
 Gold spot 2.378,21 +0,73%
 EUR/USD 1,0649 -0,20%
 WTI 82,17 -0,05%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +8,30%
JUST EAT TAKE... +5,37%
Air France-KLM +3,86%
Alfen N.V. +3,64%
RANDSTAD NV +1,89%

Dalers

Pharming -8,80%
PostNL -6,07%
ASMI -5,31%
Avantium -4,07%
BESI -2,49%