Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Handelshoop stuwt Wall Street

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 september 2019 21:22
    Heel billik van Trump om de tarieven even uit te stellen tot na de besprekingen, en meteen een flinke druk op de ketel om de consequenties te laten zien aan Xi , bij opnieuw uitstel.

    Zijn enige probleem blijft over, hoe kan de dictator toegeven, zonder gezichtsverlies, maar met de wijsheid en tact van Trump komt daar wel een mogelijkheid voor
  2. forum rang 4 Subtropical 12 september 2019 21:52
    TA werkt fantastisch, tot dat er markt partijen zo groot zijn dat ze de markt naar hun hand zetten. Ze zetten de koop niveaus zo dat de met minimaal geld op cruciale momenten gekocht wordt. Het klapvee volgt dan wel. Het spel wordt perfect gespeeld, met het geld van de onnozelen worden de beurzen gestuurd, en de met hun private middelen ingezette opties, sprinters lopen volle bak binnen.
  3. forum rang 4 Subtropical 12 september 2019 21:59
    NIca Bakker is niet al te positief en voorziet een trading range, mogen de sukkels niet long? Voor de grote beweging. Tosti loopt overal 50 punten achteraan. Bassie wil naar de 470, lokt voor zijn broodheer al maanden particulieren die sprinters short kopen en het geld rechtstreeks in de kas van de ING dumpen. ADje helpt de longers dag in dag uit. Met het aangeven van vloertjes en steunniveau's, hun guide.
  4. forum rang 4 Subtropical 12 september 2019 22:03
    En Draghi is het bewijs dat de zuidelijke staten schijt hebben aan het noorden. Wat een minne hond is dat. Met die arrogante hang ogen, wie gaat Italië nu redden. Lagarde, we weten nu waarom Dijselbloem er niet zit...
    Mijn vader zei altijd al, wie alles er door jaagt is het beste af, als je spaart kun je overal voor opdraaien.
  5. forum rang 6 shortie 12 september 2019 23:39
    Ook zijn er berichten dat adviseurs van Trump de president willen overtuigen om een tussendeal te sluiten met China om de Amerikaanse economie geen onnodige schade toe te brengen.

    En gewoon fake nieuws blijven herhalen terwijl dit bericht ongeveer 4 uur geleden al door het witte huis tegengesproken is... media... doe je werk en check feiten voordat je iets blindelings overneemt c.q. publiceert.
  6. forum rang 7 Kaviaar 13 september 2019 07:12
    quote:

    subtropical schreef op 12 september 2019 21:32:

    Ben helemaal klaar met die handelshoop, als trump weer volle bak short zit komt er weer een tweet en meneer loopt binnen.
    Dit is geen fake news!

    Trump regelt als zakenman alle goede zaken voor de rijken nu hij president is. Een droom is voor hem uitgekomen. Beurzen met een tweet besturen en geld verdienen. Als hij straks president af is, heeft hij aardig geboerd en heeft hij er flink aan verdiend met zijn zaken business en op de beurzen.

    Wat is nu een president zonder hart (gevoel)?
  7. forum rang 7 Kaviaar 13 september 2019 07:18
    quote:

    shortie schreef op 12 september 2019 23:39:

    Ook zijn er berichten dat adviseurs van Trump de president willen overtuigen om een tussendeal te sluiten met China om de Amerikaanse economie geen onnodige schade toe te brengen.

    Daar gaat Trump nooit in mee, want de Chinezen betalen alles ;- ))
    Het kost de Yanks niets...
    Dat gaat hij ook nooit toegeven.
  8. forum rang 8 het zwaard 13 september 2019 07:45
    Tussendeal lijkt mij heel logisch, vermits Joe Sixpack teveel hinder begint te ondervinden van de handelsoorlog en Trump niet meer weet waar hij het geld moet vandaan halen om hun financieel hierin te ondersteunen. Nu ook nog de Dollar schijnbaar blijft stijgen t.o. de andere wereldmunten zullen de kerstaankopen van Joe Sixpack grotendeels bestaan uit producten "made in China". Rest dus nog voor Trump een handelsoorlog te starten tegen de rest van de Westerse wereld, om het Amerikaans nationalisme hoog te houden tot aan de volgende verkiezingen.
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links