Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fed blijft geldmarkt langer ondersteunen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

27 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 'belegger'' 5 oktober 2019 11:13
    quote:

    Happy schreef op 5 oktober 2019 09:15:

    Is een mening maar zette mij wel aan om eens verder te lezen op internet waarom de Fed nou zo, bijna paniekerig weer bezig is.
    Dat lijkt mij de juiste instelling. Ik zou beginnen bij de Amerikaanse media. Bij Bloomberg werd bijvoorbeeld dezelfde vraag gesteld en daar was de reactie dat dat van de Chinezen hier en op dit moment niet speelt al kan dat natuurlijk in de toekomst altijd.

    Verder valt mij bij veel reacties op dat dit probleem gelijk heel breed wordt getrokken. Vooral door degene die de indruk geven niet bekend te zijn met repo's. Natuurlijk zijn er tal van afhankelijkheden en is het goed om het grote plaatje te bekijken. Maar als je vanuit een onderdeel in 1 stap naar het grootste plaatje gaat dan mis je volgens mij de nodige nuance. Dan kun je net zo goed bij elk artikel dezelfde standaard reactie geven, wat overigens vaak gebeurd. Ik ben ook geen insider. Als het je interesse heeft, hier op de site is een draadje voor de repo markt.
  2. TA=verlies 5 oktober 2019 20:38
    quote:

    Willempie3 schreef op 5 oktober 2019 07:20:

    Er zijn simpelweg niet heel veel mensen die hun met werken verdiende geld voor nul procent rente aan de overheid willen uitlenen. en al helemaal niet als je uit ervaring weet dat het geld over 10 jaar de helft minder koopkracht heeft. Dus moet er flink geld bijgeprint worden. QE4 durft men het niet te noemen omdat QE een tijdelijke maatregel was. Wellicht zal men er op een gegeven moment helemaal geen melding meer van maken en gewoon de rekening van de overheid in het geheim elke maand met 100 miljard verhogen met een computerprogramma. Het zal niets uitmaken. In een bananenrepubliek staat de geldpers bij de president in de kelder. Hoeveel er per dag uitkomt aan bankbiljetten wordt niet bijgehouden. De uitkomst is altijd hyperinflatie.
    Ben er ook bang voor. Leuke comment!
27 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links