Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Beurzen wachten op Britse Lagerhuis'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Happy 18 oktober 2019 10:09
    quote:

    het zwaard schreef op 18 oktober 2019 09:08:

    En wat gebeurd er met Gibraltar? Of is men deze Britse enclave in Spanje vergeten?
    En zo zijn er nog 200 vragen. Dit wordt een hele lange onderhandeling daar gaat de beurs de komende maanden niet vrolijk van worden. Ik zeg go short!!!!
  2. forum rang 8 het zwaard 18 oktober 2019 11:01
    @ Happy:Als je bedoelt met short gaan ook uit aandelen stappen vind ik dit te drastisch vermits mijn beleggingshorizon verder rijkt dan pakweg enkele jaren. Maar al je denkt dat we geen al te vrolijke beurs maanden tegemoet gaan, ga ik dat zeker niet ontkennen. Voordeel van dit alles is dan weer dat we goedkoper kwaliteitsaandelen kunnen aan of bijkopen. Als deze laatsten dan nog hetzelfde of 'n hoger dividend kunnen betalen of verder eigen aandelen blijven inkopen (zeker toch zo lang de rente zo laag blijft) zie ik niet in om deze nu al te verkopen. Eenmaal de rente terug zal stijgen, zal ik overwegen om ook short te gaan. Enfin, dit is mijn visie natuurlijk. En vervolgens ieder zijn waarheid. Only time will tell.
  3. Pieter Vandewalle 18 oktober 2019 12:55
    quote:

    Happy schreef op 18 oktober 2019 10:09:

    [...]

    En zo zijn er nog 200 vragen. Dit wordt een hele lange onderhandeling daar gaat de beurs de komende maanden niet vrolijk van worden. Ik zeg go short!!!!
    hmmm, reken er maar niet te veel op. We krijgen wellicht op tijd en stond nog een mooie tweet over de handelsoorlog en de FED zal wel nog wat renteverlagingen doen. De Brexit zal wel weer enkele maanden uitgesteld worden. Plus we zitten erg dicht bij een uitbraak van veel indexen boven de ATH. En er is geen alternatief. Edelmetalen, vastgoed en aandelen worden continu de lucht in gekatapulteerd... Ik durf niet meer al te sterk short te gaan. Alle nieuws is goed nieuws en zo kan het wel nog wat aanhouden.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links