Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

ArcelorMittal say [YES] [No]VEMBER

2.075 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 100 101 102 103 104 » | Laatste
nonserver
2
quote:

Pussy schreef op 19 november 2019 07:46:

Heden wederom 3-4 % omlaag , AM gaat de 13 weer opzoeken
He mop , AM is top. Je moet er gewoon wat jaartjes geduld met hebben. Kom ooit goed mop.
down
0
Ik zou zeggen ga door de 15 heen dan volgen de twijfelaars wel vandaag is er optimistische stemming op de beurs die gisteren een dip had vooral voor het staal mocht dit over de 15 heengaan dan nog heb ik een schade van 1800 euro goed te maken dus de koers moet naar minstens 18,50 voordat ik quitte speel Het hoeft overigens niet want mijn reserve is toereikend genoeg om dit aandeel bij te kopen als het echt mis gaat ( maar ik doe het niet!!!!!!! ) Bovendien moet je nooit bijkopen om je verlies goed te maken omdat deze stijging alleen vandaag van toepassing is..... Waarom dan niet vanmorgen bijgekocht zou je dan vragen?? omdat dit aandeel vrij onbetrouwbaar is vanwege allerlei debiele invloeden waar beleggers in meegegaan zijn,,,,, dus nu ook niet anderszal zijn... (zie trumpie handelsboycot !!!!!!!!!
rene l
16
Het gaat hard tegen hard, het verloop van de koers van Mittal kent voor dit jaar een ongekend brak en diep triest verloop.

Ze zeggen wel eens, iederéén krijgt wat hij of haar verdient, de ene keer gaat het up, vervolgens weer down, je zou er het heen en weer van krijgen en dat krijgen sommigen het er volgens mij ook van.

Ilva blijft ook één bak met ellende, ik snap ook niet wat Mittal bezield heeft om er zijn vingers er aan te branden.
De verdeeldheid is enorm, regeringspartijen staan elkaar het leven na, ze zijn zo onbetrouwbaar als een Italiaan, maffia toestanden, en kijk ook eens naar families in de buurt.
Er worden daar vete's uitgevochten, ze hebben een haat liefde verhouding met Ilva, het biedt velen een baan, anderen zijn fel tegen door allerlei milieu delicten en zien de plant als een enorme gifbelt die steeds meer dood en verderf zaait.

Logisch dat Mittal zich bekocht voelt, hij is ook op de nodige onvoorziene gebreken gestuit, delen van de dakconstructies vertonen metaalmoeheid en staan op springen, vorige week is er ook nog wat in de hens gegaan, al met al, Mittal heeft gewoon een kat in de zak gekocht.

Nu koopt Mittal tijd, hij wil de fabriek nog een tijdje draaiende houden zodat de regering straks de regie over kan nemen.
Intussen doet hij nog wel een tegenvoorstel dat nooit geaccepteerd zal worden, Mittal weet wel beter, wanneer hij weer toehapt dan zullen op termijn de spelregels toch weer veranderd worden waardoor hij de klos is.

Maar dan zal Brussel zich waarschijnlijk in de strijd mengen, het mag niet, het is ongeoorloofde staatssteun, tja, en als Mittal de fabriek niet aan de praat kan krijgen zal dit ambtenaren helemaal niet lukken.

Want het is gewoon een feit, wanneer de fabriek daadwerkelijk stilgelegd zal worden dan is het gewoon over en uit, er wordt geen preventief onderhoud meer gepleegd, en dan zal vanzelf de fabriek nooit van zijn leven meer aan de praat komen omdat alles vastgeroest is en er geen beweging meer in te krijgen is.

En ik lees ook nog dat Hans er vandaag een inval gedaan heeft, hij zal wel flink geschrokken zijn met wat hij daar aantrof.

Ik blijf me erover verbazen dat Mittal zelf zich overal nog mee bemoeit en bepaalt wat er gebeurt, volgend jaar wordt hij al 70, dit is een hele prestatie.
Is zijn zoon wel de geschikte opvolger, ik heb er nog steeds grote twijfels over, Mittal zelf is gewoon groot geworden in de fabriek van zijn vader, hij is buitengewoon slim en een echte handelskoopman die een neus voor koopjes heeft.
Zijn zoon is hoog opgeleid, niet in de techniek, het is meer een soort van bankier.

Als ik de situatie in Europa ook bekijk dan zou ik de éénvoudige conclusie trekken, ga weg uit dat continent, zo snel als je kunt, en geef de Eurofielen het nakijken, het is gewoon dikke stront, het kruipt traag, kijken maar niet kopen, en een enorme hekel aan de onderdanen.
De deal met Essar is nu eindelijk beklonken, ik wist het wel, steek daar al je energie maar in.

Economisch gaat het volgens zeggen nog heel erg goed, ik zie ook nog geen problemen, wel duiken er overal de eerste haarscheuren op.
Maar als ik in mijn portemonnee kijk zie ik wat anders, dan zie ik niks meer.

Kijk ook maar eens naar de toestanden bij de Hoogovens.
Daar willen ze ook flink wat koppen laten rollen, zie het maar als een eindejaarsbonus voor de Linken van Nederland.
Het is pure broodroof, straks mogen we niks meer produceren in ons ooit zo mooie land, terwijl in de rest van de wereld de schoorstenen blijven roken.

Lekker bezig dat Rampenkabinet, als je niks meer produceert dan verkoop je ook niks meer, en dan verdien je ook geen cent.

En alleen van schone lucht en een gezonde dosis lachgas kun je de broek niet ophouden.

www.youtube.com/watch?v=kBdkdlVvl28
voda
0
quote:

Mangy_Scoundrel schreef op 19 november 2019 13:59:

Ab rene ;-)

Mooi dat je weer terug bent!

Ik doe mee. :-)
[verwijderd]
0
quote:

rene l schreef op 19 november 2019 13:53:

Het gaat hard tegen hard, het verloop van de koers van Mittal kent voor dit jaar een ongekend brak en diep triest verloop.

Fijn dat je er terug bij bent Rene , AB

[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Ook voor jou Voda , en we zeggen dit te weinig > bedankt voor jouw posts hier en een dikke ab ook voor jou
UpandDown
0

Rene1
Ik heb genoten van je bijdrage.
Helaas kan ik er dit keer niks negatiefs over zeggen:)
Vocht
0
quote:

voda schreef op 19 november 2019 12:56:

Inval bij ArcelorMittal in Taranto - media


Wat een maffia staat is dat Italië toch ook. Totale bananenrepubliek.
[verwijderd]
0
Vocht
0
Alle winst weer verdwenen toch weer een teleurstelling. Kom op, er moet toch meer inzitten dan dit!
Johan van de keucken
0
Er is in dat soort landen GEEN RECHTSPRAAK ,zij verdraaien alles en veroordelen MT tot een mega boete.
Italië moet uit de Euro geschopt worden.
2.075 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 100 101 102 103 104 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 16:10
Koers 23,830
Verschil +0,030 (+0,13%)
Hoog 23,840
Laag 23,440
Volume 1.582.448
Volume gemiddeld 2.411.545
Volume gisteren 2.676.573