Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

[verwijderd]
2
Arnold Karskens, lands meest ervaren oorlogscorrespondent: De NOS laat zich in kielzog van D66 als loopjongen van IS gebruiken, NOS Journaal plant intussen met gekleurde berichtgeving zaadjes in hersens van kijkers: zo moeten jullie denken.

Ik schreef een verhaal met als kop Niemand is naar Kos gevlucht omdat zijn leven gevaar liep. Dat willen ze bij de publieke omroep niet horen.
De NOS zei, ze komen uit een brandende hel. Onzin, de Turkse westkust was een soort Benidorm.

De – relatief gezien – rijkeren komen naar West-Europa voor westerse rijkdom. Het gaat linkse politici vooral om hun egootjes: kijk eens hoe góed wij doen. Zo hypocriet, want deze migranten investeren niet in de toekomst van hun eigen land. Waarom zouden ze, als het leven in Europa gratis is?

Dat heb ik geschreven en sindsdien word ik zelden nog voor tv-programma’s gevraagd. Nou, dan niet. Ik blijf schrijven wat ik zie.
Ik heb in Afghanistan en Irak gezien wat er is geworden van onze zogenaamde opbouwprojecten daar. Al dat goeddoen is schijn.
De NOS laat zich in het kielzog van D66 als loopjongen van IS gebruiken.

Jezidi-vrouwen die dag in dag uit werden verkracht, door het NOS Journaal vertaald met: ongewenst zwanger geraakt
Dat er verslaggevers zijn die het voor dit soort fascistoïde verdorven geesten opnemen.
Het NOS Journaal plant intussen met zijn gekleurde berichtgeving zaadjes in de hersens van de kijkers: zó moeten jullie denken.

Aldus volksjournalist, lopende quotemachine, noodzakelijke luis in de pels en tevens één van de laatste échte journalisten die Nederland nog heeft Arnold Karskens.
www.thekarskenstimes.com/
[verwijderd]
0
quote:

bik schreef op 23 november 2019 13:31:

Ruil 1 dag met het lot van deze mensen,decadente kerel/GRRRR.
Jij weet het dus beter dan een man die zijn leven lang in oorlogsgebieden rond loopt en zegt dat onze hulp hypocriet is en de boel alleen maar verergerd.
Linkse kerel/GGGGGRRR.

www.youtube.com/watch?v=DstSklx-p8s
rationeel
0
Kaskens:) kijkt met open ogen, en is niet bang om in gevaarlijke gebieden een kijkje te nemen.

De zgn journalisten hier, schrijven over wat de Amerikaanse kranten schrijven. Stelletje linkse activisten.
asti
0
quote:

rationeel schreef op 23 november 2019 10:27:

[...]

Heb je gelezen hoe racistisch veel Islmieten zijn, ASTI:)
Ik heb het stuk gelezen, maar ik wist al dat veel islamieten racistisch zijn.

Wel wil ik dit stuk uit een brief van Malcolm X die hij verspreidde naar aanleiding van zijn bedevaartstocht delen:

"(...)

There were tens of thousands of pilgrims, from all over the world. They were of all colors, from blue-eyed blondes to black-skinned Africans. But we were all participating in the same ritual, displaying a spirit of unity and brotherhood that my experiences in America had led me to believe never could exist between the white and non-white."

"America needs to understand Islam, because this is the one religion that erases from its society the race problem. Throughout my travels in the Muslim world, I have met, talked to, and even eaten with people who in America would have been considered white - but the white attitude was removed from their minds by the religion of Islam. I have never before seen sincere and true brotherhood practiced by all colors together, irrespective of their color."

"You may be shocked by these words coming from me. But on this pilgrimage, what I have seen, and experienced, has forced me to rearrange much of my thought-patterns previously held, and to toss aside some of my previous conclusions. This was not too difficult for me. Despite my firm convictions, I have always been a man who tries to face facts, and to accept the reality of life as new experience and new knowledge unfolds it. I have always kept an open mind, which is necessary to the flexibility that must go hand in hand with every form of intelligent search for truth.

(...)"
rationeel
0
Maurice Berger is kinderpsychiater, psychoanalist en ex-professor kinderpsychologie. Hij heeft het boek “Over nodeloos geweld in Frankrijk” gepubliceerd. Adolescenten, super gewelddadig, getuigenissen en analyses. Het ZINLOOS geweld is in constante opmars in Frankrijk. Dit is het resultaat van psychologische en culturele factoren.

Als kinderpsychiater bij een school voor “Jeugdige Delinquenten”( CER ), werd U dagelijks geconfronteerd met zinloos geweld. Een term die dikwijls in het publieke debat terugkomt, vooral recentelijk: denkt U dat we getuige zijn van een verwildering van de samenleving?

Maurice Berger: Elke 2 minuten wordt er een klacht ingediend bij de politie wegens zinloos geweld. En elke burger in Frankrijk kan met dergelijke agressie worden geconfronteerd. Het is nog maar een paar jaar geleden dat 85% van de minderjarigen die voor het gerecht moesten verschijnen, van gedrag veranderden na hun ontmoeting met de rechterlijke macht, het woord van de rechter. Nu is dat nog maar 65% en daar heb ik ’t nu over. De impulsiviteit overheerst, de ander wordt slechts beschouwd als een voorwerp om van de spanning die men voelt in diens onmiddellijke nabijheid af te komen. De schande elimineren. Dit roept bij mij de vraag op er achter te komen wat de voorwaarden zijn voor een individu om zich beschaafd te gedragen.

Als arts zeg ik dat dit extreme gedrag steeds vaker voorkomt en ook erger wordt. Deze verandering komt niet plotseling, schreef ik al met zekerheid in 1992. Maar de houding van de opeenvolgende regeringen was heimelijk “na mij de zondvloed”. En die is er nu nog steeds; maar ook om zich aan te passen aan een ideologie die veiligheid garandeert en elk persoon die alarmeert over dit onderwerp, vermindert de kans op [her]verkiezing. En als arts die meer dan 40 jaar met deze zaken van jonge kinderen en adolescenten te maken heeft gehad, verzeker ik U dat dit extreme gedrag erger en erger is geworden en ook vaker voorkomt. Een van de factoren onder anderen is de omvangrijke straffeloosheid waarmee een eerste aanval op een ander wordt geduld, dus niet wordt bestraft. Ik noem dit het recht om terug te slaan! In de functionele revalidatie, waar ik ook voor werk, kom ik volwassenen tegen die lichamelijke en geestelijke gevolgen hebben na agressie door een vermeende “slechte blik”, waar de jonge dader niet voor wordt gestraft, omdat het niet eerder is voorgekomen, want hij is dus geen recidivist. Het leven, of de kwaliteit ervan, wordt zo voor het slachtoffer nog verder omlaag geduwd. EN, het is allemaal heel simpel, “als we niet gestraft worden, doen we het opnieuw”.

Van Uw ervaringen uitgaande, heeft U er voor gekozen dit boek te schrijven om enkele misvattingen over geweld aan de kaak te stellen. Volgens U is de stelling dat “gettovorming en stigmatisering” niet kloppen, waarom?

Maurice Berger: Omdat, terwijl er ernstige mistoestanden zijn in een gezin, hen elke maand € 3000,- geven er niet aan bijdraagt deze te verhelpen. Bijvoorbeeld: Een man die herhaaldelijk zijn vrouw slaat in het bijzijn van z’n jonge kinderen, een misbruik dat ik in mijn onderzoek heb ervaren als onderdeel van een cultuur waarin de ongelijkheid van man/vrouw heerst. 69% van de zeer gewelddadige tieners waren de eerste 2 jaar van hun leven blootgesteld aan scènes van huiselijk geweld. En zij hebben dan zelf het beeld van geweld van hun vader dat weer bovenkomt als zij bijv. een duw of een slechte blik toegeworpen krijgen.

Gebrek aan aandacht en gesprekken met hun ouders, sommige jongens die U begeleidt zijn zelfs niet in staat om emoties bij een ander te onderkennen.

Maurice Berger: Niet één van de jonge mensen die ik heb meegemaakt toonde enig schuldgevoel voor het geweld door hem aangedaan. Het ergste is het ontbreken van “empathie”, het vermogen om te begrijpen wat de ander voelt. Zo vroeg ik eens een jongen, die en man in coma had geslagen omdat hij volgens hem “vals naar hem keek”, waarom heb je hem dan niet meteen vermoord? Antwoordde de jongen: “Omdat een vriend me aan mijn jas naar achteren wegtrok”. Ik vroeg hem daarna wat hij de moeder van het slachtoffer anders zou hebben aangedaan als ’t slachtoffer was overleden. Antwoord: “Ze zou een poosje verdriet hebben gehad, maar je moet verder geen meelij met jezelf hebben, het is toch allemaal een klerezooi. En hij was anders toch wel eens dood gegaan”.

Niet één van de jongemannen die ik meemaakte, toonde echt schuldgevoel voor zijn geweld en dat werkt erg destabiliserend voor ons professionals, we moeten een andere weg inslaan. De structuur in de gezinnen is medeverantwoordelijk voor hun gewelddadig gedrag. Ik vroeg aan elke jongere die ik moest begeleiden om zijn verhaal te vertellen en het bleek dat in de regio waar ik werk de grote meerderheid van deze minderjarigen uit immigrantenfamilies kwam en voornamelijk uit Noord-Afrika. De “groepscodes” zijn voor hen belangrijker dan de wet.

En de reactie van de rechtbank, is die onvoldoende? Hoe moeten we aan al deze zaken een einde maken?

Maurice Berger: Deze jongeren hebben een daadwerkelijk verbod nodig, een “hardhandig STOP” om hen te laten begrijpen dat er een wet bestaat. Vaders zijn er dikwijls niet of hebben geen enkele belangstelling in hun kind. Onder deze omstandigheden kan geen enkele wet worden toegepast, behalve de meeste brute.

Vindt U dat autoriteit over het algemeen genomen, afgezien van de beschreven familietragedies, afneemt?

Ja, autoriteit neemt af. Ze schijnt bedoeld om de verlangens van een ieder te bevredigen. Te gaan van “Ik wil” naar “Wij”. Wat doet ’t ertoe als iedereen doet zoals ik en de wetten niet naleeft? Ook moeilijk in deze tijd, waarin heel veel media de spot drijven met de pogingen die in ’t werk worden gesteld om de noodzakelijke verboden te herstellen.

Bron :
www.lefigaro.fr
Door: Paul Sugy
rene l
2
quote:

NewKidInTown schreef op 22 november 2019 19:55:

Zelf spreek ik nooit kwaad over slafisten, dan weet hoop ik dat ze mij pas als laatste de keel afsnijden......

Het wordt er inderdaad niet prettiger op in Nederland, in je ééntje kun je ook beter geen Hakkenbar binnenlopen, tenzij dat je levensmoe bent.

Tja, deze week weer veel commotie uit Vlaardingen, zelf ken ik de feiten niet, maar als ik die jongen die ze mishandeld hebben 's avond laat op tv zie heb ik nog wel wat vragen.
Hij vertelde dat hij zwaar mishandeld was, en o.a. meerdere gekneusde ribben had.
Zelf heb ik ook een paar keer een gekneusde rib gehad, ik had overigens niet gevochten, maar ik kan wel zeggen, dat is geen pretje, en elke onverwachte beweging gaat je door merg en been.
In zo'n situatie ga je niet met de auto vanuit Vlaardingen naar de Studio om je verhaal daar te vertellen.

Ik weet ik niet wat er in de Koran staat, feit is gewoon dat wanneer dit soort gastjes rottigheid uit gaan halen ze niet alleen zijn en meestal met minimaal 4 personen op pad gaan.
Een vriend van mij woont in Zutphen, het is daar ook een ware plaag aan het worden, ze terroriseren daar vooral ouderen en vrouwen.
Laatst is hij ook een keer zo kwaad geworden dat hij op zo'n getint schoffie afgelopen is.
Hij vertelde tegen mij, ik heb hem vol voor z'n bakkes geslagen, hij ging tegen de vlakte, riep om zijn moeder, en het bloed stroomde uit zijn neusgaten.
Hij zou wel terug komen met grote broer en groot mes.

Feit is gewoon dat dit soort randtuig zich steeds meer onschendbaar waant en zich op steeds jongere leeftijd bedienen van dit soort praktijken, waarschijnlijk ingegeven door hun oudere broertjes en neefjes die zich rotlachen.
Thuis hebben ze de voeding wel van mama gehad, de op is ze echter op straat met de paplepel ingegoten.
Dit soort figuren zal zich nooit verdienstelijk maken voor Nederland door hard te werken, het overgrote deel komt terecht in de criminaliteit of erger.

En moet je onze regering horen, dit is niet acceptabel, dit mag nooit meer gebeuren, we gaan ze keihard aanpak, ze krijgen zware straffen en ze gaan voor langere tijd de bak in.
De praktijk is dat ze een korte berisping en een taakstraf krijgen waarbij ze toch niet op komen dagen en zich steeds verder onschendbaar wanen.
Helaas constateer ik dat de situatie per maand aan het verergeren is, de politiek en de politie hebben hun greep volledig verloren op alles, ze schijn gewoon een schande voor ons land.
Ik wist het wel, hoe dan, dan kan ik hier beter niet zeggen.

Ik wist het wel met deze dubbele paspoorters, stuur ze wanneer ze leeftijdsgeschikt zijn gewoon terug naar Turkije en Marokko en laat ze daar hun dienstplicht in het leger vervullen.
Het land zal er blij mee zijn en wil ze hiervoor graag hun onderdanen terug hebben.
En als ze daar zijn, ontneem ze dan per direct het Nederlandse paspoort en verklaar ze tot ongewenst vreemdeling.

Binnenkort zullen de Sisi-Gangsters wel huiswaarts trekken, ze worden met open armen ontvangen, net als hun kinderen die nog nooit eerder in ons land geweest zijn.
En hoor hun verhalen, we maken jullie af.

En deze week zijn de eerste luxe touringcars uit Moldavie ook aangekomen in Ter Apel, we gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet, we willen hier gewoon een eigen huis.

Nederland is een Lost-Country, als Nederlander zullen we weldra geen leven meer in ons eigen land hebben en moeten vluchten voor ons eigen leven.

Maar ja, onder Rutte hebben we ook al geen leven meer.
Hij heeft alles kapot gemaakt en braaf geknikt naar Brussel.

Wilders aan de macht, ontzet ons rariteitenkabinet en stem voltallig op Geert.
En vergeet Thierry niet, samen zullen ze het moeten doen, het gaat een hell of a job worden om ons land weer veilig te krijgen.

[verwijderd]
0
Mark Rutte die een toespraak hield over de maximale snelheid van 100km/u kan niet begrijpen dat mensen aan hem vroegen wat krijg ik ervoor terug.
Volgens Rutte doet hij dit voor het land omdat mensen zo hun baan behouden.

Maar is het eerlijk om mensen BPM te laten betalen op basis van de CO2 uitstoot die ook wordt gemeten bij snelheden van 130 km/u terwijl die snelheid niet mag worden gereden.
Als de CO2 uitstoot wordt gemeten bij snelheden tot 100 km/u zijn alle auto's een stuk schoner en moet het BPM bedrag omlaag. Het lijkt me dus niet zo vreemd als mensen vragen, wat krijg ik ervoor terug.



leek2018
0
quote:

asti schreef op 22 november 2019 15:52:

[...]
Door te schrijven dat je niet weet of ik de koran gelezen heb, blijf je de suggestie wekken dat in de Koran staat wat jij beweerde dat er staat.

Het staat er simpelweg niet en je bent te laf om toe te geven dat je bewering onwaar is.

De vraag is vervolgens wat je allemaal nog meer 'weet', terwijl het gewoon leugens zijn.
Wat gebruik je toch agressieve taal, Leugenaar, fantast en laf. Hoop niet dat dat in fysiek agressief gedrag ontaard.
Waar mijn bewering precies staat, weet ik niet meer. Het was zo'n 40 jaar geleden dat ik erop gewezen ben. Letterlijk stond het er ook niet, maar tussen de regels door kon je dat er uithalen.
Overigens is het wel zo dat in landen waar de moslims in de meerderheid zijn, nauwelijks ruimte is voor anders denkenden.
hjs64
0
Ach, is dat niet overal zo? Moet je het in Nederland eens wagen om te zeggen, met een mens is niet te leven dus ik wens solitair door het leven te gaan, moet je eens kijken wat je uit familiekring te horen krijgt. De mens kent nu eenmaal geen tolerantie. Jammer maar het is niet anders.
asti
0
quote:

leek2018 schreef op 23 november 2019 18:07:

[...]
Wat gebruik je toch agressieve taal, Leugenaar, fantast en laf. Hoop niet dat dat in fysiek agressief gedrag ontaard.
Waar mijn bewering precies staat, weet ik niet meer. Het was zo'n 40 jaar geleden dat ik erop gewezen ben. Letterlijk stond het er ook niet, maar tussen de regels door kon je dat er uithalen.
Overigens is het wel zo dat in landen waar de moslims in de meerderheid zijn, nauwelijks ruimte is voor anders denkenden.
Ontaarden in fysiek agressief gedrag? Tegen mijn toestel bedoel je? Nee, maak je maar geen zorgen.

Als je weet hoe je 'leugenaar' en 'fantast' eufemistisch uitdrukt houd ik mij aanbevolen.
rationeel
0
We sterven uit en Rutte is aan het einde van zijn latijn gekomen. Analyse van de kenners.
[verwijderd]
2
quote:

rationeel schreef op 23 november 2019 18:33:

We sterven uit en Rutte is aan het einde van zijn latijn gekomen. Analyse van de kenners.
De globalisering het het steeds verder openzetten van de grenzen is nu al jaren aan de gang, maar wat heeft het ons opgeleverd.

In 2018 pleegde 45.000 Amerikanen zelfmoord, dat is 2x meer dan het aantal moorden. Tel je daar het aantal doden bij op door drugs en alcohol dan kom je op 150.000 doden per jaar. De meeste dode zijn blanke mannen van middelbare leeftijd.

Blanke mannen van middelbare leeftijd die 30% van de Amerikaanse bevolking uitmaken zijn goed voor 70% van alle zelfmoorden in de VS.
Dit fenomeen is nu aangekomen in Europa ook daar zie dat het aantal zelfmoorden omhoog is geschoten in de afgelopen jaren.
www.economist.com/britain/2019/05/14/...

De media roept wel op om er over te praten maar weigeren te luisteren naar de oorzaak of de oorzaak te benoemen.
Uit onderzoek is gebleken dat het vooral komt door de afnemende welvaart waardoor er meer scheidingen plaatsvinden, minder mensen trouwen en er minder kinderen komen.

Boeren in het westen moeten steeds harder werken voor minder geld en ze worden ook nog eens alle kanten tegengewerkt door hun eigen overheid. Met als gevolg dat je ook daar het aantal zelfmoorden flink ziet stijgen.
www.euractiv.com/section/agriculture-...

En denk nou niet dat ze enige vorm van steun krijgen van de linkse media, in tegendeel, van de linkse media krijgen ze alleen maar te horen hoe slecht ze wel niet zijn, hoe bevoorrecht ze zijn met hun blanke huid en hoe racistisch ze wel niet zijn. The New York times schreef zelf trots in zijn krant "De religie van witheid wordt een zelfmoordcultus"
Volgens de linkse media is de wereld beter af zonder de blanke man!!

Onder tieners is het aantal zelfmoorden ook flink gestegen wat door onderzoekers vooral wordt veroorzaakt door social media.
www.dailymail.co.uk/health/article-75...

www.theguardian.com/society/2019/sep/...

Tieners krijgen hierdoor te veel stress en krijgen alleen maar te zien hoe rijkelijk andere leven en zij niet. Het gedrag van jongeren met hun telefoon is te te vergelijken met gokverslaafden, zo kijken ze honderden keren per dag of ze iets hebben gemist. In de VK gaf een ruime meerderheid van de jongeren tot 29 jaar aan dat hun leven eigenlijk nutteloos is.
De verwachting is dat over 10 jaar naar buiten komt wat voor schade de huidige generatie jongeren hebben opgelopen door hun telefoon.

En ook hier geeft de media totaal geen aandacht aan omdat de meeste van die social media bedrijven de kas van de linkse politiek en de media rijkelijk spekken.




leek2018
0
quote:

theo38 schreef op 23 november 2019 23:29:

[...]

Tieners krijgen hierdoor te veel stress en krijgen alleen maar te zien hoe rijkelijk andere leven en zij niet. Het gedrag van jongeren met hun telefoon is te te vergelijken met gokverslaafden, zo kijken ze honderden keren per dag of ze iets hebben gemist. In de VK gaf een ruime meerderheid van de jongeren tot 29 jaar aan dat hun leven eigenlijk nutteloos is.
De verwachting is dat over 10 jaar naar buiten komt wat voor schade de huidige generatie jongeren hebben opgelopen door hun telefoon.

En ook hier geeft de media totaal geen aandacht aan omdat de meeste van die social media bedrijven de kas van de linkse politiek en de media rijkelijk spekken.


Het is toch niet zo verwonderlijk dat een ruime meerderheid hun leven nutteloos vinden. De meerderheid van de mensen is toch alleen maar bezig om het menselijk ras in stand te houden en te vergroten en zo nog meer nuttelozen te produceren. Daarom zijn er toch ook religies ontstaan, bedacht door slimme ondernemers om zo een nutte loos leven zin te geven om zo als je volgens hun regels leeft, het na de dood beter wordt.
Chiddix
0
Op het VVD congres stemden de VVD ers in met 100 km p/u , om de bouw weer vlot te trekken. 100 km p/u? Ik reed gisteren op de autosnelweg(bord 100 km) en reed 100 km. Alles ging erlangs alsof ze niet kunnen lezen. Hoe moet dat straks als overal borden van 100 km p/a te zien zijn? Lapt men het aan zijn bekende laars?
leek2018
0
quote:

Chiddix schreef op 24 november 2019 10:13:

Op het VVD congres stemden de VVD ers in met 100 km p/u , om de bouw weer vlot te trekken. 100 km p/u? Ik reed gisteren op de autosnelweg(bord 100 km) en reed 100 km. Alles ging erlangs alsof ze niet kunnen lezen. Hoe moet dat straks als overal borden van 100 km p/a te zien zijn? Lapt men het aan zijn bekende laars?
Als de economie, in dit geval de bouw, afhankelijk is van de maximum snelheid per uur kloppen dan nog wel de gehanteerde rekenmodellen mbt de economie?
Betekent 100 km p/u dat je wel een half uurtje 130 mag rijden.
Chiddix
0
quote:

leek2018 schreef op 24 november 2019 10:39:

[...]
Als de economie, in dit geval de bouw, afhankelijk is van de maximum snelheid per uur kloppen dan nog wel de gehanteerde rekenmodellen mbt de economie?
Betekent 100 km p/u dat je wel een half uurtje 130 mag rijden.
Hou mij aan de rekenmodellen van het FVD. Maar VVD ers moeten allemaal langzamer gaan rijden uitgezonderd tussen 19:00 en 6:00.
Blijft theorie. VVD is tegen trajectcontroles uiteraard.
leek2018
0
quote:

Chiddix schreef op 24 november 2019 10:13:

Op het VVD congres stemden de VVD ers in met 100 km p/u , om de bouw weer vlot te trekken. 100 km p/u? Ik reed gisteren op de autosnelweg(bord 100 km) en reed 100 km. Alles ging erlangs alsof ze niet kunnen lezen. Hoe moet dat straks als overal borden van 100 km p/a te zien zijn? Lapt men het aan zijn bekende laars?
Voor de meeste VVD stemmers is 100 maximum geen probleem. De meesten werken namelijk tussen 06.00 uur en 19.00 uur.
rationeel
0
Deze week was het vijf jaar geleden dat Thierry Baudet Forum voor Democratie oprichtte. Eerst als piepkleine denktank, toen als beginnende partij - en nu vieren we ons eerste lustrum als één van de grootste bewegingen van het land! Elke dag zien we de misstanden verder toenemen, onze identiteit verder verwateren, onze soevereiniteit verder verdunnen, ons geld verder verdampen. Forum voor Democratie blijft hard nodig. Alleen samen kunnen we het doen! Klik hier voor een terugblik op vijf jaar FVD.

53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  0,00  0,00%  18 apr
 Germany40^ 17.682,20 -0,87%
 BEL 20 3.826,58 0,00%
 Europe50^ 4.898,56 -0,77%
 US30^ 37.570,21 -1,17%
 Nasd100^ 17.252,47 -1,69%
 US500^ 4.977,92 -1,41%
 Japan225^ 37.178,48 -2,17%
 Gold spot 2.380,67 +0,05%
 EUR/USD 1,0640 -0,03%
 WTI 83,10 +1,24%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%