Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

NIBC in de schijnwerpers op Damrak

Lees over dit aandeel ook

  1. 09:11 Herstel ASML leidt AEX licht hoger 2
  2. 08:15 AEX maakt zich op voor licht herstel, goud heeft het op de heupen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. Robasc+ 14 februari 2020 11:17
    Toch niet serieus om slechts 8x de gemiddelde winst over afgelopen drie jaaar te bieden ? Ik heb liever jarenlang 6% dividend dan een eenmalige overnamepremie van 8% incl dividend. Vreemd dat het niet verplicht openbaar gemaakt moet worden met welk overnamebod de twee grootaandeelhouders akkoord zijn gegaan,
  2. Robasc+ 14 februari 2020 11:57
    K2es, je hebt gelijk, staat ook in het persbericht op de NIBC site. Ik beetje achterdochtig omdat iex alleen ""J.C. Flowers en Reggeborgh heeft Blackstone al afspraken gemaakt om hun aandelen te kopen."" had geschreven.

    In het persbericht : "" betrekking tot een vrijwillig openbaar bod, door een nieuw op te richten vennootschap van investeringsfondsen die worden geadviseerd door Blackstone "" Dus er zullen vandaag meer biedingen zijn in Europa en Van Lanschot Kempen zal er niet bij zitten.
  3. Weert=No.1 14 februari 2020 12:37
    Verdorie. Ik had nu juist NIBC voor de lange termijn gekocht. De koers zou zowiezo wel naar E 11,-- zijn gegaan op z"n minst.Nou halen die snodaarrds het van de markt voor E 9,35. Dat Kasbank voor 12,-- werd overgenomen vond ik goed geprijsd, maar dit slaat kant noch wal en zal me er hevig tegen verzetten. Wie doet mee. p.c.mhensels@freeler.nl = mijn prive-email. Weinig zin om door Blackrock genaaid en uitgerookt te worden. Ja , en die 2 schijnheilige grootaandeelhouders ontvangen kennelijk nog minder. Wij zijn kennelijk bevoordeeld. Dat maken ze Rutte maar wijs, maar mij niet.
  4. Weert=No.1 14 februari 2020 17:47
    Gewoon op 9,69 blijven bijkopen en/ook calls kopen. Amerikanen denken dat we nog op klompen lopen en alleen mest varen of zo en te stom zijn om dit spelletje te doorzien. Die grootaandeelhouders hebben indertijd de koers verkracht door tegen 9,20 stukken op de markt te gooien met 10% discount. Daar werden beleggers kopschuw van en NIBC is dit niet meer te boven gekomen en zakte tot net onder 7,--
    Schuld ligt bij die 2 dikkoppen.
  5. Weert=No.1 14 februari 2020 23:08
    Dit is gewoon verraden boel.Beloofd was een slot-divi van 50 cent, maar dat steken ze zelf in de zak.Ik zit zelf sinds 1978 in de aandelenmarkt; heb er ook emplooi in gehad en ben bedrijfseconoom.Vandaar geen premium-contract bij IEX, omdat ik zelf al de eerste artikelen in beleggersbelangen schreef in 1981.Ik ga wel de heren overnamekandidaten voor de rechter slepen wegens financiëel perfide gedrag.
    Daar is aanleiding genoeg voor. Ik zit hier nog met 620 in the money-opties te kijken en had er meer verwacht van de overname die ik zag aankomen. Eergisteren was de money flow- 100%. Deze M&A kon je al 20ooo km ver ruiken.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links