Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Degiro

4.244 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 209 210 211 212 213 » | Laatste
Pinoooo
0
quote:

newsdam schreef op 21 februari 2020 23:05:

beste [...]

Zie ook mijn vorige berichten en die van anderen. mijn wijziging van 32 naar 33 usd is gewoon geaccepteerd. Zie screenshot. Daar kan ook absoluut geen discussie over zijn.

Ik accepteer dat de verwijderde opdrachten niet zijn uitgevoerd maar het is duidelijk dat het systeem gewoon mijn gewijzigde opdracht heeft geaccepteerd. waarschijnlijk had ik de opdracht ook voor voor :28;00 ingevoerd alleen is deze een paar seconden te laat verwerkt door DeGiro maar het was wel tijdig gezien de acceptatie.
Tsja, je bent een slecht verliezer. Tussen 9.28 en 9.30 zijn orders niet te wijzigen en niet te verwijderen. Hier kan deGiro niks aan doen. Dit zijn markt regels. Je was zelf te laat, pak je verlies maak deGiro niet zwart met onzinnige dingen.
[verwijderd]
0
he [quote alias=Pinoooo id=12145164 date=202002220951]
[...] ik weet niet waar je het over hebt en waarom je zo emotioneel reageert maar ik sta gewoon in het gelijk. De opdracht is gewoon succesvol verwerkt en ik ben nu gewoon heel erg benieuwd wat de ervaringen van anderen zijn en het prima dat je reageert maar gelieve alleen te reageren als je zelf ook een negatieve ervaring hebt. Ik hou mij alleen bij de feiten. Ik ben nu gewoon bezig om soortgelijke zaken te verzamelen. Om tegemoet te komen aan je bezwaren lijkt het mij goed om de vraag iets breder te stellen. wie heeft bij DeGiro of andere soortgelijke brokers hetzelfde meegemaakt.
Pinoooo
1
Soortgelijke ervaringen? Zoals jrxs4all al zei: JIJ hebt een fout gemaakt, niet deGiro!

Nogmaals, verdiep je eerst eens goed in de marktregels: www.nasdaqtrader.com/content/Technica...
voda
0
De real time koersen lopen een paar minuten achter. Irritant. Gelukkig heb ik ook nog Binck en IEX. :-)
voda
0
Versnelling klantengroei bij Degiro

(ABM FN-Dow Jones) Degiro heeft in januari en februari meer dan 50.000 nieuwe rekeningen geregistreerd, wat meer dan twee keer zo veel is als een jaar eerder. Dat meldde de onlinebroker dinsdag nabeurs.

Het is normaal dat Degiro er aan het begin van het jaar meer nieuwe klanten bij krijgt dan in andere periodes, maar het begin van 2020 heeft alle verwachtingen overtroffen, stelde de Nederlandse onlinebroker, die werd overgenomen door het Duitse Flatex.

In de eerste twee maanden kwamen er 51.385 nieuwe rekeningen bij, waarvan 23.762 in januari en 27.623 in februari. Dat is 144 procent meer dan in de eerste twee maanden van een jaar eerder.

Driekwart van de nieuwe beleggers zijn jonger dan veertig jaar oud. Vijf jaar geleden was dat nog maar 40 procent. De jongere beleggers stoppen hun geld vooral in aandelen en ETFs: die categorieën zijn goed voor 90 procent van de transacties door klanten onder veertig.

Het aantal verwerkte transacties was ook hoger dan een jaar eerder: in januari 2,36 miljoen, of een stijging van 53 procent, en in februari 2,94 miljoen, of een stijging van 95 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
shaai
0
Ik en anderen vooral problemen bij Binck: orders duren er tot wel 10 minuten over op op de beurs aan te komen, of om gecancelled te worden
Macron
0
quote:

shaai schreef op 9 maart 2020 11:50:

Ik en anderen vooral problemen bij Binck: orders duren er tot wel 10 minuten over op op de beurs aan te komen, of om gecancelled te worden
Orders worden bij Degiro wel uitgevoerd. Heb net Pharming verkocht (deze morgen ingekocht) en dat ging prima. Alleen de koers klopt niet. Die heb ik bij Binck gevolgd, omdat zij wel up to date waren. Teveel orders zal wel een reden zijn. Is de laatste dagen wel meer gebeurd dat ze niet konden volgen. Het zijn dan ook uitzonderlijke tijden hè.
Leefloon
0
quote:

Macron schreef op 9 maart 2020 11:56:

Is de laatste dagen wel meer gebeurd dat ze niet konden volgen. Het zijn dan ook uitzonderlijke tijden hè.
Er kan ook een verschil zitten tussen primaire en secundaire systemen. Dat een order wel meteen naar de beurs gaat, maar dat het door teveel meegluurders minuten duurt totdat koers en/of orderstatus bijgewerkt zijn. Opmerkingen over de koers gaan over secundaire systemen, tenzij het een koers betreft die tijdens het opgeven van een order als dé laatste koers wordt getoond.

Bij DeGiro kan het een probleem zijn dat zij Aldi-beurzen en "referentiemarkten" gebruiken. Meer (ook secundaire) systemen, meer vertragingen.
shaai
0
Bij mij lag het probleem bij Binck (koersen gaven zij wel goed weer),

Zij schrijven mij:
Helaas was er in verband met de extreme volatiliteit op de beurs een vertraging in de verwerking van uw order. Als gevolg hiervan is de order helaas niet uitgevoerd. Onze excuses voor het ongemak.
[verwijderd]
0
*****
Stel dat het merendeel van de DeGiro klanten in de komende dagen vanwege een collaps van de markt massaal hun geld zouden willen terughalen......
Zou DeGiro dat zonder problemen in korte tijd kunnen afwikkelen.....gezien het parkeren van debetsaldo's van klanten in beleggingsfondsen;.... e.e.a. i.v.m. de benodigde tijd/koersverlies voor/bij omzetting; "iedereen door één deur" bij de beleggingsfondsen; en de tamelijk lange afhandelingstijd van 3-4 dgn bij de huidige terug stortingen.......
En krijg je het volledige debetbedrag terug of met verrekening van evt. koersverlies beleggingsfonds ?
N.B. Voor zover ik weet valt DeGiro op dit moment nog niet onder de bankgarantie van Flatex (die er wèl één heeft)......
[verwijderd]
1
Ik heb iets ongelooflijks meegemaakt bij de Trader DeGiro. Als ik jullie was zou ik zeker niet voor een andere Trader kiezen. Belggen op de beurs houd risico in, maar bij DeGiro heb je een triple risico. Ik zal uitleggen waarom. Vrijdag avond 6 maart bij het afsluiten van de beurs geen vuiltje aan de lucht. Black monday 9 maart. Ik was onderweg aan het reizen en was niet in staat mijn berichten te lezen. Dinsdag ochtend 10 maart zat ik met een ongeloofelijke financiële kater door de acties van DeGiro. Daarom heb ik DeGiro volgende mail gestuurd:

Hoi bende knoeiers,

Ik heb vastgesteld dat jullie een hoop effecten uit mijn portefeuille hebt verkocht en/of aangekocht zonder mijn toestemming, dit om rede dat er een volgens jullie een negatieve ruimte zou zijn geweest van € 1758,68.
Het eerste bericht hierover heb ik ontvangen op maandag 9 maart 2020 om 9:45, een tweede bericht hierover op maandag 9 maart om 13:10 en om 17:08 op 9 maart zetten jullie mijn portefeuille in de uitverkoop zonder enige toestemming van mijn zijde.
In bijlage “verkoop zonder toestemming.png” kun je zien wat er allemaal is aangekocht en verkocht zonder mijn toestemming.

Eerste opmerking:
Jullie begrijpen toch dat de zogenaamde negatieve ruimte louter virtueel was. Zolang ik niet aangewezen wordt tot uitoefening van één van de put opties is er immers helemaal geen tekort. Integendeel jullie beschikten nog altijd over de cash die ik heb ontvangen van de premies van de put opties.
Maar louter om een virtueel tekort zetten jullie heel mijn portefeuille in de uitverkoop. Dat getuigd louter van mensen die niet weten waar ze mee bezig zijn, ik noem het dan ook gigantisch knoeiwerk. Hebben jullie er al wel eens bij stil gestaan dat een put optie schrijven een methode is om aandelen in je portefeuille te krijgen, indien je wordt toegewezen bij uitoefening. Maar door jullie ingrijpen zit ik nu met een financiële kater zonder aandelen van de onderliggende waarde in mijn portefeuille.

Tweede opmerking:
Tussen het eerste bericht en de uitverkoop van mijn portefeuille zitten welgeteld 7 uur en 25 minuten. Knap dat jullie dat zo snel voor elkaar krijgen. Waarschijnlijk nog niet eens gekeken of er meer uit te halen viel. Al zou ik het tekort willen aanzuiveren hebben, dan geven jullie mij niet eens de tijd om dit voor elkaar te krijgen. Ik heb in de voormiddag op woensdag 11 maart een overschrijving mijn DeGiro rekening uitgevoerd, en het is nu 19:45 en het bedrag is nog steeds niet bijgeschreven op mijn DeGiro rekening. Terwijl Keytrade een bank is die onmiddellijk alle transacties uitvoert. Dus de vertraging zit bij jullie moeder kut bank of in jullie systeem. Nu moet je mij eens uitleggen hoe iemand in de mogelijkheid is om ontstane tekorten aan te zuiveren in de tijdspanne die jullie voorzien, alvorens je een client zijn portefeuille in de uitverkoop zet zoals in mijn geval?

In het “Tekortenbericht van Keytrade Bank” kun je zien hoe professionelen te werk gaan. Een bericht van een tekort op 9-03-2020 moet aangezuiverd zijn op 16-03-2020, en dit terwijl daar een overschrijving welgeteld 2 seconden in beslag neemt. Dat is het verschil tussen professioneel zijn en jullie amateuristisch knoeiwerk. Professionelen geven je de kans om tekorten aan te zuiveren, prutsers en knoeiers dus niet !!!!

Derde opmerking:
Uit de verkopen en aankopen die jullie hebben uitgevoerd zonder mijn toestemming blijkt dat de verkoop van “VanEck Vectors Gold Miners ETF” en paar stukken van “United States Oil fund” zou volstaan hebben om het virtuele tekort aan te zuiveren. Maar zo als je kan zien hebben jullie gewoon heel mijn portefeuille beroofd. Beginnende met alle puts aan te kopen. Idioten en onnozelaars zijn het daar bij DeGiro !!! Hieruit blijkt dat jullie geen degelijk systeem hebben om de client naar best vermogen bij te staan, en daarvoor ook geen enkele moeite van jullie zijde ondernemen.

Om al deze redenen in de opmerkingen hierboven opgenoemd blijkt dat beleggen bij DeGiro een triple risico is. Niet enkel het risico van het handelen op de beurs, daar bij opgeteld een dubbel risico door jullie tradings-platform en de idioten die eraan werken. Beleggen bij DeGiro is blijkbaar alleen voor individuen die met hun neus tegen het scherm geplakt zitten, en ga geen tas koffie halen hoor, want voor je het weet heeft niet de beurs maar DeGiro je [...]

Daar jullie geen redelijke termijn ter beschikking stellen om een zogenaamd virtueel tekort aan te zuiveren en jullie zonder toestemming meer verkopen en aankopen dan noodzakelijk is, wens ik dat mijn stukken in bijlage op zeer korte termijn terug in mijn portefeuille verschijnen zonder dat dit mij ook maar één eurocent kost. Uit de bijlage blijkt dat dit op 4 minuten kan uitgevoerd worden. Ik ben benieuwd of jullie dan ook zo slordig met Uw financiën omspringen.

[...]

[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen aangepast.]
Bijlage:
[verwijderd]
0
In bijlage het antwoord van DeGiro [...] Het is uiteraard niet moeilijk dat er een lange wachtrij is als je zo te werk gaat als in mijn geval. Je ruïneren kunnen ze bij DeGiro in 4 minuten, de klant bijstaan duurt dagen of weken. Dat verteld op zichzelf al een verhaal over wat voor soort Trader zij zijn !!!

[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen aangepast.]
Bijlage:
Leefloon
4
quote:

AliasMarcus schreef op 11 maart 2020 23:05:

Ik heb iets ongelooflijks meegemaakt bij de Trader DeGiro. Als ik jullie was zou ik zeker niet voor een andere Trader kiezen.
Prima; we gaan zeker niet kiezen voor iets anders dan Trader DeGiro.

Wat is, behalve boosheid, nou de reden waarom je je eigen onwetende gepruttel hier dumpt en daar een blijkbaar toch al drukke helpdesk mee belast? Je noemt vele punten waar je zelf fout zit, en je noemt zelf geen enkel punt dat DeGiro fout zou hebben gedaan. Sterker nog, je vertelt dat je helemaal niet van plan was om een enorm tekort zelf aan te zuiveren, zodat DeGiro je zelfs eigenlijk tegen jezelf in bescherming heeft genomen.
shaai
1
quote:

AliasMarcus schreef op 12 maart 2020 00:22:

In bijlage het antwoord van DeGiro nadat ze je eerst beroofd en geruïneerd hebben. Het is uiteraard niet moeilijk dat er een lange wachtrij is als je zo te werk gaat als in mijn geval. Je ruïneren kunnen ze bij DeGiro in 4 minuten, de klant bijstaan duurt dagen of weken. Dat verteld op zichzelf al een verhaal over wat voor soort Trader zij zijn !!!
geruïneerd? Als je 3 weken lang 's avonds en in weekenden wat extra uitzendwerk doet, dan heb je 1700 EUR ruim aangevuld.
[verwijderd]
0
Wat een drama weer op Degiro. Nu zit ik nog steeds te wachten op compensatie van die bevestigde order die tegen een dollar te laag was uitgevoerd maar vandaag spant echt de kroon. Nu verkoopt Degiro terwijl de beurs in america nog gesloten is opeens mijn AK Steel Holding aandelen en koopt daarvoor in de plaats Cleveland-Cliffs INC aandelen. Van die laatste heb ik nog nooit van mijn leven gehoord maar ik heb ze wel?????? Wat een puinhoop zeg Degiro. Zal denk ik niet lang meer duren of die club is failliet.
Bijlage:
[verwijderd]
0
Ik heb maar snel mijn vrije ruimte leeggeboekt. Vanmiddag nog even America incl die gekke Cleveland-Cliffs INC verkopen en dan alles tot op 1 cent leegboeken. Ik verwacht geen enkele compensatie van Degiro want zoals gezegd zit ik ook nog steeds te wachten op de compensatie van die Atlas aandelen die zij voor 1 usd te laag verkochten. Voor diegene die dat gemist hadden zie bijlage. Voor dat de koers van het aandeel $ 32 aanraakte had ik de prijs aangepast tot $ 33,- Zie de op een na onderste regel. Maar wat denk je zij hebben mijn aandelen voor beurs toch al verkocht voor $ 32. Komen ze aanzetten met allerlei kul verhalen. Terwijl het toch zwart op wit staat dat de verkoop succesvol was aangepast. Kortom, ik ben wel helemaal klaar met DeGiro. Bagger club die bij fouten van hun kant geen eens compenseren.
Bijlage:
objectief
2
@newsdam: AK Steel is gefuseerd met Cleveland-C. en gaat verder onder de laatste naam op de beurs. Het probleem ligt bij jezelf.
[verwijderd]
0
quote:

newsdam schreef op 12 maart 2020 10:31:

Wat een drama weer op Degiro. Nu zit ik nog steeds te wachten op compensatie van die bevestigde order die tegen een dollar te laag was uitgevoerd maar vandaag spant echt de kroon. Nu verkoopt Degiro terwijl de beurs in america nog gesloten is opeens mijn AK Steel Holding aandelen en koopt daarvoor in de plaats Cleveland-Cliffs INC aandelen. Van die laatste heb ik nog nooit van mijn leven gehoord maar ik heb ze wel?????? Wat een puinhoop zeg Degiro. Zal denk ik niet lang meer duren of die club is failliet.
Cliff heeft een bod op AK steel uitgebracht. Had je moeten weten. Zal daar wel mee te maken hebben.
[verwijderd]
0
Leefloon werk jij bij De Giro, is het familie van je of heb jij geld geïnvesteerd in het bedrijf De Giro ? Want blijkbaar vind jij het heel normaal dat om een virtueel tekort aan te zuiveren waarbij het verkopen van 1 positie volstaat dat De Giro 10 posities in je portefeuille verkoopt en/of aankoopt? En het gaat helemaal niet om het aanzuiveren, natuurlijk moet het aangezuiverd worden, het gaat hem om de termijn waarop dit moet gebeuren . En het is niet aan De Giro te beslissen of ze mij moeten beschermen of niet. Weet je hoe dat noemt, vrijheid. De puts die zij gesloten hebben tegen waanzinnige premies, lopen allemaal pas af eind september. Tussen nu en die datum kan er nog heel veel gebeuren op de beurs, maar dat hebben ze dan maar eventjes voor mij geregeld dat het niet meer mogelijk is. Dat is nu juist waar het om gaat bij beleggen. Maar dat vind jij blijkbaar allemaal heel normaal. En omdat je dat heel normaal vind, zit jij bij de juiste broker, hou zijn handje maar vast.

En beste Shaai, het gaat helemaal niet om de € 1700, als je alles goed gelezen hebt en de bijlagen zou bekeken hebben, had je vast gesteld dat ze voor een bedrag € 7455 aan effecten hebben verkocht en/of aangekocht, waarvan € 4158 die de cash positie in mijn portefeuille verzwakt in plaats van versterkt. Een -voor het bedrag betekent dat ze cash geld uit je portefeuille gebruiken om iets mee te doen. En dit hebben ze allemaal geregeld binnen 4 minuten.

En dit is wat onze vriend Leefloon, bescherming noemt. Dus als ik bij Leefloon € 4158 uit zijn portefeuille neem om iets mee te kopen voor mezelf zonder zijn medeweten noemt hij dat bescherming tegen zichzelf, bij ons in de maatschappij noemen ze dat stelen.

En ja beste Leefloon, ik dump dat gepruttel hier want de mensen hebben recht om te weten hoe De Giro omspringt met zijn klanten, en wat ze kunnen verwachten zoals bijvoorbeeld "de bescherming tegen jezelf" zoals jij het noemt.
4.244 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 209 210 211 212 213 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%