Royal Dutch Shell « Terug naar discussie overzicht

Shell nieuwtjes.

5.740 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 ... 283 284 285 286 287 » | Laatste
voda
1
Beursblik: Berenberg halveert koersdoel Shell

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
BP PLC
2,784 0,00 0,00 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)
BP PLC
£ 2,3605 0,00 0,00 % London Stock Exchange
Equinor ASA
NOK 104,25 0,00 0,00 % Oslo Bors
Royal Dutch Shell - B-
11,492 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell - B-
£ 10,68 0,00 0,00 % London Stock Exchange
Royal Dutch Shell -A-
12,23 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell -A-
£ 11,275 0,00 0,00 % London Stock Exchange
Total SA
26,50 0,00 0,00 % Euronext Paris
Total SA nominatif adm
26,50 0,00 0,00 % Euronext Paris
Total SA nominatif pur
26,50 0,00 0,00 % Euronext Paris

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft het koersdoel voor Shell stevig verlaagd van 31,50 euro naar 16,30 euro, maar handhaafde het koopadvies. Dit bleek dinsdag uit een sectorrapport van de zakenbank waarin de ramingen voor de olieprijs flink neerwaarts werden bijgesteld.

De analisten wezen op de daling van de grondstofprijzen, nu economieën tot stilstand komen door de uitbraak van het coronavirus.

De sector worstelde volgens Berenberg echter ook al voor de crisis met overcapaciteit, wat op de gasprijzen, raffinagemarges en pretrochemische marges drukte. Nu de olieprijzen onder de 30 dollar per vat liggen, staat de sector voor een ongelooflijke uitdaging.

Berenberg past zijn ramingen voor de olieprijs aan naar 30 dollar per vat Brent voor het tweede en derde kwartaal en een gemiddelde prijs van 40 dollar per vat voor heel 2020. Voor 2021 voorzien de analisten een herstel naar 52,50 dollar per vat.

Het snoeien in investeringen, het stopzetten van aandeleninkoopprogramma’s, desinvesteringen en vrijgave van werkkapitaal zijn volgens Berenberg opties voor oliebedrijven om het dividend te kunnen blijven uitkeren en de balansen te beschermen.

Berenberg meent dat de dividenduitkeringen van Shell en BP meer risico lopen dan die van Equinor en Total.

Het aandeel Royal Dutch Shell sloot maandag hoger, op 12,23 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Zijn we er dan tóch ingetuind?' (met Shell)

Beleggers die op maandag aandelen hadden verkocht, zullen dinsdagmiddag met verbazing naar de koersmutaties hebben gekeken. Tien van de 25 fondsen in de AEX-index stegen meer dan 10%. Royal Dutch Shell spande de kroon met een plus van 22,5% op dagbasis.

Wie het aandeel van het oliebedrijf maandag van de hand deed, zal voelen. Diegene zal hetzelfde gevoel hebben als de Nederlandse voetbalfans die in 1974 naar de WK-finale keken: 'Zijn we er dan tóch ingetuind' (Duitsland won met 2-1).

Een koerswinst van 22,5% op dagbasis voor het aandeel Koninklijke Olie, zoals de oudere redacteuren bij het FD het aandeel steevast noemen, is buitensporig. Dat is nog niet eerder vertoond. Maar let wel, het hoofdaandeel van de Amsterdamse Effectenbeurs is op jaarbasis met 45% gedaald. En na zo'n daling is een reactie te verwachten. In procenten gerekend moet een koers na een daling van 50% met 100% stijgen om op hetzelfde niveau te komen. Dus met die winst van dinsdag is Shell er nog niet.

Zijn het authentieke Shell-beleggers die nu aandelen bijkopen om op die manier de aankoopkoers te middelen (oftewel de gemiddelde aankoopkoers van het aandeel in hun portefeuille te verlagen)? Of zijn het koopjesjagers die willen profiteren van de waan, de koersontwikkeling. van de dag? En dan laten we de computergestuurde beleggingsprogramma's maar even buiten beschouwing, uitgaande van het feit dat die zowel bij een koersbeweging naar beneden als omhoog handelen.

Beleggers die nu aandelen Shell aankopen gokken op drie verschillende paarden: Ten eerste is er de groep die de huidige koersbeweging ziet als het gevolg van een tijdelijke disruptie van de de financiële markten. Wanneer het coronavirus is bedwongen, zal de koers herstellen. Dat past in het beeld van dinsdag waarin de AEX 8% stijgt.

Er zijn beleggers die verwachten dat Saoedi-Arabië en Rusland hun olieruzie zullen bijleggen. Na het mislukken van recente onderhandelingen draaiden ze beide de oliekraan open. Door de coronacrisis en de lagere economische activiteit is er juist minder vraag. Gevolg: een kelderende olieprijs.

Dan zijn er tot slot de believers die verwachten dat Shell nooit het dividend zal verlagen. Het oliebedrijf keert veel dividend uit en dat jaar op jaar. Vaak meer dan wat andere bedrijven uit de AEX-index waard zijn. Op 22 juni ontvangen de beleggers die op 13 mei het aandeel in portefeuille hebben waarschijnlijk $0,47 per aandeel. Hetzelfde bedrag (in dollars) dat zij sinds 2014 elk kwartaal kregen bijgeboekt. Op basis van de koers van dinsdagmiddag valt het dividendrendement te berekenen op 11,5%. Niet te versmaden, volgens de believers.

fd.nl/beurs/1339130/zijn-we-er-dan-to...
voda
0
Shell ziet af van investering in Lake Charles LNG-project

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Dutch Shell -A-
14,932 0,354 2,43 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell -A-
£ 13,13 0,30 2,34 % London Stock Exchange

(ABM FN-Dow Jones) Royal Dutch Shell is niet langer van plan een belang te nemen in het Lake Charles LNG project. Dit maakte de Brits-Nederlandse oliereus maandag bekend.

"De beslissing ligt in lijn met de maatregelen die we afgelopen week hebben aangekondigd om kapitaal in kas te houden en om de veerkracht van onze activiteiten te verhogen", aldus Maarten Wetselaar, director Integrated Gas and New Energies bij Shell. "Hoewel we nog steeds te spreken zijn over de langetermijnkansen van het project, is het nu niet de tijd voor Shell om te investeren."

Shell en Energy Transfer zouden een gelijk belang nemen in het LNG project, om een bestaande importterminal van Energy Transfer om te bouwen tot een LNG-exportfaciliteit in het Amerikaanse Lake Charles.

Shell kondigde vorige week aan de investeringen dit jaar terug te schroeven van 25 miljard naar 20 miljard dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Olieprijs sluit op laagste niveau in 18 jaar

(ABM FN-Dow Jones) De olieprijs is maandag verder gedaald. Op een settlement van 20,09 dollar werd een vat West Texas Intermediate 1,42 dollar of 6,6 procent minder waard, het laagste niveau in achttien jaar.

Afgelopen week verloor de olieprijs al zo'n vijf procent en sinds begin dit jaar zelfs zo'n 50 procent.

De olieprijs kwam maandag opnieuw onder druk, nadat diverse overheden waarschuwden dat de huidige maatregelen om de coronacrisis het hoofd te bieden waarschijnlijk langer gehandhaafd zullen worden.

Zo liet het Witte Huis bijvoorbeeld weten de coronamaatregelen in de VS tot eind april te verlengen. Eerder meldde president Donald Trump nog dat het in de VS met Pasen gewoon weer ‘business as usual’ zou zijn.

Analisten verwachten dat de quarantainemaatregelen zullen leiden tot de grootste terugval in de olievraag ooit. "De vraag is nooit zo snel en fors teruggevallen als nu en leidt tot een tekort aan opslagcapaciteit", aldus analist Robbie Fraser van Schneider Electric.

Naast de maatregelen, worden de olieprijzen getroffen door de aanhoudende prijzenoorlog tussen Rusland en Saoedi-Arabië.

In de komende weken verwacht Bank of America zelfs dat de olieprijs zal dalen tot onder de 20 dollar per vat. Door deze lagere prijzen zijn veel partijen bezig hun olie op te slaan, wat volgens de analisten van de bank zal leiden tot een groot tekort aan opslagruimte nog voor de zomer begint.

Een vat Brent zal volgens de bank in 2020 gemiddeld 37 dollar kosten en 45 dollar in 2021, terwijl dit voor een vat West Texas Intermediate respectievelijk 32 en 42 dollar zal zijn.

"Veel raffinaderijen die we hebben gesproken bereiden zich voor op het sluiten van olieputten in reactie op de huidige crisis", aldus analist Neal Dingmann van SunTrust Robinson Humphrey.

Dingmann verwacht dat de olievraag met meer dan 15 of 20 miljoen vaten per dag kan dalen, nu landen als India drastische maatregelen nemen om het virus in bedwang te houden. Doorgaans is de vraag circa 100 miljoen vaten per dag.

Het gevolg van deze ontwikkelingen is een fors lagere olieprijs, zo stelde Dingmann, die mikt op een olieprijs onder de 10 dollar. "We denken dat raffinaderijen de aanschaf van ruwe olie terugschroeven, omdat het gewoonweg niet winstgevend meer is benzine te produceren", aldus de analist.

"Hoe snel de prijzen opnieuw halveren vanaf de huidige niveaus, hangt grotendeels af van het in bedwang houden van het coronavirus, want pas dan zullen we verbetering aan de vraagkant zien en als gevolg, een stabilisering van de oliemarkt", aldus auteur Tyler Richey van Sevens Report Research.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Shell boekt $400 mln tot $800 mln af door corona

Shell verwacht in het eerste kwartaal als gevolg van de fors gedaalde olieprijs voor $400 mln tot $ 800 mln aan afboekingslasten te nemen. Dat heeft de olie- en gasmultinational dinsdagmorgen bekendgemaakt in een trading update.

De coronacrisis heeft volgens het bedrijf tot grote onzekerheid geleid over de macro-economische omstandigheden als het gaat om de olieprijs en de vraag naar olie, gas en aanverwante producten. Ook constateert Shell toegenomen volatiliteit op de grondstoffenmarkten.

Effect coronacrisis op resultaten vooral in maart zichtbaar

Dat heeft volgens het bedrijf vooral effect gehad op de resultaten in maart, met een relatief beperkte invloed in de eerste twee maanden van dit jaar.

De liquiditeitspositie van Shell blijft volgens het bedrijf sterk. Het bedrijf heeft een nieuwe doorlopende kredietfaciliteit van $12 mrd afgesloten. Die komt boven op een bestaande kredietregeling van $10 mrd die in december 2019 werd gesloten. Samen met een kaspositie van in totaal $20 mrd zal de beschikbare liquiditeit stijgen van $30 mrd naar meer dan $40 mrd.

De marges in de raffinagetak zullen in de eerste drie maanden van dit jaar lager uitvallen dan in het vierde kwartaal van 2019, maar de marges op de verkoop van olieproducten blijven volgens het bedrijf sterk, omdat de impact van het coronavirus op de vraag in het eerste kwartaal' niet significant' is.

Shell publiceert op 30 april de eerste kwartaalresultaten.

fd.nl/ondernemen/1339900/shell-boekt-...
voda
0
Shell: aanzienlijke onzekerheid op oliemarkt door crisis

Gepubliceerd op 31 maart 2020 08:49 | Views: 650

Royal Dutch Shell A 30 mrt
15,15 0,00 (0,00%)

DEN HAAG (AFN/BLOOMBERG) - Olie- en gasbedrijf Shell ziet aanzienlijke onzekerheid op de oliemarkt door de coronacrisis en gevolgen van een prijzenoorlog. Vooral in maart was daardoor een impact op de resultaten te zien, met een relatief bescheiden invloed in de eerste twee maanden van dit jaar, aldus het concern.

Door de coronacrisis en de prijzenoorlog tussen Saudi-Arabië en Rusland zijn de olieprijzen scherp gedaald. Vorige week maakte Shell daarom al bekend in de kosten te snijden en minder te investeren. Bovendien schrapt de Nederlands-Britse onderneming een aangekondigde aandeleninkoop om zo de financiële buffers te versterken.

Shell geeft aan dat in het eerste kwartaal afschrijvingen na belastingen in een bandbreedte van 400 miljoen tot 800 miljoen dollar worden verwacht. De verkoop van olieproducten zal uitkomen tussen 6 miljoen tot 7 miljoen vaten per dag. Dat waren er 6,5 miljoen per dag in het eerste kwartaal van 2019.

Het bedrijf zal bij de bekendmaking van de cijfers over het eerste kwartaal met meer nieuws komen over de impact van de crisis op de resultaten. De liquiditeitspositie blijft volgens Shell sterk.
Wilbar
0
'Shell staat voor grote uitdagingen'
Gepubliceerd op 31 maart 2020 10:14

AMSTERDAM (AFN) - Shell staat voor grote uitdagingen omdat de verkopen en bezettingsgraden van raffinaderijen geraakt worden door maatregelen van overheden tegen het coronavirus, terwijl daar nog de impact van de sterk gedaalde olieprijzen bovenop komt. Dat meldde ING.
Volgens ING krijgt Shell bij alle activiteiten te maken met tegenwind door de moeilijke marktomstandigheden. Alleen de handelsdivisie zou kunnen profiteren van de volatiliteit op de markt. De liquiditeitspositie van 40 miljard dollar bij Shell compenseert die risico's, aldus de bank.
Het advies voor Shell bij ING is hold, met een koersdoel van 30 euro. Het aandeel Shell noteerde dinsdag omstreeks 10.10 uur een plus van 5,6 procent op 15,99 euro.
voda
0
Beursblik: Shell verrast niet

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Dutch Shell - B-
15,102 0,966 6,83 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell - B-
£ 13,465 0,845 6,70 % London Stock Exchange
Royal Dutch Shell -A-
15,996 0,846 5,58 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell -A-
£ 14,05 0,795 6,00 % London Stock Exchange

(ABM FN-Dow Jones) De tussentijdse update van Royal Dutch Shell over het eerste kwartaal was weinig verrassend, maar het valt niet te verwachten dat dit ook zal gelden voor het tweede kwartaal. Dit stelden de analisten van UBS in reactie op de update die het Brits-Nederlandse energieconcern voorbeurs gaf.

Shell waarschuwde dinsdag voorbeurs voor de "aanzienlijke onzekerheid" waarin het concern verkeert, vanwege de corona-uitbraak en de enorme volatiele olieprijzen.

"De productie en doorvoer zijn grotendeels in lijn met de verwachtingen van UBS, terwijl de karakterisering van het [eerste] kwartaal niet uit te pas loopt met onze verwachtingen", aldus de analisten.

Shell meldde onder andere dat de beschikbare liquiditeit momenteel meer dan 40 miljard dollar bedraagt. De energiereus meldde tevens voor het eerste kwartaal een eenmalige last te voorzien vanwege de lagere olieprijs van 400 miljoen tot 800 miljoen dollar. UBS zei dat de berichtgeving in lijn is met de nieuwsstroom die onder de huidige omstandigheden verwacht mag worden.

Daarnaast concludeerden de analisten dat de totale productie in het eerste kwartaal iets lager is dan de aanvankelijke richtlijn van Shell. Het valt de analisten wel op dat Shell geen commentaar geeft over de oliehandel, "gezien de volatiliteit en de beweging richting contango kunnen we redelijkerwijs aannemen dat dit goed was", aldus UBS.

UBS handhaafde het koopadvies en koersdoel van 18,00 Britse pond.

Het aandeel Royal Dutch Shell noteerde dinsdag op een groen Damrak 5,8 procent hoger op 16,03 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Saudi Aramco verlaagt olieprijs verder'

Gepubliceerd op 31 maart 2020 15:50 | Views: 1.781

Royal Dutch Shell A 15:50
15,99 +0,84 (+5,56%)

RIYAD (AFN) - Handelaren en raffinadeurs verwachten dat de Saudische staatsoliemaatschappij Saudi Aramco olie nog goedkoper maakt. Dat blijkt uit een consensus die door persbureau Bloomberg werd samengesteld. Saudi Aramco beslist zondag over de prijs die het bedrijf in mei voor zijn olie vraagt.

In doorsnee verwachten de handelaren dat het bedrijf voor zijn Arab Light olie tussen de 3,50 dollar en 3,75 dollar per vat wil vragen. Dat zou de laagste prijs betekenen sinds Bloomberg de prijzen in 2000 ging bijhouden.

Saudi-Arabië zette eerder al het mes in de prijs die het vanaf april voor zijn olie zou vragen. Daarmee ontketende het land een prijzenoorlog op de oliemarkt. Daarnaast kondigden de Saudi's aan de productie en export van olie te verhogen.

Nu de vraag uit eigen land is ingezakt als gevolg van maatregelen om de uitbraak van het coronavirus in te dammen, kan Saudi-Arabië in mei nog meer olie exporteren dan de 12,3 miljoen vaten per dag van april, heeft de energieminister van het land gezegd. Saudi-Arabië stuurt nu al veel olie richting Egypte om van daaruit de Europese markt te kunnen bedienen.
voda
1
Beursblik: Moody's verlaagt outlook Shell

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Dutch Shell -A-
16,01 -0,288 -1,77 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell -A-
£ 13,945 -0,245 -1,73 % London Stock Exchange

(ABM FN-Dow Jones) Moody's Investors Service heeft woensdag de outlook voor Royal Dutch Shell verlaagd van stabiel naar negatief, maar handhaafde de kredietwaardigheid van de energiereus op Aa2.

De neerwaartse bijstelling volgt na een implosie van de olie- en gasprijzen, die een "materiële" impact zal hebben op de financiële positie van Shell in 2020, waarschuwden de kredietanalisten.

Moody's verwacht evenwel dat de liquiditeitspositie van Shell sterk blijft en dat de oliereus financieel flexibel zal zijn.

Daarbij voorziet de kredietbeoordelaar dat de olie- en gasprijzen zullen normaliseren en dat Shell voldoende financiële flexibiliteit heeft, die een herstel van de kredietratio’s in 2021 en 2022 zullen ondersteunen.

Desondanks stelde Moody's twijfels te hebben of Shell in de komende twaalf tot 18 maanden kan voldoen aan de vereisten om de Aa2-rating te behouden.

Het aandeel Shell koerste woensdagochtend 2,3 procent lager op 15,93 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Trump: Saudi's en Russen willen snijden in olieproductie

Gepubliceerd op 2 april 2020 16:55 | Views: 7.111

Royal Dutch Shell A 17:37
17,83 +1,47 (+9,00%)

WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - Rusland en Saudi-Arabië willen hun olieproductie met circa 10 miljoen vaten terugdringen. Dat stelt althans de Amerikaanse president Donald Trump in een bericht op Twitter. Hij baseert zich op een gesprek met de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman.

De olieprijzen zijn de afgelopen maand in een vrije val geraakt. Deels komt dat door de scherp gedaalde vraag als gevolg van de coronapandemie. Daarnaast ontketende oliegrootmacht Saudi-Arabië een prijzenoorlog wegens onenigheid met Rusland, dat niet wilde meewerken aan productiebeperkingen van oliekartel OPEC om de prijzen te stutten.

"Ik heb net gebeld met MBS (kroonprins) van Saudi-Arabië, die heeft gesproken met president Poetin van Rusland", schreef Trump. "Ik verwacht en hoop dat ze de productie met ongeveer 10 miljoen vaten per dag terugschroeven. Als dat gebeurt, is dat geweldig voor de olie- en gasindustrie."

Kremlin

Het Kremlin spreekt Trump tegen en stelt dat Vladimir Poetin en Bin Salman elkaar nog niet hebben gesproken, meldt het Russische staatspersbureau RIA Novosti. Saudi-Arabië roept landen van de OPEC en bondgenoten van het kartel, waar Rusland voorheen bij hoorde, op om zo snel mogelijk bijeen te komen voor een "eerlijke deal".

Trump beweerde in een nieuwe tweet dat de productiebeperkingen mogelijk oplopen tot het equivalent van 15 miljoen vaten olie. Hij maakte in zijn berichten niet duidelijk of die productiebeperkingen per dag zouden gelden.

Olieprijzen schoten omhoog na de tweet van de president. Een vat Amerikaanse olie werd donderdagmiddag ruim 24 procent meer waard en de prijs voor Brentolie was 20 procent hoger.
voda
0
Top & flop

Voor april worden Ahold Delhaize, Galapagos en Royal Dutch Shell als meest kansrijk beschouwd door de experts.

(ingekort)

www.iex.nl/Forum/Topic/1260186/412/20...
voda
0
'Shell probeert dividend in tact te houden'

Gepubliceerd op 3 april 2020 10:40 | Views: 5.291

Royal Dutch Shell A 11:07
17,47 -0,36 (-2,03%)

AMSTERDAM (AFN) - Olie- en gasreus Shell probeert waar het kan om de kosten omlaag te krijgen, ook met het oog op mogelijke dividendbetalingen. Dat schrijven kenners van ING in een notitie.

Shell kwam met een voorlopige update over het eerste kwartaal die volgens ING nog redelijk was. In het tweede kwartaal zal de olie- en gasreus de 'perfecte storm" moeten doorstaan, gelet ook op de ongekende prijsval van olie in de voorbije periode. Shell komt eind april met kwartaalcijfers.

Volgen ING zullen alle activiteiten van Shell geraakt worden door de prijsval. Het gaat dan om downstream, upstream, raffinage, marketing en chemie. De handel zal misschien aantrekken, maar dat is niet voldoende om voor de problemen te compenseren, aldus ING.

ING houdt vast aan zijn hold-advies voor Shell met een koersdoel van 30 euro. Het aandeel Shell noteerde vrijdag omstreeks 10.30 uur 1,6 procent lager op 17,54 euro.
ff_relativeren
0
Sleutel13
0
Iemand enig idee of Shell interesse toont in het oosten van het middellandse zee waar grootschalige aardgas is ontdekt?
[verwijderd]
0
quote:

Sleutel13 schreef op 5 april 2020 13:22:

Iemand enig idee of Shell interesse toont in het oosten van het middellandse zee waar grootschalige aardgas is ontdekt?
Ik geloof dat ze er even niet zo veel zin in hebben, gezien de markt.
www.lngworldnews.com/

Ik vind dat ze wel erg ruim de tijd nemen om die dure Prelude aan de gang te brengen...
Die heeft inmiddels al meer dan $15miljard gekost. www.chron.com/business/energy/article...
In Australie doet Woodside het ook wat rustiger aan.
tjongejonge
0
www.beursonline.nl/Beursnieuws/ANP-03...

Volgen ING zullen alle activiteiten van Shell geraakt worden door de prijsval. Het gaat dan om downstream, upstream, raffinage, marketing en chemie. De handel zal misschien aantrekken, maar dat is niet voldoende om voor de problemen te compenseren, aldus ING.
Wilbar
0
France's Total sells assets in Brunei, Sierra Leone, Liberia

PARIS (Reuters) - Total said on Tuesday it had sold assets in Brunei, Sierra Leone and Liberia, which the French energy group said represented a total value of more than $400 million.
In Brunei, Total said it had closed the sale of its wholly owned subsidiary Total E&P Deep Offshore Borneo BV to Shell, while it also signed a deal to sell its marketing and services businesses in Liberia and Sierra Leone to Conex Oil & Gas Holdings Ltd.
“In the current context of low oil prices, these transactions support the action plan announced to weather the crisis,” Total Chief Financial Officer Jean-Pierre Sbraire said.

www.reuters.com/article/us-total-m-a-...
5.740 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 ... 283 284 285 286 287 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 12:01
Koers 33,170
Verschil -0,300 (-0,90%)
Hoog 33,430
Laag 33,095
Volume 1.896.093
Volume gemiddeld 7.488.665
Volume gisteren 6.212.668