Ordina Beheer « Terug naar discussie overzicht

Ordina - juni 2020

154 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 | Laatste
analyse_A3CD
0
Alles ligt er redelijk vlak bij, of zou de Yoe-Es-Ee nog een verrassing in petto hebben? Een 0,8 % in de plus momenteel voorbeurs!?:-)
pietje-2005
0
Volume is het gewoon niet; geen interesse genoeg, of te veel twijfel ?
Morgen weer een dag ;-)
Succes
analyse_A3CD
0
Wat brengt de laatste dag van Juni? Geen mooi weer in ieder geval, wellicht wat hogere koersen? Hopelijk wat meer volume en wat nieuws vanuit de AVA!:-)
pietje-2005
0
Verwacht dat zeker, Analyse.
Geen slecht nieuws geweest, na laatste update, dus verwacht eigenlijk relatief erg positief verhaal.
Moet al een redelijk beeld zijn van 2e kwartaal, ook, nu ?
Werkzaamheid had minder te lijden, dacht ik, in eerste instantie.
Nieuwe orders, recente inschatting dan, kan wel eens wat minder zijn ?
Ook eventuele extra gemaakte kosten i.v.m. virus-verhaal ook ?
Later dividend, of toch alles in reserve houden ?
Om 14:30 begint de cast.
Succes
analyse_A3CD
2
ZOOOOOOOO ALS ENIGE, DAT BELOOFD WAT!:-)

ORDINA VERKRIJGT UNIEK SAP CERTIFICAAT12 jun 2020

Als enige SAP partner in Nederland hebben wij het Recognized Expertise for Defense and Security certificaat behaald van SAP voor het unieke werk dat onze SAP consultants uitvoeren bij het Ministerie van Defensie.

Om de partnerships actueel te houden, peilt SAP jaarlijks de stand van zaken rondom expertises bij hun partners. Alleen bij voldoende gecertificeerde consultants, aangetoonde klanttevredenheid en de juiste focus op dit domein wordt het certificaat verstrekt. Het Recognized Expertise for Defense and Security certificaat is uniek, wereldwijd hebben slechts 5 SAP partners dit certificaat in ontvangst mogen nemen. Een extra reden om trots te zijn op het verkrijgen van dit certificaat!

Ordina’s SAP consultants werken voor verschillende overheidsinstanties, maar ook bedrijven zoals ASML, FrieslandCampina en Alliander. Naast consultancy op SAP ECC en S/4HANA ondersteunen en begeleiden we onze klanten met relevante oplossingen. Een van de ontwikkelingen die bij meerdere klanten speelt is de migratie van SAP ECC naar SAP S/4HANA. Hiervoor is recent de Smart Move solution gelanceerd. Een doordachte werkwijze die in een doorlooptijd van 4 tot 6 weken precies in kaart brengt hoe organisaties kunnen overstappen naar S/4HANA en – misschien nog wel belangrijker – op welk moment dat het slimste en beste kan. Snel overstappen is namelijk niet voor alle organisaties de beste oplossing.

Daarnaast maakt Smart Move het voor uw organisatie zichtbaar waar S/4HANA extra toegevoegde waarde kan bieden en geeft het concrete handvatten hoe u morgen alvast kunt starten met voorbereidingen, zodat de implementatie later succesvoller zal verlopen.

Interesse in een gedegen advies of meer weten over Smart Move? Download onderstaande leaflet of plan een call met een van onze SAP consultants.

Wilbar
0
quote:

analyse_A3CD schreef op 30 juni 2020 14:25:

ZOOOOOOOO ALS ENIGE, DAT BELOOFD WAT!:-)

ORDINA VERKRIJGT UNIEK SAP CERTIFICAAT12 jun 2020

Als enige SAP partner in Nederland hebben wij het Recognized Expertise for Defense and Security certificaat behaald van SAP voor het unieke werk dat onze SAP consultants uitvoeren bij het Ministerie van Defensie.
...
...
Best leuk aandenken. Maar meer is het niet naar mijn mening. Defensie is in Nederland namelijk de enige gebruiker van het SAP module DFPS. Dus veel nieuwe klanten zal het in Nederland niet opleveren. Maar voor de SAP unit bij Ordina is het natuurlijk wel leuk, vooral omdat Ordina bij de SAP Partner Awards 2020 geheel buiten de prijzen viel (net zoals bekende SAP partners als bijv. IBM, Atos)
dutchitchannel.nl/639601/sap-partner-...
pietje-2005
0
Mini-plukkie erbij ;-)
AVA zoals verwacht, maar geen nieuws omtrent lopende kwartaal, haha, natuurlijk.
Wel opengehouden mogelijkheid tot later interim dividend, maar zoals het met het virus ontwikkelt, nu, blijft het allemaal voorlopig erg onzeker, denk ik.
Succes
analyse_A3CD
0
Ja Pietje, ik heb een deel van de AVA gezien, maar niet zoveel nieuws en de gestelde vragen en antwoorden waren reeds op de site te lezen. Het blijft afwachten en hoop natuurlijk op mooie halfjaar cijfers!:-)

@Wilbar
Denk het eerlijk gezegd ook.
voda
0
Aandeelhouders Ordina keuren agendapunten goed

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Ordina
1,822 0,01 0,55 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van Ordina zijn dinsdag akkoord gegaan met alle agendapunten op de jaarvergadering. Dat maakte het IT-bedrijf na afloop bekend.

Thessa Menssen en Filip Michiels werden benoemd als commissarissen en de aanpassingen van het beloningsbeleid voor bestuur en commissarissen werden in orde bevonden.

Het dividendvoorstel over 2019 werd al eerder ingetrokken vanwege de coronacrisis.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Stephanovic.
1

Ik vind dit punt interessant om te melden; vraag van Teslin Participaties:

Agendapunt 5c:
Ordina is actief in een consoliderende markt. Ook voor Ordina kan er een moment komen dat het in het belang van de onderneming en haar aandeelhouders is om aansluiting te zoeken bij een (mogelijk buitenlandse) strategische partij. Als commissaris bij PostNL heeft u een belangrijke rol gespeeld in het afwijzen van het bod van Bpost. Terug- kijkend is deze beslissing voor de aandeelhouders van PostNL dramatisch geweest. Wat is uw mening over overna- mes in zijn algemeenheid? Bent u hier bij voorbaat op tegen? Hoe kijkt u in dat kader aan tegen de positie van Ordina?

Antwoord Ordina:

Ik ben het eens met uw formulering dat en hoe er nagedacht moet worden over aansluiting bij (mogelijke buiten- landse) ondernemingen in een consoliderende markt. En ben dus niet ‘bij voorbaat’ voor of tegen overnames (overi- gens ben ik groot geworden bij Unilever waar continu over overnames werd nagedacht en op gehandeld). Ook op dit onderwerp blijft het zoeken naar een oplossing die Ordina verder brengt en waarde creëert.

.
154 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0