Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Coca-Cola biedt 4000 werknemers vertrekregeling aan

Lees over dit aandeel ook

  1. 13 feb Coca-Cola voldoet aan eigen verwachting
  2. 29 dec Video: defensieve aandelen en energie getipt voor 2024 1

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. FlashHenk 28 augustus 2020 15:12
    quote:

    all together schreef op 28 augustus 2020 14:41:

    Van mij mag Coca-cola company failliet gaan. Je wordt kotsmisselijk van hun politiek correcte reclames, alsof de zwarte mens heel het wereldgebeuren bepaald. Ze vergeten wie hun dikke management salaris ophoest en ik hoop dat ze daarvoor gestraft worden.
    Dit is niet alleen een zeer arrogante maar ook nog eens een heel domme uitspraak. Coca-Cola is actief in bijna alle landen ter landen, en heeft dus ook bijna alle mensen ter wereld als (potentiële) klant. Het zal u misschien verrassen dat die mensen niet allemaal roomblank zijn, maar die fout ligt bij u en niet bij dit bedrijf. Het is dus niet alleen logisch maar ook zakelijk verstandig dat zij ervoor kiezen hun producten te vermarkten met een image dat recht doet aan de verscheidenheid van deze wereld. Coca-Cola zal namelijk in eerste plaats een goed resultaat weg willen zetten voor hun aandeelhouders, en een dollar of euro is nu eenmaal kleurenblind. Als u denkt dat Coca-Cola's salarissen in merendeel betaald worden door roomblanke klanten zal u nog vreemd opkijken als u zich eens zou verdiepen in de geografische omzetverdeling van dit bedrijf. Mocht uw tere zieltje het toch niet kunnen verdragen dat er ook gekleurde of Aziatische mensen voorbij huppelen in een reclame, kunt u altijd nog een ander zoetig drankje proberen. Of u kunt natuurlijk ook augurkenvocht proberen, dat past wel goed bij uw verzuurde persoonlijkheid. Dat, of u slaat de reclames voortaan gewoon over.
  2. Mr.Windows 28 augustus 2020 15:39
    quote:

    all together schreef op 28 augustus 2020 14:41:

    Van mij mag Coca-cola company failliet gaan. Je wordt kotsmisselijk van hun politiek correcte reclames, alsof de zwarte mens heel het wereldgebeuren bepaald. Ze vergeten wie hun dikke management salaris ophoest en ik hoop dat ze daarvoor gestraft worden.
    Wel grappig om als naam All together te gebruiken maar Coca-Cola failliet te willen laten gaan vanwege....de reclame's.
    Speciaal voor jou of (waarschijnlijk u) de laatste reclame-campagne (in coronatijd) en rond 2:00 minuten kunt u een roomblanke mensen zien maar voor de rest alle kleuren die in de wereld voorkomen.
    www.youtube.com/watch?v=SjPb_hZBH3E

    En Coca Cola is een topbedrijf en ze doen het op een correcte manier!

    Erg jammer om zo'n lage post te lezen en hopelijk bied u uw excuses aan.

    En als disclaimer ik ben niet bruin of donker en ik zit long in Coca Cola en Pepsi ;)
  3. [verwijderd] 28 augustus 2020 16:39
    quote:

    PietP schreef op 28 augustus 2020 15:30:

    CocaCola geeft helemaal niet om mensenrechten en volgt altijd de makkelijkste weg. Wat ze bv in India flikken (waterroof en zware vervuiling) is helemaal misdadig. De levens van arme Indiase bevolking don't matter!
    Maar ondertussen wel producten blijven kopen uit arme landen waar ze geproduceerd worden.

    Europa is rijk geworden.. . En niet omdat wij zo meegaand zijn met India China, Indonesie, maar omdat wij rijk willen blijven, ten koste van andere....

    Vervuiling, CO2.... dat kun je allemaal toerekenen aan Europa, Amerika. Wij willen pensioen, zorg, welvaart, huis, auto, eten en ten koste van arme landen.

    Ik zou zeggen.... doneer je salaris of ruil je salaris in met iemand uit India, China, Indonesie dan krijg je van mij een duimpje.

  4. Traveler@repair 28 augustus 2020 23:29
    Coca-Cola is marketing technisch een pracht voorbeeld hoe je slagen kan. Doen ze TOP !!
    Dat het product verslavend is en plakt en o.a. diabetis veroorzaakt in voornamelijk opkomende landen is een feit. Het dan verkopen als sprankelend en fris enz. is etisch verwerpelijk, maar is wel succesvol gebleken. Wereldwijd. Deden ze fanta- fantastisch.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Coca-Cola Company

59,700 18:58
+0,790 +1,34%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links