Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gbakl
1
gelukkig leven wij hier in een weliswaar drukbevolkt land met slechte uitgangspunten en flink
wat inwoners in steden maar we hebben het aardig onder controle hier met een politiek
leider die glad is maar niet liegt en wie door weinig kiezers ingeruild wil zien worden voor
een betere politieke figuur uit het beschikbare arsenaal.
Wadloper
0
quote:

gbakl schreef op 30 augustus 2020 15:08:

gelukkig leven wij hier in een weliswaar drukbevolkt land met slechte uitgangspunten en flink
wat inwoners in steden maar we hebben het aardig onder controle hier met een politiek
leider die glad is maar niet liegt en wie door weinig kiezers ingeruild wil zien worden voor
een betere politieke figuur uit het beschikbare arsenaal.

'met een politiek
leider die glad is maar niet liegt' haha :

www.ninefornews.nl/jaar-premier-rutte...
[verwijderd]
0
quote:

Wadloper schreef op 30 augustus 2020 15:02:

[...]

Even googlen op coronadoden per miljoen inwoners.
Amerika en Nederland schelen niet zoveel.
Simpel te vinden.
USA 55% meer en stijgend.
Maar inderdaad simpel te vinden.

luchtschip
1
quote:

Wadloper schreef op 30 augustus 2020 15:12:

[...]

'met een politiek
leider die glad is maar niet liegt' haha :

www.ninefornews.nl/jaar-premier-rutte...

ninefornews is een site met complottheorieën en nepnieuws.

Misschien wat beter om ook eens je licht op te steken bij andere informatiekanalen.

Wadloper
0
quote:

luchtschip schreef op 30 augustus 2020 15:33:

[...]

ninefornews is een site met complottheorieën en nepnieuws.

Misschien wat beter om ook eens je licht op te steken bij andere informatiekanalen.

Hoho luchtschip.
Ik weet dat er sites zijn met verschillende insteek.
Maar als je nou deze keiharde leugens gaat ontkennen(je kan ze overal terughalen) die al duizenden keren zijn herhaald in alle media dan ben je heel erg aan het jokken of je woont niet in Nederland.
Het geld naar de Grieken daar is het allemaal mee begonnen.
Je kunt geen van deze 8 leugens ontkennen ze zijn waar en dat weet je.
Dat het ook op ninefornews staat doet hier niet ter zake, ze zijn alle 8 hartstikke waar en bekend.
Wadloper
0
quote:

gbakl schreef op 30 augustus 2020 16:03:

gewoon negeren die onzin, elke banaan wordt rechtgekletst...
Zo is het gbaki, als je het inhoudelijk niet redt begin je gewoon over onzin en klaar.
Is het zo moeilijk om aan te geven welke van die 8 niet waar zijn.
Nee, dat kun je niet.
gbakl
2
ik ga totaal niet meer in op onzinfiguren als wadloper maar zelfs dat dringt niet door tot
de kleine hersentjes...

wel vervelend voor ze :o)
josti5
1
quote:

luchtschip schreef op 30 augustus 2020 15:33:

[...]

ninefornews is een site met complottheorieën en nepnieuws.

Misschien wat beter om ook eens je licht op te steken bij andere informatiekanalen.

Het is toch wel érg opvallend, dat je je eigen informatiekanalen ophemelt, en die van anderen zonder uitzondering afkraakt...

QED, 6 - 0
Mr. MaVe
0
Nou. Nou nou nou nou nou.
Ik dacht: ik ga eens kijken op een beleggersforum wat ze denken over Trump; van beleggers zou men toch kunnen bevroeden dat ze based zijn.
Wat tref ik echter voornamelijk aan? Een bende gehersenspoelde npc's.
Haha, wat een mop.

Ik begin er niet aan, het is hopeloos.
Juist één aanmerking: de politie is de fysieke manifestatie van de staat, de staat die het geweldsmonopolie heeft in het land. Als je in contact komt met de politie zeg je "Ik houd mijn handen kalm en duidelijk voor u zichtbaar meneer de agent. Ja meneer de agent. Neen meneer de agent. Hier is mijn identiteitskaart meneer de agent. Wat kan ik nog voor u betekenen meneer de agent? Alles in orde? Dag dan, meneer de agent."

Wie die principes niet respecteert moet niet huilie huilie doen als ie de gevolgen daarvan, het geweldsmonopolie van de staat, aan der lijve ondervindt. En als een bepaald soort groep dat meer doet, ondervindt diezelfde bepaald soort groep die gevolgen meer. Simpel.

Toedels!
gnocchi.
0
Als ik het goed begrijpt, dan wil Donald dat als vijandelijke buitenlandse mogendheden hem helpen om gekozen te worden, dat dat niet openbaar gemaakt mag worden.
Link Engels.
hillreporter.com/outrage-on-the-hill-...

Verontwaardiging op de heuvel nadat de directeur van de nationale inlichtingendienst de veiligheidsbriefverkiezingen in het Congres heeft geannuleerd.

BY Brandon Gage 30 augustus 2020

John Ratcliffe, de directeur van de Nationale Inlichtingendienst, heeft alle toekomstige veiligheidsbriefings voor congresverkiezingen geannuleerd en zal in plaats daarvan "inlichtingenproducten" schriftelijk indienen, zoals beschreven in een brief die hij vrijdag naar de Commissies van de Inlichtingendienst van het Huis en de Senaat heeft gestuurd.

Foto door Andrew Harnik-Pool/Getty Images)

Het besluit werd genomen om ,,duidelijkheid en consistentie over het Bureau van de Overeenkomst van de Nationale Intelligentie met het Congres over verkiezingen te verzekeren," Ratcliffe drong aan op wetgevers.

"Ik geloof dat deze aanpak helpt om ervoor te zorgen, voor zover mogelijk, dat de informatie die ODNI aan het Congres verstrekt ter ondersteuning van uw toezicht op de veiligheid van de verkiezingen, buitenlandse kwaadaardige invloed, en de bemoeienis met de verkiezingen niet verkeerd begrepen of gepolitiseerd wordt," schreef Ratcliffe. "Het zal ook onze bronnen en methoden en meest gevoelige informatie beter beschermen tegen extra onbevoegde onthullingen of misbruik."

Ratcliffe's aankondiging werd snel veroordeeld door de leiding van het Huis.

Op zaterdag hebben Spreker Nancy Pelosi (D-CA) en de voorzitter van het Comité van de Intelligentie Adam Schiff (D-CA) de beweging van DNI vernield, met het argument dat het publiek het recht heeft om te weten dat buitenlandse tegenstanders - Rusland, China en Iran - zich opnieuw met de Amerikaanse verkiezingen bemoeien. Rusland blijft echter de grootste externe bedreiging voor de Amerikaanse democratische cohesie, nadat het zijn "actieve maatregelen" in de afgelopen vier jaar aanzienlijk heeft uitgebreid.

"Dit is een schokkende aftocht van zijn rechtmatige verantwoordelijkheid om het Congres momenteel op de hoogte te houden, en een verraad aan het recht van het publiek om te weten hoe buitenlandse mogendheden onze democratie proberen te ondermijnen," zeiden Pelosi en Schiff in een verklaring. "Deze inlichtingen behoren toe aan het Amerikaanse volk, niet aan de agentschappen die zijn bewaarder zijn. En het Amerikaanse volk heeft zowel het recht als de noodzaak om te weten dat een andere natie, Rusland, probeert te helpen beslissen wie hun president moet zijn."

"Het ODNI had medio september gevraagd om de inlichtingencommissies en het hele Amerikaanse Huis van Afgevaardigden in te lichten en heeft nu die briefings geannuleerd. Dit is beschamend en toont aan dat de Trump Administration, die slechts weken voor de verkiezingen komt, bezig is met een gepolitiseerde poging om verkiezingsgerelateerde informatie achter te houden voor het Congres en het Amerikaanse volk op het exacte moment dat er meer transparantie en verantwoording moet worden afgelegd. Dit houdt zowel het Amerikaanse volk als het Congres in het ongewisse, wanneer beiden de informatie nodig hebben," zeiden ze.

"In plaats van transparantie heeft de Trump Administration, inclusief President [Donald] Trump, National Security Advisor Robert O'Brien en Directeur van National Intelligence John Ratcliffe, al geprobeerd om een vals verhaal over de gelijkwaardigheid van de belangen van verschillende naties in de Amerikaanse verkiezingen en het beleid te promoten. De doelen en acties van Rusland, China en Iran zijn niet hetzelfde. Slechts één land-Rusland onderneemt actief een waaier van maatregelen van ondermijning de presidentià "le verkiezing en om het resultaat te beveiligen dat het Kremlin zoals het best het dienen van zijn belangen ziet," de leiders gingen verder.

"Wij verwachten dat de Administratieve en Inlichtingendiensten ons volledig en nauwkeurig op de hoogte houden en de briefings hervatten. Als zij niet bereid zijn om dit te doen, zullen wij het volledige scala aan instrumenten die het Huis ter beschikking staan om naleving af te dwingen, in overweging nemen".

Vorige week heeft de Inlichtingencommissie van de Senaat haar bevindingen uit het jarenlange onderzoek naar de connecties van Donald Trump met Rusland in 2016 en haar samenwerking met het complot van het Kremlin om de Democraat Hillary Clinton schade toe te brengen en het presidentschap uit te handen te geven. Het onderzoek van de Senaat, geleid door Republikeinen, was veel onthullender dan het rapport van Special Counsel Robert Mueller's over de Russische inmenging in de verkiezingen van 2016, dat weliswaar verpletterend was, maar sterk gepolitiseerd en zwaar bewerkt werd door procureur-generaal William Barr.

Trump, aan de andere kant, beschuldigde Democraten van het zijn van lekkers.

"Of het nu Shifty Schiff was of iemand anders - ze lekken de informatie voordat het binnenkomt, en wat nog erger is, is dat ze de verkeerde informatie lekken, en hij werd er moe van, dus hij wil het in een andere vorm doen omdat je lekkers hebt in de commissie, en natuurlijk, lekkers die slechte dingen doen," Troef zei op zaterdag. Hij voegde toe dat het "waarschijnlijk niet eens legaal is om te lekken, maar we zullen dat apart onderzoeken."

President Trump over de DNI-verkiezingsveiligheidsbriefings: "Of het nu Shifty Schiff was of iemand anders - ze lekken de informatie voordat het binnenkomt... Je hebt lekkers in het comité." pic.twitter.com/6umZn9Zx8h

- The Hill (@thehill) 29 augustus 2020

Trump herhaalde toen dat de Democraten "de informatie lekten zoals die binnenkwam." Maar zoals gebruikelijk voor Trump, bood hij geen bewijs aan om te bewijzen...
gnocchi.
0
Toen Trump vandaag zijn golfbaan opreed, was er een rij nepgrafstenen die naar iemand leidde die verkleed was als Magere Hein met een bord met de tekst '183K'.

twitter.com/funder/status/13000987091...
gbakl
0
ik vind ook dat je na 7 kogels in je rug tegen de kinderen op de achterbank moet zeggen
zie je wel dit krijg je ervan als je zwart bent en niet kruipt voor de politie.

dan moet je vooral niet huilie, huilie doen....
je leeft tenslotte in een politiestaat...de VS.

Pffffffffff...
Ijsbeer
0
quote:

gbakl schreef op 30 augustus 2020 18:53:

ik vind ook dat je na 7 kogels in je rug tegen de kinderen op de achterbank moet zeggen
zie je wel dit krijg je ervan als je zwart bent en niet kruipt voor de politie.

dan moet je vooral niet huilie, huilie doen....
je leeft tenslotte in een politiestaat...de VS.

Pffffffffff...
Was niet in de tijd van Obama en clinton en Bush.
Daar schoten ze scholen leeg en niet een wapenverbod.
Wie ligt daar van wakker.

wapen verbod moet er komen daar.
En gebaki voor president.

gnocchi.
1
Donald Trump tilt zijn wreedheid naar een heel nieuw niveau

Ron Leshnower | 12:01 uur EDT 30 augustus 2020
Palmer-rapport »Analyse

Hoewel er zoveel mis is met Donald Trump als leider en persoon, is misschien wel de meest verontrustende eigenschap van Trump zijn wreedheid. De wreedheid van Trump is niet beperkt tot een incidentele belediging of een harteloze minachting voor anderen die als onvermijdelijk of onbeduidend kan worden gesponnen en vervolgens onder het tapijt kan worden geveegd. Trumps wreedheid is een nodeloos sadisme dat een onverzadigbare honger naar perversiteit voedt. Nu Trump het einde nadert van zijn eerste - en wat moet zijn laatste - termijn zijn, leren we steeds gruwelijkere details.

Sinds Trump aantrad in 2017, blijft er bewijs lekken over de mate van Trumps verlangen om andere mensen pijn te doen als onderdeel van zijn harde immigratiebeleid. Volgens een nieuwe rapportage van The New York Times, op 22 oktober 2018, dezelfde dag dat Trump 'extreme actie' eiste tegen migrantencaravans, riepen topambtenaren van Homeland Security een vergadering bijeen om voor te stellen een nieuw 'hittestraal'-wapen te ontketenen tegen gezinnen die nader de grens die zonder waarschuwing een ernstig branderig gevoel geeft.

Hoewel dit hittestraalplan naar verluidt sommige aanwezigen schokte en gelukkig nooit werd geïmplementeerd, is het nog een ander voorbeeld van hoe de regering-Trump zich achterover buigt om zijn harteloze, zielloze baas te plezieren. Dit volgt op eerdere duistere onthullingen, zoals Palmer Report meldde, waaronder een vileine wensenlijst die Trump had voor zijn grensmuur, waaronder het schilderen van de metalen latten 'plat zwart' (tegen grote kosten van de belastingbetaler) om de handen van klimmers te verbranden en scherpe punten aan de muur toe te voegen. top om ervoor te zorgen dat de handen van succesvolle klimmers worden gescheurd.

Miles Taylor, die onder Trump diende als voormalig stafchef van Homeland Security, heeft onlangs zijn betrokkenheid bij de gruwelijke plannen van Trump aan de kaak gesteld en de Republikeinen aangespoord om een ??einde te maken aan deze waanzin door op Biden te stemmen. Zoals Taylor deze week aan Noticias Telemundo vertelde, ging het beleid van Trump om het gezin te scheiden echt over de wreedheid. 'Ziekelijk wilde de president het met opzet nog een keer doen om de kinderen bij de ouders weg te houden', zei hij.

Een item dat trots ontbreekt in Joe Biden's decennialange staat van dienst van openbare dienstverlening is brutale wreedheid, en het is onmogelijk voor te stellen dat het ergens in een Biden-administratie een plaats zou hebben. In een radiotoespraak 80 jaar geleden zei president Franklin D. Roosevelt tegen de Amerikanen: “Menselijke vriendelijkheid heeft nooit het uithoudingsvermogen of de vezels van een vrij volk verzacht. Een natie hoeft niet wreed te zijn om hard te zijn. " We moeten op 3 november in recordaantallen stemmen, zodat we vanaf 20 januari opnieuw kunnen bewijzen dat FDR gelijk heeft.
gnocchi.
0
"'Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen een vaccin vertrouwen als de president zegt dat de diepe staat erachter zit?' zei een hoge ambtenaar. "

twitter.com/grantstern/status/1300116...
gnocchi.
0
Scaramucci: ik kreeg 50.000 nieuwe Twitter-volgers nadat Trump me een verliezer noemde

DOOR Todd Neikirk 30 augustus 2020

Anthony Scaramucci was op een gegeven moment erg belangrijk voor het politieke fortuin van Donald Trump. De financier hielp om een ??beetje glans toe te voegen aan de vaak chaotische campagne van de president. Scaramucci werd beloond met een baan van Trumps Director of Communications, hoewel hij het in die functie maar 11 dagen volhield.

Sinds dat vuren is de relatie tussen de twee mannen uiteengevallen en het duo slaat elkaar vaak dicht via Twitter. Scaramucci zegt echter dat de slobkousen alleen zijn zaak helpen. Nadat Trump hem begin augustus een verliezer noemde, zegt de voormalige Trump-medewerker dat hij 50.000 nieuwe Twitter-volgers heeft gekregen.

Scaramucci maakte de opmerkingen tijdens een optreden op MSNBC. Hij vertelde gastheer Zerlina Maxwell:

"Dus wat ik heb ontdekt, is dat er eigenlijk een Michael Cohen-axioma is. Toen je [Trump] met kristalheldere duidelijkheid en waarheid raakte, was ik laatst op een show en ik zei dat je tegen december 180.000 doden, 200.000 tot 300.000 doden had, hij heeft de economie vernietigd, en we hebben er 31 miljoen mensen werkloos. Hij wordt gek en begint tweets op je af te vuren. Wat hij natuurlijk deed, en ik krijg 50.000 Twitter-volgers extra. Het punt dat ik wil maken, is dat dit is wat we moeten doen om hem te verslaan. Je moet op hem schieten met een kristalheldere helderheid van wat er gaande is. "

De voormalige vriend van de president gaf ook advies om verder onder zijn huid te kruipen. "En je kunt het Tim O'Brien vragen, Omarosa [Manigault]," zei Scaramucci. 'Hij zal beginnen uit te rollen als die oude typemachinelinten. We kunnen dat doen, maar we moeten hem nu heel hard slaan. "
70.747 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 ... 3534 3535 3536 3537 3538 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,02  -0,77  -0,09%  24 apr
 Germany40^ 18.086,70 -0,01%
 BEL 20 3.883,83 -0,18%
 Europe50^ 4.990,80 +0,02%
 US30^ 38.353,31 0,00%
 Nasd100^ 17.524,13 0,00%
 US500^ 5.072,39 0,00%
 Japan225^ 37.998,76 0,00%
 Gold spot 2.318,46 +0,10%
 EUR/USD 1,0702 -0,01%
 WTI 82,90 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +24,31%
ASMI +10,99%
BESI +4,08%
NX FILTRATION +3,85%
TomTom +3,80%

Dalers

ALLFUNDS GROUP -11,00%
ING -5,96%
Flow Traders -2,94%
WDP -2,89%
RELX -2,04%