Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slot: Uniek dit met VS dicht

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mrx77 7 september 2020 18:58
    Helaas is zijn terugblik erg mager...Ik en de meeste beleggers weten hoeveel achterstand de aex staat tov wallstreet...check dow jones die staat bijna op ATH en wij zitten nog te modderen met lagere niveaus..Het is overduidelijk dat onzebeurzen fljnk achterliepen en nu kwam de aap uit de mouw dat SOFTBANK hierachter zat die koersen van wallstreet aan het opblazen was. De analisten hierzich zelf wijs maken dat het door de dalende dollar kwam. Ik vind echt dat ze hun fouten een keer moeten erkennen voor de foute conclusies en af en toe verder moeten zoeken naar analyses zoals politieke kwesties of partijen die de markten beinvloeden cq manipuleren..Dit heeft niets met fundamenteel en technische analyse meer te maken...Dit zijn grootmachten zoals softbank die POKER SPELEN en vervolgens ALLIN gaat. Dit verklaarde dus dat aex flink achterbleef en europese indices kmdat softbank op it in usa allin ging...daardoor gingen onze koersen niet omhoog.
  2. Mrx77 7 september 2020 19:03
    Morgen zeggen de analisten hier als we morgen dalen dat ze niet weten waarom de koersen gisteren hard zijn gestegen en dat hij logisch vind dat dekoersen lmlaag gaan met onzekerheden zoals verkiezingen trukp en corona. Dit verhaal dekt altijd de lading ook als aex op 200 staat komen ze met zelfde verhaal aankloppen. Helaas ontbreekt het besef dat onze aex bijna 20.procent daling op huidige niveau hiermee groot voorschot heeft genomen op slecht nieuws....enwallstreet trekt al maandenlang niets aanvam corona en trump verkiezingen, maar voor europa wordt dit ook als excuus aangegrepen.
  3. createmonnie 7 september 2020 20:02
    Niet alleen Softbank joeg de aandelenprijzen op. Ook particuliere beleggers hebben miljarden geïnvesteerd in opties. Daarnaast mag je niet vergeten dat Amerika de meeste technologie bedrijven heeft met een beursnotering. Hoeveel technologische bedrijven hebben wij?? Ze zijn op twee handen te tellen. Daarnaast zijn van de kleine fondsen hun omzet niet eens van walhalla niveau... Stop met jammeren over het verschil met Amerika en kijk naar de feiten.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links