Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen New York gemengd het weekend in

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Bergen 12 september 2020 01:07
    "De topman van Nikola verweerde zich tegen de beschuldigingen dat het bedrijf was gebouwd op leugens, maar beleggers leken een inhoudelijke weerlegging te missen. Het aandeel zakte 14,5 procent."

    Waaruit blijkt dat, AFN? Hoeveel beleggers zijn daarover ondervraagd? Of maar gewoon copy-paste?
  2. DerksVisie 12 september 2020 02:17
    quote:

    bergen333 schreef op 12 september 2020 01:07:

    "De topman van Nikola verweerde zich tegen de beschuldigingen dat het bedrijf was gebouwd op leugens, maar beleggers leken een inhoudelijke weerlegging te missen. Het aandeel zakte 14,5 procent."

    Waaruit blijkt dat, AFN? Hoeveel beleggers zijn daarover ondervraagd? Of maar gewoon copy-paste?
    Je moet echt wegwezen uit Nikola aandelen. Ik heb exact hetzelfde meegemaakt bij een ander bedrijf. Eerst een dom bestuur van een grote corporatie ompraten om te investeren in hun bedrijf en daarna komt er een gigantische waarschuwing van iemand die zijn research heeft gedaan. Aandeel ging van 5 naar 22 dollar en daarna dus helemaal naar de 1.
  3. forum rang 7 jan de vakman 12 september 2020 12:07
    Tesla die wel op een goede wijze zaken doet met de chinesio's vaart er wel bij,europese trumpianen krijgen waarschijnlijk straks een chinese tesla,muskje is een geweldige slimmerik en dat moet ook wel,want de volkswagen id3 word een geweldige concurrent,voor mijn beursje is die ontwikkeling gunstig want de elektrische auto's maken van veel meer chipjes gebruik voor hun accelleratie en elektrisch remmen dan brandstofcarren,ook de nieuwste generatie 4 spanningsloks zijn weer 20% zuiniger dan hun voorgangers door zeer geavangeerde superchips,die hun versnellen en genererend remmen regelen.
    Zo maar een paar voorbeelden van snel oplopend chipgebruik,daarom verwonderd het mij dat Paultje van iex steeds negatiever over de chippies schrijft,van de week noemde hij bij de cijfers van de taiwannese chipreus,bijv asml niet meer koopwaardig omdat hij op een koers/winst verhouding van 27 staat,te duur,wie de historie een beetje kent weet dat asml vaak zat op een k/w van boven de 30 heeft gestaan,wie toen heeft gekocht,staat nu op een megawinst,daarom beviel mij de visie van de analisten van Brian Garnier 1000x beter,zij zagen wel hoe goed de chippers,sektor breed door de corona crisis kwamen en giga vooruitzichten hebben,zij vonden de hele sektor royaal koopwaardig en asmi met stip,dat resulteerde gelukkig in een groene koersreaktie,waardoor het weekverlies minimaal werd,besi gooide zijn aanvankelijke winst weer weg en werd nog 1centje meer waard gisteren,maar op weekbasis liet hij een stevige veer hij leverde 1,33% in,wie weet,als de oogjes van meerdere analisjes opengaan en zij hun huiswerk goed doen dan krijgen we Brian Garnier in het kwardraat,y hope so!!
    De experts bevelen shell en ing aan,maar ik denk dat die in de hoek zitten waar de hardste klappen vallen,als het corona verhaal negatief blijft en daar lijkt het verdacht veel op,al denk ik wel dat er door veel meer testen ook veel meer boven water komt!
    Vandaag heel wat valfruit rapen,door de droogte en de extreme warmte valt er meer dan normaal,die kan je niet bewaren,geen nood,de sint remien stoofperen smaken overheerlijk en leveren ook een aanzienlijke bijdrage in de strijd tegen corona!
    Pharmpje trok zich op aan galapagos,die steigerde na gunstige berichten over 1 van hun medicijnen,bij klein duimpje verwacht ik eerdaags ook zo iets!!
    Morgen,als echte akkerbouwer diep graven in het WOORD,hoe dieper je daarin graaft,hoe heerlijker schatten je opdelft!!
    Maandag hoop ik dat 5g,internet of things en giga smartphone bestellingen mijn geliefde chipjes een enorme boost geven,bij de nieuwe brooker,die easy in zijn naam voert,doen ze verschrikkelijk moeilijk als je niet mee doet met die mobiele terreur!!SJALOOM!!!
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links