Ordina Beheer « Terug naar discussie overzicht

Ordina - September 2020

191 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
K. Wiebes
0
quote:

speeltje schreef op 16 september 2020 16:54:

wie slaat er opeen 250.000 aandelen in?
Waar ze naartoe gingen weet ik niet; maar ik heb wél 'n vermoeden
waar ze vandaan kwamen ;)
www.afm.nl/nl-nl/professionals/regist...

Nog 'n paar van die transacties en de koersdruk is weg.
hvasd2
2
ABM FN-Dow Jones) Ordina gaat voor de Raad voor de Kinderbescherming ICT-opdrachten uitvoeren. Dit maakte de ICT-dienstverlener dinsdag bekend, zonder financiële detail te vermelden.

De opdracht is onderdeel van een grotere mantelovereenkomst voor uitbesteding van ICT-opdrachten ten behoeve van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Het aandeel Ordina liep dinsdag 1,5 procent op.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0
analyse_A3CD
0
Een voorzichtig herstelletje of gaan we hierna dieper, richting 500 in 1e instantie?;-)
K. Wiebes
0
quote:

K. Wiebes schreef op 4 september 2020 14:05:

...Maar vooruit: goed voorbeeld doet goed volgen, zullen we maar zeggen.
www.ordina.nl/raad-voor-de-kinderbesc...
pietje-2005
0
pietje-2005
0
Wilbar
0
Financieel directeur Ordina vertrekt
Gepubliceerd op 22 september 2020 19:55

NIEUWEGEIN (AFN) - IT-dienstverlener Ordina neemt afscheid van financieel directeur Annemieke den Otter. Zij treedt op 1 januari terug, om aan de slag te gaan bij een internationaal opererend bedrijf. Den Otter trad in 2016 aan als lid van de raad van bestuur en eindverantwoordelijke voor de financiën van Ordina.

Ordina maakte ook bekend dat commissaris Jan Niessen wegens persoonlijke omstandigheden terugtreedt als lid van de raad van commissarissen. Hij maakte sinds 2015 deel uit van de toezichthoudende raad.
Wilbar
0
WIJZIGINGEN SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR EN RAAD VAN COMMISSARISSEN ORDINA N.V.
22 sep 2020

Nieuwegein, 22 september 2020 – Annemieke den Otter treedt per 1 januari 2021 terug als lid van de Raad van Bestuur/Chief Financial Officer (CFO) van Ordina N.V. Zij is sinds 2016 lid van de Raad van Bestuur van Ordina. Annemieke den Otter zal haar carrière als CFO en lid van de Raad van Bestuur buiten de IT-sector vervolgen bij een internationaal opererend bedrijf.

Annemieke den Otter over haar vertrek: “Ik heb met veel plezier deel uitgemaakt van het transformatieproces dat een aantal jaren geleden bij Ordina in gang is gezet. Dat heeft geresulteerd in een sterk bedrijf met goede professionals die in teams onze klanten helpen de uitdagingen in hun sector voor te zijn. Het resultaat hiervan zijn tevreden medewerkers, loyale klanten en bovenal een sterke uitgangspositie naar de toekomst. Dit creëert een natuurlijk moment voor mij om terug te treden als lid van de Raad van Bestuur/CFO van Ordina en een nieuwe uitdaging elders aan te gaan.”

Johan van Hall, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Wij zijn Annemieke zeer erkentelijk voor alles wat zij gedurende de afgelopen jaren voor Ordina heeft betekend en haar waardevolle bijdrage aan de strategische heroriëntatie. Mede door haar inspanningen is Ordina nu een financieel robuust bedrijf. We vinden het jammer dat ze vertrekt en wensen haar veel succes in het verdere verloop van haar carrière.”

De Raad van Commissarissen van Ordina N.V. deelt tevens mee dat Jan Niessen vanwege persoonlijke omstandigheden per direct terugtreedt als commissaris van de vennootschap. Jan Niessen maakte sinds 16 november 2015 deel uit van de raad. De Raad van Commissarissen betreurt het dat Jan Niessen terugtreedt.

Jan Niessen: “Ordina heeft een aantal jaren geleden een groot veranderingsproces in gang gezet. Dit heeft geleid tot een stabiel en winstgevend bedrijf dat goed gepositioneerd is voor de toekomst. Als lid van de Raad van Commissarissen heb ik hier met veel genoegen onderdeel van uitgemaakt.”

Johan van Hall, voorzitter van de Raad van Commissarissen over het aftreden van Jan Niessen: “Jan heeft vijf jaren onderdeel uitgemaakt van onze raad en hieraan waardevolle bijdragen geleverd. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor hetgeen hij voor Ordina heeft betekend en bedanken hem zeer voor zijn inzet en grote betrokkenheid.”
www.ordina.nl/wijzigingen-samenstelli...
pietje-2005
1
Jammer voor Jan Niessen, vanwege de persoonlijke omstandigheden.
Voor de CFO op naar een nieuwe ster, dan , voor volgend jaar, en Annemiek den Otter bedankt en veel succes verders.
Vond haar met de cijferdagen erg goed overkomen, altijd; we gaan haar dan eind oktober nog horen bij de Q3-update.
Neem aan dat het niet van invloed zal zijn op de koers of het reilen en zeilen bij Ordina, waar alles prima in de steigers staat en functioneert ;-)
pietje-2005
0
Mogge, allemaal.
Mini-plukkie erbij en hopen op meer op dit Jupiler-dagje ;-).
Algemeen sentiment goed ?
Succes
analyse_A3CD
0
Met alle veranderingen, staat de koers toevallig in het rood, of is dit niet toevallig? Leven is veranderen en daar hoort dit toevallig bij!;-)
pietje-2005
0
Dacht eigenlijk, buiten het nieuws van gisteren, dat Ordina nog wat verder zou zakken richting 2,35 en zodoende wat plukkies extra te laden.
De plank, waarvan ik nog een hoekie verkocht had, is weer terug op de standaard buiging ;-)
Maar, we sputteren alweer omhoog, lijkt het ;-)
Toch maar blijven loeren, haha.
Ook prima, natuurlijk ! ;-)
Succes
analyse_A3CD
0
Het is magertjes vandaag, zowel qua koersvorming alswel volume! Het is toch zo erg, die verandering?
A. Beets
0
Jan Niessen weg en =per direct= is toch een heel raar verhaal.... Je zou dat pas doen nadat je je aandelen stake verkoopt... Als grootste aandeelhouder blijf je in de RvC zitten... behalve als je je aandelen verkoopt. Wat is hier aan de hand?
A. Beets
0
Als het allemaal zo persoonlijk is... Waarom dan geen bericht bij Acomo? Daar blijft hij blijkbaar gewoon zitten....
speeltje
1
191 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0