Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Core Labs geeft voor 60 miljoen dollar obligaties uit

Lees over dit aandeel ook

  1. 11 jan Euro doet stapje terug
  2. 25 jul Tegenvallende daling Duitse Ifo index 1

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 17 oktober 2020 11:45
    Core labje heeft natuurlijk net zo'n snoekduik als shell gemaakt,het aandeel is best een waagstuk in deze barre tijden.
    Ondanks alle narigheid kon ik toch het aexje opnieuw verslaan van de week, die noteerde een plusje van 0,2%, ik kon dankzij mij Almaar Snellere Maximale Idool een plus van 0,7% in het weekboek noteren,besi die komende week met cijfers komt stuitert op en neer, maar eindigd steeds met neer.
    Op de weekstaat van de aex had natuurlijk asml met een + van 22% moeten staan en niet het drama aandeel unibal, asml werd voor zijn schitterende, glasheldere cijfermateriaal en mega orderboek beloond met een weekplusje van 0,76%
    Onze super oranje vorst en zijn geliefde Maxima ontvluchtte een code oranjeland, naar een code geel land en kreeg vervolgens een rode kaart,zo gaat dat nu,ook onze prachtige vorst maakt wel eens een inschatingsfoutje, wie niet? het was trouwers niet het enige foutje, hij had nooit met dat smerige regerings duiktuig naar griekeland moeten gaan, maar majestueus met de koninklijke trein, ik ben heel de week, dankzij mijn geavanceerde chippies in mijn terugkijk kastje en beeldscherm op vakantie geweest in zwitserland, oostenrijk, 2x in het breedspoorland portugal en als laatste in ons goede vaderland,de presentator liet ook een steekje vallen,de 2 plan vtjes van talbot noemde hij het onovertroffen materieel 54, de hondekoppen gebouwd door ons prachtige werkspoor,de flop van de 20e eeuw was het sluiten van dit mega mooie spoormaterieel bouwbedrijf!
    Vanmorgen heb ik me zelf ook een rode kaart bezorgd in de vorm van nog een maal soeptomaten, prima voor ons zwaar belaste hart, toch denk ik dat er na de hete zomer een strenge winter gaat volgen, hoewel de boeings weer mogen gaan vliegen,hij werd als kooptip gegeven van de week, denk ik dat de steeds naar het noord oosten draaiende wind het raadzaam maakt om aandelen in de schaatsfabrieken te kopen!
    Morgen mogen we weer 1 keer met een 1/2 ploegje en beperkt zingen in het heerlijke HUIS van de HEERE verschijnen, het zingen zal voor de urkers wel moeilijk zijn, eerst blokeerde macron hun milieu vriendelijke vistechniek, nu betwist borisje trump hun veel gebruikte visgronden, ook windmolenparken tasten hun boterham aan, alle reden om ps42 vs 2 op het bord te zetten voor deze dierbare zangvrienden.
    Maandag ziet hopenlijk borisje in dat samenwerken bestaat uit geven en nemen,niet europa de lasten en hij de lusten,het beursje zal er wel bij varen!! SJALOOM!!!
  2. forum rang 6 Ronald Engels 19 oktober 2020 01:07
    Bravo Jan de Vakman,

    Prachtig commentaar, heerlijk land Zwitserland, mijn persoonlijke favoriet, heb er god-zij-dank lang gewoond en gewerkt, de rijkste tijd van mijn leven zowel geestelijk als financieel als menselijk.

    En ja het wordt koud in alle winters de komende 35 jaar, Solar Minimum, Cosmic Rays Cloud Seeding Maximum, wetenschappelijke informatie die de KNMI`s van onze wereld tot mijn verbazing bewust niet willen volgen en weten, waarom???

    Wat de Elfstedentocht betreft: "It gaot ON" in 2021, 2022 en/of 2023!

    M.v.g. uit het Groene Land van Hulst.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links