Bols (Lucas Bols N.V.) « Terug naar discussie overzicht

Lucas Bols - 2020

311 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » | Laatste
Nel
0
Kan je einde van de week weer spreken van een pump and dump week!
Door het hoge volume zitten er wel weer LT beleggers in.

Broer Konijn
0
quote:

I need a dollar schreef op 6 oktober 2020 08:47:

[...]

Dank, ik had de merken al bekeken, maar er zit werkelijk niets tussen wat ik zou drinken of kopen. En veel merken hebben een keur aan vergelijkbare concurrenten waarbij het mij niet duidelijk is waarom ik een Damrak Gin zou drinken ipv een uit het VK.
Laat staan als je bv aan de Spaanse Costa een cocktail staat te shaken. Dan gaat het om prijs of onderscheidende merk waar niemand onderuit komt. (Bacardi o.i.d) passoa en pisang zijn wel unieke drankjes zonder concurrent, maar twijfel of het nog wel volop gedronken wordt.

Waarom waren er in 2014 zoveel schulden opgebouwd dat het in 2015 naar de beurs wilde gaan om die schulden af te lossen? ziet het bedrijf zelf wel perspectief voor de lange termijn?

Ik zie het (Nog) niet, ik blijf er vanaf.
Fair enough. Als je de merken niet ziet zitten en/of weinig vertrouwen hebt in de cocktailmarkt moet je het zeker niet doen.

Ik heb wel vertrouwen in de business, het management en de productontwikkeling. Deze gaat met of zonder Corona weer een mooie cashflow en dividend opleveren.

Mooi vergelijkbaar voorbeeld vandaag is PostNL. Dat was ook over en uit, oude aflopende business enzovoort, enzovoort...... Blijkt toch door interne en externe ontwikkelingen behoorlijk anders te liggen. Ik kocht ze rond de €1,20 en ontvang komende jaren een heel mooi dividend. Zo zal het bij LucasBols ook gaan.

www.lucasbols.com/about-us/lucas-bols...

Vriendelijke groet en proost, Broer Konijn
Broer Konijn
0
Quote 500-lid jaagt beurskoers Bols omhoog
Het aandeel Lucas Bols sloot maandag 15 procent hoger. Aanleiding? Overnamefantasieën die aan tafel bij Harry Mens werden geuit door Janette Buitenkamp van Aberfeld International Vermogensbeheer. Buitenkamp wees op Enix dat zijn belang had uitgebreid naar 15 procent. Enix is het investeringsvehikel van Quote 500-chocoladebaron Fons Walder. Walder is getrouwd met Corrine de Kuyper, telg van de destilleerdersfamilie. Walder ontkent tegenover FD echter interesse te hebben in een overname en zegt voor de lange termijn te investeren.

www.quotenet.nl/nieuws/a34279450/nieu...
[verwijderd]
0
Op het KBO in België kan je zien dat Enix (BE0445.243.163) bij het afsluiten van het laatste boekjaar +- € 220 miljoen op de rekening heeft staan.
Hiermee kunnen ze Bols gemakkelijk kopen.
Los daarvan is zo'n aandeelhouder is een zegen voor BOLS (als tegengewicht voor Nolet).
voda
0
Pallini Limoncello voegt 3,5 miljoen dollar toe aan jaaromzet Lucas Bols
08:04
*Lucas Bols gaat distributie in VS doen
08:04
*Lucas Bols voegt Pallini Limoncello toe aan portfolio

bron Binck
voda
0
Lucas Bols voegt Pallini Limoncello toe aan portefeuille

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Lucas Bols NV
7,96 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Lucas Bos heeft een overeenkomst getekend met het Italiaanse Pallini voor de Amerikaanse distributie van het merk Pallini Limoncello. Dit maakte de Nederlandse destillateur maandag voorbeurs bekend.

Vanaf half december zal Lucas Bols de distributie in de VS verzorgen. De verwachting is dat dit op jaarbasis circa 3,5 miljoen dollar zal toevoegen aan de omzet in Amerika. Ook zal de overeenkomst een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat, voorziet Lucas Bols.

Het contract heeft initieel een looptijd van vijf jaar, afhankelijk van het behalen van een aantal doelstellingen.

Pallini is een Italiaans familiebedrijf dat in 1875 werd opgericht in Abruzzo. Pallini Limoncello is een internationaal merk met een aanwezigheid in meer dan 45 landen. De VS is de grootste markt voor Pallini Limoncello.

Topman Huib van Doorne sprak in een toelichting de verwachting uit “met onze horeca-expertise waarde te kunnen toevoegen aan het merk, terwijl de operationele hefboomwerking van ons distributienetwerk zal worden vergroot”.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
I need a dollar
0
Scheef ik niet op 5 oktober op dit forum dat Limoncello meer toekomst heef? Leest de directie hier mee ofzo?
pallini is zeker niet verkeerd. Echter is Limoncello zoals bij veel andere drankjes Het geval is heel makkelijk te maken en vaak wordt het door de grote fabrikanten op niet ambachtelijke wijze gemaakt en mist het echt de plank wat betreft echte goede Limoncello.

Waarom maken ze niet zelf een top Limoncello? Op zich als ze de processen kunnen verbeteren bij Pallini hebben ze gelijk een goede merknaam.
[verwijderd]
0
Een logisch gevolg van de overname van Castle Brands door Pernod Ricard afgelopen jaar.

Castle Brands had Pallini Limoncello sinds 2003 in haar portfolio opgenomen en men had in 2015 het distributiecontract in de US met 5 jaar verlengd. Dat contract loopt in december 2020 dus af.

Aangezien Pallini Limoncello geen toegevoegde waarde voor Pernod Ricard heeft, verlengt men het contract niet.
[verwijderd]
0
Er heeft een pump en dump plaatsgevonden bij Lucas Bols. Met een mediabericht en volume zijn veel particulieren in Lucas gaan investeren. Ik heb van dat moment gebruik gemaakt om mijn aandelen te dumpen. Het risico van Lucas is hoger nu er meer maatregelen zijn genomen.
In vergelijking met Lucas Bols zijn er enkele buitenlandse bedrijven gunstiger gewaardeerd en gepositioneerd. Avoid.
[verwijderd]
0
quote:

uKaspersky schreef op 18 oktober 2020 23:45:

Ik heb van dat moment gebruik gemaakt om mijn aandelen te dumpen. Het risico van Lucas is hoger nu er meer maatregelen zijn genomen.
Tsja, je moet kopen en niet verkopen als er bloed door de straten loopt.

Ik neem aan dat je met een riant verlies bent uitgestapt, gezien je "dumpen"?

fc

[verwijderd]
0
Lucas Bols heb ik een paar keer winst gemaakt met kleine swingtrades van een paar procent.
En een iets grotere positie had ik gekocht op 8,40 en verkocht rond de 8,20.
Royal Dutch Shell staat meer onder water, maar die wacht ik de komende jaren af.
Er is zelfs een positie waar ik nu 10+% in de min op sta, waar ik posities aan ga toevoegen. Gebaseerd op resultaten en de prijs. Het risico voor Lucas is naar mijn mening hoger door de maatregelen. Sligro had ik gekocht op 13,xx euro en verkocht op 16,xx euro ook door de maatregelen.
Risk management is important.
[verwijderd]
0
Na een vaccin en bij het afnemen van de maatregelen verwacht ik dat Lucas Bols uiteindelijk zal herstellen richting een koers van 13,00 euro. Een forse stijging ten opzichte van nu, maar op dit moment te veel risico in verhouding met de koers ten opzichte van andere bedrijven die constant blijven groeien.
Broer Konijn
0
Afzet China en VS stemt Rémy Cointreau iets positiever
Gepubliceerd op 20 oktober 2020 08:51 | Views: 65 | Onderwerpen: China, Verenigde Staten

Gerelateerde instrumenten
Lucas Bols 19 okt
7,90 0,00 (0,00%)

Rémy Cointreau 19 okt
157,30 0,00 (0,00%)

PARIJS (AFN) - De Franse drankenproducent Rémy Cointreau is iets positiever over zijn prestaties in de eerste helft van zijn gebroken boekjaar. Nog altijd zal sprake zijn van een stevige daling van de operationele winst, maar minder fors dan eerder voorspeld. Dit komt vooral door beter dan verwachte verkopen in China en de Verenigde Staten.
Rémy Cointreau rekent nu op een winstval van een kwart tot 30 procent in de zes maanden tot en met september. Eerder ging de maker van onder meer cognacmerken Rémy Martin en Louis XIII uit van een daling van de winst met 35 tot 40 procent. Onder meer de cognacverkopen toonden herstel. Deze vielen in het tweede kwartaal nog wel iets lager uit dan een jaar eerder. Maar dat staat in geen vergelijking met het eerste kwartaal toen sprake was van een daling van de verkopen met bijna 40 procent.
De beter dan verwachte prestaties van het Franse concern in China en VS passen in het bredere beeld in de drankensector. Eerder zei branchegenoot Pernod Ricard een verbetering te zien in de vraag in onder meer de Verenigde Staten en West-Europa, vooral door thuisdrinkers. Voor het hele jaar rekent Pernod Ricard op een winstval van 15 procent.
Apae
0
19 November halfjaarcijfers, tot die tijd radiostilte (closed period).
De nieuwe sluiting van de horeca is natuurlijk niet gunstig, en ik verwacht geen mooie cijfers. De markt ook niet, gezien de koers...
aextracker
0
In de koers lijkt al redelijk veel ellende te zijn verwerkt van afgelopen jaar, dus 's even de boeken induiken komende week om een positie te overwegen.
Had ze ooit vroeger al in porto en heb er toen een leuk rendement mee gemaakt.
Bovendien blijkt sterke drank een vrij recessie bestendige voedingscomponent, triest maar waar ! Daar waar velen in de ellende zitten blijkt een borrel op z'n tijd een prettige remedie om even wat vreugde te laten ontspruiten aan de gedachten, gevoedt van buiten, zoekend naar de lol van binnen :) Op Euro 7 niet veel meer van de koers over. Maar toch even naar de onderliggende waardes kijken, voor ik erin stap.

L'histoire ce repete zeggen de fransen dan :).
Broer Konijn
0
Systemen Campari en Capcom getroffen door ransomware
vrijdag 6 november 2020, 09:48 door Redactie

Systemen van de Italiaanse drankenproducent Campari en de Japanse gameontwikkelaar Capcom zijn getroffen door ransomware. Eerder deze week meldde Campari dat het doelwit van een malware-aanval was geworden. Om de verspreiding van de malware te stoppen werden verschillende systemen geïsoleerd, wat tot een tijdelijk uitval van de it bij de drankenproducent leidde.

Verder stelt Campari in een verklaring dat het bezig is om de getroffen systemen op te schonen en te herstarten, zodat het zo snel mogelijk de activiteiten kan hervatten. Het onderzoek naar de aanval is nog gaande, maar het bedrijf verwacht dat de tijdelijke it-uitval geen wezenlijke financiële impact zal hebben (pdf).

Gameontwikkelaar Capcom kwam deze week ook met een verklaring dat een derde partij op systemen, waaronder mail- en fileservers, had ingebroken. Daarop besloot het sommige onderdelen van het interne netwerk uit te schakelen. Er zijn geen aanwijzingen dat er gegevens van klanten zijn buitgemaakt en ook zou de aanval geen impact hebben gehad op het kunnen spelen van de games van de ontwikkelaar.

Een beveiligingsonderzoeker genaamd "Pancak3" laat weten dat beide bedrijven zijn getroffen door de Ragnar Locker-ransomware. De onderzoeker de ransomware-exemplaren die tegen Campari en Capcom werden ingezet met Bleeping Computer en ZDNet. In de losgeldboodschap van de ransomware worden beide bedrijven apart genoemd.

De aanvallers claimen ook dat ze bij beide bedrijven data hebben buitgemaakt. In het geval van Capcom zou er één terabyte aan data zijn buitgemaakt, terwijl het bij Campari om twee terabyte aan data zou gaan. Als de bedrijven het gevraagde losgeld niet betalen dreigen de aanvallers de gestolen data openbaar te zullen maken.

Hoe de systemen besmet konden worden is niet bekend. Volgens antivirusbedrijf Sophos maakte de groep achter de ransomware in het verleden gebruik van slecht beveiligde RDP-verbindingen van bedrijven om toegang tot netwerken te krijgen en werden managed service providers (MSP) gecompromitteerd om vervolgens klanten van de MSP met ransomware te infecteren.

www.security.nl/posting/676796/System...
aextracker
0
Als je dit leest moet je eerder in beveiligingssoftware gespecialiseerde firma's gaan beleggen :).
[verwijderd]
0
Na een goede rally in andere drank fabrikanten lijkt me dat Bols achterblijft. Moet zeker 10% omhoog en als ik kijk naar de Inbev raket nog wel meer. Ik ben ingestapt
[verwijderd]
0
Staat nu een biedorder van 150.800 stuks op 8.10 euro... Dat is een best grote order lijkt mij!
311 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 09:00
Koers 14,300
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 14,300
Laag 14,300
Volume 1
Volume gemiddeld 6.264
Volume gisteren 433