Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

luchtschip
1

Trump:

“They're getting tired of the pandemic, aren't they? Getting tired of pandemic. You turn on CNN, that's all they cover. COVID. COVID. You know why? They're trying to talk out of voting. People aren't buying it, CNN. You dumb bastards."

video 0:23 minuut
twitter.com/DrEricDing/status/1318285...
Plein777
4
quote:

Wadloper schreef op 19 oktober 2020 18:52:

[...]

Moeilijk he, op inhoud.
Daarom zeg ik hou vol boys ik kan er wel van genieten van deze vasthoudendheid.
Is het dan dat jullie al het enthousiasme voor Trump niet willen zien en van Biden accepteren dat hij nergens ook maar het volk op de been krijgt en geen volledige zinnen kan afmaken.
Lekker man nog 2 weekkies.
Dat wordt een mooie 4e november.
Kom absoluut bij jullie langs vroeg in de morgen.
Dan mag ik daarna jullie commentaar op nog 4 mooie Trump-jaren hier komen bewonderen.

Vindt dit echt een heerlijk draadje.

Fascisten zijn niet welkom bij mij thuis, NOOIT !
gnocchi.
0
Trump lijkt bang om te debatteren

DOOR Timothy Evans 19 oktober 2020

Naarmate het derde en laatste presidentiële debat dichterbij komt, wordt de Trump-campagne nerveuzer. In het weekend publiceerden de media-armen van de New York Post en Fox News in de campagne identieke verhalen waarin werd geprobeerd de integriteit van NBC News's Kristen Welker, die zal modereren, te betwisten.

Vanmiddag schreef de campagneleider van Trump, Bill Stepien, een brief aan de Commission on Presidential Debates en smeekte haar om de debatonderwerpen aan te passen aan de voorkeuren van de president. Welker heeft aangekondigd dat ze zowel Trump als Joe Biden zal ondervragen over COVID-19, Amerikaanse families, ras in Amerika, klimaatverandering, nationale veiligheid en leiderschap. In de brief van Stepien staat dat hoewel die onderwerpen "de moeite van het bespreken waard zijn, slechts een paar ervan zelfs betrekking hebben op buitenlands beleid" en "ze allemaal uitvoerig werden besproken tijdens het eerste debat dat president Trump won van moderator Chris Wallace en kandidaat Joe Biden. " Stepiens brief noemt geen bron om te verklaren dat Trump het eerste debat won, noch hoe hij precies concurreerde met Wallace.

Onze brief aan de BDC (Biden Debat Commissie) pic.twitter.com/ZsY5JfMbT7

- BillStepien (@BillStepien) 19 oktober 2020

Het aandringen van de Trump-campagne op een focus op het buitenlands beleid lijkt een poging te zijn om Trump de opening te geven om het Murdoch-mediamachine-verzonnen verhaal van Hunter Biden naar voren te brengen.

De brief maakt ook bezwaar tegen het vooruitzicht dat de commissie "een niet nader genoemde persoon de mogelijkheid geeft om de microfoon van een kandidaat uit te schakelen". Na de onophoudelijke onderbreking van Biden en Wallace door Trump tijdens het eerste debat, had de commissie aangegeven dat ze een dergelijke stap overwoog voor volgende debatten om te voorkomen dat Trump het evenement zou domineren.

Sommige waarnemers vroegen zich af of de campagne van Trump de basis probeert te leggen voor Trump die zich op het laatste moment uit het debat terugtrekt. Nate Silver van de groep 538 tweette: “Trump verliest historisch terrein na debatten en zijn berichtgeving is de laatste tijd zelfs nog grilliger dan normaal. Het is niet duidelijk dat Stepien hem wil laten debatteren. "

Als dit is wat er tegenwoordig uit Trump komt, is het niet duidelijk of Stepien wil dat hij debatteert, vooral als hij ook invloed zou kunnen hebben op downballotraces. t.co/v192EZ8F7o

- Nate Silver (@ NateSilver538) 19 oktober 2020

Het debat vindt plaats op donderdag 22 oktober aan de Belmont University in Nashville.
hillreporter.com/trump-looks-scared-t...
gnocchi.
1
Andrew Cuomo scheurt Donald Trump aan stukken

Bill Palmer | 18:19 EDT 19 oktober 2020

Nu de tijd dringt, heeft Donald Trump alles te verliezen – zijn presidentschap, zijn bezittingen, zijn vrijheid. Met de toenemende druk is Trumps gedrag de afgelopen dagen vijandiger en grilliger geworden dan ooit. Vandaag alleen al, noemt hij Dr Fauci een en noemde CNN domme.

Trump valt ook de gouverneur van New York Andrew Cuomo aan omdat hij een boek durft uit te brengen over hoe hij zijn staat bij elkaar heeft gehouden tijdens de coronaviruscrisis. In De verbeelding van Trump, is de Stad van New York nu een "spookstad" geworden die aan historische dieptepunten is gedaald. Maar Cuomo heeft er niets van.

Gouverneur Cuomo twitterde dit in reactie: "C'mon Donald- je hebt mijn boek niet gelezen, iedereen weet dat je niet leest. Er zijn lessen te leren & dat heb je nog niet gedaan. Met 8.2M + Amerikanen besmet, bent u de #1 super-spreader. Geniet van het leven in FL (POS-tarief 12%) in 2 weken; NY (POS-tarief 1,1%) zal je niet missen. PS- Draag een masker."
gnocchi.
1
Donald Trump geeft toe aan het werven van steekpenningen, een impeachable high crime, op Arizona Campaign Rally

DOOR Brandon Gage 19 oktober 2020

President Donald Trump gestraald CNN voor de dekking van het coronavirus pandemie en toegelaten tot het werven van steekpenningen van de fossiele brandstoffen industrie op een campagne rally in Prescott, Arizona op maandagmiddag.

Marine One stond achter de president geparkeerd als een goedkope politieke rekwisieten.

Foto door Caitlin O'Hara / Getty Images

"Je weet wanneer je staat het goed doet met de pandemie... Pandemie. Ze zijn de pandemie beu, hè? Ze worden moe van de pandemie. Je zet CNN aan, dat is alles wat ze dekken. Covid, Covid, pandemie, Covid, Covid, Covid... Weet je waarom? Ze proberen iedereen over te halen om niet te stemmen. Mensen kopen het niet, CNN. Jullie domme. Ze kopen het niet", brulde Trump naar een menigte van maskless, krijsende aanhangers die rode MAGA-hoeden aantrekken.

Dat waren de tweede gevallen in een enkele dag dat Trump heeft een) insinueerde dat hij zich verveelt met de COVID-19 crisis, die heeft gedood 220.000 Amerikanen, en b) beledigd Fauci, 's lands belangrijkste expert op het gebied van infecties ziekten.

Trump geeft er gewoon niet om.

"Mensen zijn COVID beu. Ja, er zullen pieken zijn, er zullen geen pieken zijn, er zullen vaccins zijn. Met of zonder vaccins zijn mensen de COVID zat", zei Trump maandagochtend tijdens een campagnebezoek. "Ik heb de grootste rally's die ik ooit heb gehad en we hebben COVID. Mensen zeggen wat dan ook, laat ons met rust. Ze zijn het zat." Op hetzelfde gesprek noemde Trump Fauci een ramp en een.

Trump zei dat vice-president Joe Biden, de Democratische kandidaat voor het presidentschap, "het wil op slot doen en wil luisteren naar [Doctor Anthony] Fauci. Hij wil naar Fauci luisteren."

"Biden wil luisteren naar Dr Fauci," zegt Trump, die boos en schreeuwt van "sluit hem op!" pic.twitter.com/UuFdPM0g6R

— Aaron Rupar (@atrupar) 19 oktober 2020.

Trump verdedigde zijn belofte dat een coronavirusvaccin aan de horizon lag. "Het wordt ontwikkeld door Johnson & Johnson, FISA, ik weet niet eens wie deze mensen zijn."

Duidelijk, want "FISA" is niet Pfizer.

Trump voelde zich toen gedwongen om iedereen eraan te herinneren hoeveel hij van vrouwen houdt.

"Vrouwen. Ik hou van vrouwen. Ik hou van vrouwen." – Trump pic.twitter.com/AF3VyWcSbX

— Aaron Rupar (@atrupar) 19 oktober 2020

Trump lobte een ad-hominem aanval op Hunter Biden en deed vervolgens een zwakke poging om zijn oudste zoon Donald Junior als slachtoffer af te schilderen.

"Kun je je voorstellen dat Don Jr. problemen had met waar Hunter is? Don Jr. Oh, mijn arme jongen. Tjonge, wat heeft die jongen meegemaakt?" Trump zeurde.

Trump bekende toen om steekpenningen te hebben gevraagd bij Exxon-Mobil, de grootste olieproducent ter wereld.

"Ik bel het hoofd van Exxon. Ik gebruik wel een bedrijf. 'Hoe gaat het met je, hoe gaat het met energie? Wanneer doen we de verkenning? Oh, je hebt een paar vergunningen nodig, hè?' Maar ik noem het hoofd van Exxon, ik zeg, 'weet je, ik zou graag willen dat je me 25 miljoen dollar stuurt voor de campagne', zei Trump. "En als ik bel, zal ik elke keer een homerun slaan. Ik zou een miljard dollar inzamelen in één dag als ik dat zou willen. Dat wil ik niet doen. Ik wil het niet doen", zei Trump.

"Ik bel het hoofd van Exxon. Ik gebruik wel een bedrijf. 'Hoe gaat het met je, hoe gaat het met energie? Wanneer doen we de verkenning? Oh, je hebt een paar vergunningen nodig, hè?' Maar ik noem het hoofd van Exxon, ik zeg, 'weet je, ik zou graag willen dat je me $25m stuurt voor de campagne'" – Trump #QuidProQuo pic.twitter.com/Tr1ccpyMzw

— Aaron Rupar (@atrupar) 19 oktober 2020

De Grondwet van verenigde Staten vermeldt uitdrukkelijk omkoperij als impeachable inbreuk.

hillreporter.com/donald-trump-admits-...
gnocchi.
0


Pic duikt weer op van Trump Introductie van Young Ivanka en Eric aan Epstein

DOOR Tara Dublin 19 oktober 2020

De twijfelachtige relatie van Donald Trump met financier Jeffrey Epstein is goed gedocumenteerd, met veel foto's en video's beschikbaar van de twee die samen feesten in Epstein's Palm Beach-landhuis of rond de feestscene in New York. Epstein en Trump werden ook genoemd in de beruchte Jane Doe- verkrachtingszaak, waarin werd beweerd dat de twee mannen de tiener Doe verkrachtten, die ten tijde van het incident veertien was.

Trumps lastige verleden met vrouwen is ook net zo goed gedocumenteerd, net als zijn hechte relatie met zijn oudste dochter, Ivanka. Trump vertelde het panel op The View dat Ivanka niet zijn dochter was, misschien zou hij met haar uitgaan. Hij sprak ook ooit over zijn vriendschap met Epstein en zei dat ze allebei mooie vrouwen gemeen hadden, en dat ze beiden "misschien een beetje te jong waren". Trump en zijn toenmalige vriendin, Melania Knauss, werden ook gefotografeerd met Epstein en zijn occasionele vriendin Ghislaine Maxwell , die momenteel in de gevangenis zit vanwege haar deelname aan sekshandel tijdens haar tijd bij Epstein. Trump verwierp de controverse rond de arrestatie van Maxwell op beroemde wijze en "wenste haar het beste" ondanks haar kennis van zijn eigen betrokkenheid bij Epstein.

Davidoff Studios / Getty Images]
Het is dus verontrustend om een ??foto te zien van een heel jonge Ivanka Trump, samen met haar oudere broer, Eric, die door haar vader wordt verpletterd terwijl hij zijn kinderen aan Epstein voorstelt. De foto (die is opgenomen in het nieuwe boek The Spider: Inside the Criminal Web van Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell , door Barry Levine, dat op dinsdag 20 oktober wordt uitgebracht) werd genomen tijdens de opening van het Harley Davidson Cafe in New York. Stad in 1993, toen Ivanka twaalf jaar oud was.

Er zijn geen aanwijzingen dat Epstein ooit ongepast was met Ivanka Trump, maar het is verontrustend om haar in de buurt te zien van iemand waarvan haar vader wist dat hij zijn voorkeur voor jonge meisjes deelde.

Epstein werd op 66-jarige leeftijd dood aangetroffen in zijn gevangeniscel in afwachting van zijn veroordeling. Trump blijft afstand nemen van de pedofiele miljardair, ook al blijft zijn eigen geschiedenis van aanranding een probleem in de weken voorafgaand aan de presidentsverkiezingen van 2020.
translate.google.nl/translate?hl=nl&a...

gnocchi.
1
Rolling Stone magazine onderschrijft Biden, zegt Trump “is een narcist en een egoïst, een schaamteloze leugenaar en een openlijke onverdraagzaamheid, een man die het idee van opoffering voor het grotere goed eenvoudigweg niet kan begrijpen, zelfs als hij onnadenkende trouw eist van degenen in zijn dienst. " Wauw.

twitter.com/funder/status/13182706764...
gnocchi.
0
Donald Trump campagne raakt de paniek knop over het laatste debat

Bill Palmer | 19:00 EDT 19 oktober 2020

Donald Trump verliest momenteel met een gezonde marge. Zijn rally's en berichten werken niet voor hem. De nepschandalen die hij maakt over Joe Biden gaan nergens heen. Zijn laatste kans is het laatste presidentiële debat, wat betekent dat hij moet deelnemen - maar hij en zijn mensen zijn duidelijk bezorgd over het debat.

Donald Trump's grote oktober verrassing, een lachwekkend nep verhaal over hunter Biden's laptop, is geland met een plof. Het is genoeg van een niet-verhaal dat toen de moderator haar geplande onderwerpen aankondigde, ze uiteraard hunter Biden niet bevatten. Maar Trumps campagneleider Bill Stepien is hier niet blij mee.

Stepien heeft een boze openbare brief naar de Debatcommissie gestuurd – die hij de Biden debatcommissie noemt - die een reeks krankzinnige samenzweringstheorieën over Joe Biden uitslettert en eist te weten waarom geen van hen als onderwerpen wordt genoemd. Voor alle duidelijkheid, deze brief zal geen invloed hebben op de debatonderwerpen.

Dit zal Donald Trump er niet van weerhouden om deze gestoorde valse beschuldigingen in de loop van het debat grof en ongepast uit te schreeuwen, en we zullen zien hoe moderator Kristen Welker besluit om met hem om te gaan. Maar uit deze brief blijkt dat de Trump-campagne in absolute paniekmodus is. Bovendien moet Stepien weten dat deze brief door iedereen zal worden uitgelachen, en hij laat het schijnbaar alleen los om Trump te sussen, die duidelijk het plot helemaal heeft verloren.
gnocchi.
1
Supreme Court ontkent Pennsylvania GOP verzoek om mail-in stemmen te beperken

Axios

Demonstranten buiten het Hooggerechtshof. Foto: Daniel Slim/AFP via Getty Images

Het Hooggerechtshof op maandag ontkende een verzoek van Pennsylvania's Republikeinse Partij om de deadlines voor mail-in stemmingen in de staat te verkorten. Dankzij de 4-4 impasse van het hof, kunnen de stemmingen voor verscheidene dagen na De Dag van de Verkiezing worden geteld.

Waarom het er toe doet: Het is een grote overwinning voor Democraten die het lot van duizenden stembiljetten kunnen bepalen in een cruciale swing staat die president Trump won in 2016. De beslissing van het hof kan aangeven hoe het zou omgaan met soortgelijke verkiezingen-gerelateerde geschillen in andere staten.

De stand van zaken: Een Pennsylvania Supreme Court besluit verplaatst de deadline voor afwezige stembiljetten te worden geteld vanaf 20.00 uur op verkiezingsdag tot 5 uur de volgende vrijdag 6 november. Als het Amerikaanse Hooggerechtshof een verblijf had verleend, zou dat hebben geresulteerd in een terugkeer naar de oorspronkelijke deadline.

Het grote plaatje: De impasse onderstreept het belang voor republikeinen van de bevestiging van Trump's Supreme Court genomineerde Amy Coney Barrett, die de president zelf heeft gezegd zou een beslissende stem in een verkiezingsgerelateerd geschil.
Opperrechter John Roberts sloot zich aan bij de liberale rechters Sonia Sotomayor, Elena Kagan en Stephen Breyer in het ontkennen van de aanvraag.
Conservatieve rechters Clarence Thomas, Samuel Alito, Brett Kavanaugh en Neil Gorsuch zeiden dat ze de aanvraag zouden hebben verleend.
Wanneer de rechtbank in een impasse zit, blijft de beslissing van de lagere rechter van kracht zonder een precedent te scheppen voor toekomstige zaken.
www.axios.com/supreme-court-pennsylva...
gnocchi.
0
Trump is de Russische propaganda voor hulp aan de Biden-familie...
Deel
1
Geplaatst door Mark NC op 19 oktober 2020 om 13:17 uur. 4 Reacties :

Er is een nieuw "schandaal" aan het brouwen in Trump World terwijl ze wanhopig op zoek zijn naar een manier om Donald Trump uit zijn politieke afgrond te halen. De recente uitbarsting van geveinsde verontwaardiging komt voort uit een interview van Senior Fox News Trump-fluffer, Maria Bartiromo. Ze schonk haar platform aan de directeur van de Nationale Inlichtingendienst, John Ratcliffe, een Trump aangestelde die geen ervaring heeft met intelligentie. En het resultaat was een 'made-for-State-TV'-segment dat bedoeld was om een spartelende campagne te redden.

Donald Trump Vladimir Poetin...

De kern van het zogenaamde schandaal betreft een mysterieuze laptopcomputer die zou hebben toebehoord aan Hunter Biden, de zoon van Joe Biden. De New York Post meldde dat het werd achtergelaten met een computerreparatiewerkplaats in Delaware waar de eigenaar beweert "belastende" e-mails te hebben gevonden die hij doorgaf aan Rudy Giuliani en de FBI.

Het hele verhaal was vol met tegenstrijdigheden, oncontroleerbare claims en regelrechte onwaarheden. Het was zo erg dat toen Giuliani het voor het eerst naar Fox News bracht, ze weigerden het te luchten met bronnen die zeggen dat...

"...het gebrek aan authenticatie van Hunter Biden's vermeende laptop, gecombineerd met de gevestigde bezorgdheid over Giuliani als een betrouwbare bron en zijn verlangen naar ongecontroleerde publicatie, leidde tot de nieuwsafdeling van het netwerk om door te gaan."

Fox anchor Bret Baier noemde het verhaal "schetsmatig" en Chris Wallace zei dat het "verdacht" was. Desalniettemin waren de premiers van Trump Propaganda (Sean Hannity, et al.) meer dan blij om als eerste in het nephit stuk te springen.

Tijdens het Bartiromo interview probeerde Ratcliffe het debunking dat het ontluikende schandaal dreigde onschadelijk te maken, te weerleggen. Hij hield vol dat er geen bewijs was dat de informatie over de laptop, en de gegevens die er zogenaamd op werden gevonden, het product waren van Russische desinformatie. Hij gaf de beschuldiging van Russische betrokkenheid de schuld aan Rep. Adam Schiff, maar in feite kwam het van de FBI die momenteel wordt geleid door Trump-benoemde Chris Wray:

"Federale autoriteiten onderzoeken of een Russische invloed operatie achter de onthulling van e-mails die de Oekraïense en Chinese zakelijke transacties van Hunter Biden, de zoon van de Democratische genomineerde Joe Biden, documenteren, een persoon gebrieft over de zaak zei vrijdag.

"Het onderzoek van de FBI is gebonden aan de rapportage van de New York Post deze week over de inhoud van een harde schijf van een computer die het heeft verkregen van de persoonlijke advocaat van president Donald Trump, Rudy Giuliani."

Bovendien zijn de medewerkers waar Giuliani op vertrouwde voor zijn uitstrijkje, door het ministerie van Financiën van Trump positief geïdentificeerd als Russische inlichtingendiensten:

De minister van Financiën, Steve Mnuchin, verklaarde: "Derkach en andere Russische agenten maken gebruik van manipulatie en bedrog om de verkiezingen in de Verenigde Staten en elders in de wereld te beïnvloeden. Eerder vertelde het Bureau van de Directeur van de Nationale Inlichtingendienst aan het Congres dat Derkach 'claims over corruptie verspreidt' als onderdeel van de poging van het Kremlin om de campagne van Biden te ondermijnen. En hij werkte samen met Guliani om dat te doen."

Het verhaal van de New York Post is het verhaal van de Trump Cult. Trump zelf heeft er sinds de publicatie herhaaldelijk over getwitterd. Hij noemde het het "rokende pistool" bewijs dat Biden "een corrupte politicus" is, en dat het "het op één na grootste politieke schandaal in onze geschiedenis" is! Maar de eigenlijke verslaggevers waren minder overtuigd door het materiaal dat ze zelf hadden verzameld. Ze stonden niet eens toe dat de Post hun namen aan het verhaal bevestigde:

"Op zondagavond meldde de New York Times dat de New York Times moeite had om een verslaggever te vinden om hun naam aan het verhaal te verbinden temidden van interne zorgen over de dubieuze herkomst ervan. The Times meldde dat de personeelsschrijver die het verhaal meestal schreef, Bruce Golding, weigerde zijn naam op het verslag te zetten omdat hij twijfelde aan de geloofwaardigheid ervan". […]

"De bylines van het verhaal gingen uiteindelijk naar Emma-Jo Morris, een voormalige geassocieerde producent van Fox News show Hannity, die dit jaar bij de Post kwam als redacteur en nog een verhaal met haar byline moest publiceren, en Gabrielle Fonrouge, een postverslaggever sinds 2014. Volgens de Times kwam Fonrouge er pas achter dat haar naam op het verhaal stond nadat het was gepubliceerd".

Dus dit verhaal is zo onbetrouwbaar dat de eigen auteurs het niet geloven. Het zit vol met tegenstrijdigheden en ongeloofwaardige beschuldigingen die afkomstig zijn van Russische inlichtingendiensten. En dit is wat Trump en Fox News en de rest van de Confederatie der Bedroefden denkt dat dit het einde van Joe Biden zal betekenen. Maar zo werkt het niet helemaal. In feite staan ze op het punt om iets te leren over hoe het boemerangeffect werkt.

www.newscorpse.com/ncWP/?p=47167
gnocchi.
0
Wat is er in hemelsnaam aan de hand met Bill Barr?

Bill Palmer | 19:30 EDT 19 oktober 2020

Een van de stille opmerkelijke dingen over dit laatste stuk van de verkiezingen is hoe grondig Bill Barr is verdwenen. Nadat hij werd blootgesteld aan coronavirus, ging hij in quarantaine, en afgezien van een kleine publieke verschijning, is niet gezien of gehoord van sinds. Dit komt zelfs als Donald Trump blijft publiekelijk aanvallen hem, en de DOJ lijkt te doen dingen zonder hem.

Trump beweerde vandaag dat de enige reden waarom Joe Biden en/of zijn medewerkers niet zijn gearresteerd, is dat Bill Barr dat niet zal toestaan. Als dit het geval is, suggereert het dat Barr verwacht dat Trump verliest, en Barr wil niet naar de gevangenis voor het belemmeren van de rechtsgang, dus hij heeft de lijn getrokken bij het ten onrechte arresteren van mensen. Maar het is niet alleen dat.

Het MINISTERIE van Justitie heeft vandaag zes leden van het Kremlin GRU aangeklaagd voor hacken, in een duidelijke poging om de wet vast te leggen als het gaat om Russische bemoeienis met de verkiezingen van 2020. Donald Trump wilde duidelijk niet dat dit zou gebeuren. Tart Bill Barr Trump door het te laten gebeuren, of heeft Barr simpelweg de controle over de DOJ verloren?

Dit alles wordt steeds vreemder. Het is alsof Bill Barr heeft geprobeerd zichzelf van tafel te halen, in de hoop dat hij vergeten wordt zodra het Trump-regime instort. Succes daarmee; Barr gaat naar de gevangenis.
luchtschip
0


die dansende Trump

video 0:13 minuut

twitter.com/JohnKerry/status/13178164...

roept toch herinneringen op aan Boris Yeltsin

zie 2de tweet

twitter.com/VeighKm/status/1317845894...

Boris Yeltsin :
pbs.twimg.com/media/EkpiCpMXUAQVR9a?f...

COVID19 has killed 1 in 1600 Americans so far.

President* Trump does more to stop us from voting than he does to stop us from getting the virus.

All he wants to do is dance…

zie 2de tweet
twitter.com/ifindkarma/status/1317909...

luchtschip
0


The Royal Navy has been testing Jet Suit assault teams to determine if the Iron Man-like suits could be used to rapidly swarm and board ships. U.S. Special Operations Command is also evaluating a jetpack that can reach speeds of more than 200 mph ( 300 km/uur)

video 1:35 minuut
twitter.com/NavalInstitute/status/131...
ff_relativeren
0
De debat-bevestiging : Tijdens het 3e Presidentiele debat gaat de microfoon uit zolang de ander 2 minuten spreektijd heeft. Bron : www.cnbc.com/2020/10/20/trump-and-bid... .
DeZwarteRidder
1
quote:

ff_relativeren schreef op 20 oktober 2020 02:30:

De debat-bevestiging : Tijdens het 3e Presidentiele debat gaat de microfoon uit zolang de ander 2 minuten spreektijd heeft. Bron : www.cnbc.com/2020/10/20/trump-and-bid... .
Ze hebben mijn idee gepikt.......!!!!
gnocchi.
0
Wat is hier echt aan de hand?

Bill Palmer | 1:39 EDT 20 oktober 2020

Twee dingen zijn even waar: 1) Joe Biden is overweldigend waarschijnlijk om de verkiezingen te winnen. 2) Donald Trump heeft een kleine kans op het winnen van de verkiezingen. Dat laatste zou genoeg moeten zijn om iedereen bang te maken om de laatste twee weken van deze verkiezing goed op de aandacht te besteden. En zo niet, dan zorgt Trumps steeds meer losgeslagen gedrag voor de ergste soort must-see tv.

Dus je zou denken dat de media zich niet gedwongen zouden voelen om het idee dat Trump dit zou kunnen winnen te overdrijven. Ze halen hun kijkcijfers uit de komende twee weken, hoe dan ook. Misschien proberen ze hun achterkant te bedekken zodat ze geen kraai eten als Trump het er op de een of andere manier uittrekt. Maar ongeacht de reden, we zien een aantal vrij bizarre pogingen om uit te leggen hoe Trump nog zou kunnen winnen.

De meeste van dat argument centra rond "De peilingen waren verkeerd in 2016, dus ze kunnen verkeerd zijn in 2020." Maar de uitkomst in 2016 is eigenlijk een argument waarom Biden zo waarschijnlijk in 2020 zal winnen. Clinton was vooruit in de definitieve opiniepeilingsgemiddelden door ongeveer vier punten. Ze won uiteindelijk met twee punten, wat binnen de foutmarge lag. Het was niet genoeg om het Kiescollege te winnen. Biden staat met zo'n tien punten in de peilingen. Als de peilingen zijn uitgeschakeld door twee punten weer, zal hij winnen met acht punten, die Biden zou geven een Electoral College aardverschuiving.

Het deel dat de media blijft weglaten is dat Clinton slechts uiteindelijk wegens de brief van James Comey verloor, die volledig de verkiezing upended. Zonder die brief zou ze vandaag in functie zijn. Polling analisten het erover eens. Zelfs Comey heeft het toegegeven en spijt betuigd. Het hele ding was een historische toevalstreffer. Ja, een andere toevalstreffer zou kunnen gebeuren, maar - zoals de naam al doet vermoeden - historische flukes hebben de neiging om zeldzaam te zijn.

De bottom line is dit: het idee dat de peilingen op de een of andere manier met acht of tien punten zijn, en dat Trump op dit moment in het geheim aan de leiding gaat, en dus hoe dan ook gaat winnen, is absurd dan woorden. Als dat idee je 's nachts wakker houdt, laat het los. In plaats daarvan, overwegen de impact die een last minute toevalstreffer zou kunnen hebben op deze verkiezingen, en hoeveel dat zou zuigen, en hoe groot van een voorsprong die u wilt Biden te hebben om te waken tegen. Laten we nu aan de slag gaan met het rijden van de opkomst, en slapen het uit na de verkiezingen.
gnocchi.
0
Jeffrey Epstein van Donald Trump – Ghislaine Maxwell-schandaal is misschien net veranderd in een oktober-verrassing

Bill Palmer | 22:00 EDT 19 oktober 2020

We hebben de laatste tijd niet veel gehoord over Ghislaine Maxwell omdat ze al gearresteerd is en ze wacht op haar proces, en aanklagers zeggen meestal niet veel tot het proces plaatsvindt. Maar het blijkt dat er ook een aparte maar verwante rechtszaak speelt over verzegelde getuigenis Maxwell's in een jaren oude civiele zaak, en ze verloor net haar poging tot het hof van beroep proberen te blokkeren zijn vrijlating.

Het tijdschema voor de vrijlating is aan de rechter die de oorspronkelijke uitspraak heeft gedaan. Maar we staan nu voor de mogelijkheid dat Ghislaine Maxwell's transcript kan worden vrijgegeven voor de verkiezingsdag. Dit is een groot probleem, want hoewel het niet precies bekend is wat het transcript zegt over Donald Trump, is het bekend dat Jeffrey Epstein Maxwell heeft gerekruteerd om zijn criminele biedingen te doen terwijl ze beiden in Trumps Mar-a-Lago waren.

Hoewel we niet weten wat er specifiek zal worden gezegd over Donald Trump in de Ghislaine Maxwell transcript, er is een goede inzet iets zal er in zitten over Trump. Dit is het laatste wat hij nu nodig heeft. En afhankelijk van de specifieke timing, kan het eindigen als een oktober verrassing. Maar zoals altijd, kunnen we niet rekenen op dit soort variabele om de uitkomst van de verkiezingen te beslissen; het komt nog steeds neer op overweldigende opkomst.

www.palmerreport.com/analysis/jeffrey...
gnocchi.
0
Fox Legal Analyst zegt dat Trump Christopher Wray moet ontslaan omdat hij de zaak Hunter Biden niet serieus neemt

DOOR Todd Neikirk 20 oktober 2020

De Republikeinse campagne voor het presidentschap, de senaat en de Tweede Kamer verloopt erg slecht. Als de verkiezingsdag morgen was, is het waarschijnlijk dat de Democraten de controle zouden hebben over alle drie de regeringsorganen. Behalve het presidentiële debat van deze week, heeft de GOP nog een hoop op hun kansen; Hunter Biden uitsmeren.

De poging, gedaan via de New York Post, viel echter plat op zijn gezicht. En in plaats van de zoon van Joe Biden nauwkeurig te onderzoeken, onderzoekt de FBI de oorspronkelijke bron van de informatie. Gregg Jarrett vertelde onlangs aan Tucker Carlson dat Trump FBI-hoofd Christopher Wray moet ontslaan.

De juridische analist van Fox zei tijdens de radioshow van Carlson: 'De huidige FBI-directeur Christopher Wray blijft dit verdoezelen, Sean. U weet, zoals u heel goed weet, ik heb lang om zijn ontslag gevraagd, hij moet worden ontslagen en hij moet nu worden ontslagen. President Trump moet handelen. De waarheid zal nooit aan het licht komen totdat Christopher Wray wordt ontslagen uit zijn baan als directeur van de FBI. Hij is James Comey in vermomming. "

Jarrett vervolgde :

'Mijn enige klacht over president Trump is dat hij Christopher Wray niet heeft ontslagen. Mijn tweede klacht zou zijn om Christopher Wray aan te stellen. Maar het is al lang geleden en stel je voor dat als je Christopher Wray's kantoor binnenloopt, er een schat aan bewijs zou zijn van illegaliteit en corruptie door Joe Biden en Hunter Biden, die niets meer is dan een oplichter. Ze waren in de aanslag, ze accepteerden geld van buitenlandse bronnen en dat is invloed op de markt en het is corruptie. "

Luister naar een fragment van de reacties hieronder, met dank aan Media Matters:

translate.google.nl/translate?hl=nl&a...
gnocchi.
0

[Op-Ed] Het bestaan ??van het Orders-project bewijst dat we niet alleen niet veilig zijn in dit land, maar dat de dreiging van onze president komt..

DOOR Kelsey Baker 20 oktober 2020

Kelsey Baker is een voormalige marinier en zij stelt hieronder dat we het Orders Project niet nodig zouden moeten hebben - en het feit dat we dat wel doen, betekent dat we ernstig gevaar lopen.

Na een week van speculatie dat de Verenigde Staten in gevaar waren en de nationale veiligheid bedreigd werd omdat de opperbevelhebber - en veel van zijn gezamenlijke chefs van staf - COVID betrapt hebben, zijn we echt aangekomen. Het land is officieel in gevaar en niet omdat hij door interviews op Fox News hoest of maskers mijdt . Rechtse groeperingen hebben beloofd op peilingen te verschijnen en wapens te trekken als ze dat nodig achten. Om hierop te reageren - of zelfs aan te moedigen - kan de opperbevelhebber onwettige bevelen geven. Hij heeft tenminste laten weten dat hij dat mag doen.

Leden van de DC National Guard staan ??op de trappen van het Lincoln Memorial terwijl demonstranten deelnemen aan een vreedzaam protest tegen politiegeweld en de dood van George Floyd, op 2 juni 2020 in Washington, DC. (Win McNamee / Getty Images )

We bevinden ons in zo'n gevaarlijke situatie dat, voor wat de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis lijkt te zijn, een organisatie is opgericht met als enig doel te bevestigen of orders die door serviceleden zijn ontvangen, daadwerkelijk geoorloofd zijn. Het Orders Project zal een beoordeling geven aan de militaire staf die de hotline bellen om te zien of wat hun wordt opgedragen legaal is.

LEES VERDER.

hillreporter.com/op-ed-the-orders-pro...
70.586 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2226 2227 2228 2229 2230 2231 2232 2233 2234 2235 2236 ... 3526 3527 3528 3529 3530 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,13%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%