Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
0
Zes voormalige secretarissen van de Handel onderschrijven Joe Biden

DOOR Brandon Gage 22 oktober 2020

Zes voormalige Amerikaanse handelssecretarissen van beide politieke partijen hebben de Democratische kandidaat Joe Biden voor het presidentschap in een brief die exclusief door CNBC is verkregen, onderschreven.

Carlos Gutierrez, die onder President George W. Bush diende; Penny Pritzker en Gary Locke, die dienden onder president Barack Obama; en Bill Daley, Norm Mineta en Mickey Kantor, die allen onder president Bill Clinton dienden, ondertekenden de brief, waarin president Donald Trump niet bij naam wordt genoemd.

Foto door Drew Angerer / Getty Images

"We begrijpen het belang van het bevorderen van economische groei en het creëren van goede banen," begonnen de secretaresses, uit te leggen dat de groei en de gezondheid van de economie als geheel is gedecimeerd door de COVID-19 pandemie, die heeft afgevlakt groei, explodeerde de werkloosheid, geblindeerd kleine bedrijven, en liet honderdduizenden Amerikanen dood.

"Dit is een moment waar we moeten kiezen wat beter is voor werkende gezinnen, beter voor bedrijven, en beter voor Amerika," zeiden ze.

"Daarom zijn we samen gekomen om onze steun te betuigen aan de verkiezing van Joe Biden als de volgende president van de Verenigde Staten. Wij geloven dat een Biden-presidentschap de terugkeer naar de zekerheid en de veiligheid die onze economie nodig heeft om te gedijen zal markeren," vervolgden de ondertekenaars. "De wereld om ons heen zal chaotisch blijven, maar we zullen weer de stabiliteit thuis herstellen om ondernemers, investeerders, bedrijfsleiders en werknemers te laten zien dat de vaste hand van het Amerikaanse leiderschap weer aan het roer staat."

Biden, voegden zij toe, "is ook een mens van diepe integriteit en fatsoen die met mensen van alle politieke strepen zal werken om deze afschuwelijke pandemie beter te beheren en de diepe afdelingen te helpen overbruggen die onze natie uit elkaar scheuren."

Verder, benadrukten de secretaresses, "het is onze collectieve plicht om ervoor te zorgen dat de belofte van de Amerikaanse economie kansen en groei voor al onze werkende families en ondernemingen, evenals een weg voor de volgende generatie blijft bieden om te bloeien. Dat is waar Joe Biden voor staat en daarom staan wij achter hem."

De volledige brief is hieronder beschikbaar:

Commerce secretarissen Brief door Christina Wilkie

hillreporter.com/six-former-commerce-...
gnocchi.
0
George Will: Donald Trump een ‘beoefenaar van huilbaby conservatisme’ wiens presidentschap zal eindigen als hij ‘pruilend wegsluipt’

DOOR Brandon Gage 22 oktober 2020.

hillreporter.com/george-will-donald-t...
gnocchi.
0
Geen van de verrassingen van oktober lijkt de weg van Donald Trump te gaan...

Bill Palmer | 15:08 uur EDT 22 oktober 2020


- Opvallend is hoe slecht Trump blijft swingen en missen als het gaat om de "Oktoberverrassingen" die hij probeert te fabriceren. Het neppe verhaal van Hunter Biden laptop ging nergens heen. Zijn duellerende stadhuisstunt ging nergens heen. De persbriefingstunt van John Ratcliffe van gisteravond ging nergens heen. Zijn 60 minuten durende ruzie helpt hem niet. Het is een herinnering dat hij nog nooit zo effectief is geweest in dit soort dingen.

- De president van de Verenigde Staten is zo'n slecht gehumeurde dwaas, dat ze hem vanavond letterlijk een stomme knop moeten opleggen. Als dit met de president van een ander land zou gebeuren, zou iedereen in Amerika hem uitlachen.

- Deze krantenkoppen over Derek Chauvin zijn misleidend. Hij wordt nog steeds beschuldigd van tweedegraads moord. De rechter verwierp alleen de rare "derdegraads moord" aanklacht waar Chauvin oorspronkelijk mee werd geslagen. Vandaag is een overwinning voor de aanklagers, omdat de ernstigste aanklachten werden bevestigd.

- Trump dreigt nu zijn eigen mensen te ontslaan als ze niet genoeg doen om hem de verkiezingen te laten winnen. Ik denk niet dat hij dit plan echt doordacht heeft.

luchtschip
0


60 minutes komt met een trailer voor de Zondag avond uitzending

Watch more of Lesley Stahl’s interview with President Trump, Sunday.

video 1:08 minuut
twitter.com/60Minutes/status/13192349...
gnocchi.
0
Nu is het de vraag is het ten goede voor Biden?
En hoeveel stemgerechtigde heeft Amerika!

BREAKING: De vroege stemmen voor de verkiezingen van 2020 (47 miljoen) hebben het GEHEEL van de vroege stemmen bij de verkiezingen van 2016 overschreden.

Het is nog 12 dagen vóór de verkiezingsdag.

Laat het komen.

twitter.com/Public_Citizen/status/131...
luchtschip
0


The Lincoln Project :

Please don’t share this video with Donald Trump
.

He needs to be focused on the election tonight.

twitter.com/ProjectLincoln/status/131...
gnocchi.
1
gnocchi.
1
Democraten in de Senaat hebben de stemming geboycot om de benoeming van rechter Amy Coney Barrett voor een levenslange zetel in het Hooggerechtshof naar de volledige Senaat op donderdag te bevorderen.

twitter.com/CourthouseNews/status/131...
het zwaard
0
gnocchi. :- Opvallend is hoe slecht Trump blijft swingen en missen als het gaat om de "Oktoberverrassingen" die hij probeert te fabriceren.

HIj zou nog altijd kunnen verrassen met een Oktoberfeste 2020 met bijbehorende lederhose voor de fans
Al Kipone
0
BREAKING: Tony Bobulinski to be donald trump special guest at tonight’s debate

(Via Fox...)
Al Kipone
0
quote:

gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 22 oktober 2020 21:41:

Nu is het de vraag is het ten goede voor Biden?
En hoeveel stemgerechtigde heeft Amerika!

BREAKING: De vroege stemmen voor de verkiezingen van 2020 (47 miljoen) hebben het GEHEEL van de vroege stemmen bij de verkiezingen van 2016 overschreden.

Het is nog 12 dagen vóór de verkiezingsdag.

Laat het komen.

twitter.com/Public_Citizen/status/131...
meeste vroegstemmers voor Biden.
En waarschijnlijk meeste laatstemmers voor trump.

2+3 = 3+2
gnocchi.
0
Hahahahaha, en dat zegt de man van pak haar bij haar poesje.

twitter.com/realDonaldTrump/status/13...

Vrouwen in de buitenwijken willen veiligheid en beveiliging. Joe Biden kan dat aan niemand geven!
enwatnu
0
Kamala Implicated In Biden Scandal As It Grows To HISTORIC Levels, Fake News And Big Tech DESPERATE. Many other Democrats were listed in the business dealings of Hunter Biden as well.

A former business partner has delivered a trove of documents to the press in relation to his dealings with the Biden family and Chinese money. We now know that Joe was signing off on many of these deals proving he lied when he said he did not discuss business with his son.

But key contacts for their business dealings included many prominent Democrats including Kamala Harris who now conveniently is Joe Biden's VP

Trump must bring up this historic scandal at the presidential debate tonight.

www.youtube.com/watch?v=uhKyTI1-7g4&a...
luchtschip
0

'UNFAZED': Voters waited in the pouring rain to cast their ballots early on Wednesday in central Florida.

video 0:30 minuut

twitter.com/ABC/status/13190955037710...
gnocchi.
0
Trump Spox zegt dat het gebruik van plexiglasbarrières tijdens debatten een vooroordeel tegen Trump bewijst

DOOR Todd Neikirk 22 oktober 2020

Het is geen gemakkelijke taak om een ??woordvoerder van Donald Trump te zijn. Sommigen, zoals Kayleigh McEnany en Sarah Huckabee Sanders, hebben het naadloos gedaan, niet bang om zelfs de meest onverdedigbare dingen te verdedigen. Anderen, zoals Sean Spicer, leken erg ongemakkelijk bij het uitspugen van de onzin die nodig is voor iemand in deze regering.

Foto door Alex Wong / Getty Images

Donderdag kwam campagnewoordvoerder Hogan Gidley een beetje uit kolom A en een beetje uit kolom B. Tijdens een interview met Hallie Jackson beweerde Gildey dat het gebruik van plexiglasbarrières bij het debat van vanavond een vooroordeel tegen president Trump vertoonde.

De MSNBC-host begon het interview met het stellen van eenvoudige vragen over de voorbereiding van het debat van de president. Gidley weigerde te antwoorden.

Jackson vervolgde: "Laat me je hier een paar andere debatstukken vragen, het plexiglas dat op het podium staat, zoals we hebben gezien vanuit de debatzaal. Is de campagne daar prettig bij? Sta je toe dat dat blijft?

Een geïrriteerde Gidley antwoordde: "Ik heb begrepen dat dit zal blijven bestaan. Het is echter niet verwonderlijk. Ik bedoel, deze commissie is volledig bevooroordeeld. "

De gastheer legde verder uit dat er een eenvoudige reden was dat de scheidingslijn er was; de president leed aan COVID-19. De andere regels die de debatcommissie bedacht, waren te wijten aan het gedrag van Trump tijdens het eerste debat. Gidley verliet het interview echter zonder commentaar te geven.

Bekijk hieronder een filmpje van de uitwisseling:

Hogan Gidley sprak over de bekende liberale vooringenomenheid van plexiglas t.co/XRjmJRS4fo pic.twitter.com/3dMBgPwq0A

- Peter Wade (@brooklynmutt) 22 oktober 2020.
hillreporter.com/trump-spox-says-use-...
enwatnu
0
The top executive of a Hunter Biden-connected firm has agreed to provide documents to a Senate committee that purportedly show Joe Biden was designed to be a silent beneficiary in one of his son’s Chinese ventures.

The Senate Homeland Security and Governmental Affairs Committee sent a request for documents Wednesday to Sinohawk Holdings chief executive officer Tony Bobulinski.

Bobulinski says that a 2017 email recovered from a laptop purportedly belonging to Hunter Biden and made public by Trump attorney Rudy Giuliani is accurate: Joe Biden and Hunter Biden were each supposed to receive an equity stake in his venture.

Sen. Ron Johnson, R-Wis., the chairman of the committee, told Just the News on Thursday that Bobulinski has agreed to respond to the panel's request seeking documents to help corroborate his story. Johnson confirmed the information after Bobulinski issued a statement to the news site Breitbart.

“The committee is working to validate information being revealed by multiple sources. As part of those efforts, we have reached out to several individuals named in recently revealed emails, including Tony Bobulinski. We look forward to their cooperation in helping us uncover the truth," Johnson told Just the News.

Bobulinski’s company formed a partnership with a now-bankrupt company called CEFC China Energy.

An email published from the purported Hunter Biden laptop by the New York Post last week talked about equity splits in the firm, stating there was 20 percent for “H” and “10 held by H for the big guy.”

In a statement released Wednesday night and first reported by Breitbart, Bobulinski stated: “That email is genuine.”

“What I am outlining is fact. I know it is fact because I lived it. I am the CEO of Sinohawk Holdings which was a partnership between the Chinese operating through CEFC/Chairman Ye and the Biden family,” he added. “I was brought into the company to be the CEO by James Gilliar and Hunter Biden."

“The reference to ‘the Big Guy’ in the much publicized May 13, 2017, email is, in fact, a reference to Joe Biden,” he added.

The CEO says he has "extensive relevant records and communications" to share with the panel.

"I don't have a political axe to grind; I just saw behind the Biden curtain and I grew concerned about what I saw," his statement says. "The Biden family aggressively leveraged the Biden family name to make millions of dollars from foreign entities even though some were from communist controlled China."

justthenews.com/accountability/russia...
enwatnu
0
Ya can’t make it up. The so-called “Lincoln Project” – the Never Trump “Republicans” – have been caught peddling Iranian propaganda.

The group tweeted out the following:

“The Proud Boys are attempting to scare voters away from the polls.

This is punishable by up to a year in jail and a blatant attempt to keep people from voting.

Let’s find them and make them famous.”

The, ah, problem? Fox News headlined it this way:

Anti-Trump Lincoln Project shared content US later ID’d as Iranian disinformation

The story said:

“The Lincoln Project, an anti-Trump Republican political action committee, shared content on Twitter about the president’s supporters that U.S. intelligence officials later labeled as Iranian disinformation. The posts, which cited emails threatening Democratic voters that purportedly came from the right-wing group Proud Boys, were actually part of an influence operation generated by the Islamic Republic, according to Director of National Intelligence John Ratcliffe and FBI Director Christopher Wray.”

Got that? The Lincoln Project peddled propaganda from Iran.

Recall what they said in their Tweet? This:

“Let’s find them and make them famous.”

How about we take the Lincoln Project’s own advice? Let’s make the Lincoln Project peddlers of Iranian disinformation famous. Here are the leaders of The Lincoln Project, with their self-provided bios. They include:

George Conway – Washington lawyer and Washington Post contributing columnist.

Reed Galen – Independent political strategist who has worked for President George W. Bush, Senator John McCain and California Governor Arnold Schwarzenegger

Jennifer Horn – Strategy consultant, former Chairman of the New Hampshire Republican Party, Co-Chair of the New Hampshire Log Cabin Republicans and current columnist for the New Hampshire Union Leader.

Rick Wilson – A “seasoned Republican strategist”, author and current Editor-at-Large of The Daily Beast.

Mike Madrid – Former political director for the California Republican Party, currently a partner at the public relations firm GrassrootsLab.

Ron Steslow – Independent political strategist, owner of TUSK, Inc., a strategic consulting firm.

Steve Schmidt – A communications and public affairs strategist who has worked on the campaigns of President George W. Bush, Governor Arnold Schwarzenegger and Senator John McCain. He is an MSNBC political analyst.

John Weaver – Political strategist for President George H.W.Bush, Senator John McCain and Ohio Governor John Kasich’s 2016 presidential campaign.

And there’s more on the Lincoln Project team, all to be found at that link they have thoughtfully provided.

Impressive group, yes? All so smart.

They are now forever famous as dupes for Iran’s Mullah’s.

Well done, Lincoln Project. Well done.

thejeffreylord.com/anti-trump-lincoln...
[verwijderd]
1
Mooie post weer van Trump:

'Obama is campaigning for us. Every time he speaks, people come over to our side. He didn’t even want to endorse Sleepy Joe. Did so long after primaries were over!'

Ondanks alles blijft hij zichzelf. Neigt een heel klein beetje naar narcisme. Echt, een fractie maar.
ff_relativeren
0
Mr. President , so You actually say that Obama did endorse Joe Biden, right ?
And he did not endorse You ? The former President of the United States did not endorse You ?

So President Barack Obama is siding with the silent majority of the USA who don't endorse You ?
Why don't they like You, mr President ? How is it possible that they choose Joe Biden over You ?

What does Joe Biden have , that You don't ? Except honesty and thrustworthiness ? Who would care , mr President ? I guess You find those 2 habits overrated , right ?

So why the heck are 50+ percent going to vote for Joe Biden ? Why ? Did Your debate prep team know ? Did they tell You ?
70.566 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2246 2247 2248 2249 2250 2251 2252 2253 2254 2255 2256 ... 3525 3526 3527 3528 3529 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  13:23
 Germany40^ 17.699,00 -0,78%
 BEL 20 3.806,39 -0,53%
 Europe50^ 4.910,19 -0,53%
 US30^ 37.600,15 -1,09%
 Nasd100^ 17.268,70 -1,60%
 US500^ 4.993,20 -1,11%
 Japan225^ 37.333,48 -1,76%
 Gold spot 2.374,89 -0,19%
 EUR/USD 1,0648 +0,04%
 WTI 81,30 -0,95%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,84%
EBUSCO HOLDING +2,99%
Heineken +1,86%
Pharming +1,38%
NSI +1,14%

Dalers

AMG Critical ... -3,59%
VIVORYON THER... -2,98%
TomTom -2,59%
ASMI -2,39%
ADYEN NV -2,32%