Renewi « Terug naar discussie overzicht

Forum Renewi geopend

4.720 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 232 233 234 235 236 » | Laatste
Bracar
0
quote:

Amsgier schreef op 20 oktober 2020 15:57:

Hier alvast een beknopte vooruitblik op de cijfers www.edisongroup.com/publication/makin...
Hier de echte vooruitblik zoals ik tijdje geleden al aangaf:

Bij tradingupdate zijn cijfers t/m augustus en verwachting september meegenomen.

September was beter dan verwacht, resultaten uit update worden dus overtroffen.

Outlook wordt wel heel belangrijk, zeker ivm Corona als dat slechter gaat zoals het er nu uitziet en er ook bij renewi extra maatregelen genomen moeten worden.

//inmiddels zijn er wat extra maatregelen genomen,effecten daarvan uiteraard pas echt zichtbaar bij update begin januari.
biglion
0
quote:

Am@eurBelegger schreef op 21 oktober 2020 09:50:

volume is wel triest laag... wacht iedereen 11 november af?
>>>>>>>

Ja, niemand beweegt meer. Dus`` mooi stabiel``. :-))
Bracar
0
quote:

aextracker schreef op 21 oktober 2020 09:57:

Yep en dan komt de aap uit de mouw.......
Dat klopt, September was beter dan verwacht, resultaten uit update worden dus overtroffen.
A3aan
0
aextracker
0
quote:

A3aan schreef op 21 oktober 2020 19:39:

Ik heb mijn langlopende order voor koop verlaagd naar 23,7 eurocent.
Gaat je vast lukken !
De dagtrend is als volgt;

1.) Lagere volumes per dag week \ maand gemiddelden.
Ergo, zwakke vraag naar aandeel RENEWI.
2.) Gisteren 89 K stuks bij gem. 189 K (komend van 199K) , dalend op negatieve beurs.
3.) Ergo, voor Euro 21 K verhandeld.
Aan de Britse kant, zal de handel komende maanden helemaal naar diepte punten dalen.

Tot nu toe vieren de Britten hun Brexit feestje, maar de enorme schuldenlast ter plekke waar covid-19 effect deels inzit, moet de nadelen van Brexit nog gaan ontdekken laat staan verteren. In elk geval zal de overheid op de centjes moeten gaan letten, waar het kan -> afval verzamelen en verwaarden. In paniek denk je niet als eerste aan duurzaamheid....de engelsen al helemaal niet

De dubbele notering wordt geen voordeel voor RENEWI. Dan zijn er voldoende meer robuuste alternatieven.

Met een shorty 100K order kan het aandeel zo terug naar de recente low.
Am@eurBelegger
0
CENTRAL ORDER BOOK
# SHARES BID PRICE ASK PRICE SHARES #
1 1,019 0.2455 0.248 730 1
1 10,000 0.244 0.2485 21,605 1
1 1,030 0.243 0.249 20,000 2
1 9,888 0.2425 0.25 1,514 2
1 20,000 0.242 0.252 20,000 1
1 8,158 0.2405 0.255 50,000 1
5 27,400 0.24 0.26 68 1
1 5,500 0.238 0.263 5,000 1
1 21,605 0.2375 0.269 3,000 1
1 5,000 0.236 0.2695 2,400 1

live.euronext.com/en/product/equities...
wist ik het maar
2
weet wel dat bijna een ieder de aandelen stijf vast houdt
lees net op de site new scientist "magnetron zet plastic afval om in schone waterstof"
dit aandeel kon wel gouden toekomst hebben
aextracker
0
Lijkt erop, dat de meeste RENEWI adepten op adem moeten komen van teleurstelling.
't wordt wat stilletjes alhier....

De feiten;
100K stuks daghandel vertegenwoordigen < 25 K omzet, bij een gem. van krap 200 K stuks\dag.
Koers omlaag bij iets meer handel, al blijft het niets voorstellen.
Knietjes van elastiekjes.

Sukkelses formule;
Op halen en verwerken van afval en rookgordijnen optrekken met massieve investeringen gericht op innovatie in recycling.
Amsgier
1
Dingen die goed gaan:
www.transport-online.nl/site/120006/j... "Jumbo geeft, samen met Renewi, miljoenen sinaasappelschillen tweede leven in schoonmaakmiddelen"

En een stukje "helaas": sommige producten worden tijdelijk gestort omdat er op dit moment geen markt is voor het gerecyclede materiaal: www.gfactueel.nl/Glas/Nieuws/2020/10/...

En een opiniestuk van Otto de Bont waarin hij oproept tot europese afspraken om de klimaatdoelstellingen te halen (en Renewi kan daarbij helpen): www.letsrecycle.com/news/latest-news/...
"‘Europe has to seize momentum to hit targets’"
[verwijderd]
0
Ik blijf rustig bijkopen, ik zie dit aandeel als mooie lange termijn investering
Amsgier
0
inderdaad, de koers wordt steeds weer gunstiger met een paar kleine verkopen. De beurs ligt uberhaupt op zn gat nu iedereen wacht op cijfers. Meeste bedrijven geven ook geen updates meer in aanloop naar de cijfers, dat drukt de handel ook.
aextracker
1
quote:

Amsgier schreef op 22 oktober 2020 22:49:

inderdaad, de koers wordt steeds weer gunstiger met een paar kleine verkopen. De beurs ligt uberhaupt op zn gat nu iedereen wacht op cijfers. Meeste bedrijven geven ook geen updates meer in aanloop naar de cijfers, dat drukt de handel ook.
Dunne handel i.h.a. bij een onzeker beursklimaat leidt doorgaans tot weinig beweging upward bij pennies als RENEWI.
Het bevestigd het lot en bestaansrecht van pennies, handel in de marge en afhankelijk van het Umfeld, meer dan van de eigen prestatie.
Af en toe, weet er een penny zijn centen-status van zich af te werpen.
Laat het RENEWI voor jullie zijn, doch dan zullen eerst onder de beurs en achter de "organische groei prestatie" van RENEWI andere cijfers moeten liggen.
De verwachtingen tussen de beurs en RENEWI divergeren al voldoende.
Sleutelwoord; De prijs van duurzaamheid t.g.v. de invloed van de politiek op prestaties in het bedrijfsleven.

Politiek vergeet gemakshalve, wie de rekening van verduurzaming straks moet opbrengen. Wel zo handig, als je over 4 - 8 jaar niets meer te verantwoorden hebt.
Jan Willem
0
quote:

Bracar schreef op 20 oktober 2020 17:37:

[...]

Outlook wordt wel heel belangrijk, zeker ivm Corona als dat slechter gaat zoals het er nu uitziet en er ook bij renewi extra maatregelen genomen moeten worden.

//inmiddels zijn er wat extra maatregelen genomen,effecten daarvan uiteraard pas echt zichtbaar bij update begin januari.
Ik heb de pest aan die mondkapjes want ze weerhouden de corona deeltjes niet, als je dan in winkels ziet hoe de mensen ze steeds opnieuw met hun vingers naar boven drukken omdat ze afzakken is het mogelijk om aanwezige deeltjes over te brengen vanaf al die producten naar het gezicht. Ik heb daarom een gelaatsbescherming ( Face Shield ) waardoor ik ook nog beter verstaanbaar ben en ongeacht of ik die in mijn eigen zaak opzet of dat ik bij Renewi op kantoor zou werken, maar kan ik die steeds zonder contact te maken met mond of neus weer op en af zetten, ik vind ze sterk ondergewaardeerd.
€URO-Trader
0
@ Jan Willem.

Compleet mee eens. Symbolisch voor het beleid, werkt niet. Wat me wel verbaast is dat ambtenaren financieel niet getroffen worden ongeacht de beslissingen baat hebben. Krijgen ongetwijfeld hunn13e maand. Gepensioneerden eveneens, mogen financieel ook wel korten. Dat de rekening bij de bedrijven neergelegd gaat worden is inherent aan de situatie. Zie verschillende bedrijven, met name middenstanders, omvallen of verdwijnen. Btw gaat ongetwijfeld omhoog etc etc
aextracker
1
quote:

€URO-Trader schreef op 23 oktober 2020 13:22:

@ Jan Willem.
Wat me wel verbaast is dat ambtenaren financieel niet getroffen worden ongeacht de beslissingen baat hebben. Krijgen ongetwijfeld hunn13e maand. Gepensioneerden eveneens, mogen financieel ook wel korten. Dat de rekening bij de bedrijven neergelegd gaat worden is inherent aan de situatie. Zie verschillende bedrijven, met name middenstanders, omvallen of verdwijnen. Btw gaat ongetwijfeld omhoog etc etc
Dat de ambtenaren niet getroffen worden , gaat de economie de nek om doen.
Met een oplopende werkloosheid en een verzwakkende MKB-sector als motor van de economie, wordt Nederland langzaamaan financieel uitgehold.
De overheid is actueel al verreweg de grootste werkgever. Toch verdwijnen daar amper banen en vind er gewoon loonindexatie plaats. Dat huishoudboekje groeit gewoon scheef, temeer, daar de "spending on open account politiek" i.r.t. Covid-19 de zorgkosten in 202o blijken te zijn geexplodeerd. Er is nl. "geen enkele rem meer" , c.q. maatstaf meer op zorgkosten en uitgaven. De regering moet laten zien, dat ze crises kunnen bestrijden, doch rekenden geheel niet op een 2e golf(je).

De haagse politiek was namelijk enkel beducht voor een razendsnelle polarisering en radicalisering, wanneer de "zorg voor jullie" i.c.m. het "pleasing calmness beleid" niet goed zou vallen bij de burgers. Burgers die versneld verhufteren en bovenal in eigen belang denken. Dus snel achter populisten aanhollen, die amper kunnen rekenen, laat staan regeren (Geert & Thierry). 75 jaar gelden flipte een een kunstenaar van eigendunk en zelfmedeleven, de paralle naar iemand die zich actueel verheven politiek acht en kunstgeschiedenis als achtergrond heeft beloofd weinig goeds.
De houding van centrum links en grachtengordel-ballen als Jesse & Lodewijck, die de geldkraan maximaal zonder nadenken open willen zetten. Het teken, dat ze het allemaal niet meer weten en vooral met "stem werving" bezig zijn.
Elke 18 jarige euro 10 K geven....... terwijl het gem. vermogen van de nederlander op nog geen 30 K staat. Ergo, gevoel voor relatieitszin is allang weg uit Den Haag, laat staan begrip voor wie het geld moet opleveren, wat er met bakken door ambtenaren de ramen uit wordt gewerkt.

Zet daar nou gewoon 10 jaar lang McKinsey op. Reorganiseer en automatiseer (semi-overheids) aktiviteiten en ontsla ambtenaren die grove fouten maken en nalatigheid tonen in hun handelen.
M.a.w. saneer de overheid en verwijder aktiviteietn\budgetten die niets bijdragen aan het gezonder maken van de economie.
Op die wijze kan de staat is over 20 jaar weer een gezonde onderneming vormen, waar het bedrijfsleven en het MKB, dan weer de belastingmotor van de overheidsuitgaven kan gaan dragen.
€URO-Trader
0
Bovenstaande is natuurlijk niet direct aan Renewi gerelateerd maar uiteindelijk ziet dit bedrijf ook de gevolgen. Helaas moet ik stellen dat er een grote waarheid in zit hoe u het samenvat. Kijk je naar de bedrijven in Nederland is meer dan de helft van buitenlandse instellingen. Universiteiten geven kennis uit handen aan buitenlandse studenten. Niks mis mee, maar het gevoel zegt mij dat het uit balans is. Er komt te weinig voor terug.

Welnu, volgende week richting de €.0.30. Lijkt me leuk. Prettig weekend!
4.720 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 232 233 234 235 236 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 6,800
Verschil +0,100 (+1,49%)
Hoog 6,800
Laag 6,650
Volume 22.148
Volume gemiddeld 75.494
Volume gisteren 19.943