Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
1
Een medewerker van Rudy Giuliani besluit plotseling schuld te pleiten vlak voor de verkiezingsdag
Bill Palmer | 19:00 uur EDT 28 oktober 2020

We hebben al die tijd gewacht om te zien of de SDNY Rudy Giuliani voor of na de verkiezingen zou arresteren. Er zijn tal van variabelen in het spel. Door Giuliani nu te arresteren, zou bijvoorbeeld de kans kunnen toenemen dat Donald Trump hem gratie verleent op zijn weg naar buiten. Bovendien zijn er schijnbaar een aantal potentiële meewerkende getuigen in het spel.

Nu begint een interessant stukje van de puzzel samen te komen. De meeste mensen herinneren zich de medewerkers van Rudy Giuliani, Lev en Igor, die een jaar geleden beroemd werden gearresteerd, maar ze waren niet de enigen. Een andere medewerker van Giuliani, David Correia, werd destijds ook gearresteerd - en nu, volgens Law & Crime, heeft hij besloten morgen schuldig te pleiten. Dus wat is er aan de hand?

Het korte antwoord is dat we het niet weten. Het is nog niet eens duidelijk of Correia meewerkt of gewoon schuldig pleit. En als hij meewerkt, is het niet duidelijk of hij zou meewerken tegen Lev, Igor, Rudy of allemaal. Lev Parnas heeft zich publiekelijk sterk uitgesproken tegen Rudy en Donald Trump, maar het is niet duidelijk of en wanneer hij een deal zou sluiten. Er zijn hier veel potentiële bewegende delen en we hebben niet eens een volledig beeld.

Maar het moet iets betekenen dat een medewerker van de persoonlijke advocaat van de president van de Verenigde Staten plotseling heeft besloten schuldig te pleiten vlak voor de verkiezingen, in plaats van te wachten tot erna. Er is iets aan de hand. We zullen zien wat het uiteindelijk wordt.
gnocchi.
1
Rechter beveelt DeJoy om het "op te voeren" voorafgaand aan de verkiezingsdag
DOOR Tara Dublin 28 oktober 2020

Een van de meer omstreden kwesties van het verkiezingsseizoen 2020 is misschien net eindelijk opgelost dankzij een late beslissing op dinsdag door een districtsrechter in Washington, DC. Belegerde postbeambte generaal Louis DeJoy kreeg de opdracht om onmiddellijk te beginnen met het uitbreiden van de postbezorging met extra reizen en latere leveringen nadat de US Postal Service de prestaties minder dan een week voor de verkiezingen niet verbeterden.

De Amerikaanse districtsrechter Emmet Sullivan in Washington heeft dinsdagavond een noodverzoek ingewilligd om de naleving van een eerder bevel dat hij had bevolen af ??te dwingen en te controleren. De uitspraak is een overwinning voor burgerrechtengroepen en democratisch geleide staten die in verschillende rechtszaken beweerden dat de veranderingen de verkiezingen ondermijnden ten voordele van Donald Trump.

Louis DeJoy was niet in staat om elementaire vragen over postoperaties te beantwoorden
[Foto door Tom Williams-Pool / Getty Images]
Postbezorging heeft een nieuwe urgentie gekregen vanwege een toename van het gebruik van post-in-stembiljetten tijdens de pandemie en Republikeinse inspanningen om te voorkomen dat stembiljetten na de verkiezingsdag worden geteld, zelfs als ze op tijd worden verzonden. En conservatieve rechters van het Amerikaanse Hooggerechtshof gaven deze week aan dat stembiljetten die na de verkiezingsdag worden geteld, kunnen leiden tot 'beschuldigingen van vervalste verkiezingen'.

De tijdige bezorging van eersteklas post daalde tot 69,8% op dinsdag, een daling van meer dan 6 procentpunten ten opzichte van voorgaande dagen, zei de USPS in een rechtbank die woensdag heeft ingediend. Rechter Sullivan gaf DeJoy tot donderdag, slechts vijf dagen voor de verkiezingsdag, om nieuwe richtlijnen te verspreiden onder de leiding van de USPS in het hele land, met staatsspecifieke deadlines voor stembiljetten, en om hen te herinneren aan de noodzaak om 'ervoor te zorgen dat de voltooide stembiljetten de juiste verkiezingsambtenaar volgens de door de staat vastgestelde deadline. "

"USPS-personeel wordt geïnstrueerd om late en extra reizen uit te voeren voor zover dat nodig is om tijdige postbezorging te verhogen, met name voor verkiezingspost," zei Sullivan. "Voor alle duidelijkheid: late en extra ritten moeten in dezelfde of grotere mate worden uitgevoerd dan vóór juli 2020, omdat dit zou leiden tot meer tijdige postbezorging."

Een woordvoerder van USPS zei woensdag in een verklaring dat de postdienst het gerechtelijk bevel nakomt en zijn wettelijke verplichtingen "zeer serieus" neemt.

hillreporter.com/judge-orders-dejoy-t...
gbakl
1
quote:

luchtschip schreef op 28 oktober 2020 20:42:

Associated Press ;

Satellite photos show Iran has begun construction at its Natanz nuclear facility. The head of the U.N.’s nuclear agency acknowledged Tehran is building an underground advanced centrifuge assembly plant.
De US gaat, wanneer Trump verslagen wordt een zwakke periode in tussen 3 november en 20 januari.

Buitenlandse mogendheden ruiken hun kans agressief te kunnen acteren
.
het wachten is op the rocket man uit N.Korea om zijn speelgoed tevoorschijn te halen.

de westcoast siddert en beeft al ;O)

(oh nee, dat zijn gewoon earthquakes...)
gbakl
1
quote:

luchtschip schreef op 28 oktober 2020 21:28:

BNO Newsroom :

NEW: Dow drops 942 points (3.4%) as coronavirus pandemic intensifies

Om de verkiezingszege te garanderen heeft Trump er alles aan gedaan de financiele markten kunstmatig hoog te houden, middels grote geld injecties van de FED in het opkopen van staats obligaties en corporate bonds.

De financiële markten laten ook Trump in de steek 5 dagen voor de verkiezingsdag.
.
inclusief de maffia-deutsche-bank:
.
nog zo'n zwart schaap uit de epstein stal:
.
The Billionaire Who Stood by Jeffrey Epstein, Leon Black.

Mr. Black wired Mr. Epstein at least $50 million in the years after Mr. Epstein’s 2008 conviction for soliciting prostitution from a teenage girl, according to documents reviewed by The New York Times and interviews with four people with knowledge of the transactions. The transfers included $10 million to a foundation started by Mr. Epstein and consulting fees that were sufficiently unusual to draw scrutiny from Deutsche Bank, where Mr. Epstein kept his accounts. Two of the people said the total amount sent by Mr. Black to Mr. Epstein could be as high as $75 million.

gbakl
1
quote:

Al Kipone schreef op 28 oktober 2020 20:00:

Kamala Harris gaat campaignen in Texas...

Oh boy :-)

(dat is/was gelijk aan trump die stemmen gaat jagen in California of New York. Blijkbaar zeggen de polls dat het de moeite waard is voor Biden hier tijd en geld te besteden)
.
remake van the texas chainsaw massacre ?
gnocchi.
1
1077/5000
Katie Porter heeft zojuist Jared Kushner vernietigd
Bill Palmer | 23:59 uur EDT 28 oktober 2020

Eerder vandaag brak het nieuws dat Jared Kushner in april op tape tegen Bob Woodward opschepte dat Donald Trump erin was geslaagd de controle over de pandemie weg te nemen van artsen en wetenschappers. Dit is een gruwelijke bekentenis, en het helpt verklaren waarom meer dan 200.000 Amerikanen en nog steeds meer nu onnodig dood zijn in een pandemie.

Congreslid Katie Porter verscheen woensdagavond op de Lawrence O'Donnell-show op MSNBC en scheurde Kushner een nieuwe: “Dat is echt een angstaanjagend concept en we hebben gezien dat het tragische gevolgen heeft ... wanneer we politici toestaan ??onderzoek en gegevens te kapen. "

Katie Porter waarschuwde ook iedereen om niet te overhyped te worden over de verkiezingsavond. Ze twitterde dit: "Met minder dan een week tot de verkiezingsdag is het belangrijk om te onthouden dat de resultaten die avond niet altijd klaar zijn. Het is van cruciaal belang dat onze verkiezingsfunctionarissen nauwgezet werken om ervoor te zorgen dat de stem van elke Amerikaan wordt gehoord. Ik weet (uit persoonlijke ervaring) dat dit een paar dagen kan duren. "
gnocchi.
1
En deze oen wil ooit de volgende (GOP)president worden!

Tucker Carlson beweert nu dat zijn Hunter Biden-bewijs per post is gestolen
Bill Palmer | 21:26 uur EDT 28 oktober 2020

Nu het grote publiek de complottheorie van "Hunter Biden laptop" grondig heeft verworpen, zullen de mensen achter het nepverhaal steeds meer gestoorde moeite doen om het te laten blijven. Met name Tucker Carlson is begonnen het nepschandaal in krankzinnig gebied te brengen.

Het probleem is dat de hele zaak nog steeds uit elkaar valt. Nu lijkt Carlson te proberen zijn sporen uit te wissen. In een ongewild hilarische ontwikkeling beweert hij dat zijn kostbare Hunter Biden-bewijs op de een of andere manier is gestolen terwijl het door het hele land werd verzonden:

Er zijn bijna geen woorden voor hoe absurd dit is. Tucker Carlson wil dat we geloven dat iemand op de een of andere manier genoeg wist om dit bewijsmateriaal te stelen terwijl het zich in een verzendingsenvelop bevond, alsof het een "geheime Hunter Biden laptop bewijs" -sticker aan de buitenkant had. Dit is zelfs voor Fox News gestoord.
gnocchi.
1
Donald Trump wordt helemaal gek als het allemaal uit elkaar valt voor hem
Bill Palmer | 22:14 uur EDT 28 oktober 2020

Hoe erg zijn de Republikeinse complottheorieën over Joe Biden en zijn familie die uit elkaar vallen? Trump-apoloog Tucker Carlson is nu teruggebracht tot het beweren, blijkbaar met een strak gezicht, dat zijn bewijsmateriaal per post is gestolen. Nu is Donald Trump volledig aan het smelten over hoe het hele nepverhaal is mislukt.

Vanavond tweette Trump dit: "Waarom is Biden-corruptie niet de nummer één op Twitter? Grootste wereldverhaal, en nergens te vinden. Er is geen "trend", alleen negatieve verhalen die Twitter wil opdoen. Schandelijk! "

Voor de duidelijkheid: Twitter-trends zijn gebaseerd op een algoritme over hoe vaak een bepaald woord of onderwerp in tweets wordt genoemd. Het is niet zo dat Twitter een groep werknemers ergens in een kelder heeft die beslissen welke trends en wat niet.

Het komt erop neer dat niemand deze neppe complottheorie koopt, en daarom is het niet trending. Trump baalt er gewoon van dat hij zijn hallucinerende onzin niet buiten zijn te kleine basis kon krijgen
gnocchi.
1
Dodelijke storm Zeta bestookt Alabama na aanlanding in Louisiana
Axios
Rebecca Falconer, Laurin-Whitney Gottbrath
Een satellietfoto van het National Hurricane Center van de orkaan Zeta.

Een satellietfoto van orkaan Zeta. Foto: National Hurricane Center / NOAA

De tropische storm Zeta heeft minstens twee mensen gedood en ervoor gezorgd dat honderdduizenden mensen de macht hebben verloren nadat ze woensdag als een orkaan van categorie 2 aan land waren gekomen in Louisiana.

Details: Na "het zuidoosten van Louisiana en het zuiden van Mississippi te hebben aangevallen", verzwakte Zeta donderdag vroeg tot een tropische storm boven centraal Alabama, maar het was nog steeds bezig delen van de staat en de Florida Panhandle te bestoken met zware wind en regen, volgens het National Hurricane Center.

Een 55-jarige man werd geëlektrocuteerd door een neergehaalde elektriciteitslijn in Louisiana, aldus de autoriteiten. In Mississippi zei een Biloxi-lijkschouwer dat een man uit Alabama verdronk in de buurt van de Broadwater Marina tijdens het filmen van de storm, zei een plaatselijke lijkschouwer, volgens de Sun Herald.
"Langs de noordelijke Golfkust zal de combinatie van een gevaarlijke stormvloed en het getij ervoor zorgen dat normaal gesproken droge gebieden nabij de kust worden overstroomd door stijgend water dat vanaf de kustlijn landinwaarts beweegt", aldus de NHC.
"Schadelijke winden, vooral in windstoten, verspreiden zich goed landinwaarts over delen van centraal en noordelijk Alabama en noordelijk Georgië, en deze winden zullen verschuiven naar de Carolinas en zuidoost Virginia", voegde het later donderdag toe. "Windstoten kunnen bijzonder heftig zijn in de zuidelijke Appalachen."
Water overspoelde Highway 56 in Cocodrie, Louisiana, en gebouwen in het gebied in de buurt van waar de storm zo heet is als een orkaan van categorie 2.
Het NWS-kantoor in New Orleans waarschuwde dat stacaravans "ernstig beschadigd" zouden zijn en dat sommige wegen "onbegaanbaar zouden zijn vanwege puin".

Merk op: Zeta is de vijfde storm die dit jaar in Louisiana aan land kwam - de meeste stormen in een jaar sinds de registratie in 1851 begon, merkt de Times-Picayune op.

Het is de derde orkaan die Louisiana in ongeveer twee maanden treft, na Laura en Delta.

Wat te verwachten: Tornado's waren mogelijk over delen van Zuid-Alabama en de westelijke Panhandle van Florida gedurende de eerste paar uur van donderdag, en een "geïsoleerde tornado of twee" was mogelijk later donderdag over een groot deel van de Carolinas en Zuid-Virginia.

Op het voorspellingsspoor zou het centrum van Zeta donderdagochtend door delen van het zuidoosten van de VS gaan, 's middags over de Mid-Atlantische staten en tegen donderdagavond boven de westelijke Atlantische Oceaan uitkomen, zei de NHC in een advies van 01.00 uur.
De storm zou naar verwachting blijven verzwakken en zou later donderdag vervallen tot een niet-tropische stormkracht dieptepunt.

Het grote geheel: Zeta is de 27e storm met de naam van het Atlantische orkaanseizoen 2020 - met een record in 2005.

De kern van Zeta - inclusief zijn destructieve eyewall - bewoog zich aan land in de buurt van Cocodrie en produceerde een maximale aanhoudende wind van bijna 110 mph en sterkere windstoten.
Voordat de storm de Golfkust bereikte, landde hij eind maandag als een orkaan van categorie 1 op het Mexicaanse schiereiland Yucatan en verzwakte vervolgens tot een tropische storm. Begin woensdag was het weer versterkt tot een orkaan.

Noot van de redactie: dit artikel is overal bijgewerkt met nieuwe details.

www.axios.com/tropical-storm-zeta-us-...
gnocchi.
1
Nummer 2 van de Space Force test positief op coronavirus
Axios

US Air Force Space Command Vice-commandant luitenant-generaal David Thompson (L) tijdens een hoorzitting in de Senaat in mei op Capitol Hill

Generaal David Thompson (L) tijdens een hoorzitting in de Senaat op Capitol Hill in mei. Foto: Chip Somodevilla / Getty Images

Generaal David Thompson, de vice-chef van ruimtevaartoperaties van de Space Force, zet zichzelf in quarantaine en werkt vanuit huis nadat hij positief heeft getest op COVID-19, volgens een persbericht dat woensdagavond is uitgegeven.

Het grote plaatje: ambtenaren volgen richtlijnen die het opsporen van contacten en het in quarantaine plaatsen omvatten, "indien nodig", zei de verklaring, waarin niet werd vermeld of enig ander militair personeel recent contact had gehad met Thompson. Hij deed de test nadat een naast familielid positief was getest op het virus. Het komt drie weken nadat leden van de Joint Chiefs of Staff in quarantaine zijn gegaan na de positieve coronavirus-testresultaten van admiraal Charles Ray.

www.axios.com/space-force-no-2-genera...
JustLong
0
quote:

hirshi schreef op 28 oktober 2020 22:38:

De Democratische uitdager Joe Biden heeft in de peilingen nog altijd een voorsprong op president Donald Trump, maar de race is nog niet gelopen.

Trump heeft in de peilingen voor de Amerikaanse staat Florida zijn rivaal Joe Biden ingehaald. "En Florida is juist de grote onbekende tijdens de verkiezingen, waar maar liefst 29 kiesmannen te winnen zijn. Dat tikt heel hard aan", legde analist Corne van Zeijl van Actiam uit. Dat vergroot de kans op een betwiste verkiezingsuitslag, en van die onzekerheid houden beleggers niet, aldus de analist.

Van Zeijl wees ook op North Carolina, ook een belangrijke staat, waar de voorsprong van Biden snel slinkt.
Zo zie je maar, het zal op het laatste moment wel fout gaan voor Biden. Hadden ze maar een sterke en charismatische leider moeten kiezen. Zonde!
Plein777
0
quote:

JustLong schreef op 29 oktober 2020 09:19:

[...]

Zo zie je maar, het zal op het laatste moment wel fout gaan voor Biden. Hadden ze maar een sterke en charismatische leider moeten kiezen. Zonde!
Je hebt volkomen gelijk, maar volgens mij is Joe Biden alleen maar bezig om het bedje te spreiden voor Kamala Harris ( 56 jaar)

Die als zij ipv Joe Biden presidents kandidaat was geweest een kleinere kans had om trump te verslaan.

Als Biden gekozen wordt zal Kamala de kandidaat zijn in 2024.

Maar charismatisch en decent is Joe Biden wel :-)
hap
1
quote:

Plein777 schreef op 29 oktober 2020 09:57:

[...]

Maar charismatisch en decent is Joe Biden wel :-)
Juist, Make America Decent Again!
het zwaard
1
Biden vs. Trump
Source Date Sample Biden Trump Other
Poll Averages* 48.8% 47.6% -
NBC News/Marist 10/29/2020 743 LV ±4.4% 51% 47% 2%
Ipsos/Reuters 10/28/2020 704 LV ±4.2% 49% 47% 4%
Susquehanna 10/27/2020 400 LV ±4.9% 44% 48% 8%
Florida Atlantic Univ. 10/27/2020 937 LV ±3.1% 50% 48% 2%
RMG Research 10/26/2020 800 LV ±3.5% 50% 48% 2%
YouGov/CBS News 10/25/2020 1,228 LV ±3.5% 50% 48% 2%
Rasmussen Reports 10/23/2020 800 LV ±3.5% 46% 49% 5%
St. Pete Polls 10/23/2020 2,527 LV ±2% 49% 47% 4%
Morning Consult 10/22/2020 4,685 LV ±1.4% 52% 45% 3%
Ipsos/Reuters 10/21/2020
gbakl
0
''Zo zie je maar, het zal op het laatste moment wel fout gaan voor Biden. Hadden ze maar een sterke en charismatische leider moeten kiezen. Zonde!''
.
vier jaar geleden dacht de naieve helft (nou ja...BIJNA de helft van het stemvee) dat trump
wel een aardige alternatieve keus was voor dat arrogante mens van Clinton.

sterk was hij achteraf alleen in zelfverrijking, althans pogingen daartoe want zijn bedrijf levert
nu behoorlijk in sinds het virus hem de baas is.
en ook sterk in botheid en onbetrouwbaarheid want van elke tien woorden zijn er elf gelogen.

qua innemendheid viel het aanvankelijk wel mee want alcohol drinkt deze mislukte
bedrijfsleider niet maar hamburgers en andere ongezonde Amerikaanse culinaire
producten neemt hij graag dagelijks tot zich.
verder neemt hij vrijwel niemand meer in dienst of ze worden onmiddellijk weer
ontslagen want hij vertrouwt niemand meer en terecht.
hij eist honderd procent loyaliteit en die loyalisten zijn een uitstervend ras en
ze laten hem massaal in de steek.

charismatisch en innemend zijn begrippen die niet bij trump passen na
vier jaar wanbeleid.
luchtschip
0

Bruce Springteen met een artistieke bijdrage

We are lost. We've lost so much in so short a time.
On November 3rd, vote them out.

video 2:44 minuut
twitter.com/springsteen/status/132150...
JustLong
0
quote:

gbakl schreef op 29 oktober 2020 11:03:

''Zo zie je maar, het zal op het laatste moment wel fout gaan voor Biden. Hadden ze maar een sterke en charismatische leider moeten kiezen. Zonde!''
.
vier jaar geleden dacht de naieve helft (nou ja...BIJNA de helft van het stemvee) dat trump
wel een aardige alternatieve keus was voor dat arrogante mens van Clinton.

sterk was hij achteraf alleen in zelfverrijking, althans pogingen daartoe want zijn bedrijf levert
nu behoorlijk in sinds het virus hem de baas is.
en ook sterk in botheid en onbetrouwbaarheid want van elke tien woorden zijn er elf gelogen.

qua innemendheid viel het aanvankelijk wel mee want alcohol drinkt deze mislukte
bedrijfsleider niet maar hamburgers en andere ongezonde Amerikaanse culinaire
producten neemt hij graag dagelijks tot zich.
verder neemt hij vrijwel niemand meer in dienst of ze worden onmiddellijk weer
ontslagen want hij vertrouwt niemand meer en terecht.
hij eist honderd procent loyaliteit en die loyalisten zijn een uitstervend ras en
ze laten hem massaal in de steek.

charismatisch en innemend zijn begrippen die niet bij trump passen na
vier jaar wanbeleid.

Helemaal mee eens maar als hij de belangrijke swingstaten wint mag hij nog eens vier jaar wanbeleid uitvoeren. Ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat het niet zal gebeuren maar het zou me niks verbazen.
gbakl
1
quote:

het zwaard schreef op 29 oktober 2020 10:58:

Laatste Polls Biden vs Trump in Florida (zie boven)
.
eigenlijk is het meer dan leuk en terecht als die trump met een minimaal
verschil wordt verslagen, zoals de republikeinen recent meestal de verkiezingen
onterecht (democratisch gezien) hebben geclaimed en gewonnen.
.
maar ik geloof daar niet zo in nu.
de polls worden uiterst voorzichtig geinterpreteerd na de foutmarges uit
het verleden en die foutmarges slaan zomaar de andere kant op.
er zijn nog nadenkende Amerikanen in overvloed die beseffen dat nog
4 jaar trump een heeeeel slecht idee is.
.
maar het is zeer verstandig om te blijven waarschuwen voor het
gevaar trump dat nog boven de herverkiezing hangt, dat kan geen kwaad.
luchtschip
0

Georgia Senate race

Tussen David Perdue (Republikein) en Jon Ossoff (democraat)

Jon Ossoff komt in het debat met snoeiharde kritiek

Jon Ossoff :
Well, perhaps senator Perdue would have been able to respond properly to the COVID 19 pandemic, if you hadn't been fending of multiple federal investigation for insider trading.

It's not just that you are a crook (oplichter) senator,
it's you are attacking the health of the people that you represent.

You did say that COVID 19 was not deadlier than the flu.
You did say there would be no significant uptick in cases.

All the while you were looking after your own assets in your own portfolio.
And you did vote four times to end protections for pre-existing conditions.
And the legislation that you tout, the protect act, it includes loopholes that specifically allow insurance companies, to deny policies to Georgians with pre existing condition.

Can you look down in the camera and tell the people of the State why you voted four times, to allow insurance companies to deny us health coverage, because we may suffer from diabetes or heart disease, or asthma, or have cancer in remission.

Why senator ?

video 1:12 minuut
twitter.com/ossoff/status/13216033987...

In de 2 tweets eronder van File411 twitteraccount wordt uitgelegd, dat in Maart senator Perdue casino stock Caesar Entertainment Corporation verkocht en Big Bio/Pharma kocht.
handel met voorkennis.
70.750 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2284 2285 2286 2287 2288 2289 2290 2291 2292 2293 2294 ... 3534 3535 3536 3537 3538 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,89  +0,87  +0,10%  13:42
 Germany40^ 17.954,70 -0,74%
 BEL 20 3.871,34 -0,32%
 Europe50^ 4.948,85 -0,82%
 US30^ 38.240,56 -0,29%
 Nasd100^ 17.335,98 -1,07%
 US500^ 5.037,44 -0,69%
 Japan225^ 37.670,14 -0,86%
 Gold spot 2.329,97 +0,60%
 EUR/USD 1,0721 +0,22%
 WTI 82,95 +0,06%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,72%
Flow Traders +5,28%
NX FILTRATION +3,09%
Fugro +2,88%
JUST EAT TAKE... +1,81%

Dalers

ADYEN NV -10,53%
WDP -4,54%
VIVORYON THER... -4,02%
Alfen N.V. -2,58%
TomTom -2,36%